Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 17 October, 03:59

Dagensanalys.se - 19 jun 17 kl. 22:00

Mest sedda reklamfilmerna på Youtube – någonsinHär är reklamfilmerna som har mest visningar på Youtube. Om du inte sett dem så måste du ju nu göra som alla andra och ta dig en tittning. Clash of Clans har hela 163 786 504 visningar. Epic!
Min egna favorit med Jean Claude Van Damme.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Youtube, Clans, Jean Claude Van Damme, Van Damme, Football Presents, Switch, Ronaldo, Kane, Martial, The Children, EDEKA Weihnachtsclip, Spice, Old Spice

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mest, sedda, reklamfilmerna, Youtube, någonsin
Resume - 19 nov 14 kl. 14:17

10 mest sedda reklamfilmerna på Youtube

Här är listan över de tio mest sedda reklamfilmerna på Youtube under oktober. Söta katter går fortfarande hem hos publiken, men flest visningar har reklamfilmen för flygbolaget Air New Zealand som hyllar The Hobbit-filmerna. .

Dagensanalys.se - 14 jun 17 kl. 13:31

Utklassning i månadens mest sedda reklamfilmer på YouTube

Varje månad presenterar YouTube de mest sedda reklamfilmerna på plattformen. Den här månaden står nummer ett ut med över 75 % av alla visningar. Först på listan över månadens mest sedda reklamfilmer är ”Clash of Clans” reklamfilm ”How do we get over there”.

IDG - 26 nov 12 kl. 12:48

"Gangnam Style" är mest sedda Youtube-videon

Artisten Psy kan klappa händerna över att hans video är den mest sedda på Youtube någonsin, då den nu gått om Justin Biebers "Baby"..

Helsingborgs Dagblad - 25 nov 12 kl. 11:47

"Gangnam style" mest sedd på Youtube

Med en besynnerlig hoppsadans och medryckande knaseuforiska beats har den koreanske rapparen Psy tagit världen med storm. Hans "Gangnam style" har blivit den mest sedda videon på Youtube. Någonsin.

Dagensanalys.se - 08 aug 17 kl. 08:20

‘Despacito’ är just nu det mest sedda YouTube-klippet någonsin

Bara veckor efter att ha blivit den mest streamade låten någonsin, har ‘Despacito’ kammat hem en annan titel. Med över tre miljarder visningar (i skrivandets stund 3 065 001 341 visningar) är det officiellt att det är den mest sedda videon i YouTubes historia. Låten, av Luis Fonsi och Daddy Yankee, släpptes för bara sju månader sedan.

Västerbottens Folkblad - 25 nov 12 kl. 11:46

?Gangnam style? mest sedd på Youtube

Med en besynnerlig hoppsadans och medryckande knaseuforiska beats har den koreanske rapparen Psy tagit världen med storm. Hans ?Gangnam style?

Västerbottens Folkblad - 02 nov 15 kl. 11:06

”Spectre” mest sedda premiären i år

Den nya James Bond-filmen ”Spectre” sågs av 186 000 svenskar under premiärhelgen, skriver SF i ett pressmeddelande. Det gör filmen till den mest sedda under en premiärhelg 2015. Biljettintäkterna uppgick till drygt 24 miljoner kronor, vilket även är den mest inkomstbringande premiärhelgen hittills för en Bond-film i Sverige.

YA - 31 maj 16 kl. 11:34

Skallad målvakt och mello-artister blev veckans mest sedda

Vad har Österlens målvakt gemensamt med Samir & Viktor? Jo, alla tre ligger på YA:s topplista bland mest sedda webb-tv-klipp. Om inte du sett dem har du chansen igen.

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 11 kl. 12:51

Premier leagues mest sedda match

Man skulle kunna tro att den mest sedda fotbollsmatchen i Premier leagues historia innehåller något av storlagen. Men i stället är det mötet mellan Manchester City och Everton den 1 januari 2003 som sågs av mellan 200 och 300 miljoner tv-tittare, uppger norska VG. Anledningen är ganska logisk..

Expressen - 19 dec 11 kl. 14:51

"Sherlock Holmes" helgens mest sedda film

"Sherlock Holmes: A game of shadows" med Noomi Rapace i en av huvudrollerna är den mest sedda filmen på de svenska biograferna den gångna helgen. .

