LV > Nyheter

Sunday, 25 June, 02:02

LV - 20 jun 17 kl. 00:05

Lastmaskin brinner i PelarneEn lastmaskin brinner i Pelarne. Räddningstjänsten har precis fått larmet och är på väg till platsen..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Pelarne

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lastmaskin, brinneri , Pelarne
Dalarnas tidningar - 25 aug 16 kl. 09:22

Lastmaskin brinner vid Ryllshyttedammen

Räddningstjänsten har larmats om en brand i en lastmaskin vid Ryllshyttedammen i Hedemora kommun..

DalaDemokraten - 25 aug 16 kl. 09:22

Lastmaskin brinner vid Ryllshyttedammen

Räddningstjänsten har larmats om en brand i en lastmaskin vid Ryllshyttedammen i Hedemora kommun..

NT - 02 maj 11 kl. 13:54

Brand i lastmaskin

Räddningstjänsten har larmats till en brand på en gård på Vikbolandet, där det brinner i en lastmaskin..

Magazin24 - 09 jan 13 kl. 16:35

Brand i lastmaskin

Vid Norsa industriområde brinner en lastmaskin. Räddningstjänsten och polis är på plats och maskinen ska vara övertänd..

Vimmerby Tidning - 23 feb 13 kl. 06:06

Alla tiders Pelarne-elever bjuds in

Lördag den 11:e maj kommer alla vägar att bära till Pelarne, i alla fall de som kommer åkande och har det gemensamt att de under längre eller kortare period gått i Pelarne skola..

LV - 21 feb 14 kl. 08:24

Två föreningar i Pelarne går samman

Årsmötet med Pelarne bygdekommitté blir det sista. Nu slås kommittén samman med Pelarne Hembygdsförening.
– Det är bättre att samla folk under hembygdsföreningens styrelse.

Vimmerby Tidning - 09 okt 15 kl. 15:34

Upprop för en ekologisk förskola i Pelarne

Johanna Karlsson, förälder och boende på Kulla gård i Pelarne, har startat ett upprop för att undersöka intresset och om möjligt starta en ekologisk förskola i Pelarne – om kommunens planerade nedläggning blir verklighet..

LV - 18 nov 16 kl. 21:00

Många kända ansikten på filmer om Pelarne

Länge låg Ebbe Davidssons originalfilmer om Pelarnebygdens historia, bortglömda på en vind. Men sedan en tid tillbaka har Pelarne hembygdsförening låtit digitalisera filmskatten och i måndags hölls en filmvisning i Pelarne församlingshem..

LV - 17 mar 17 kl. 16:00

Hembygdsföreningen vill ha en dialog om Pelarne skola

Hembygdsföreningen i Pelarne vädjar till politiker och tjänstemän i Vimmerby kommun att få igång en dialog om framtiden för Pelarne skola..

LV - 10 maj 17 kl. 12:48

NEJ till föreningens krav om Pelarne skola

Träffpunkt Pelarne har lämnat en kravlista till kommunen för att kunna ta över Pelarne skola, en lista som kommunstyrelsen nu har beslutat att säga nej till..

Fler nyheter från LV

LV - 2 timmar sedan

Ny succé i GP-serien

Dackarnas förare fortsätter att imponera stort i GP-Serien. Under lördagskvällen tog sig både Maciej Jankowski och Patrik Dudek till final..

LV - 3 timmar sedan

Dackarna ändrar i laget – polacken petas

På måndag åker Dackarna till Eskilstuna för att möta Smederna. Nyförvärvet gör debut - medan en av de ordinarie förarna petas..

LV - 10 timmar sedan

Skyttekungen skadad – missar hela säsongen

Nyligen bytte Marcus Oskarsson Johansson klubb. Från Vimmerby till Horn/Hycklinge IF. Men det lär inte bli något spel i hans nygamla lag den här säsongen..

LV - 14 timmar sedan

Lira och lär för framtiden – fotbollsskolan lockade 30 deltagare

Det är framtidens lirare i blå-vitt som håller igång på Lillesjö IP. I två hela dagar har de fått lära sig fotbollens ABC och om bara intresset håller i sig, så ser klubbens framtid ganska ljus ut. I år var det 30-talet barn som var med på den traditionella fotbollsskolan, för att lära sig lite mer..

LV - 15 timmar sedan

Lugn midsommar i Vimmerby

Det blev en lugn midsommarkväll och natt i Vimmerbyområdet och hela Kalmar län. Ett samtal om tjafs på en adress i Vimmerby, som löste sig utan att patrull behövde åka til platsen och två påringningar om grannar som firade lite väl högljutt var allt. - Öland sticker ut i länet med totalt 18 personer som omhändertagits för fylleri under kvällen och natten, men det har varit lugnt även på Öland för att vara midsommar.

LV - Igår: 20:53

Tusentals midsommarfirare

Tusentals ville dansa med Pippi och Karlsson. "Systrarna Antonsson" från Fågelhem var hemma i den självklaraste av traditionsfyllda platser – Brunnsparken i Södra Vi. Och Vimmerby Folkdanslag såg till att Gästgivarehagen nästan blev som Dalarna.

LV - Igår: 20:04

Två lastbilar i olycka

Räddningstjänsten fick 17.53 larm om en trafikolycka som har inträffat på väg 129 i Hultsfreds kommun. Enligt de första uppgifterna ska det vara två lastbilar inblandade i olyckan.

LV - Igår: 17:00

Cancersjuka Victor fick goda minnen – överraskades med en skidresa

Femårige Victor Logg är en riktig liten hjälte. I nästan halva sitt liv har han kämpat mot cancern. Det är många gånger behandlingen inte gått som planerat, och väskan i hallen inte ens hunnit packas upp förrän man tvingats åka tillbaka till sjukhuset..

LV - Igår: 14:00

Här är veckans elva i den lokala fotbollen

Här är spelarna som tar plats i veckans fotbollselva på herrsidan..

LV - Igår: 13:37

Tillbyggnad får målas om

Miljö- och byggnadsnämnden går tvärt emot kontorets förslag och beviljar en utvändig ändring av tillbyggnaden vid det gamla posthuset i Västervik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.