GT > Nyheter

Thursday, 21 February, 18:45

GT - 05 jun 17 kl. 16:01

JUST NU: Flera bilar och husbil i krockEn olycka med tre bilar och en husbil har inträffat på riksväg 40 i riktning mot Borås.Det är totalstopp på vägen.– Vi har fått rapport om en husbil och två personbilar som ska vara inblandade, säger Christer Fuxborg, presstalesman vid polisen i region Väst..
Läs mer på GT
Läs mer om:
JUST NU, Borås, Christer Fuxborg, Väst

Dela artikeln

49 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU Flera , bilaroch , husbili , krock
Västerbottens Folkblad - 17 jul 11 kl. 09:05

Två bilar i krock

ÅSELE Två bilar i krock mellan Fredrika och Åsele. ÅSELE Två bilar i krock mellan Fredrika och Åsele. Två bilar krockade under lördag eftermiddag efter väg 92 mellan Fredrika och Åsele.

Helsingborgs Dagblad - 09 jun 13 kl. 16:59

Två bilar i krock på Ådalsvägen

Två bilar i krock - oklart skadeläge..

GöteborgsPosten - 11 jan 14 kl. 22:12

Flera bilar i krock - en person till sjukhus

Flera bilar i krock vid Lärjemotet på lördagskvällen..

GöteborgsPosten - 23 maj 14 kl. 12:42

Tre bilar i krock vid Gasklockan

Tre bilar i krock på E6 vid Gullbergsmotet..

Västerbottens Folkblad - 25 feb 17 kl. 13:07

Två bilar i krock – Skellefteåhamnsleden avstängd i en riktning

Skellefteåhamnsleden i höjd med Hedensbyn, två bilar i krock totalt sex personer inblandade. Vägen i mot stan är avstängd ambulans lämnar med en person med sig. Personer i den ena bilen hade stigit ut, oklart hur det är med den andra bilen enligt SOS alarma.

Jmini.se - 18 apr 17 kl. 08:18

Tre bilar i krock på E4

Larmet om olyckan kom 08.05. Det har ännu inte kommit några uppgifter om skador i samband med den olyckan.

UNT - 08 jan 19 kl. 17:31

Två bilar i krock i Björklinge

Två bilar i krock i Björklinge..

GT - 1 timme sedan

Två bilar i krock – E45 avstängd

Två stycken bilar med tre personer i har krockat på E45 i Göteborg i norrgående riktning.– Vägen är helt avstängd i 30 minuter, säger Ola Nilsson, teamledare på SOS Alarm.Det är väldigt långa köer på platsen, uppger P4 Göteborg..

BT - 22 nov 14 kl. 07:54

Just nu: Fyra bilar i krock ? totalstopp på riksväg 40

Fyra bilar är inblandade i en krock på riksväg 40 i centrala Borås. Det började med att en bil med släp fick sladd i höjd med Brodalsmotet. Sedan blev ytterligare tre bilar inblandade.

Norrtelje Tidning - 08 sep 11 kl. 08:35

Just nu Tre bilar i krock

Tre bilar och flerl personer var inblandade i en krock på väg 280 strax utanför Rimbo på torsdagsmorgonen. Vägen kommer hållas avstängd mellan 8.30 och 9.

BT - 29 okt 14 kl. 07:26

Just nu: fyra bilar i krock

Fyra bilar ska vara inblandade i en krock på Campinggatan på Sjöbo. Hur olyckan inträffade är ännu oklart. Enligt räddningstjänsten är alla personer ute ur bilarna.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Två bilar i krock – E45 avstängd

Två stycken bilar med tre personer i har krockat på E45 i Göteborg i norrgående riktning.– Vägen är helt avstängd i 30 minuter, säger Ola Nilsson, teamledare på SOS Alarm.Det är väldigt långa köer på platsen, uppger P4 Göteborg..

GT - 3 timmar sedan

Pojke hotad på skola – fick soft airgun riktat mot huvudet

Polis har larmats till en skola i Stenungsud med anledning av ett vapenhot.En 12-årig pojke ha fått ett soft airgun riktat mot huvudet på en skola i Stenungsund.En ynglig har gripits av polis misstänkt för olaga hot..

GT - 4 timmar sedan

Migrationsverket avvecklar alla boenden i Värmland

Migrationsverket fortsätter att avveckla boendeplatser i alla regioner, skriver verket i ett pressmeddelande. Detta innebär bland annat att samtliga bopenden i Värmland avvecklas under 2019..

GT - 6 timmar sedan

Trygghetsvakter förhindrar brott

Jag är övertygad om att trygghetsvakter kommer kunna göra skillnad på de kollektivtrafikslinjer och knutpunkter som upplevs som otrygga, skriver kommunalrådet Helene Odenjung (L) inför dagens fullmäktigesammanträde..

GT - 7 timmar sedan

Talangen hyllas: ”Var svinduktig från start”

Hållen nolla och målskytt i tävlingsdebuten.Backlöftet Rasmus Wikström, 17, har presenterat sig för Blåvitt-fansen.– Det är jätteskönt att se att de nya killarna faktiskt är de som lyfter sig mest, säger Joakim Hanäs i senaste avsnittet av BBpodd..

GT - 7 timmar sedan

Brand i tältläger – en person till sjukhus

En brand utbröt i ett tältläger i Västra Frölunda på torsdagsmorgonen.En person har förts till sjukhus med brännskador. Det skriver polisen på sin hemsida..

GT - 9 timmar sedan

Trafikkaos i kraftigt snöfall – tiotal fordon i olyckor

Tre olyckor har inträffat med kilometers mellanrum inom loppet av en halvtimme.Det är tre lastbilar och ett stort antal personbilar inblandade, berättar polisen.– Vi har flera patruller på plats, säger Jan Martene, vakthavandebefäl i polisregion Bergslagen..

GT - 9 timmar sedan

”Ganska tacksamt att komma in där”

GÖTEBORG. Rhett Rakhshani är tillbaka efter sin skada.Men Joel Mustonen får fortsatt förtroende i Frölundas förstakedja efter den senaste tidens succé.

GT - 10 timmar sedan

Linjebuss i diket – flera barn ombord

En linjebuss har åkt av vägen i Jönköping.Enligt larmet till SOS Alarm ska flera barn och ungdomar ha befunnit sig ombord på bussen.Polis har ryckt ut..

GT - 13 timmar sedan

Rödgröna tar inte ansvar i Majorna-Linné

Det ekonomiska läget i Majorna-Linné är ansträngt. Utgifterna för försörjningsstöd och bostadsbristen kräver ansvar och långsiktighet, skriver alliansen i SDN Majorna-Linné..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.