Dagens PS > Ekonomi

Sunday, 31 May, 19:37

Dagens PS - 07 jun 17 kl. 10:56

Rea på storbank – gick för under 10 spännMen det bör påpekas att det handlade om en krisande bank, som enligt medieuppgifter var på väg att falla. Det är en annan storbank, Santander, som nu köper den spanska banken Banco Popular för endast 1 euro, vilket motsvarar 9,74 kronor med dagens valutakurs. Affären verkställs med omedelbar verkan, rapporterar Nyhetsbyrån Direkt, som hänvisar till ett pressmeddelande från den europeiska bankkrishanteringsmekanismen SRB. I början av juni gjorde Europeiska centralbanken bedömningen att Banco Popular var på väg att krascha. Det blev startskottet till den affär som nu ägt rum.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Banco Popular, Nyhetsbyrån Direkt, SRB, Europeiska, Elke König, Bloomberg News, Banco Santander, MISSA INTE, LÄS ÄVEN, London, Rea, Dagensps

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rea, storbank, gickför under 10 , spänn
YLE - 22 jun 14 kl. 16:17

Sämre väder lockar folk på rea

Nu när det börjar vara slut på midsommarfirandet så försöker klädaffärerna locka kunderna tillbaka till centrum med hjälp av rea. På varuhuset Stockmann har rean kommit bra i gång. Och det kan bero på att de fick lite draghjälp av vädergudarna.

Skånskan - 19 sep 18 kl. 05:00

Går Ko­rea mot fred?

Syd­ko­reas pres­i­dent Moon Jae-In landade i går i Nord­ko­re­as hu­vud­stad Pyon­gy­ang som Nord­ko­re­as le­da­re Kim Jong-Uns gäst. Om det blir någ­ra kon­kreta re­sul­tat av mö­tet som av­slutas i dag är osä­kert. Men bara att de båda le­da­rna möts är upp­se­en­de­väc­kan­de och var helt otänk­bart så sent som för­ra året.

Cornucopia - 09 feb 16 kl. 14:44

Stjärnfall på rea endast hos Adlibris

Mot slutet av februari drar bokrean i gång. Ni hittar nu Stjärnklart som inbunden på rean. Vad som däremot är speciellt att endast via Adlibris erbjuds nu Stjärnfall på rea.

Skånskan - 26 dec 18 kl. 17:28

Rea i lugnt takt på Mobilia

MALMÖ Mycket folk men ändå hanterbart och en del fynd trots att många butiker har rea hela året. Det var en del av omdömena från kunder som sökt sig till köpcentrumet Mobilia i Malmö på annandagen.Emma Ponton från Trelleborg tog en kompis med sig på resan till Malmö.

Trelleborgs Allehanda - 26 dec 11 kl. 06:30

Stilla jakt efter rea-fynden

Köbildning men inte särskilt mycket trängsel. Det är en passande sammanfattning på årets mellandagsrea i Trelleborg. Något som också kunderna verkar trivas med.

Skånskan - 28 apr 18 kl. 04:00

Nytt hopp för Ko­rea

Topp­mö­tet mel­lan Nord­ko­re­as le­da­re Kim Jong-un och Syd­ko­reas pres­i­dent Moon Jae-in blev nära nog en suc­cé. De båda enades om både att for­mellt av­sluta Ko­rea­kri­get ge­nom ett freds­av­tal – vid krigs­slutet slöts bara av­tal om va­pen­vi­la, så for­mellt är de båda länderna fort­fa­ran­de i krig med varandra – och att sträva ef­ter en to­tal kärn­va­pen­ned­rust­ning på Ko­rea­halv­ön.
Efter­som vapenstillståndsavtalet un­der­teck­nades ock­så av Kina och FN, som var krig­fö­ran­de på var sin sida, krävs yt­ter­li­ga­re för­hand­lingar med ock­så des­sa parter in­nan ett freds­av­tal kan un­der­tecknas.

Cornucopia - 28 jan 15 kl. 09:34

Rabatt och rea på visitkort hos Moo

Det var länge sedan jag beställde några visitkort, men efter att med viss avund mottagit andra författares visitkort på bokmässan, så har jag nu kastat in handduken och beställt en bunt visitkort från Moo.com, som just nu har sista dagen rea. Grejen är nämligen att beställa visitkort med olika fototryck på baksidan, som författare specifikt alla olika bokomslag.

Cornucopia - 09 maj 18 kl. 16:20

Danske Bank: Fortsatt boprisras väntas när byggbolagen börjar rea ut osäljbara bostadsrätter

Danske Bank menar att bostadspriserna kommer ta fart nedåt igen, då byggbolagen kommer tvingas börja rea ut sina osäljbara nybyggda lägenheter. Detta riskerar även dra med sig priserna på befintliga bostäder, den sk andrahandsmarknaden.


Nybyggt - snart på en rea nära dig.

Sydsvenskan - 27 feb 11 kl. 06:30

Ständig rea kan förvärra krisen Problemen i Egypten och Tunisien ger oss greker en unik chans."

Att promenera längs gågatan Epmony i centrala Aten är som att vandra rakt in i ett grekiskt drama: Skuldkrisen, del 2. Medan ett violinkapell spelar "If I Were a Rich Man" väljer shoppingsugna atenare bland reaskyltarna: 20, 30, 40, 50, 60 eller 70 procents rabatt.
ATEN.

Helsingborgs Dagblad - 14 apr 11 kl. 10:00

Rea-gänget showar i Göteborg

De har satt upp föreställningar på Hamburger Börs i Stockholm under tolv års tid. Nu tar Rea-gänget sin krogshow till Göteborg och Kajskjul 8, skriver Göteborgs-Posten. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.