Dagens Media > Ekonomi

Friday, 17 November, 23:59

Dagens Media - 16 jun 17 kl. 10:17

Facebook tar nya krafttag mot terrorismEfter den senaste tidens terrorattacker gör Facebook nya satsningar för att förhindra terrorism. "Vi vill att Facebook ska vara en ogästvänlig plats för terrorister", skriver två av bolagets chefer..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Facebook

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, tarnya , krafttagmot , terrorism
Expressen - 12 nov 12 kl. 15:38

Facebook tar krafttag mot falska "gillningar"

Facebook i mobilen kan komma att göras om för att undvika att användare trycker på gilla-knappen av misstag, enligt en talesperson för det sociala nätverket. Folk ska inte påstås gilla saker de i själva verket ogillar..

Dagens Media - 03 mar 17 kl. 09:11

Facebook tar krafttag mot självmord

Nu lanserar Facebook ytterligare funktioner för att bygga ett säkrare nätverk och förhindra självmord..

IDG - 05 apr 17 kl. 15:40

Facebook tar krafttag mot hämndporr - så fungerar det nya verktyget


Bildigenkänning ska förhindra att anmälda och borttagna bilder laddas upp på nytt..

Nya Wermlands Tidningen - 11 jul 13 kl. 07:53

Byggbranchen tar krafttag för hållbara hus

Byggbranchen i Värmland tar krafttag för att bygga hållbara bostäder och andra byggnader. Och med hålbarhet menas inte bara att de är energisnåla utan så långt möjligt miljöanpassade under hela dess livslängd..

GöteborgsPosten - 10 nov 14 kl. 10:53

Västra Götaland tar krafttag mot könsstympning

Västra Götaland tar krafttag mot könsstympning. Utbildningssatsningen går ut på att bli bättre på att bemöta flickor och kvinnor som utsatts eller riskerar att utsättas..

Nyan - 28 maj 15 kl. 14:31

Tar krafttag för innebandyn

INNEBANDY. Drygt 600 innebandyspelare på Åland ska bli ännu fler. Innebandyförbundet lanserar en satsning för att involvera fler ungdomar.

SR - 11 sep 15 kl. 12:17

Uefa tar krafttag mot dopning

Uefa tar krafttag i dopningsfrågan och inför biologiska pass för att upptäcka fusk med steroider, skriver Europeiska fotbollsförbundet i ett pressmeddelande..

Expressen - 30 sep 15 kl. 23:49

Försäkringskassan tar krafttag mot fusk

Inom försäkringskassan förekommer fusk på flera sätt. Nu skriver den nytillträdda generaldirektören Anne-Marie Begler på SvD Brännpunkt att man tar krafttag mot fuskarna..

SvD - 06 feb 17 kl. 06:00

Konsumentverket tar krafttag mot nischbankernas räntor

Spannen mellan högsta och lägsta räntor som en konsument kan få hos nischbankerna är mycket breda, visar SvD Näringslivs genomgång. Det gör det svårt för konsumenter att jämföra nischbankernas räntor. – Ett stort problem, säger Anna Hult, jurist på Konsumentverket, som i vår tar krafttag mot kreditgivares marknadsföring.

Expressen - 20 mar 17 kl. 08:38

Ikea tar krafttag mot rattfylla lastbilschaufförer

Ikea tar krafttag mot rattfulla lastbilschaufförer. Efter att en chaufför som lämnat Ikea i Älmhult stoppats med närmare två promille alkohol i blodet inför Ikea nu stickprovskontroller.– Under de senaste veckorna har vi lärt oss att vi kan göra än mer för både vår egen interna säkerhet men även för säkerheten på vägarna, säger Olov Hjalmarsson, DC Manager till Trailer.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 8 timmar sedan

TV4:s varumärke på bottennivå efter #metoo

Färska siffror från Yougov visar att TV4:s rykte tagit stor skada av #metoo-uppropet. Aldrig tidigare har kanalen uppvisat så låga siffror i mätningen..

Dagens Media - 8 timmar sedan

TV4 på bottennivå efter #metoo

Färska siffror från Yougov visar att TV4:s rykte är i botten efter #metoo-uppropet. Aldrig tidigare har kanalen uppvisat så låga siffror i mätningen..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Anklagade Schibsted-chefen slutar

Mannen som ska ha utsatt en medarbetare för trakasserier lämnar nu Schibsted..

Dagens Media - 12 timmar sedan

JCDecaux tvingas vänta på cykelavtalet

Upphandlingen om Stockholms stads eftertraktade cykelsystem drar ut på tiden – vilket innebär att Clear Channel får ha kvar sitt system under hela nästa år..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Fyra svenska guld i Epica

Acne, King, Volt och Åkestam Holst belönas med varsitt guld i Epica Awards..

Dagens Media - 13 timmar sedan

"Det finns reklamfolk som är negativa till köpfester"

DEBATT. Är reklam som skapar försäljning ”ful”? Med Black Friday runt hörnet menar Schjærvens vd Stefan Nordin att säljutlösande reklam kan bredda varumärkesassociationen..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Kia-index om avhoppen

Allt fler aktörer väljer att lämna Sveriges Annonsörers Kia-index – senast i raden Metro. "Det gynnar inte någon", säger Peter Mackhé, chef för Kia-index..

Dagens Media - 15 timmar sedan

"Underhållning för skrikande tonårstjejer"

PREMIUM. Marknadschefen Taina Malén har på bara några år utvecklat Star Stable till en av världens största plattformar för unga tjejer. "Vi bygger morgondagens rocktjärnor", säger hon..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Brottsoffermyndigheten söker byrå

Brottsoffermyndigheten är på jakt efter en reklambyrå..

Dagens Media - Igår: 16:05

Apsis plockar toppchef från Com Hem

Emma Svalin efterträder Apsis grundare Anders Frankel och tar över vd-ansvaret. Efter 13 år på Com Hem känner hon sig redo för en ny utmaning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.