Realtid > Ekonomi

Wednesday, 18 October, 05:53

Realtid - 16 jun 17 kl. 07:00

Ny spelare ska få småföretag att växaDet finns en ny spelare som är på god väg att rita om kartan för tillväxtlån till företag. Företaget heter DBT och har som vision att skapa bättre tillväxtförutsättningar för småföretagare. "Vi vill verkligen bygga något stort inom vår sektor", säger Alexis Kopylov, en av grundarna och tillika vd, till Realtid..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
DBT, ;Vi, Alexis Kopylov, Realtid

Dela artikeln

57 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny spelareska , , småföretagatt , växa
BT - 05 jan 13 kl. 07:46

Störste talangen: "Jag ska starta ett nytt potentiellt miljardföretag"

"Jag ska starta ett nytt potentiellt miljardföretag. 100 miljoner är inget stort företag för mig. Och den här gången ska det gå snabbare.

HBL - 18 jun 14 kl. 08:02

Företag tror på e-handel kring döden

Att göra business på döden är inte uteslutet på den finländska marknaden, men branschen ser fortfarande ut på samma sätt som den alltid gjort. Nu försöker några företag i Jyväskylä modernisera begravningarna.– Vi vill starta upp ett modernt begravningskomplex som erbjuder allt som behövs för att utföra en kremering i nuläget.

SmålandsPosten - 09 nov 14 kl. 22:55

Nu tvingas tränare, spelare och tjänstemän gå

Jag kan lugna alla er som efter Östers degradering till division 1 kräver allas avgång.
Tränaren Roberth Björknesjö kommer att sluta, de flesta av spelarna kommer att försvinna och många anställda kommer att sägas upp.
Därmed är ”avgå alla”-förespråkarna säkert nöjda.

SmålandsPosten - 09 nov 14 kl. 22:55

Krönikan: Nu tvingas tränare, spelare och tjänstemän gå

Jag kan lugna alla er som efter Östers degradering till division 1 kräver allas avgång.
Tränaren Roberth Björknesjö kommer att sluta, de flesta av spelarna kommer att försvinna och många anställda kommer att sägas upp. Därmed är ”avgå alla”-förespråkarna säkert nöjda.

YLE - 21 jun 16 kl. 10:44

Kinesiskt företag köper Supercell

Kinesiska Tencent köper finländska spelbolaget Supercell av japanska Softbank. Företagsköpet är det dyraste i finländsk historia. Softbank innehade en andel på 73 procent av Supercell.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Går ej förbjuda NHL-spelare

Svenska Hockeyligan kan inte förbjuda elitserieklubbarna att skriva kontrakt med lockoutade NHL-spelare. Det konstaterade Konkurrensverket på fredagen, uppger Radiosporten.Tidigare beslut om att inte ta in NHL-spelare bryter därmed mot lagen.

Sydsvenskan - 21 mar 13 kl. 06:30

Stora och små spelare

Stora spelare:Nikos AnastasiadesPresident, Cypern.Tyngs av en krisande banksektor som är åtta gånger större än staten. Pengarna slut i maj.

Sydsvenskan - 25 okt 13 kl. 06:30

?Flera spelare behövde hjälp?

Fler besök på skolor och sjukhus samt större regelbundenhet i det dagliga arbetet. Så vill MFF:s vd Per Nilsson sammanfatta klubbens mer aktiva arbete med etikfrågorna som seglade upp efter vinterns turer med Miiko Albornoz och ?nakentårtan?.??

Expressen - 17 nov 13 kl. 09:45

Kravet på ny IFK-bas: Van leda stora företag

GÖTEBORG. Efter Bertil Rignäs avhopp som ordförande har IFK Göteborgs valberedning inlett sitt jobb. Till årsmötet ska namnet på en kandidat till posten som ordförande vara klart.

SR - 24 apr 14 kl. 10:44

Förbundet utreder Djurgården – äger spelare i andra allsvenska lag

Djurgårdens vd Henrik Berggren och sportchef Bosse Andersson sitter med i ett konsultföretag som äger flera spelare som tillhör andra allsvenska klubbar. Därför har Svenska fotbollförbundet nu inlett en utredning. – Vi har initierat en utredning i frågan och kommer påbörja den under dagen, säger förbundets chefsjurist Krister Malmsten till fotbollskanalen.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 13 timmar sedan

Politiska tungviktare tar plats i styrelsen för Engelska skolan

Valberedningen i Engelska Skolan föreslår att Maria Rankka och Gunilla Carlsson väljs in i styrelsen för skolkoncernen..

Realtid - 15 timmar sedan

Vi har bara sett en bråkdel av bitcoins fulla potential

Bitcoin kan inkorporera vad som helst om behovet är tillräckligt stort eller dess användare ser ett tillräckligt stort värde i det. Därför har vi än så länge bara sett en bråkdel av bitcoins fulla potential tas i kraft, replikerar Christoffer De Geer, vice vd på bitcoinväxlaren BTCX..

Realtid - 16 timmar sedan

Proventus Capital Partners emitterar kapitalandelslån

Proventus Capital Partners Alpha kommer att utöka sitt kapital med 211 miljoner kronor..

Realtid - 19 timmar sedan

Ernstberger lämnar vd-posten i Allra

Pensionsbolaget Allras grundare och vd Alexander Ernstberger lämnar posten som vd. Nuvarande vice vd Christer Swaretz tar tillfälligt över vd-posten i bolaget..

Realtid - 18 timmar sedan

Finansinspektionen flyttar fram starten för skärpta amorteringskrav

Finansinspektionen föreslår nu att de skärpta amorteringskraven för bolån ska börja gälla från den 1 mars 2018. Bolåneföretagen behöver mer tid för att förbereda omläggningen..

Realtid - 20 timmar sedan

Seamless tappar sin IR-chef Martin Larsson

Martin N Larsson, treasury- och IR-chef på fintech- och it-företaget Seamless, har bestämt sig för att lämna bolaget. CFO:n Martin Schedin blir ny IR-chef..

Realtid - 20 timmar sedan

BDO öppnar kontor i Linköping 

Rådgivnings- och revisionsbyrån BDO fortsätter sin expansiva resa i Sverige. Senaste nytillskottet är Linköping. "Detta är en spännande region och en intressant marknad, eftersom det finns många expansiva företag och startup-bolag från universitetet" säger BDO:s vd Malin Nilsson till Realtid.

Realtid - 19 timmar sedan

Miljardutdelning till Investor från Mölnlycke

Under de första nio månaderna 2017 ökade Investors justerade substansvärde med 14 procent. Det visar investmentbolagets delårsrapport för det tredje kvartalet. Investmentbolaget mottog också en miljardutdelning från Mölnlycke..

Realtid - 19 timmar sedan

Styrelsen vill skrota Seamless flaggskepp – aktien rasar

Fintech- och it-bolaget Seamless styrelse föreslår att bolagets betalapp och flaggskepp Seqr avvecklas eller säljs. Styrelsen överväger också att föreslå en nyemission för att tillföra bolaget 100 miljoner kronor. En extra bolagsstämma ska hållas om två veckor.

Realtid - 20 timmar sedan

Martin Larsson lämnar fintech-bolaget Seamless

Martin N Larsson, treasury- och IR-chef på fintech- och it-företagets Seamless lämnar har bestämt sig för att lämna bolaget. CFO:n Martin Schedin blir ny IR-chef..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.