Norrtelje Tidning > Nyheter

Saturday, 20 July, 05:51

Norrtelje Tidning - 09 jun 17 kl. 08:30

Här springer studenterna ut - Välkommen att se NT:s livesändning!I dag är den stora dagen för 300 avgångselever på Rodengymnasiet. NT finns självklart på plats när de springer ut från skolan..
Läs mer på Norrtelje Tidning
Läs mer om:
NT, Rodengymnasiet

Dela artikeln

23 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här springer, studenternaut , Välkommenatt se , NT:s, livesändning
Trelleborgs Allehanda - 08 feb 13 kl. 12:04

Hon hälsar hela världen välkommen

Foto: Tom Wall
Trelleborg Open lockar världseliten till Trelleborg. Men utan de 120 volontärerna hade det inte blivit någon tävling. Idag ska Ann-Sofie Hansson från Södra Åby som vanligt ta emot alla deltagare i Söderslättshallen.

EU-Bloggen - 11 dec 14 kl. 13:37

Bye bye European Voice, välkommen Politico

Även den lilla nischen av nördig EU-media är stadd under stadig medieförändring. Nu har Politico & Axel Springer-koncernen (som äger Politico i Europa) köpt European Voice för en okänd summa (även om det finns uppgifter att man satsar totalt ca 8 miljoner euro på projektet). Beskedet innebär att European Voice som varumärke tystnar under våren.

Supermiljöbloggen - 31 okt 15 kl. 11:31

Run for your life – tillsammans för klimatet!

Vad kämpar du för i klimatfrågan? Spring, gå eller kryp tillsammans med andra miljökämpar från Kiruna till Paris. Alla får vara med för att tillsammans öka medvetenheten runt om i Europa för klimatfrågan.

Skånskan - 22 nov 18 kl. 15:00

De håller muntlig tradition vid liv

ESLÖV Ett tårtkalas fyllt med gripande, roliga, sanna och osanna historier.
Så firade berättarcaféet att man under 25 års tid samlats för att hålla den muntliga traditionen levande i Eslöv.På tisdagskvällen hölls jubileumsfesten inne i matsalen på Eslövs folkhögskola.

YA - 21 jul 13 kl. 11:43

Sköna slantar för p-vakter

Foto: Moa Dahlin
Många är de som vill tjäna lite extra på mängderna med marknadsbesökare som strömmar till Sjöbo. Dels föreningar, som Sjöbo IF, och så finns det privata alternativ, som familjen Persson.
?

YLE - 29 dec 16 kl. 23:29

Roland väntar på att någon skulle hälsa på - "Varför är jag så ensam?"

Även om Roland Grankulla har många släktingar och vänner känner han sig ensam nästan varje dag. Bilarna susar förbi hans lägenhet i Larsmo och det är sällan någon stannar och sticker sig in. Många säger att de tänker komma.

YLE - 01 sep 17 kl. 09:23

Peppningen, taktiken och fajten – Karin Storbacka: Sverigekampen väldigt speciell

Det går inte att jämföra med nånting annat, säger Karin Storbacka om friidrottslandskampen mellan Finland och Sverige. Den mångfaldiga landskampsvinnaren menar att sammanhållningen blivit allt starkare och viktigare. Finländska och svenska friidrottare pratar ofta om att den klassiska landskampen länderna emellan har en alldeles egen plats i deras hjärtan.

Kristianstadsbladet - 07 jun 12 kl. 09:56

Stolta studenter sprang ut i livet

Vädret var kyligt, men känslorna varma när 224 stolta studenter sprang ut från Furulundsskolan på tisdagen. Skolgården var full av glada gratulanter.
Christian, Emmelie, Gustav, Marie, Omar och Pontus är några av de många namnen på skyltarna som sticker upp över huvudena på den väntande folksamlingen.

