Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 01 December, 11:52

Dagens PS - 19 jun 17 kl. 13:06

Jobbar sex timmar – får fullt betalt”Tanken med den förkortade arbetstiden är att medarbetarna ska få möjlighet till längre återhämtning. Initiativet till projektet kommer från medarbetarna. Vi månar om dem, och vill ge dem bra förutsättningar för att balansera jobb och privatliv”, säger Jenny Wilhelmsson, chef över äldreenheten och enheten för funktionsnedsättning, i ett pressmeddelande. Det är socialtjänsten i Järfälla kommun som nu genomför projektet i syfte att de anställda ska få större chanser till att få förnyade krafter och arbetsenergi. Flera andra kommuner inom socialtjänsten har tidigare gjort likadant.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Jenny Wilhelmsson, Järfälla, Metro, MISSA INTE, LÄS ÄVEN, Jobbar, Dagensps

Dela artikeln

134 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jobbar, sex, timmarfår , fullt, betalt
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här jobbar du bara sex timmar om dagen – om du skippar facebook

Företaget Filimundus har kommit på ett nytt sätt att få sina anställda att arbeta mer effektivt. Företagets VD Linus Feldt blev inspirerad av en bok han läst om att bli mer effektiv och införde nya regler på arbetsplatsen, skriver tidningen Chef. LÄS MER: Så får du världens bästa sommarjobb – äta gratis pizzaMedarbetarna har uppmanats att inte använda Facebook på arbetstid och samtidigt har arbetsdagen kortats ner till endast sex timmar.

BT - 11 nov 12 kl. 14:27

Sex timmar runt sjön blev succé

Sex timmars löpning. Redan första året blev sextimmars Borås en succé. ?

YLE - 18 jun 14 kl. 05:21

Sex timmar bastu på Strömsö

Ikväll blir det sex timmar direktsänd bastu på Yle Fem. Gänget på Strömsö i Vasa bjuder på en helkväll med temat bastu. Idén föddes under en planeringsdag på Yle i Vasa.

Expressen - 19 jan 15 kl. 05:53

Erland, 58: "Jag jobbar 17 timmar om dygnet"

Här på Brännebrona Gästis - i närheten av Mariestad - har Tofta Snickeri AB upphandlat ett asylboende med 214 platser av Migrationsverket. Leverantör är Bertil Andersson, 61, - som tjänar miljonbelopp som mellanhand. Men det är bara Erland Olsson, 58, och hans anställda som jobbar med verksamheten.

Nyheter 24 - 22 dec 11 kl. 22:17

Vann Lamborghini - kvaddade den sex timmar senare


En man i Utah vann en Lamborghini värd 380 000 dollar. Sex timmar senare kvaddade han lyxbilen. Mannen körde runt i flera timmar med vänner och familj efter att han vunnit Lamborghinin.

NSD - 12 jul 13 kl. 07:43

Afghanerna jobbar för fullt med O-ringen

Afghaner jobbar för fullt inne i Boden Arena som förvandlats till en byggverkstad.Tävlingssekretariat, flaggstänger och matbord tillverkas på löpande band. ??

NSD - 12 jul 13 kl. 07:50

Afghanerna jobbar för fullt med O-ringen

Afghaner jobbar för fullt inne i Boden Arena som förvandlats till en byggverkstad.Tävlingssekretariat, flaggstänger och matbord tillverkas på löpande band. ??

Länstidningen i Jämtland - 20 dec 17 kl. 08:45

Svevia jobbar för fullt med att bekämpa halkan: ”Vi har ute allt vi kan få tag på”

Det råder blixthalka i delar av länet och Svevia jobbar för fullt med att bekämpa den svåra halkan på vägarna mellan Brunflo och Storlien. – När det till och med fryser på saltsträckan, då är det riktigt besvärligt..

Expressen - 08 jun 18 kl. 19:06

Kraftig brand i villakvarter: "Brandkåren jobbar för fullt"

En brand rasar intill ett villahus på Vitklövervägen i Häljarp utanför Landskrona.Räddningstjänsten klassar branden som kategori tre, vilket är den högsta.– Räddningstjänsten jobbar för fullt just nu, säger Fredrik Bratt, presstalesperson vid polisens ledningscentral..

BT - 03 dec 19 kl. 18:44

Just nu: Norrman klar för Elfsborg – presenteras i nästa vecka: ”Jobbar för fullt”

Mathias Dyngeland, 24, är Elfsborgs färskaste nyförvärv. Enligt uppgift till BT kommer den norska målvakten att presenteras i Borås under nästa vecka. – Vi jobbar för fullt med truppen, men i dag finns inga nyheter, säger klubbchefen Stefan Andreasson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.