DI > Ekonomi

Monday, 18 December, 00:26

DI - 14 jul 17 kl. 06:37

EU-ministern: Många frågetecken kring brexitRättigheterna för svenskar och andra EU-medborgare måste säkras innan brexitförhandlingarna inleds på allvar. Den linjen driver EU-ministern Anne Linde när hon på fredagen träffar Storbritanniens brexitminister..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU, Anne Linde, Storbritanniens

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-ministernMånga , frågeteckenkring , brexit
DI - 14 jun 16 kl. 12:57

Nya EU-ministern pessimistisk om brexit

Nya EU-ministern Ann Linde (S) har blivit mer pessimistisk inför folkomröstningen i Storbritannien. Hon ser ett brittiskt utträde rycka närmare och anklagar premiärminister David Cameron för att ha agerat oansvarigt..

Nerikes Allehanda - 11 aug 16 kl. 04:21

Men brexit betyder inte brexit

Ministern försöker förtvivlat få statssekreteraren Sir Humphrey, att bekänna färg. ”Kan jag lita på dig?”.

DI - 13 feb 17 kl. 21:17

Brexit-ministern: Sverige kan lita på oss britter

DEBATT. Vi vill fortsätta att handla med Sverige och vi vill säkerställa situationen för svenskar som bor i Storbritannien och britter som bor här, skriver brexit-ministern David Davis, som på tisdagen är den första brittiska ministern som besöker Sverige efter folkomröstningen i somras..

SR - 13 nov 17 kl. 17:43

Ministern: Brittiska parlamentet får sista ordet om Brexit

Brittiska Brexit-ministern David Davis lovade i dag att parlamentet ska få rösta om Brexit när en överenskommelse med EU är klar..

SVT - 14 feb 17 kl. 12:11

Brexit-ministern:”Svenskarnas situation det första vi vill lösa”

Brittiske Brexit-ministern på plats i Stockholm.

SR - 31 jan 17 kl. 17:15

Debatt om brexit inledd i Storbritannien

Parlamentet inledde i dag sin debatt om ansökan om utträde ur EU. Brexit-ministern David Davies gjorde klart, att regeringens linje är det som kallas en hård brexit, att Storbritannien lämnar EU och också den inre marknaden och EU:s tullunion..

Expressen - 14 feb 17 kl. 13:43

Brexit-ministerns löfte till svenskarna

De 100 000 svenskar som bor och lever i Storbritannien ska "ha det bra" även efter brexit. Det var beskedet från brexit-ministern David Davis vid den gemensamma pressträffen med Sveriges EU-minister. – Vi har fortfarande många frågor, säger Ann Linde efteråt..

DN - 05 maj 17 kl. 21:54

EU-ministern kritisk till att middagssamtalet läckte

Det är fortsatt stor oro bland svenskarna i Storbritannien om vad Brexit kommer att innebära för dem. Den uppmärksammade middagen mellan topparna i London och Bryssel i förra veckan som slutade i bitterhet har skapat oro kring Brexit-förhandlingarna. I dag träffade Sveriges EU- och handelsminister Ann Linde EU:s Brexitförhandlare Michael Barnier för att få mer klarhet i utmaningarna med Brexit..

DI - 25 maj 16 kl. 13:26

Nya EU-ministern: Klart att Sverige klarar en Brexit

Det skulle vara negativt för Sverige om Storbritannien lämnar EU säger den nya EU-ministern Ann Linde. Men någon kris är det inte tal om..

Regeringen - 13 jan 17 kl. 13:35

Ann Linde träffar svenskar och ministrar i London för att diskutera Brexit

EU- och handelsminister Ann Linde besöker London den 16 och 17 januari för att träffa bland annat ministern för Storbritanniens EU-utträde, David Davis och ministern för internationell handel, Liam Fox..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Danska åkeriförbundet vill ha stopp för statligt stöd till Postnord

Tålamodet för krisdrabbade Postnord Danmark tryter för det danska åkeriförbundet DTL. Nu har DTL vänt sig till EU-kommissionen för att ifrågasätta varför bolaget ska få statligt stöd från Danmark och Sverige, skriver Dagens Nyheter..

DI - 1 timme sedan

Ny vd för Engelska Skolan

Annette Brodin Rampe har utsetts till ny vd för Internationella Engelska Skolan. Hon efterträder Fredrik Åkerman som varit tillförordnad vd och koncernchef sedan i augusti i år, enligt ett pressmeddelande sent på söndagskvällen..

DI - 2 timmar sedan

Saudisk kronprins köpte franskt slott för 2,5 miljarder

Den saudiska kronprinsen Mohammad bin Salman har avslöjats som ägare till ett franskt slott som beskrivs som världens mest exklusiva hem, skriver The New York Times..

DI - 3 timmar sedan

Han byggde mångmiljonindustri på kroppkakor

FÄRJESTADEN. Yrkesfiskaren, åkeriägaren och billackeraren Gillis Dahlström bytte spår och byggde en mångmiljonindustri med kroppkakan i centrum. Nu väntar ännu en storinvestering – med nya planer för den öländska delikatessen..

DI - 3 timmar sedan

Myndighet pekar ut hot inför svenska valet

Nästa år är det val i Sverige och det finns en oro för att främmande makter kan försöka påverka valet. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har granskat vilka områden som kan vara mest sårbara, skriver Dagens Nyheter..

DI - 3 timmar sedan

Uppgifter: EU-kommissionen ska utreda Ikeas skatt

Nu tar EU ett reellt steg i att granska om Ikea oriktigt undvikit att betala nära en miljard euro (nästan 10 miljarder kronor) i skatt..

DI - 4 timmar sedan

Allra planerar att stämma Deloitte på miljardbelopp

Skandalbolaget Allra planerar att stämma sin tidigare revisionsbyrå Deloitte på minst 1,9 miljarder kronor. Det framgår av ett brev som Di har tagit del av..

DI - 4 timmar sedan

Brittisk diplomat mördad i Libanon

En brittisk diplomat som arbetade för Storbritanniens ambassad i Beirut har hittats mördad, bekräftar libanesisk polis. Mordet ska inte vara politiskt motiverat, enligt myndighetskälla..

DI - 5 timmar sedan

Friidrottaren hoppar på retrotrend

Efter 20 år i friidrotten återvände längdhopparen Peter Häggström Lindecrantz till sin hemstad Borås. I textilhuvudstaden har han startat sitt eget sportmärke med retrokläder..

DI - 5 timmar sedan

USA tipsade Ryssland om terrorattack

Rysslands president Vladimir Putin har ringt USA:s president Donald Trump för att tacka honom för information som gjort det möjligt att förhindra en terrorattack i Ryssland, enligt Nyhetsbyrån Interfax som refererar till källor från Kreml..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.