Realtid > Ekonomi

Wednesday, 23 August, 17:38

Realtid - 16 jun 17 kl. 07:00

Ny spelare ska få småföretag att växaDet finns en ny spelare som är på god väg att rita om kartan för tillväxtlån till företag. Företaget heter DBT och har som vision att skapa bättre tillväxtförutsättningar för småföretagare. "Vi vill verkligen bygga något stort inom vår sektor", säger Alexis Kopylov, en av grundarna och tillika vd, till Realtid..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
DBT, ;Vi, Alexis Kopylov, Realtid

Dela artikeln

57 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny spelareska , , småföretagatt , växa
BT - 05 jan 13 kl. 07:46

Störste talangen: "Jag ska starta ett nytt potentiellt miljardföretag"

"Jag ska starta ett nytt potentiellt miljardföretag. 100 miljoner är inget stort företag för mig. Och den här gången ska det gå snabbare.

HBL - 18 jun 14 kl. 08:02

Företag tror på e-handel kring döden

Att göra business på döden är inte uteslutet på den finländska marknaden, men branschen ser fortfarande ut på samma sätt som den alltid gjort. Nu försöker några företag i Jyväskylä modernisera begravningarna.– Vi vill starta upp ett modernt begravningskomplex som erbjuder allt som behövs för att utföra en kremering i nuläget.

SmålandsPosten - 09 nov 14 kl. 22:55

Nu tvingas tränare, spelare och tjänstemän gå

Jag kan lugna alla er som efter Östers degradering till division 1 kräver allas avgång.
Tränaren Roberth Björknesjö kommer att sluta, de flesta av spelarna kommer att försvinna och många anställda kommer att sägas upp.
Därmed är ”avgå alla”-förespråkarna säkert nöjda.

SmålandsPosten - 09 nov 14 kl. 22:55

Krönikan: Nu tvingas tränare, spelare och tjänstemän gå

Jag kan lugna alla er som efter Östers degradering till division 1 kräver allas avgång.
Tränaren Roberth Björknesjö kommer att sluta, de flesta av spelarna kommer att försvinna och många anställda kommer att sägas upp. Därmed är ”avgå alla”-förespråkarna säkert nöjda.

YLE - 21 jun 16 kl. 10:44

Kinesiskt företag köper Supercell

Kinesiska Tencent köper finländska spelbolaget Supercell av japanska Softbank. Företagsköpet är det dyraste i finländsk historia. Softbank innehade en andel på 73 procent av Supercell.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Går ej förbjuda NHL-spelare

Svenska Hockeyligan kan inte förbjuda elitserieklubbarna att skriva kontrakt med lockoutade NHL-spelare. Det konstaterade Konkurrensverket på fredagen, uppger Radiosporten.Tidigare beslut om att inte ta in NHL-spelare bryter därmed mot lagen.

Sydsvenskan - 21 mar 13 kl. 06:30

Stora och små spelare

Stora spelare:Nikos AnastasiadesPresident, Cypern.Tyngs av en krisande banksektor som är åtta gånger större än staten. Pengarna slut i maj.

Expressen - 17 nov 13 kl. 09:45

Kravet på ny IFK-bas: Van leda stora företag

GÖTEBORG. Efter Bertil Rignäs avhopp som ordförande har IFK Göteborgs valberedning inlett sitt jobb. Till årsmötet ska namnet på en kandidat till posten som ordförande vara klart.

Nerikes Allehanda - 13 jan 15 kl. 10:55

De ger råd till nya Bergslagsföretag

En viktig spelare för ökad lönsamhet och överlevnad bland Bergslagens företag. Så sa Cecilia Sundin från Företagarna när hon lämnade ordet till Nyföretagarcentrum Bergslagen på tisdagens företagsfrukost..

Dagensanalys.se - 27 jan 16 kl. 09:27

Apple ger sig in i VR-kriget – gynnar detta alla andra VR-spelare

Många säger att Apple uppfann din kära smartphone i form av iPhone som lanserades 2007. Men de gjorde de egentligen inte, de paketerade bara om tekniken som redan fanns och gjorde den mer användarvänlig. Sedan uppfann de surfplattan, eller gjorde de det?

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Förbättrat resultat för Lundbergs

Investmentbolaget Lundbergs redovisar ett förbättrat resultat efter skatt på 2.899 miljoner kronor (2.022) för det andra kvartalet 2017..

Realtid - 1 timme sedan

Stort intresse för alternativ prissättning

Intresset för alternativ prissättning bland inköpare av juridiska tjänster  fortsätter att vara mycket stort. Det visar en undersökning av Legally yours..

Realtid - 2 timmar sedan

Magnolia Bostad hämtar affärsutvecklingschef hos CBRE

Fastighetsbolaget Magnolia Bostad utökar organisationen med en chef för affärsutveckling som hämtas från fastighetsrådgivaren CBRE Global investors..

Realtid - 4 timmar sedan

Startar med över en miljard i förvaltat kapital

Nordic Cross Asset Management har fått tillstånd från FI att förvalta alternativa investeringsfonder och diskretionära investeringsportföljer. Fonderna förvaltade vid starten den 22 augusti över 1 miljard kronor..

Realtid - 5 timmar sedan

Omskakat Remium gjorde ett förlustår

Turerna inom Remium har under verksamhetsåret 2016 men även under 2017 varit många. Årsrapporten för 2016 speglar rörelserna i bolaget..

Realtid - 6 timmar sedan

Fundedbyme öppnar filial i Mexiko

Nordens största crowdfundingplattform Fundedbyme startar en filial i Mexiko. Det blir bolagets första etablering på den amerikanska kontinenten..

Realtid - 7 timmar sedan

Indutrades finanschef lämnar

Jan Öhman slutar som finanschef på Indutrade i februari nästa år. Bolaget har redan börjat att leta efter hans efterträdare..

Realtid - 7 timmar sedan

Nytt åtal efter handel i Fingerprint

En av Fingerprints större aktieägare åtalas för otillbörlig marknadspåverkan, grovt brott. "Den nu åtalade har lagt säljorder till ett totalt värde om cirka 3,5 miljarder kronor. Säljorder som inte varit avsedda att leda till avslut utan som har systematiskt återkallats", uppger chefsåklagare Thomas Langroth vid EBM:s Finansmarknadskammare..

Realtid - 6 timmar sedan

"Vinstutvecklingen inte nått våra förväntningar"

Dividend Sweden AB beskriver ett förändrat investeringsklimat som påverkat bolaget negativt. Dividend Sweden, som är dotterbolag till Capensor som nyligen varnades av FI, lever dock upp till sitt namn och har delat ut 7 miljoner kronor till aktieägarna..

Realtid - 8 timmar sedan

East Capital säljer köpcenter i Vilnius

En av East Capitals baltiska fastighetsfonder säljer ett köpcenter i Vilnius som förvärvades 2012. Försäljningen uppges vara en av Litauens största fastighetsaffärer i år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.