GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 14 December, 19:55

Liknande nyheter

Taggar: Det är deras barnsom blir , nedskjutna, öppen gata
Cornucopia - 28 feb 15 kl. 07:56

Rysk oppositionsledare och Putinkritiker avrättad på öppen gata

En av de ledande ryska oppositionsledarna, Boris Nemtsov, mördades sent igår kväll på öppen gata utanför Kreml när han var på väg till ett möte inför anti-krigsdemonstrationer. Mordet kan närmast beskrivas som en avrättning, där en bil stannade och fyra män hoppade ut och avrättade Nemtsov med fyra skott.

Nemtsov var mycket kritisk till Rysslands invasion av Ukraina och kallade Krimannekteringen för stöld och att Krim måste lämnas tillbaka till Ukraina.

GT - 29 feb 16 kl. 18:30

En anhållen för mord på öppen gata

En man har anhållits i sin frånvaro misstänkt för inblandning i mordet på öppen gata i Partille i går kväll. Offret, en man i 40-årsåldern slogs ihjäl på öppen gata i Partille i går var folkbokförd på Hisingen i Göteborg. – Vi har ännu inte gripit någon misstänkt för brottet, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson, på tisdagsmorgonen.

NSD - 23 jun 12 kl. 04:16

Överfölls på öppen gata

En man blev under natten mot lördag överfallen och misshandlad av en annan man på öppen gata i Naattavaara..

Helsingborgs Dagblad - 13 jul 12 kl. 01:33

Våldtagen på öppen gata

Kvinnan blev överfallen, rånad och våldtagen av tre okända män på öppen gata i Bollnäs natten mot torsdagen. ? Att något sådant här händer mitt inne i stan är väldigt ovanligt, säger Peter Jernqvist vid polisen i Bollnäs till Ljusnan.

Nyhetskanalen - 13 jul 12 kl. 01:33

Våldtagen på öppen gata i Bollnäs

Kvinnan blev överfallen, rånad och våldtagen av tre okända män på öppen gata i Bollnäs natten mot torsdagen.-Att något sådant här händer mitt inne i stan är väldigt ovanligt, säger Peter Jernqvist vid polisen i Bollnäs till Ljusnan.Enligt polisanmälan ska männen ha sparkat och slagit den 18-åriga kvinnan mot huvud och kropp, stulit hennes telefon och sedan våldtagit henne.

Västerbottens Folkblad - 22 okt 12 kl. 17:19

Statsministern knivhotad på öppen gata

Den finske statsministern knivhotades på öppen gata i eftermiddag. Jyrki Katainen skulle träffa väljare på Universitetsgatan i Åbo ? planen var att han skulle stå [...

NT - 09 apr 13 kl. 17:50

Misshandlade kvinna på öppen gata

I somras misshandlade 19-åringen en 21-årig kvinna på öppen gata i centrum. Han har nu dömts till villkorlig dom och 100 timmars samhällstjänst..

FriaTider - 05 jun 13 kl. 03:00

Nya Sydafrika: Här stenas somaliern till döds på öppen gata

En mycket otäck video som har publicerats på Youtube visar hur flera svarta sydafrikaner stenar en somalier till döds på öppen gata i staden Port Elizabeth i östra Sydafrika. Dödsmisshandeln ägde rum den 24 maj i år..

GT - 28 sep 13 kl. 18:27

Modevisning ? på öppen gata i Gbg

GÖTEBORG. Lördagsshopparna bjöds på modevisning på öppen gata i centrala Göteborg på lördagen. Det var innerstadens butiker som slog till.

Expressen - 13 okt 13 kl. 18:45

Skottlossning utbröt på öppen gata

Skottlossning utbröt på öppen gata i Eskilstuna på söndagskvällen. Enligt Ekuriren.se har polisen spärrat av ett stort område i närheten av K-Rauta..

Expressen - 14 dec 13 kl. 15:58

Man sköts på öppen gata mitt i julhandeln

En person har skjutits ner på öppen gata i Örebro - mitt under julhandeln. Enligt Nerikes Allehanda skedde skjutningen på Drottninggatan i centrala Örebro..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 minuter sedan

Flera anhållna efter tillslag mot mc-klubb

Flera personer har anhållits efter att polisen gjort ett tillslag mot en mc-klubbs lokaler i Vara, uppger NLT.se..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Svensk extremist avrättad i Irak

En svensk-irakisk medborgare som har dömts för terrorbrott i Irak har avrättats. Svenska utrikesdepartementet, som protesterat mot dödsdomen, ska nu kalla upp Iraks ambassadör med anledning av händelsen. Statsminister Löfven har personligen tagit upp fallet med Irak..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Bussbröderna styr familjefirman vidare

Bröderna Magnus och Fredrik Elofsson har vigt sitt liv åt bussar och deras företag KE's bussar i Fjärås har idag över 100 anställda. "Vi föddes in i det här", säger Magnus och Fredrik, som berättar att det var farmor och farfar som startade företaget..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Angereds teater anklagas för vanstyre

Medarbetare på Angereds teater slår larm om dålig arbetsmiljö. Bland annat lyfter de fram patriarkala strukturer.
- Det känns lite sorgligt att de påstår det, säger teaterchefen Ulrich Hillebrand..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Nytt kontorskomplex vid Masthuggskajen

NCC ska bygga det nya stora kontorskomplexet Global Business Gate vid Masthuggskajen. Komplexet består av två hus om 40 000 kvadratmeter, och ska byggas ut i älven..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

"Sverige har en jättechans"

Sverige måste hålla fart i matchen mot Frankrike för att vinna, menar Montenegros landslagstränare Per Johansson.
– Vi kände att vi hade förutsättningarna att ta dem, det gjorde vi inte, men Sverige har ännu större chans, säger han..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

#metoo riskabelt nära presidenten.

Ingress
Det är svårt att slicka såren och gå vidare. Republikanerna skakas inte bara av stjärnsmällen i Alabama utan också av #metoo och ovanligt högt valdeltagande bland tidigare soffliggare..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Sjöström bommade finalen på 50 meter fjäril

Sarah Sjöström har två raka EM-guld i kortbana på 50 meter fjäril. Något tredje blir det inte. Sjöström missade finalen i Köpenhamn..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

"Hade åtminstone hoppats få ett skambud"

Simon Silverholt vill vara kvar i Gais. Men klubben har inte erbjudit honom något nytt avtal. – Jag hade åtminstone hoppats på att få ett skambud, säger ytterspringaren..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Korruptionen spökar i Sydafrikas ödesval

Om några dagar ska Sydafrikas regeringsparti ANC välja en ny ledare efter den korruptionsanfrätte Jacob Zuma. Två toppkandidater slåss om posten som med största sannolikhet leder till presidentämbetet nästa år. Utgången är långt ifrån given..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.