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Hanna Brogren är numera vd på Sveriges Kommunikatörer

Hanna Brogren har fått uppdraget att bli Sveriges Kommunikatörers nya vd och generalsekreterare på Sveriges Kommunikatörer. Hanna Brogren har de senaste två åren arbetat som konsult med inriktning på strategi och varumärke. Innan dess var hon kommunikationsdirektör i Stockholms stad under drygt sju år och drev bland annat förändrings- och utvecklingsarbeten och dessförinnan som Regeringskansliets kommunikationschef.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Ditt wifi-nätverk hemma och på jobbet kan avlyssnas

Det här är extremt tech-relaterat men ändå viktigt för alla oss som sitter på kontor där vi använder wifi. Det är nämligen så att krypteringen WPA2, som i princip alla använder, har blivit hackat. Skicka den här artikeln till din IT-chef.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Det här måste vara årets roligaste reklamfilm!

I förra veckan publicerade vi en artikel  med sju reklamfilmer som vi tycker är årets bästa. En reklamfilm är så rolig att vi ville dela den igen. #Måndagshumor.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Nu kommer rapporter för annonsintryck i Facebook Ads Manager

I augusti meddelade Facebook att de skulle börja rapportera intryck av annonser. Nu börjar funktionerna rullas ut, och de innefattar såväl totala intryck som intryck baserat på att annonser laddas om automatiskt. Det är två tillskott till Facebooks Ads Manager som nu börjar bli tillgängliga för användarna.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Marknadsföringsknepet som ska få fler att välja print

Du vet att du har något stort på gång när News Corp hakar på din idé. I det här fallet handlar det om att få fler att välja print som marknadskanal. Knepet man kom på är minst sagt annorlunda.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Annonser med gps-positionering nu tillgänglig för YouTube

Sedan länge har Google lagt till gps-positionering och mätning av butiksbesök för sina annonser. Nu kommer tillägget även till YouTube, vilket innebär att din annonsering på plattformen kan användas för att driva trafik till dina butiker –  trafik som du dessutom kan mäta. När du skapar en annons för Google finns möjligheten att lägga till positionering, vilket innebär att användaren får reda på var närmaste butik eller återförsäljare finns.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Project Manager till Samsung

Om du älskar att driva projekt och vill utvecklas i ett globalt företag ska du läsa den här platsannonsen. Academic Work söker för Samsungs räkning en Project Manager. Du kommer arbeta med att öka varumärkespreferensen för Samsungs smartphones i Norden med målet att nå en marknadsledande position.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Margaux Dietz är årets influencer

Influencers of Sweden har utsett Sveriges ledande influencers och vinnare blev Margaux Dietz. Margaux Dietz är den där tjejen som bloggar på Elle och tidigare publicerat en video på när hon födde barn. Här är de som fick ett pris under kvällen: Årets influencer: Margaux Dietz Årets Nykomling : JLC
Årets Veteran: Elsa Billgren
Årets Kreatör: Elin Kero
Årets Varumärke: Elin Häggberg
Årets Röst: Ångestpodden
Årets Innovatör : Nordinary
Årets Business: Therese Lindgren
Ebbapriset: Frida Ramsted
Årets medlem: Clara Toll Årets Samarbete : Angeliqa Mejstedt & Morakniv
Årets Annonsör: Adobe.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

RadioPlay fyller 5 år

Det är högtryck för radio i reklaminvesteringarna, radio är den mediekategori som har ökat mest under 2017 Lyssna är det nya sättet att konsumera media. Överallt lyssnar människor på något vare sig de befinner sig hemma, är på jobbet eller på väg någonstans. Tanken med RadioPlay är att samla Sveriges populäraste radiostationer och podcasts på en gemensam plattform.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Snapchat är favoriten hos unga

Snapchat är dubbelt så populär som Instagram, i alla fall när man frågar de unga användarna, det visar Piper Jaffrays senaste rapport. Piper Jaffray frågade 6100 tonåringar (med en medelålder på 16 år) om hur de använder sociala medier. 47 procent uppgav att Snapchat är deras favorit-app, vilket är en ökning med 12 procent från föregående år.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.