Realtid > Ekonomi

Monday, 21 May, 17:11

Realtid - 16 jun 17 kl. 07:00

Ny spelare ska få småföretag att växaDet finns en ny spelare som är på god väg att rita om kartan för tillväxtlån till företag. Företaget heter DBT och har som vision att skapa bättre tillväxtförutsättningar för småföretagare. "Vi vill verkligen bygga något stort inom vår sektor", säger Alexis Kopylov, en av grundarna och tillika vd, till Realtid..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
DBT, ;Vi, Alexis Kopylov, Realtid

Dela artikeln

57 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny spelareska , , småföretagatt , växa
BT - 05 jan 13 kl. 07:46

Störste talangen: "Jag ska starta ett nytt potentiellt miljardföretag"

"Jag ska starta ett nytt potentiellt miljardföretag. 100 miljoner är inget stort företag för mig. Och den här gången ska det gå snabbare.

HBL - 18 jun 14 kl. 08:02

Företag tror på e-handel kring döden

Att göra business på döden är inte uteslutet på den finländska marknaden, men branschen ser fortfarande ut på samma sätt som den alltid gjort. Nu försöker några företag i Jyväskylä modernisera begravningarna.– Vi vill starta upp ett modernt begravningskomplex som erbjuder allt som behövs för att utföra en kremering i nuläget.

SmålandsPosten - 09 nov 14 kl. 22:55

Nu tvingas tränare, spelare och tjänstemän gå

Jag kan lugna alla er som efter Östers degradering till division 1 kräver allas avgång.
Tränaren Roberth Björknesjö kommer att sluta, de flesta av spelarna kommer att försvinna och många anställda kommer att sägas upp.
Därmed är ”avgå alla”-förespråkarna säkert nöjda.

SmålandsPosten - 09 nov 14 kl. 22:55

Krönikan: Nu tvingas tränare, spelare och tjänstemän gå

Jag kan lugna alla er som efter Östers degradering till division 1 kräver allas avgång.
Tränaren Roberth Björknesjö kommer att sluta, de flesta av spelarna kommer att försvinna och många anställda kommer att sägas upp. Därmed är ”avgå alla”-förespråkarna säkert nöjda.

YLE - 21 jun 16 kl. 10:44

Kinesiskt företag köper Supercell

Kinesiska Tencent köper finländska spelbolaget Supercell av japanska Softbank. Företagsköpet är det dyraste i finländsk historia. Softbank innehade en andel på 73 procent av Supercell.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Går ej förbjuda NHL-spelare

Svenska Hockeyligan kan inte förbjuda elitserieklubbarna att skriva kontrakt med lockoutade NHL-spelare. Det konstaterade Konkurrensverket på fredagen, uppger Radiosporten.Tidigare beslut om att inte ta in NHL-spelare bryter därmed mot lagen.

Sydsvenskan - 21 mar 13 kl. 06:30

Stora och små spelare

Stora spelare:Nikos AnastasiadesPresident, Cypern.Tyngs av en krisande banksektor som är åtta gånger större än staten. Pengarna slut i maj.

Sydsvenskan - 25 okt 13 kl. 06:30

?Flera spelare behövde hjälp?

Fler besök på skolor och sjukhus samt större regelbundenhet i det dagliga arbetet. Så vill MFF:s vd Per Nilsson sammanfatta klubbens mer aktiva arbete med etikfrågorna som seglade upp efter vinterns turer med Miiko Albornoz och ?nakentårtan?.??

Expressen - 17 nov 13 kl. 09:45

Kravet på ny IFK-bas: Van leda stora företag

GÖTEBORG. Efter Bertil Rignäs avhopp som ordförande har IFK Göteborgs valberedning inlett sitt jobb. Till årsmötet ska namnet på en kandidat till posten som ordförande vara klart.

SR - 24 apr 14 kl. 10:44

Förbundet utreder Djurgården – äger spelare i andra allsvenska lag

Djurgårdens vd Henrik Berggren och sportchef Bosse Andersson sitter med i ett konsultföretag som äger flera spelare som tillhör andra allsvenska klubbar. Därför har Svenska fotbollförbundet nu inlett en utredning. – Vi har initierat en utredning i frågan och kommer påbörja den under dagen, säger förbundets chefsjurist Krister Malmsten till fotbollskanalen.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Topprevisorn lämnar även Nasdaq OMX

Stefan Lundberg, som hastigt lämnar alla sina uppdrag, är även huvudansvarig revisor i Nasdaq OMX. Ingen ändringsanmälan har kommit in till Bolagsverket, men avhoppet bekräftas på LinkedIn..

Realtid - 1 timme sedan

Öresund investerar i Ovzon

I samband med Ovzons notering på Stockholmsbörsen i fredags, har Öresund investerat ett aktiekapital om totalt 12,6 procent i företaget..

Realtid - 3 timmar sedan

EBM väntar med åtal mot Ulander

EBM-åklagaren Stig Åström får ytterligare tid till åtal ska vara väckt mot Johan Ulander, efter beslut från Stockholms tingsrätt..

Realtid - 3 timmar sedan

Lannebo tar plats i Fondbolagens förening

Martin Öqvist, vd för Lannebo Fonder, valdes idag in som styrelseledamot i Fondbolagens förenings styrelse..

Realtid - 3 timmar sedan

Svenskar har fortsatt dåliga GDPR-kunskaper

Närmare åtta av tio svenskar uppger att de inte vet hur GDPR påverkar deras rättigheter. "Transparens blir en konkurrensfördel", säger Maria Nordgren, chef inom IT-säkerhetstjänster på Tieto..

Realtid - 3 timmar sedan

Handelsbanken svarar på FI:s kritik om kreditgivningen

Handelsbanken och FI har, sedan en tid tillbaka, en pågående dialog som syftar till att banken skall göra de förbättringar som myndigheten kräver..

Realtid - 5 timmar sedan

Sparbanken Skåne inför maxpris på bolån

Sparbanken Skåne inför maxpris på sina bolånekrediter. Genom ett maxpris skall bolåneerbjudandet bli mer transparent för konsumenten, än de listpriser som används idag. .

Realtid - 6 timmar sedan

Utbredd finansoro för techdominans

Banker flyttar allt mer data till stora molnleverantörer som även släpper egna finanstjänster. En brittisk finanslobbygrupp är oroad. "De kan bli direkta konkurrenter i framtiden", skriver den..

Realtid - 7 timmar sedan

Finnairs vd går till Metso

Finnairs vd Pekka Vauramo går till det finska verkstadsbolaget Metso där han tar över vd-posten..

Realtid - 7 timmar sedan

FI kritiserar Handelsbankens kreditgivning

Handelsbankens brittiska verksamheten får kritiken av Finansinspektionen. Kritiken avser främst personalens kompetens i samband med kreditgivning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.