DI > Ekonomi

Friday, 18 August, 14:38

DI - 14 jul 17 kl. 06:37

EU-ministern: Många frågetecken kring brexitRättigheterna för svenskar och andra EU-medborgare måste säkras innan brexitförhandlingarna inleds på allvar. Den linjen driver EU-ministern Anne Linde när hon på fredagen träffar Storbritanniens brexitminister..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU, Anne Linde, Storbritanniens

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-ministernMånga , frågeteckenkring , brexit
DI - 14 jun 16 kl. 12:57

Nya EU-ministern pessimistisk om brexit

Nya EU-ministern Ann Linde (S) har blivit mer pessimistisk inför folkomröstningen i Storbritannien. Hon ser ett brittiskt utträde rycka närmare och anklagar premiärminister David Cameron för att ha agerat oansvarigt..

Nerikes Allehanda - 11 aug 16 kl. 04:21

Men brexit betyder inte brexit

Ministern försöker förtvivlat få statssekreteraren Sir Humphrey, att bekänna färg. ”Kan jag lita på dig?”.

DI - 13 feb 17 kl. 21:17

Brexit-ministern: Sverige kan lita på oss britter

DEBATT. Vi vill fortsätta att handla med Sverige och vi vill säkerställa situationen för svenskar som bor i Storbritannien och britter som bor här, skriver brexit-ministern David Davis, som på tisdagen är den första brittiska ministern som besöker Sverige efter folkomröstningen i somras..

SVT - 14 feb 17 kl. 12:11

Brexit-ministern:”Svenskarnas situation det första vi vill lösa”

Brittiske Brexit-ministern på plats i Stockholm.

SR - 31 jan 17 kl. 17:15

Debatt om brexit inledd i Storbritannien

Parlamentet inledde i dag sin debatt om ansökan om utträde ur EU. Brexit-ministern David Davies gjorde klart, att regeringens linje är det som kallas en hård brexit, att Storbritannien lämnar EU och också den inre marknaden och EU:s tullunion..

Expressen - 14 feb 17 kl. 13:43

Brexit-ministerns löfte till svenskarna

De 100 000 svenskar som bor och lever i Storbritannien ska "ha det bra" även efter brexit. Det var beskedet från brexit-ministern David Davis vid den gemensamma pressträffen med Sveriges EU-minister. – Vi har fortfarande många frågor, säger Ann Linde efteråt..

DN - 05 maj 17 kl. 21:54

EU-ministern kritisk till att middagssamtalet läckte

Det är fortsatt stor oro bland svenskarna i Storbritannien om vad Brexit kommer att innebära för dem. Den uppmärksammade middagen mellan topparna i London och Bryssel i förra veckan som slutade i bitterhet har skapat oro kring Brexit-förhandlingarna. I dag träffade Sveriges EU- och handelsminister Ann Linde EU:s Brexitförhandlare Michael Barnier för att få mer klarhet i utmaningarna med Brexit..

DI - 25 maj 16 kl. 13:26

Nya EU-ministern: Klart att Sverige klarar en Brexit

Det skulle vara negativt för Sverige om Storbritannien lämnar EU säger den nya EU-ministern Ann Linde. Men någon kris är det inte tal om..

Regeringen - 13 jan 17 kl. 13:35

Ann Linde träffar svenskar och ministrar i London för att diskutera Brexit

EU- och handelsminister Ann Linde besöker London den 16 och 17 januari för att träffa bland annat ministern för Storbritanniens EU-utträde, David Davis och ministern för internationell handel, Liam Fox..

Helsingborgs Dagblad - 02 feb 17 kl. 15:07

Vitbok om brexit klar

En plan för Storbritanniens utträde ur EU har lagts fram av den så kallade brexit-ministern David Davis i underhuset i London. Dokumentet – en vitbok, efter den engelska termen White Paper – har titeln "Förenade kungadömets utträde från, och nya partner.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Öresunds vd köper 1.000 aktier

Investmentbolaget Öresunds vd Gustav Lindner har den 18 augusti köpt 1 000 aktier i bolaget. .

DI - 15 minuter sedan

Nibe-chefen optimistisk trots kursfallet

Värmepumpstillverkaren Nibe kallnade snabbt på Stockholmsbörsen. Förvärv och slopade subventioner i USA pressar marginalerna och bidrog till att sänka aktien ordentligt..

DI - 1 timme sedan

Tyska marknaden för fritidsfordon ökar starkt

Den tyska marknaden för fritidsfordon (husvagnar och husbilar) visar en ökning av leveranserna till återförsäljarledet med 17,2 procent till 6.370 fordon under juli månad, jämfört med motsvarande månad i fjol..

DI - 1 timme sedan

Catella flaggar ned i IAR Systems

Catella Fonder har sålt aktier i IAR Systems varefter innehavet motsvarar 5,4 procent av aktiekapitalet och 4,99 procent av rösterna. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Resebyrå: Barcelona kommer stå sig starkt som resmål

Resebyrån Ticket räknar med att svenskarnas intresse för att resa till Barcelona dämpas efter terrorattackerna – men att det återhämtar sig efter några veckor..

DI - 1 timme sedan

Impact Coatings gör stor förlust

Impact Coatings andra kvartal 2017 visade på en väsentligt utökad förlust jämfört med motsvarande period föregående år. .

DI - 1 timme sedan

Deere höjer prognoser

Amerikanska Deere, som inom vissa delar konkurrerar med Volvo Anläggningsmaskiner (VCE), höjer sina prognoser för räkenskapsåret 2016/2017 som sträcker sig till och med oktober 2017..

DI - 1 timme sedan

Lägre förlust för Episurf

Episurf redovisar ett rörelseresultat om minus 13 miljoner kronor för det andra kvartalet (-16,5). Nettoomsättningen steg till 0,6 miljoner kronor (0,5)..

DI - 2 timmar sedan

Terrorexpert: Annorlunda än tidigare dåd

Terrorexperten Mats Fridlund anser att det senaste dygnets terrordåd i Spanien verkar hänga samman. Det tyder på en större och mer organiserad cell än tidigare..

DI - 1 timme sedan

Robert Friman tappar stort

Robert Friman hade ett resultat före avskrivningar på minus 1,8 miljoner kronor andra kvartalet (-0,4). De totala intäkterna sjönk till 41,8 miljoner (67,5)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.