Expressen > Nyheter

Tuesday, 02 March, 15:42

Expressen - 07 jun 17 kl. 18:34

Svensk kvinna misstänks för mened vid italiensk rättegångEn kvinna i 40-årsåldern från Stockholm misstänks för mened i samband med en maffiarättegång i Italien.Bakgrunden är ett våldsamt dubbelmord i Palermo 1994, som en 56-årig man från Stockholm åtalades för.Nylien hördes kvinnan i rätten via videolänk till Italien..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, Italien, Palermo

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svensk kvinnamisstänks för , menedvid , italiensk, rättegång
NT - 03 mar 17 kl. 10:30

Åtalas för mened under rättegång

En av de tilltalade för rånet mot Överskottsbolaget har åtalats för mened under rättegången mot en Red & White Crew-medlem, som senare dömdes till 12 års fängelse för mordförsök..

Hela Gotland - 23 aug 17 kl. 07:58

Vittnen anhölls för mened under rättegången

Mitt under pågående rättegångsförhandlingar, anhöll uniformerad polis två vittnen för mened..

Hela Gotland - 23 aug 17 kl. 07:58

Vittnen greps för mened under rättegången

Mitt under pågående rättegångsförhandlingar, grep uniformerad polis två vittnen för mened..

BT - 14 nov 12 kl. 08:23

Kvinna pressad vid rättegång - poliser fyllde rättssalen när kollega var åtalad

När en Boråspolis stod inför rätta för att ha dumpat en ung kvinna vid ridhuset var salen full av civilklädda poliser som satt och lyssnade på sin fritid. Kvinnan kände sig pressad av deras närvaro, men den var inte otillåten. ?

Skånskan - 15 mar 19 kl. 18:17

Misstänks ha hotat kvinna inför rättegång

MALMÖ En 56-årig Malmöbo begärs nu häktad misstänkt för att ha hotat en kvinna och hennes vuxne son i samband med ett misshandelsmål.Enligt häktningsframställan är 56-åringen misstänkt för att vid 26 olika tillfällen under perioden den 28 november till den 8 mars ha skickat sms till kvinnan med hotfulla meddelanden. En del av dem ska även beröra kvinnans vuxna son.

Trelleborgs Allehanda - 27 mar 13 kl. 17:00

Kvinna tvingas betala rättegång

En trelleborgare krävde sitt försäkringsbolag på över 100 000 kronor i ersättning efter ett inbrott. Men kvinnan förlorade målet. Nu tvingas hon betala rättegångskostnader på 35 000 kronor.

Kristianstadsbladet - 03 apr 18 kl. 15:00

Åtal: Kvinna spelade in rättegång i hemlighet

En kvinna åtalas för att i hemlighet ha spelat in en överläggning i tingsrätten och för att ha fotograferat inne i rättssalen..

BT - 13 mar 13 kl. 15:29

Inte mened i Kortedalafallet

Förundersökningen mot två pojkar som misstänkts för mened vid rättegången kring förra vårens uppmärksammade misshandel av en då 61-årig man i Kortedala i Göteborg läggs ner. Enligt kammaråklagare Neela Frisell finns inte tillräckliga bevis. Pojkarna anmäldes för mened av kammaråklagare Carl-Henrik Andersson som ansåg att de ljugit om sina vänners inblandning.

YLE - 13 jun 13 kl. 10:05

Skidåkarnas rättegång inleddes med krav

Rättegången mot skidåkarna Jari Isometsä, Janne Immonen och Harri Kirvesniemi som gäller mened under dopningsrättegången 2011, inleddes med fördröjningar. Behandlingen av ärendet skulle inledas klockan nio men i stället tog man ställning till huruvida det är motstridigt att Immonen och Kirvesniemi har samma jurist. Rätten såg inga problem i det.

Blekinge Läns tidning - 08 dec 15 kl. 16:01

Saudiarabien ger kvinna ny rättegång

De saudiska myndigheterna har gått med på att ge en dödsdömd lankesisk kvinna en ny rättegång. Den 45-åriga kvinnan dömdes i augusti till att stenas till döds för äktenskapsbrott. Beskedet lämnades av Sri Lankas biträdande utrikesminister Harsha de Silva som sade att beslutet var "en stor seger".

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.