Expressen > Nöje

Monday, 21 August, 21:43

Expressen - 19 jun 17 kl. 07:18

Nya kärleksbeskedet – Anders Timell blir pappaAnders Timell och Charlotte Wiktorsson är nyförlovade och planerar bröllop.Nu berättar radioprofilen Timell nästa glada nyhet.Han och Charlotte ska bli föräldrar, avslöjar han i "Gry och Anders med vänner" på Mix Megapol.– Jag och Lotta ska bli föräldrar, det är väl roligt, säger Anders Timell i programmet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Timell, Charlotte Wiktorsson, Charlotte, Gry, Anders, Mix Megapol, Lotta, Anders Timell

Dela artikeln

2704 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya kärleksbeskedet, Anders, Timellblir , pappa
Expressen - 20 jun 17 kl. 23:27

Anders Timell avslöjar nu sin barnhemlighet

Anders Timell ska bli pappa igen - och nu berättar han om den kommande bebisen. I "Gry och Anders med vänner" avslöjar radioprataren om det blir en tjej eller kille som föds i slutet av året. – Det är jättekul tycker jag, säger Anders Timell om sin kommande bebis i radioprogrammet..

Expressen - 10 okt 15 kl. 22:44

Här firar Anders Timell 50 år – på lyxkrogen

Anders Timell firar 50 år – med en rejäl fest. På exklusiva Sturehof på Östermalm i Stockholm har en rad kända vänner slutit upp för att fira radioprataren och krogprofilen. "Jag älskar att fylla 50!

Expressen - 13 dec 16 kl. 20:58

Anders Timell och Stefan Holms twitterbråk

Stefan Holm har blockerat radioprofilen Anders Timell på Instagram. – Jag trodde att han skulle växa upp, säger Stefan Holm. Anders Timell svarar Holm: – Jag skrev inte det för att vara elak, jag tyckte det var roligt..

Expressen - 03 maj 12 kl. 22:20

Anders Timell tvingas lämna "Let´s dance"

Nu är det slutdansat för Anders Timell - i alla fall i tv. På torsdagens tvingades han lämna "Let´s dance". Ett besked som fick honom att gråta.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här trollar Anders Timell Nyheter24

Anders Timell jobbar inte på Nyheter24. Det var dock just dit han under falskt namn ringde och sjukanmälde sig häromveckan, till receptionisten Letti Freivalds stora förvåning. Vad Letti dessutom inte visste var att det hela var en busringning, som under måndagen sändes i "Äntligen morgon" på Mix Megapol, radioshowen i vilken Timell ingår.

Expressen - 10 maj 17 kl. 07:56

Anders Timell gifter sig med Charlotte

Radioprofilen Anders Timell berättar om bröllopsplanerna i ”Fyllepodden”.  Timell förlovade sig med kärleken Charlotte Wiktorsson i januari.
– Vi planerar bröllop till nästa sommar, säger han i ”Fyllepodden”.

Posh24 - 20 jun 17 kl. 08:32

Anders Timell väntar barn med sin fästmö

Anders Timell och Charlotte Wiktorsson väntar barn. Anders avslöjade nyheten i "Gry och Anders med vänner" Mix Megapol.
Anders säger:
"Det känns väldigt bra!

Expressen - 30 dec 12 kl. 19:57

Anders Timell har ny flickvän: "Känns bra"

Anders Timell har en ny flickvän. Inköparen Emma Mattsson har fångat radioprofilens hjärta. - Det känns jättebra, säger Anders till EXTRA..

SVT - 21 jul 11 kl. 21:45

Richard S Johnson och Anders Timell testar Bro Hof

Richard S Johnson och Anders Timell testar Bro Hof.

Expressen - 02 mar 12 kl. 09:46

Anders Timell klar för "Let's dance"

Årets "Let's dance" börjar ta form. Senaste deltagaren att tacka ja till att medverka i det populära dansprogrammet i TV4 är Anders Timell. - Jag kör!

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Filip Hammars löfte – så vill han förändras

Under måndagskvällen är det säsongsstart för "Breaking news".Nu berättar Filip Hammar om hur det är att pendla från Losa Angeles till Sverige, varför han vill klaga mindre och om sitt nya glada jag.– Det har varit en märklig sommar, säger han..

Expressen - 30 minuter sedan

Carina Berg bryter ihop – här får hon total panik

Carina Berg ska mata en alligator.Då bryter hon ihop totalt och tvingas avbryta.– Förlåt, förlåt, jag kan inte göra det här, säger hon i "Världens tuffaste jobb med Carina Berg"..

Expressen - 1 timme sedan

Här gör realityprofilen succé i "Idol" – och irriterar Lernström

"Ex on the beach"-profilen Jack Stengel Dahl byter kanal och tv-program.I måndagens "Idol" på TV4 för Dahl succé med juryn – och får en av programmets första guldbiljetter.– Det här blir ju löjligt, nu ramlar alla tjejer över popcornpåsen, säger jurymedlemmen Anders Bagge i programmet..

Expressen - 1 timme sedan

Sofia Wistams tårar i tv: ”Jag grinade hela veckan”

Berättelsen om Engla, 7, som omkom i en bilolycka blev för mycket för Sofia Wistam.Nu berättar programledaren om den tunga inspelningen av "Sofias änglar".– Jag grinade så mycket, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Sigge Eklund hyllar kärleken

Sigge Eklund och hans fru Malin Eklund har varit gifta i tio år.Nu ska de hylla sin kärlek med en ceremoni. – Egentligen är det här mer betydelsefull än ett bröllop, säger Sigge i sin podcast "Alex & Sigges podcast".

Expressen - 2 timmar sedan

Kishti Tomitas dolda sjukdom

Hon lämnade rampljuset för tio år sedan.Nu berättar Kishti Tomita om varför hon behövde ta en paus från tv-rutan, sin dolda sjukdom och hur det känns att vara tillbaka i "Idol".– Jag klarade mig men det var lite knepigt att klura ut var det var så det tog många år, säger hon..

Expressen - 3 timmar sedan

Amy, 29, åt en bit kycklig – blev förlamad för livet

Tv-producenten Amy May Shead, 29, fick en allergisk reaktion efter att hon ätit kyckling. Reaktionen var så pass allvarigt att hon drabbades av ett tillfälligt hjärtstopp som gjorde henne förlamad. ”De trodde inte att hon skulle klara sig”, säger Amy May Sheads mamma.

Expressen - 4 timmar sedan

Därför lämnar Josephine Bornebusch Sverige

"Solsidan"-skådespelaren Josephine Bornebusch lämnar Sverige för USA.Nu berättar hon valet att flytta från hemlandet - och sina planer.– Det är vårt gemensamma beslut, säger Josephine Bornebusch..

Expressen - 5 timmar sedan

Maria Lundqvists vänner om yngre pojkvännen: Äckligt

Skådespelaren Maria Lundqvists blivande man har skapat stor turbulens i hennes liv.I podcasten "Nemo möter" berättar Maria Lundqvist om hur 21 år yngre pojkvännen Kristoffer Hellström kom in i hennes liv – hur barnen och vännerna reagerade och om rädslorna inför framtiden.– Många mötte alltihop med stor skepsis.

Expressen - 6 timmar sedan

Här är den nya trailern till "Solsidan"-filmen

I jul har den nya "Solsidan"-filmen premiär. Filmen, som bygger på serien med samma namn, har spelats in under sommaren och nu är nu klar. Nu har den första trailern till filmen släppts.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.