Expressen > Nyheter

Wednesday, 28 June, 12:44

Expressen - 18 jun 17 kl. 09:22

4-årig flicka blev våldtagen – berättar om mardrömmenDen 4-åriga flickan kidnappades från förskolan och våldtogs. Flickans berättelse om det som hänt ledde till att mannen kunde gripas. – Dessvärre kommer hon ihåg de fruktansvärda sakerna han gjorde, men i stället för att sudda bort minnena kallar hon dem hemska, säger pappan till Ekstrabladet. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ekstrabladet

Dela artikeln

7486 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 4-årig, flickablev , våldtagen, berättarom , mardrömmen
Expressen - 31 maj 16 kl. 14:32

Gruppvåldtagen flicka i Brasilien berättar

Den 16-åriga flickan som drogades, filmades och våldtogs av runt 30 män i Rio de Janeiro berättar nu om attacken. – Det skadade inte bara mig, det skadade min själ, för människor dömde mig, säger flickan enligt al-Jazeera. .

BT - 27 jul 12 kl. 08:06

13-årig flicka bortförd av pappa

En 13-årig flicka har blivit bortförd av sin pappa, efter medigvande från socialen i Borås. Detta trots en allvarlig hotbild mot mamman och tidigare besöksförbud. ?

Skånskan - 04 aug 16 kl. 06:00

Soc spionerade på 4-årig flicka på dagis

HÖRBY Socialtjänsten i Hörby kritiseras av justitieombudsmannen JO sedan två socialsekreterare i smyg skickats ut för att observera en fyraårig flicka på hennes förskola – utan att vårdnadshavarna tillfrågats och godkänt det.JO konstaterar att det sätt observationen skedde på var olagligt, och att det kan uppfattas som att socialtjänsten ”spionerar” på enskilda, vilket i sin tur kan skada allmänhetens förtroende för myndigheten.
– Om det barn som ska observeras inte är omhändertaget krävs det samtycke av vårdnadshavare, skriver Justitieombudsmannen Stefan Holgersson i sitt beslut.

UNT - 10 jan 13 kl. 20:16

24UNT: Lindbergs sexoffer berättar sin historia

En av flickorna som blivit våldtagen av den sexdömde polischefen Göran Lindberg berättar nu sin historia. Radiodokumentären, Den fastspända flickan, handlar om vilka förödande konsekvenser det kan bli när en ung flicka får ungdomsvård som inte fungerar som den ska..

Länstidningen i Jämtland - 24 jan 16 kl. 12:58

11-åring sexofredades på Storsjöbadet – nu berättar släktingen Ann-Sofie

Ann-Sofie Hallin berättar för Länstidningen hur hon och två nära släktingar – en 11-årig flicka och en 14-årig flicka – blev utsatta för sexofredanden på Storsjöbadet lördagen den 16 januari..

Nyheter 24 - 14 okt 13 kl. 15:21

14-årig flicka anmälde våldtäkt ? då drevs familjen ut från stadenFrån Bjästa till Steubenville

MARYVILLE. En berättelse om hur en hel stad vänder sig mot ett våldtäktsoffer har tyvärr inte hört till ovanligheterna. Nu har ett nytt liknande fall avslöjats i amerikanska Maryville, i delstaten Missouri.

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 15 kl. 08:45

15-årig flicka rymde till Syrien

En 15-årig flicka som har varit försvunnen sedan 31 maj har nu ringt sin mamma — och berättat att hon befinner sig i Homs i Syrien, skriver Aftonbladet. Flickan kommer från en mindre kommun i södra Sverige och har vid ett par tillfällen försvunnit iväg med sin äldre pojkvän.För ett par dagar sedan berättade 15-åringen gråtandes på en knastrig linje att hon och pojkvännen tagit sig genom Turkiet till Syrien, enligt mamman.

Sydsvenskan - 30 jun 15 kl. 08:45

15-årig flicka rymde till Syrien

En 15-årig flicka som har varit försvunnen sedan 31 maj har nu ringt sin mamma — och berättat att hon befinner sig i Homs i Syrien, skriver Aftonbladet. Flickan kommer från en mindre kommun i södra Sverige och har vid ett par tillfällen försvunnit iväg med sin äldre pojkvän.För ett par dagar sedan berättade 15-åringen gråtandes på en knastrig linje att hon och pojkvännen tagit sig genom Turkiet till Syrien, enligt mamman.

