DrivaEget > Ekonomi

Monday, 10 December, 16:19

DrivaEget - 04 jul 17 kl. 07:07

Låt din vinst hjälpa andra Inspiration  Driva Egets Anders Andersson har besökt Indien för att se hur välgörenhetsorganisationen Hand in hand använder aktieutdelningen från hans bolag till bistånd i små byar. Här berättar han hur du kan göra för bidra med pengar från ditt företag utan att behöva betala skatt. Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget
Läs mer om:
Egets Anders Andersson, Indien, Hand

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låtdin , vinst, hjälpaandra
Alingsås tidning - 13 mar 16 kl. 05:30

En vinst för fler än Ann-Christine

En halv miljon kronor kan räcka till mycket. Skolavgifter, bromsmediciner och kanske en bättre bostad för en fattig familj i Indien.
– Man kan inte hjälpa alla men man kan hjälpa någon, säger Ann-Christine Ceder, postkodvinnare i Alboga som vill dela med sig av sin vinst.

Dalarnas tidningar - 20 jul 16 kl. 21:36

Motorklubb anordnar pokerrun: "All vinst kommer att skänkas till Childhood och deras arbete för att hjälpa barn och kvinnor som utsätts för våld i hemmet"

På fredag anordnas pokerrun i Falun. Ett pokerrun med ett speciellt mål i sikte.– All vinst kommer att skänkas till Childhood och deras arbete för att hjälpa barn och kvinnor som utsätts för våld i hemmet, säger arrangören Patrik Kling.

BT - 24 aug 14 kl. 09:40

Förbundskaptenen: "Boråspubliken kan hjälpa oss till vinst"

Senast Vedran Bosnic var i Boråshallen lämnade han stan med en seger för sitt Södertälje Kings. I dag hoppas Sveriges nya förbundskapten på en repris – mot Rumänien. – Jag älskar Boråspubliken och hoppas att de hjälper oss till vinst, säger Bosnic.

BT - 24 aug 14 kl. 09:40

Förbundskaptenen: "Boråspubliken kan hjälpa oss till vinst"

Senast Vedran Bosnic var i Boråshallen lämnade han stan med en seger för sitt Södertälje Kings. I dag hoppas Sveriges nya förbundskapten på en repris – mot Rumänien. – Jag älskar Boråspubliken och hoppas att de hjälper oss till vinst, säger Bosnic.

Magazin24 - 21 nov 15 kl. 16:40

”Vill sätta käppar i hjulet för dem och hjälpa Arboga”

Inför söndagens matcher i Hockeyettan. Tränarna säger sitt.På söndag spelar Köping och Arboga på bortaplan och Surahammar tar emot Kumla på hemmaplan.

Dagensanalys.se - 16 maj 17 kl. 11:54

Snapchat lanserar nya verktyg som svar på svag vinst första kvartalet

Ingen kan ha missat Snapchats börsintroduktion, men att de sedan dess har gått kraftigt back och tappat utvecklingstakt på annonssidan gör att de nu lanserar flera nya funktioner och verktyg, bland annat garantier för intryck och icke-selfie filter. Att Snapchat behöver få in mer annonsintäkter förvånar nog ingen, som börsnoterat bolag förväntar sig ägarna att få utdelning på sina investeringar, och då krävs ökad försäljning. Förhoppningsvis kan de nya uppdateringarna hjälpa Snapchat sno tillbaka sig några av de annonsörer som gått till Instagram efter deras stöld av Snapchats Stories-funktion.

Dalarnas tidningar - 20 jul 16 kl. 21:36

Motorklubb anordnar pokerrun: "All vinst kommer att skänkas till Childhood"

På fredag anordnas pokerrun i Falun. Ett pokerrun med ett speciellt mål i sikte.– All vinst kommer att skänkas till Childhood och deras arbete för att hjälpa barn och kvinnor som utsätts för våld i hemmet, säger arrangören Patrik Kling.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Förre FBK-spelaren hjälte – en vinst från Stanley Cup-final

Förre FBK-forwarden Pontus Åberg är med sitt Nashville nu bara en vinst från Stanley Cup-final efter nattens 3–1-seger över Anaheim. Åberg såg till att hjälpa laget genom att med sitt första slutspelsmål sätta 2-1 halvvägs in i den tredje perioden..

YLE - 16 mar 13 kl. 04:43

Företagarna i Finland: Beskatta vinst först när den tas ut

Företagarnas intresseorganisation Företagarna i Finland tror inte att en rejäl sänkning av samfundsskatten eller företagsskatten skulle hjälpa upp sysselsättningen. Däremot tycker organisationen att man borde ta modell av Estland. Där betalar företagen skatt först när vinsten tas ut ur företaget.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 13 kl. 14:12

Vinst för Lyckliga Idioter

Helsingborgsbandet Lyckliga Idioter med Kajsa Wikman, Love Jenninger och Alexandra Andersson vann i torsdags en deltävling av Manifest on tour. En stor branschtillställning som syftar till att hjälpa unga band vidare i karriären. Lyckliga Idioter är nu klara för finalen i Stockholm.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - 06 feb 18 kl. 07:20

Skala upp utan risk

 Affärer  Vill du växa men slippa personalansvar? Samverka med andra och få större uppdrag och högre omsättning. Så här lyckas du också!

DrivaEget - 05 feb 18 kl. 11:29

Minskad oro trots skärpta regler för anställdas hälsa

 Ditt liv  Under 2018 skärps reglerna för arbetsgivarnas rehabiliteringsansvar ytterligare. Trots det minskar företagarnas oro för att medarbetarna ska insjukna. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 04 feb 18 kl. 18:26

8 fällor som gör att kunderna flyr

 Försäljning  Här är 8 misstag som kan göra att potentiella kunder inte köper av dig – och hur du undviker dem. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 02 feb 18 kl. 16:15

Måste man betala på tio dagar?

 Affärer  Hur gör man när leverantören kräver betalt inom tio dagar? Våra experter reder ut vad som gäller.   Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 02 feb 18 kl. 11:25

“Kan jag skriva kvitto för hand?”

 Affärer  Kan man skriva kvitto för hand? Expertern reder ut vad som gäller. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 02 feb 18 kl. 07:10

Så skapar du bra samtal

 Ditt liv  Hur håller man sitt första utvecklingssamtal? Vår expert svarar på frågor om företagarlivets mänskliga sidor. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 01 feb 18 kl. 07:47

Ensam är inte stark – nätverk ökar vinsten

 Affärer  Nej, ensam är inte stark. Emelie Fågelstedt anlitar konsulter och får större uppdrag, bättre slutresultat – och ökad vinst. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 31 jan 18 kl. 12:07

Kissie vinner och förlorar i domstol

 Nätaffärer  Idag kom domen mot influensen Kissie. Och det blev en halv seger för bloggerskan. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 31 jan 18 kl. 08:40

7 vanliga misstag när du startar eget

 Starta eget  Sugen på att starta eget? Kul! Men för att lyckas gäller det att undvika de här vanliga fällorna – så här gör du!

DrivaEget - 30 jan 18 kl. 12:53

Är du ekobrottsling – utan att veta om det?

 Affärer  Allt fler småföretagare begår ekobrott. Främst beror det på okunskap och slarv. Vet du vad som gäller?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.