DI > Ekonomi

Tuesday, 23 January, 05:15

DI - 07 jun 17 kl. 20:26

Här är partiernas starkaste fästen i landetModeraterna rasar i Stockholm, Vänsterpartiet går starkt framåt i Göteborg och Centerpartiet lyfter i södra Sverige. Di listar de viktigaste trenderna i opinionen och partiernas starkaste fästen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholm, Göteborg, Centerpartiet, Sverige

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är partiernas, starkaste, fästeni , landet
DI - 15 sep 14 kl. 19:26

Här är partiernas starkaste fästen

Moderaternas valförlust svider svårast i Skåne, där också Sverigedemokraterna går framåt som mest. Miljöpartiet tappar mark i samtliga storstäder, stukat av Fi:s kanonval i södra Stockholm. Di.

DN - 25 jul 14 kl. 10:37

Här går vägen till partiernas starkaste fästen

Djupt i hjärtat av Bergslagen bor några av de skickligaste strategerna i svensk politik. Tre av riksdagspartiernas starkaste kommunala fästen ­ligger grannar i gränstrakten mellan Västmanland och Dalarna.DN sammanförde tre starka politiker för ett samtal om mod, ­lyhördhet och hundpromenader..

SvD - 24 maj 16 kl. 17:28

Storoffensiv mot IS starkaste fästen i Syrien förbereds

Kurdiska och arabiska styrkor förbereder en storoffensiv mot terrorgruppen IS starkaste fästen i Syrien. Samtidigt uppger ryske utrikesministern Sergej Lavrov att landet är redo att koordinera attackerna med dem och den USA-ledda koalitionen..

SR - 23 jun 13 kl. 08:00

Grafik: Partiernas starkaste fästen

SvD - 26 maj 14 kl. 18:47

Här är partiernas starkaste fästen

Kommunen där (s) fick över 50 procent..

Sydöstran - 15 sep 14 kl. 12:52

Partiernas starkaste fästen ? hela listan

Blekinge Läns tidning - 15 sep 14 kl. 12:52

Partiernas starkaste fästen ? hela listan

Norrtelje Tidning - 17 sep 14 kl. 15:44

Karta: Här är partiernas starkaste fästen

Röda norr och blåa söder. Se var Socialdemokraterna och Moderaterna är störst. Vi har även märkt ut de distrikt där de olika partierna har fått flest röster..

Nya Wermlands Tidningen - 22 sep 14 kl. 17:00

Här är partiernas starkaste fästen

Moderaterna går hem på Lövnäs på Hammarö. Och Socialdemokraterna fick i riksdagsvalet störst stöd i centrala Munkfors. Var tror du att Centerpartiet gick starkast?.

GöteborgsPosten - 04 dec 12 kl. 09:43

Här är partiernas Göteborgsfästen

I skärgården regerar Kristdemokraterna. I Majorna vänstern. GP tog en närmare titt på partierna starkaste valkretsar..

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Biltest: Eclipse Cross är både törstig och egensinnig

Eclipse Cross är byggd på samma bottenplatta som Outlander, vilket hade gett möjligheter till att göra den som laddhybrid, men tyvärr valde Mitsubishi att lansera bilen enbart med konventionell förbränningsmotor.

DI - 6 timmar sedan

Netflix rusar tack vare nya tittare

Streamingföretaget Netflix rusar i efterhandeln efter att bolaget rapporterat starka tillväxttal för nya prenumeranter under det fjärde kvartalet..

DI - 7 timmar sedan

Här blir det överblivna brödet till läskande öl

Går det att göra öl på bröd? Det tror i varje fall det lilla skånska bryggeriet Charlis Brygghus som släpper en ny lättöl, bryggd på brödsvinnet från Dafgårds bagerier..

DI - 7 timmar sedan

Nordea: Därför går din lön så trögt

Hög arbetslöshet bland utrikesfödda bidrar till dämpade löner för alla löntagare, mitt i brinnande högkonjunktur. Det sätter också krokben för Riksbanken - som tvingas skjuta räntehöjningar på framtiden, skriver Nordea i en färsk analys.  .

DI - 6 timmar sedan

USA-börser: Nya rekord på Wall Street

Breda uppgångar noterades för New York-börserna under veckans första handelsdag. På måndagskvällen svensk tid röstades en tillfällig finansiering av statsapparaten fram i senaten som gäller fram till 8 februari och gör att federala myndigheter återigen kommer öppna..

DI - 7 timmar sedan

Så går bostadspriserna i januari

Bostadsmarknaden har fått ny fart efter årsskiftet – men priserna tycks inte hänga med i samma tempo. Det visar ny statistik över prisutvecklingen så här långt i januari..

DI - 7 timmar sedan

Snedvriden rekrytering till toppskolor

De personer som börjar studera vid svenska universitet och högskolor har i regel högutbildade föräldrar. Nära noll av de studenter som börjar på Handelshögskolan i Stockholm har lågutbildade föräldrar, skriver Svenska Dagbladet..

DI - 7 timmar sedan

Sveriges modebransch samlar sig

Sveriges två stora intresseorganisationer för modebranschen går nu samman. ASFB, Association of Swedish Fashion Brands, och Swedish Fashion Council bildar en ny stor verksamhet. I och med det kommer även Fashion Week Stockholm att påverkas till hösten..

DI - 8 timmar sedan

Nära klartecken för nödlån till Grekland

Eurogruppen gav i princip klartecken för nästa delutbetalning av nödlån till Grekland. Ett fåtal utestående villkor måste dock kontrolleras av statssekreterare från euroländerna..

DI - 8 timmar sedan

Geely plockar ut miljarder i utdelning från Volvo Cars

Geelys ägare Li Shufu har av allt att döma fått lägga ett pussel för att få ihop finansieringen på över 30 miljarder kronor för köpet av Cevians aktier i AB Volvo. För första gången har Geely plockat ut en miljardutdelning från Volvo Cars. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.