GT > Nyheter

Saturday, 21 October, 10:31

GT - 19 jun 17 kl. 11:03

JUST NU: Krogprofilernas bakslag efter våldtäkternaDe våldtog utslagna skolflickor som supits ner på storkrögarens egna Avenykrogar i centrala Göteborg.  Nu har den stora krogvåldtäktshärvan nått vägs ände.Domarna för sex respektive nio års fängelse för krögaren Navid Atlassi, 50, och festfixaren Bardiya Pajouhi, 25, står fast meddelar Högsta domstolen. .
Läs mer på GT
Läs mer om:
JUST NU, Avenykrogar, Göteborg, Navid Atlassi, Bardiya Pajouhi, Högsta

Dela artikeln

3143 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Krogprofilernas, bakslagefter , våldtäkterna
Västerbottens Folkblad - 02 sep 16 kl. 10:35

Polisen har säkrat spår efter våldtäkterna

Polisen har hittat spår efter helgens två överfallsvåldtäkter i Skellefteå. – Vi har slutfört förhören med vittnen, nu väntar vi på resultaten från den tekniska undersökningen Det säger Lars-Marthin Markstedt, Skellefteåpolisen, till Folkbladet. Handlar spåren som nu ska undersökas om DNA  som säkrats och som skickats vidare till NFC i Linköping?

YLE - 03 dec 15 kl. 15:50

Flyktingar beskylls för våldtäkter – ”Media ointresserad av helhetsbilden”

Medierna fokuserar för mycket på de våldtäkter där gärningsmannen är asylsökande, det tycker professor i journalistik Tom Moring. Medieuppståndelsen fick polisen att gå ut med gärningsmännens status, säger man på Helsingforspolisen. Polisen höll på onsdagen en presskonferens om säkerhetsläget i Helsingfors där det bland annat framkom att antalet överfallsvåldtäkter har ökat, men totalt sett har sexualbrotten i Helsingfors sjunkit.

Nyan - 16 aug 16 kl. 13:59

”Evigt daltande med våldtäktsförövare”

Elisabeth Massi Fritz har varit brottsoffrens advokat i flera av Sveriges mest uppmärksammade rättsfall. I ett av hennes fall försvarade hon kvinnan som ska ha blivit utsatt för en gruppvåldtäkt på m/s Cinderella.

Nyligen friade Svea hovrätt två män som misstänktes för grov våldtäkt på passagerarfärjan Cinderella i februari 2015.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Gäng kan ligga bakom våldtäkter

Polisen i Gävleborg tror att det kan röra sig om ett gäng som ligger bakom våldtäkter, våld och ofredanden mot kvinnor i länet under senare tid, uppger DN.Ingen har gripits för de våldtäkter som skedde natten mot torsdag. Förra helgen inträffade flera ofredanden och några rån mot kvinnor.

Skånskan - 12 okt 16 kl. 06:00

Plågsamt med utdragen väntan

HÖRBY För ett brottsoffer innebär det en påfrestande väntan när polisens utredning drar ut på tiden, menar juristerna som stöttar kvinnorna som ska ha utsatts för sexbrotten i Hörby.Den som utsätts för ett sexbrott har i de allra flesta fall rätt till ett så kallat målsägandebiträde, som hjälper till att tillvarata brottsoffrets intressen under processen.
I målet som gäller våldtäkterna i Hörby i juli har två av kvinnorna som ska ha utsatts för sexbrott fått ett sådant juridiskt stöd.

SVT Debatt - 25 dec 13 kl. 06:00

Kamp mot nazism förs bäst utan vänsterextremt våld

POLITISKT VÅLD Att ge stöd åt metoder som att söka upp meningsmotståndare och misshandla dem, hota tjänstemän och placera ut sprängladdningar är både idiotiskt och motbjudande. Självklart ska samhället skyddas mot högerextremism, men det måste ske inom demokratiska och rättssäkra ramar, inte genom autonoma lynchmobbar, skriver Martin Marmgren, polis.  Anta att det sker en uppmärksammad våldtäkt.

Skånskan - 12 okt 16 kl. 06:00

Polischef: Vi hade för låg bemanning från starten

HÖRBY Bemanninsgproblem är förklaringen till att polisen inte hinner utreda sexualbrott i den takt som man vill. Det menar Håkan Landgren som är chef för utredningssektionen.
– Det är givetvis inte bra att vi är halva styrkan, säger han.

