Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 27 June, 02:02

Dagensanalys.se - 05 jun 17 kl. 13:51

Dagensanalys lanserar samarbete med F NationVi kan nu stolt annonsera att vi startar ett samarbete med F Nation där vi kommer kunna erbjuda deras utbildningar till ett extra bra pris för er kära läsare! F Nation är Fotografiskas satsning på moderna och effektiva utbildningar inom den digitala världen. Med kurser inom bland annat Digital Strategi, Social Media Strategi, Rörlig bild i Sociala Media och Annonsering på Facebook & via AdWords är vi övertygade om att det här är ett bra samarbete. I synnerhet för er läsare! Vi kommer att erbjuda ett urval av F Nations kurser som du kan anmäla dig till direkt via dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Nation, Fotografiskas, Digital Strategi, Media Strategi, Sociala Media, Annonsering, Facebook, AdWords, Nations, Mikael Karlsson

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagensanalys, lanserar, samarbetemed F , Nation
Länstidningen i Jämtland - 03 sep 18 kl. 15:42

H&M lanserar samarbete med jämtländskt träningsföretag

I dagarna lanserade H&M Club Sverige ett samarbete med MyMOWO, som är en jämtländsk digital....

Dagensanalys.se - 29 maj 17 kl. 13:45

F nation lanserar moderna utbildningar för den digitala branschen

Du har säkert varit på Fotografiska, kanske till och med på en konferens. Nu startar företaget F nation moderna utbildningar för den digitala branschen, i Fotografiskas lokaler. Söker du en utbildning bland heta ämnen där man använder ett effektivt kursmaterial och tider som skapar bra balans ska du läsa den här artikeln.

Dagensanalys.se - 17 jun 19 kl. 15:06

Delta Projects tar sig an Synsam och lanserar Digital Custom Audiende Product

Delta Projects har ingått ett samarbete med Synsam i deras satsning kring att ta hem den programmatiska affären och digitalisera sin marknadsföring. Som en del i samarbetet har Delta Projects tillsammans med Bisnode utvecklat en helt ny produkt – Digital Custom Audiende Product. Vi tittar hela tiden på hur vi kan effektivisera och förbättra vår kommunikation och marknadsföring där fokus ligger på digitalisering.

Dagensanalys.se - 24 jan 18 kl. 10:03

Mediavision lanserar ny tjänst i samarbete med Playpilot

Konsultbolaget Mediavision har ingått ett samarbete med bolaget bakom videotjänsten Playpilot och lanserar under februari The Inventory Insight i hela Norden. Bakgrunden är en starkt ökande konkurrens på den nordiska streamingmarknaden. Mediavision presenterar i dag under sitt årliga TV-seminarium ett nytt strategiskt samarbete med Playpilot.

Dagensanalys.se - 07 dec 16 kl. 04:19

Podden DestinationDigital nu på Dagensanalys.se

Podden DestinationDigital kommer att husera här på Dagensanalys.se. Podden tar upp båda stora och små ämnen inom allt digitalt och hoppas på att både inspirera och informera lyssnaren.

Dagensanalys.se - 07 nov 16 kl. 14:45

Kantar lanserar ny panel för onlinemätningar

Analys- och mätföretaget Kantar Media har ersatt sitt tidigare samarbete med GfK med ett nytt samarbete. Tillsammans med Vines, ett Nederländskt publicistbolag har man istället skapat Projekt NOBO för online-mätningar, som också ska ge en ny mätvaluta. ”Den Nederländska medieindustrin kräver en ny standard för mätningar av all media som konsumeras på internet”, säger Richard Asquith, global CEO för ”audience intelligence” på Kantar Media.

Dagensanalys.se - 01 mar 18 kl. 19:44

Metro lanserar e-handel

Metro Media House lanserar e-handelssajten InMyCorner.se. I samarbete med 15 skandinaviska designers och återförsäljare har sajten fokus på inredning.

Dagensanalys.se - 31 maj 18 kl. 16:10

Resan mot ett digitalt hem – Philips lanserar Hue Sync

Idag lanserar Signify (tidigare Philips Lighting) den nya funktionen Hue Sync, som uppges vara ett “surroundsystem för ögonen”. Genom att synka dina hue-lampor med musik, film eller spel kommer nämligen ljuset i rummet att anpassas efter vad som visas eller spelas. På så sätt menar Signify att man skapar en helt ny typ av immersiv upplevelse.

