Realtid > Ekonomi

Saturday, 16 December, 06:09

Realtid - 16 jun 17 kl. 07:00

Ny spelare ska få småföretag att växaDet finns en ny spelare som är på god väg att rita om kartan för tillväxtlån till företag. Företaget heter DBT och har som vision att skapa bättre tillväxtförutsättningar för småföretagare. "Vi vill verkligen bygga något stort inom vår sektor", säger Alexis Kopylov, en av grundarna och tillika vd, till Realtid..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
DBT, ;Vi, Alexis Kopylov, Realtid

Dela artikeln

57 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny spelareska , , småföretagatt , växa
BT - 05 jan 13 kl. 07:46

Störste talangen: "Jag ska starta ett nytt potentiellt miljardföretag"

"Jag ska starta ett nytt potentiellt miljardföretag. 100 miljoner är inget stort företag för mig. Och den här gången ska det gå snabbare.

HBL - 18 jun 14 kl. 08:02

Företag tror på e-handel kring döden

Att göra business på döden är inte uteslutet på den finländska marknaden, men branschen ser fortfarande ut på samma sätt som den alltid gjort. Nu försöker några företag i Jyväskylä modernisera begravningarna.– Vi vill starta upp ett modernt begravningskomplex som erbjuder allt som behövs för att utföra en kremering i nuläget.

SmålandsPosten - 09 nov 14 kl. 22:55

Nu tvingas tränare, spelare och tjänstemän gå

Jag kan lugna alla er som efter Östers degradering till division 1 kräver allas avgång.
Tränaren Roberth Björknesjö kommer att sluta, de flesta av spelarna kommer att försvinna och många anställda kommer att sägas upp.
Därmed är ”avgå alla”-förespråkarna säkert nöjda.

SmålandsPosten - 09 nov 14 kl. 22:55

Krönikan: Nu tvingas tränare, spelare och tjänstemän gå

Jag kan lugna alla er som efter Östers degradering till division 1 kräver allas avgång.
Tränaren Roberth Björknesjö kommer att sluta, de flesta av spelarna kommer att försvinna och många anställda kommer att sägas upp. Därmed är ”avgå alla”-förespråkarna säkert nöjda.

YLE - 21 jun 16 kl. 10:44

Kinesiskt företag köper Supercell

Kinesiska Tencent köper finländska spelbolaget Supercell av japanska Softbank. Företagsköpet är det dyraste i finländsk historia. Softbank innehade en andel på 73 procent av Supercell.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Går ej förbjuda NHL-spelare

Svenska Hockeyligan kan inte förbjuda elitserieklubbarna att skriva kontrakt med lockoutade NHL-spelare. Det konstaterade Konkurrensverket på fredagen, uppger Radiosporten.Tidigare beslut om att inte ta in NHL-spelare bryter därmed mot lagen.

Sydsvenskan - 21 mar 13 kl. 06:30

Stora och små spelare

Stora spelare:Nikos AnastasiadesPresident, Cypern.Tyngs av en krisande banksektor som är åtta gånger större än staten. Pengarna slut i maj.

Sydsvenskan - 25 okt 13 kl. 06:30

?Flera spelare behövde hjälp?

Fler besök på skolor och sjukhus samt större regelbundenhet i det dagliga arbetet. Så vill MFF:s vd Per Nilsson sammanfatta klubbens mer aktiva arbete med etikfrågorna som seglade upp efter vinterns turer med Miiko Albornoz och ?nakentårtan?.??

Expressen - 17 nov 13 kl. 09:45

Kravet på ny IFK-bas: Van leda stora företag

GÖTEBORG. Efter Bertil Rignäs avhopp som ordförande har IFK Göteborgs valberedning inlett sitt jobb. Till årsmötet ska namnet på en kandidat till posten som ordförande vara klart.

SR - 24 apr 14 kl. 10:44

Förbundet utreder Djurgården – äger spelare i andra allsvenska lag

Djurgårdens vd Henrik Berggren och sportchef Bosse Andersson sitter med i ett konsultföretag som äger flera spelare som tillhör andra allsvenska klubbar. Därför har Svenska fotbollförbundet nu inlett en utredning. – Vi har initierat en utredning i frågan och kommer påbörja den under dagen, säger förbundets chefsjurist Krister Malmsten till fotbollskanalen.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 13 timmar sedan

18-åring döms för fyra bankattacker

En 18-årig man i Växjö döms för fyra storskaliga hackerattacker mot Nordea och Swedbank som genomfördes 2015. Enligt åklagaren kan han ha utfört ytterligare 2 400 attacker..

Realtid - 13 timmar sedan

Finanschefen i Hoist Finance avgår

Pontus Sardal avgår som CFO och vice vd för Hoist Finance. “Jag beklagar att Pontus nu valt att lämna, men förstår och respekterar hans beslut”, säger vd:n Jörgen Olsson..

Realtid - 14 timmar sedan

Oscar Properties säljer fastighet för 220 miljoner 

Bostadsutvecklaren Oscar Properties avyttrar en förvaltningsfastighet i Älvsjö. Köparen är fastighetsförvaltaren Estea. .

Realtid - 15 timmar sedan

Ny vd för Santander bank i Sverige

Den spanska bankjätten Santanders svenska nischbank får ny vd när Martin Brage tar över posten efter Carolina Brandtman..

Realtid - 15 timmar sedan

”Det var ett misstag att ge sig på Pernilla och Carolina”

Pernilla Ström och Carolina Dybeck-Happe är två av styrelseledamöterna som är lättade efter gårdagens dom i efterdyningarna av HQ-kraschen. Duons ombud Jonas Benedictsson är nöjd med att domstolen rentvår hans två klienter till skillnad mot den massiva kritik som riktats mot bankens styrelseledamöter..

Realtid - 17 timmar sedan

Edberg och Svensson vann i rätten

Minoritetsägarnas bevis kring värderingen av Case Asset Management är inte tillräcklig, anser domstolen som dömde till fördel för Stefan Edberg och Fredrik Svensson..

Realtid - 17 timmar sedan

Axel Johnson blir huvudägare i Skincity

Axel Johnson har idag förvärvat 70 procent av aktierna i hudvårdsföretaget Skincity. Med förvärvet av Skincity stärker Axel Johnson sin position inom e-handel. .

Realtid - 19 timmar sedan

Olof Hallrup lämnar Fortnox styrelse efter insiderdomen

Storägaren Olof Hallrup avgår ur Fortnox styrelse på egen begäran och med omedelbar verkan..

Realtid - 19 timmar sedan

Accenture går starkt

Accenture, ett helägd dotterbolag till Accenture International, redovisar en nettoomsättning på nästan 3.5 miljarder kronor. Det är cirka 17 procent mer än motsvarande period under föregående år..

Realtid - 21 timmar sedan

Handelsstopp i HQ AB:s aktie består

Handelsstoppet ska bestå tills HQ AB informerat marknaden om hur de ställer sig till domen och den fortsatta verksamheten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.