BT - 17 sep 12 kl. 14:44

Stå upp för aborträtten

Det finns ett enormt starkt och välorganiserat arbete som globalt görs emot kvinnors sexuella och reproduktiva hälsa. Då det för oss i Sverige är självklart att kvinnan har rätt att bestämma över sin egen kropp är det just vi som behöver vara en stark röst i frågan. Idag oroas världens kvinnorörelser över den negativa globala utveckling där alltmer fundamentalistiska krafter träder fram.

Kristianstadsbladet - 12 jul 14 kl. 14:21

Ond bråd död - under sommaren

Dödliga olyckor, mord och våld. Den som följer nyhetsflödet sommartid får ofta känslan av att ond bråd död tar allt större plats.Men varken morden, misshandelsfallen eller våldtäkterna blir fler.

BT - 12 jul 14 kl. 14:21

Ond bråd död - under sommaren

Dödliga olyckor, mord och våld. Den som följer nyhetsflödet sommartid får ofta känslan av att ond bråd död tar allt större plats. Men varken morden, misshandelsfallen eller våldtäkterna blir fler.

Fler nyheter från GT

GT - 5 minuter sedan

Flera personer rånade – kan ha samband

Under den sena fredagskvällen och under natten mot lördagen blev fem personer rånade på tre olika platser i området kring Trollhättan.Polisen utreder om det kan finnas ett samband.– Vi vet inte om de hänger ihop, men det kollar vi på naturligtvis, säger Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen i region Väst.

GT - 30 minuter sedan

Nya turnén efter genombrottet i TV4

Elvis, Roy Orbison och Jerry Lee Lewis – snart på en scen nära dig.Nu kommer populära nostalgiföreställningen The Legends – world class heroes tillbaka till Västsverige.– Rock´n roll är grunden för all modern musik, och den dör aldrig ut.

GT - 2 timmar sedan

Hjälten om hyllningen: "Ska försöka njuta..."

GÖTEBORG. Efter 14 säsonger, närmare 800 matcher och två SM-guld har det blivit dags för Frölunda att hylla en av förenings största genom tiderna.Inför matchen mot Skellefteå hissas Niklas Anderssons nummer 24 i Scandinavium.

GT - 2 timmar sedan

Skandalerna dyker upp som gubben i lådan

Skandalerna dyker upp gång på gång som gubben i lådan. Tyvärr kommer nog Göteborg vara känt som Muteborg en lång tid framöver..

GT - 2 timmar sedan

Lias, 19, inför pappas hyllning: ”Känns pirrigt”

Först hissas pappas tröja i taket – sen gör Lias Andersson debut i Scandinavium i nya numret 61.– Det känns pirrigt, säger han inför stormatchen mot Skellefteå..

GT - 2 timmar sedan

Ölsort återkallas – flaskan kan spricka

Göteborgsbryggeriet Popples återkallar sin Session Pale Ale.Flaskorna kan nämligen spricka och gå sönder av kolsyran.  – Vi såg att det här kan sluta illa för någon, säger Poppels vd Mats Wahlström till GP..

GT - 3 timmar sedan

Ingvar Oldsberg förlorade familjen i cancer: ”Sorg"

Ingvar Oldsberg förlorade både brodern och mamman i cancer.Han har även själv varit drabbad.– Peters bortgång är den stora sorgen och förlusten i mitt liv, säger Ingvar Oldsberg.

GT - 12 timmar sedan

Talangen hjälte när Sävehof vann rysare

Sävehof vände och vann toppmötet – efter rysaravslutning. Isabella Mouratidou, 20, storspelade mellan stolparna. – Jag fick verkligen en bra start, säger hon till GP.

GT - 13 timmar sedan

"Nådde en nivå vi inte ens har snuddat vid"

Redbergslid fortsätter att imponera. Laget körde över IFK Skövde efter en mäktig uppvisning. – Under en period träffade vi en toppnivå som vi inte ens har snuddat vid tidigare, säger tränaren Jasmin Zuta.

GT - 13 timmar sedan

Fredsgåvan till Bert – bjöd på favoritkakan

Bert Karlssons bråk med Skara fortsätter och han har den senaste tiden hotat med att flytta från staden.Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Nordström (S) agerade, bjöd in till ett möte med entreprenören – och plockade fram apelsinsnittar.– Det är min favoritkaka, säger Bert Karlsson.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.