DI > Ekonomi

Friday, 18 August, 14:43

Liknande nyheter

Taggar: Vanguardsvd , avgår
YLE - 27 jan 14 kl. 07:26

Avgångspaketet kan vara en fälla

Tidigare var det främst chefer som fick så kallade avgångspaket. Vid samarbetsförhandlingar har det nu blivit vanligare med avgångspaket, också för vanliga anställda och löntagare. Avgångspaketen kan verka lockande, men det finns fallgropar som det lönar sig att beakta innan man skriver på avtalet.

Kristianstadsbladet - 29 jan 13 kl. 08:56

Urban Widmark avgår på söndag

Foto: Bosse Nilsson
Urban Widmark (M), som varit kommunstyrelsens ordförande, lokal regeringschef, i Hässleholm sedan 2009, valde på måndagseftermiddagen att skicka ut ett pressmeddelande där han aviserade sin avgång från posten från och med söndag den 3 februari.
? Jag tog beslutet klockan 11 i förmiddags, säger Urban Widmark.

Skånskan - 26 nov 16 kl. 14:00

SD kräver att Hans Frank avgår efter HVB-skandalen

HÖRBY Sverigedemokraterna kräver att Hans Frank (L) avgår efter alla turerna kring avtalen med Strandpärlan och Migrationsverket.
– Han är olämplig som ordförande för socialnämnden. Det är för mycket smussel och hemlighetsmakeri, säger Stefan Borg (SD), andre vice ordförande i kommunstyrelsen.

YLE - 09 jun 17 kl. 07:52

Fortsatt osämja om slamtransporter i Östnyland – nu får domstolen avgöra

Långköraren om slamtransporterna i Östnyland fortsätter. Nu vill avfallsnämnden att förvaltningsdomstolen ska avgöra frågan. Bland annat har det visat sig att personen som kom med det tidigare lagstridiga förslaget var jävig.

TA - 11 feb 13 kl. 12:05

Påven avgår - inte hänt på 600 år

Påven Benedictus XVI lämnar sitt ämbete den 28 februari. Den åldrande ledaren orkar inte längre. Det är första gången sedan 1400-talet som en påve kliver ned av egen vilja.

YLE - 12 sep 13 kl. 11:39

Baltic Princess avgår enligt tidtabell i kväll

Spela upp klipp på ArenanMan har ännu inte hittat orsaken till det tekniska fel som ledde till att Tallink Siljas Baltic Princess inte kom iväg från Åbo i går. Nu tar man hjälp av Wärtsila för att lokalisera felet. Rederiet meddelar att fartyget ändå avgår enligt tidtabell till Stockholm i kväll.

SmålandsPosten - 16 aug 14 kl. 14:51

Krösatågen får en senare avgång från Växjö station

När den nya tidtabellen kommer i december ska ytterligare ett Krösatåg avgå från Växjös station mot Hässleholm.
– Det är positivt för Vislanda, säger Thomas Haraldsson (C). Sven Sunesson (C) är ordförande i regionförbundets trafiknämnd.

SmålandsPosten - 29 jan 15 kl. 16:32

Hägglund avgår som KD-ledare

Göran Hägglund avgår som partiledare för Kristdemokraterna.
Bland tänkbara efterträdare finns inga självklara namn. Beslutet att sluta tog Hägglund i julas, även om han funderat på saken under hösten.

YLE - 19 jan 16 kl. 05:55

Skandalsannfinländare tvingar hela nämnden att avgå

Olli Sademies har uteslutits från Sannfinländarnas fullmäktigegrupp i Helsingfors, men han vägrar lämna sina förtroendeuppdrag och tvingar hela fastighetsnämnden att avgå. En annan omtalad Helsingforssannfinländare, Jukka Wallin, säger att han lämnar partiet om han inte får ha egna åsikter. På ett möte den 7 december i fjol beslöt Sannfinländarnas distriktsstyrelse i Helsingfors att utesluta Sademies från fullmäktigegruppen.

YLE - 02 mar 17 kl. 18:01

Hbl om Nymanska stiftelsen: Wrede tänkte avgå men ångrade sig

De otroliga vändningarna kring Trygwe och Hjördis Nymans stiftelse fortsätter, skriver Hbl. Patent- och registerstyrelsen PRS hann knappt kräva styrelsens avgång förrän styrelseordföranden Kenneth Wrede meddelade om sin avgång – som han snart ångrade. PRS krävde för ett par dagar sedan att rätten avskedar styrelsen för stiftelsen.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Öresunds vd köper 1.000 aktier

Investmentbolaget Öresunds vd Gustav Lindner har den 18 augusti köpt 1 000 aktier i bolaget. .

DI - 15 minuter sedan

Nibe-chefen optimistisk trots kursfallet

Värmepumpstillverkaren Nibe kallnade snabbt på Stockholmsbörsen. Förvärv och slopade subventioner i USA pressar marginalerna och bidrog till att sänka aktien ordentligt..

DI - 1 timme sedan

Tyska marknaden för fritidsfordon ökar starkt

Den tyska marknaden för fritidsfordon (husvagnar och husbilar) visar en ökning av leveranserna till återförsäljarledet med 17,2 procent till 6.370 fordon under juli månad, jämfört med motsvarande månad i fjol..

DI - 1 timme sedan

Catella flaggar ned i IAR Systems

Catella Fonder har sålt aktier i IAR Systems varefter innehavet motsvarar 5,4 procent av aktiekapitalet och 4,99 procent av rösterna. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Resebyrå: Barcelona kommer stå sig starkt som resmål

Resebyrån Ticket räknar med att svenskarnas intresse för att resa till Barcelona dämpas efter terrorattackerna – men att det återhämtar sig efter några veckor..

DI - 1 timme sedan

Impact Coatings gör stor förlust

Impact Coatings andra kvartal 2017 visade på en väsentligt utökad förlust jämfört med motsvarande period föregående år. .

DI - 1 timme sedan

Deere höjer prognoser

Amerikanska Deere, som inom vissa delar konkurrerar med Volvo Anläggningsmaskiner (VCE), höjer sina prognoser för räkenskapsåret 2016/2017 som sträcker sig till och med oktober 2017..

DI - 1 timme sedan

Lägre förlust för Episurf

Episurf redovisar ett rörelseresultat om minus 13 miljoner kronor för det andra kvartalet (-16,5). Nettoomsättningen steg till 0,6 miljoner kronor (0,5)..

DI - 2 timmar sedan

Terrorexpert: Annorlunda än tidigare dåd

Terrorexperten Mats Fridlund anser att det senaste dygnets terrordåd i Spanien verkar hänga samman. Det tyder på en större och mer organiserad cell än tidigare..

DI - 2 timmar sedan

Robert Friman tappar stort

Robert Friman hade ett resultat före avskrivningar på minus 1,8 miljoner kronor andra kvartalet (-0,4). De totala intäkterna sjönk till 41,8 miljoner (67,5)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.