DI > Ekonomi

Wednesday, 16 August, 15:13

DI - 07 jun 17 kl. 20:26

Här är partiernas starkaste fästen i landetModeraterna rasar i Stockholm, Vänsterpartiet går starkt framåt i Göteborg och Centerpartiet lyfter i södra Sverige. Di listar de viktigaste trenderna i opinionen och partiernas starkaste fästen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholm, Göteborg, Centerpartiet, Sverige

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är partiernas, starkaste, fästeni , landet
DI - 15 sep 14 kl. 19:26

Här är partiernas starkaste fästen

Moderaternas valförlust svider svårast i Skåne, där också Sverigedemokraterna går framåt som mest. Miljöpartiet tappar mark i samtliga storstäder, stukat av Fi:s kanonval i södra Stockholm. Di.

DN - 25 jul 14 kl. 10:37

Här går vägen till partiernas starkaste fästen

Djupt i hjärtat av Bergslagen bor några av de skickligaste strategerna i svensk politik. Tre av riksdagspartiernas starkaste kommunala fästen ­ligger grannar i gränstrakten mellan Västmanland och Dalarna.DN sammanförde tre starka politiker för ett samtal om mod, ­lyhördhet och hundpromenader..

SvD - 24 maj 16 kl. 17:28

Storoffensiv mot IS starkaste fästen i Syrien förbereds

Kurdiska och arabiska styrkor förbereder en storoffensiv mot terrorgruppen IS starkaste fästen i Syrien. Samtidigt uppger ryske utrikesministern Sergej Lavrov att landet är redo att koordinera attackerna med dem och den USA-ledda koalitionen..

SR - 23 jun 13 kl. 08:00

Grafik: Partiernas starkaste fästen

SvD - 26 maj 14 kl. 18:47

Här är partiernas starkaste fästen

Kommunen där (s) fick över 50 procent..

Sydöstran - 15 sep 14 kl. 12:52

Partiernas starkaste fästen ? hela listan

Blekinge Läns tidning - 15 sep 14 kl. 12:52

Partiernas starkaste fästen ? hela listan

Norrtelje Tidning - 17 sep 14 kl. 15:44

Karta: Här är partiernas starkaste fästen

Röda norr och blåa söder. Se var Socialdemokraterna och Moderaterna är störst. Vi har även märkt ut de distrikt där de olika partierna har fått flest röster..

Nya Wermlands Tidningen - 22 sep 14 kl. 17:00

Här är partiernas starkaste fästen

Moderaterna går hem på Lövnäs på Hammarö. Och Socialdemokraterna fick i riksdagsvalet störst stöd i centrala Munkfors. Var tror du att Centerpartiet gick starkast?.

GöteborgsPosten - 04 dec 12 kl. 09:43

Här är partiernas Göteborgsfästen

I skärgården regerar Kristdemokraterna. I Majorna vänstern. GP tog en närmare titt på partierna starkaste valkretsar..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Så mycket bostad får du för miljonen

Slott eller koja – vad bostadsköparen får för 1 miljon kronor varierar stort mellan landets olika delar. På Östermalm i Stockholm räcker miljonen knappt till ett källarförråd, medan den på andra håll i landet kan öppna portarna till en herrgård med elva rum..

DI - 15 minuter sedan

Sagax fastställer nya finansiella mål

Fastighetsbolaget Sagax sätter upp som finansiell policy att ha en belåningsgrad om 50 procent. Det kan ställas mot ett tidigare finansiellt mål om att långsiktigt understiga 65 procent..

DI - 30 minuter sedan

Kina: Telejätte får 95 miljarder

Den kinesiska mobiloperatören China Unicom har fått en kapitalinjektion på 11,7 miljarder dollar, motsvarande 95 miljarder kronor. .

DI - 30 minuter sedan

Svenska ägg analyseras efter giftskandalen

Den nederländska äggskandalen har fått Livsmedelsverket att ändra provtagningsrutiner. Nu ska även det giftiga bekämpningsmedlet fipronil inkluderas i myndighetens analyser..

DI - 30 minuter sedan

USA: Bostadsbyggandet sjönk i juli

Bostadsbyggandet i USA sjönk 4,8 procent i juli, jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 1.155.000 bostäder.

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Medvind på europeiska börserna

Börserna i hela Europa går starkt på onsdagen. Stockholmsbörsen håller ett lugnare tempo men gruvjättarna Boliden och Lundin Mining ångar på..

DI - 45 minuter sedan

Revisionsjätten döms till rekordböter – igen

Revisionsbjässen PwC tvingas betala böter på 5,1 miljoner pund, motsvarande 53 miljoner kronor, efter att ha misskött ett uppdrag. Det är andra gången på kort tid som bolaget får hosta upp rekordbelopp för sina revisionsmissar, skriver Bloomberg..

DI - 45 minuter sedan

Acando förvärvar två nya bolag

IT-konsulten Acando förvärvar Transformator Design och Daytona. Tillsammans med Acandos del itch får den sammanslagna verksamheten 160 anställda. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Apple avsätter 8 miljarder till originalinnehåll

Apple har avsatt runt 1 miljard dollar, motsvarande 8 miljarder kronor, till köp och produktion av originalinnehåll under nästa år. Det skriver The Wall Street Journal med hänvisning till personer med insyn i ärendet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.