Dalarnas tidningar - 02 okt 13 kl. 19:26

12-årig flicka blev attackerad

En 12-årig flicka attackerades på tisdagseftermiddagen i Gylle då hon kom cyklande på hemväg från skolan. ? En yngre man försökte flera gånger att preja henne av vägen i en skogsdunge, berättar flickans styvpappa..

Expressen - 18 sep 14 kl. 22:48

15-årig flicka nära bli indragen i en skåpbil

En 15-årig flicka från Delsbo höll på tisdagen på att bli indragen i en vit skåpbil. Nu berättar hennes mamma om händelsen för att varna andra. – Man tänker alltid att det inte är något som kommer att hända en själv.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Skandalbolagets grundare ska återskapa förtroende

Brottsutredningen kring skandalbolaget Allra växer med skaran misstänkta. Grundaren Alexander Ernstberger, som köpte Sveriges dyraste villa medan spararna som han förvaltade pensioner åt fick usel avkastning, säger nu till SvD Näringsliv: –  Jag kommer att lägga min tid på att återskapa förtroendet för Allra och rentvå bolaget från de rykten och anklagelser som under våren spreds i media..

Expressen - 30 minuter sedan

Anders Borg kan åtalas – mututredningen klar

Sveriges förre finansminister Anders Borg riskerar åtal.Nu är förundersökningen i utredningen kring skogsbolaget Holmen och ordföranden Fredrik Lundberg klar – och fyra personer är misstänkta.– Vi hade räknat med att förundersökningen skulle läggas ner, säger Borgs advokat Hans Strandberg..

Expressen - 30 minuter sedan

Diakonen Arne Bölt döms för människosmuggling

Den tyske diakonen Arne Bölt döms för människosmuggling.Förra året körde han en syrisk kvinna och hennes barn från Tyskland till Sverige, där resten av familjen befann sig.– Vi kommer att överklaga, säger Arne Bölt till Sydsvenskan..

Expressen - 30 minuter sedan

Expressens avslöjande väcker uppmärksamhet

I dag kan Expressen i ett världsexklusivt avslöjande berätta om de krigsbrott som begås av irakiska styrkor mot tillfångatagna IS-krigare.Avslöjandet har väckt stor uppmärksamhet i flera medier – och har fått utrikesminister Margot Wallström att reagera.– Det här avslöjandet är en världsnyhet som bekräftar att övergrepp sker av den USA-stödda irakiska armén, och att det sker systematiskt, säger SVT Nyheters programledare Martina Nord..

Expressen - 45 minuter sedan

Skrockfull resenär kastade mynt i flygmotorn – för att få tur

En flight mellan Shanghai och Guangzhou blev i veckan fem timmar försenad. Orsaken? En äldre kvinna ville bädda för en säker resa på sitt eget lilla vis..

Expressen - 45 minuter sedan

Man åtalas för våldtäkt mot barn

En man i 18-årsåldern åtalades på onsdagen för våldtäkt och sexuellt övergrepp mot barn.Ett av övergreppen inträffade vid en skola.– Han förnekar brott.

Expressen - 45 minuter sedan

Man dömd för attack på Arbetsförmedling

En man döms till nio års fängelse för försök till mord och grov misshandel efter att ha attackerat två personer på Arbetsförmedlingen i Borlänge, rapporterar SVT Dalarna..

Expressen - 1 timme sedan

Wallström: "Kan tas upp i säkerhetsrådet"

"Helt oacceptabelt" säger utrikesminister Margot Wallström, S, efter att ha sett Expressens bilder på irakiska styrkor som begår krigsbrott i jakten på IS-terrorister. Nu måste frågan vidare, menar hon.   – Det här är något som kan tas upp i säkerhetsrådet, säger hon.

Expressen - 1 timme sedan

Sågar Bokmässan för beslutet om Nya Tider

Flera europeiska kulturinstitut kritiserar Bokmässan i Göteborg i ett gemensamt upprop.De protesterar mot beslutet att låta högerextrema tidningen Nya Tider delta på mässan, rapporterar SVT Kulturnyheterna..

Expressen - 1 timme sedan

Tusentals ungdomar struntade i mönstring

6 000 svenska ungdomar struntade i Försvarsmaktens kallelse till mönstring. Nu riskerar de tusentals kronor i böter. – Beloppet ska få en effekt för personen i fråga, så det kan bli olika belopp beroende på personens ekonomi.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.