Kristianstadsbladet - 13 nov 12 kl. 07:49

Kräver att politiska fångar släpps

Statminister Fredrik Reinfeldt, på resa till det länge isolerade Burma, träffar i dag representanter för oppositionella aktivistgrupper och människorättsgrupper som är verksamma i landet.
Reinfeldt besöker Burma tillsammans med en svensk handelsdelegation, men frågor lyfts kring förutsättningarna för investeringar i Burma. Landet har först nyligen påbörjat steg mot demokrati, men där begås fortfarande övergrepp mot mänskliga rättigheter.

Nya Wermlands Tidningen - 20 apr 13 kl. 07:30

Många nyttiga steg för företagarna

? Jag fick en inbjudan från Karlstads universitet om att föreläsa kring ämnet entreprenörskap. Efteråt fick jag på omvägar höra från studenterna att jag i fortsättningen inte var välkommen.

Fler nyheter från Norrtelje Tidning

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 09:00

695 000 kronor för stuga på Blidö

Fastigheten på adressen Boda-Sandviks Väg 18 på Blidö har fått nya ägare. Köpare är Gunnel Chatarina Tolfes, 59, och Jan Micael Seling, 60, från Täby, och säljare är Jan Anders Westman. Köpet blev....

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 09:01

Fastigheten på Nylandets Väg 13 i Herräng såld

260 000 kronor fick Veronica Olsson, 72 år, från Uppsala, ge för tomten på Nylandets Väg 13 i Herräng. Köpet från säljaren Vincitori Consulting AB blev klart i december 2017. Tomten är 2 266 kvadr....

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 09:01

Fastigheten på Stärbsnäs 25 på Björkö såld för 3 850 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Stärbsnäs 25 på Björkö av John Mårten Sjunnesson. Ny ägare är Niklas Robert Nebel, 36 år, från Stockholm. Priset blev 3 850 000 kronor och den nya ägaren tog ....

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 09:02

Ny ägare till 70-talshus i Norrtälje

Niina Susanna Railo, 33, och Samuel Rejment, 40, är nya ägare till huset på Södervägen 11 i Norrtälje. Huset är 180 kvadratmeter stort och byggdes 1973. Säljare är Per Linus Fredrik Carlsson och M....

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 09:02

70-talshus i Gräddö sålt för 1 900 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Rådmansövägen 532 i Gräddö av Åsa Margaretha Dahlberg och Yrjö Olavi Riikonen. Nya ägare är Per Mårten Berglund, 61, och Lisbet Maria Gustafsson, 59, från Jär....

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 09:02

1 200 000 kronor för tomt i Furusund

Försäljningen av fastigheten på Svartnö 1B i Furusund är nu klar. Nya ägare är Per Niklas Öhrn, 47, och Annika Cecilia Elisabet Öhrn, 46, från Hässelby, och säljare är Bengt Axel Henrik Karlström.....

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 08:57

Juniorkronorna utklassade Danmark inför JVM: "Stundtals spelade vi riktigt bra"

Juniorkronorna spelade en av två träningsmatcher inför JVM under natten mot tisdag. Då körde de över Danmark och vann 13–1. – Aktiviteten i anfallsspelet är väldigt bra, säger Montén till Sportbladet..

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 08:52

Äntligen startar bygget av Norrtäljes moderna brandstation

Följ vår livesändning då de första symboliska spadtagen tas för Norrtäljes nya och moderna brandstation vid södra infarten. Efter många år av diskussioner och planering har bygget dragit igång och den nya brandstationen beräknas vara klar 2019..

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 08:27

Så skyddar du dig mot ficktjuvar under julhandeln: "Var mer observant än vanligt"

14 003 fickstölder anmäldes i Sverige förra året under julhandelsmånaderna oktober-december. Här kommer några tips på hur du undviker att bli utsatt..

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 08:00

Nu anpassas kommunens skolor för barn med neuropsykiatrisk diagnos: "Alla barn har rätt till utbildning"

All skolpersonal i Norrtälje kommun ska genomgå en obligatorisk utbildning om NPF, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Målet är att alla kommunala skolor ska vara anpassade för barn och ungdomar med någon form av NPF år 2025..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.