Dagensanalys.se - 19 sep 18 kl. 13:10

Salesforce lanserar Quip Slides

Idag lanserar Salesforce Quip Slides. Nu kan man arbeta tillsammans på en samlad arbetsyta. Förutom det integreras Salesforce med tredjepartstjänster som Dropbox och Box.

Dagensanalys.se - 18 aug 16 kl. 15:21

KIA-index lanserar demografidata

KIA-index skapar nu en ny standard för en gemensam sociodemografisk valuta på nätet. Satsningen görs i samarbete med danska AudienceProject som nyligen prisades för sin målgruppsbaserade mätplattform. AudienceProject kommer nu tillsammans med KIA-index börja klä på alla de stora kommersiella webbplatserna i Sverige som listas på KIA-index med ny efterlängtad data som kön, ålder, utbildning, inkomst, hushållsstorlek och antal barn i hushållet.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Snabbkurs i SEO för dig som vill ranka högt på Google – del 1

Snabbkurs i SEO Det spelar ingen roll om du är en liten förening, ett större företag eller en myndighet: alla tjänar på att synas bra på Google. Syns du inte så finns du inte sa man också förr när man pratade om reklam, i dagens läge är det minst lika sant men det handlar om Google och det handlar egentligen bara om Google för mer än 95 % av alla sökningar på webben görs idag på Google, och syns du […] Inlägget Snabbkurs i SEO för dig som vill ranka högt på Google – del 1 dök först upp på Dagensanalys.se..

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Här är de mest gillade bilderna på Instagram 2019

Här är de mest gillade bilderna på Instagram under 2019. Visst har du redan sett de flesta men några överraskningar lär du nog få. Topp 3 Klicka här för att se topp 10.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Nu kan du anpassa konverteringarna för både sök och display

Google har rullat ut en ny funktion som gör det möjligt att anpassa konverteringarna för både sök och display. Det är i kolumnen Konverteringar (Conversions) som nu kan anpassas på kampanjnivå. You can now choose which conversion actions to include in the “Conversions” column at the campaign level.

Dagensanalys.se - Igår: 18:28

9 av 10 vill ha bättre mänsklig övervakning av artificiell intelligens

Enligt en ny undersökning från Qlik oroar sig britterna för att artificiell intelligens tar diskriminerande beslut. Nästan 9 av 10 vill se att myndigheter och stora tech-företag tar ett större ansvar. Qlik har genomfört en konsumentundersökning för att ta reda på hur privatpersoner i Storbritannien ser på artificiell intelligens (AI).

Dagensanalys.se - Igår: 15:30

Våga ifrågasätt hur din digitala lösning är byggd

Rebel & Birds VD Jonas Elgquist blickar tillbaka på halvåret som varit och berättar om kundernas utmaningar och hur de ska komma före sina konkurrenter. Vilka kunder arbetar Rebel & Bird med idag? Vi har en underbar blandning av kunder som vi är glada och stolta att få arbeta med.

Dagensanalys.se - Igår: 15:16

Kunder ställer allt högre krav på företags värderingar och förmåga till innovation

Modern försäljning ställer allt högre anspråk på företag som vill locka till sig kunder och marginalen för fel har minskat med åren. Det visar nya siffror från Salesforce. Salesforce publicerade nyligen sin tredje upplaga av rapporten State of the Connected Customer, som har kartlagt kundupplevelsen hos mer än 8 000 konsumenter och företagskunder världen över.

Dagensanalys.se - Igår: 10:02

AI driver på annonsinvesteringarna

De globala annonsinvesteringarna för digital annonsering beräknas nå 520 miljarder dollar år 2023 – en ökning från 294 miljarder dollar år 2019. Det förutspår Juniper Research. Siffrorna visar en årlig genomsnittlig tillväxt på 15 procent de kommande fem åren.

Dagensanalys.se - Igår: 09:28

Bör företag vara oroliga för länkskatten?

Martin Sundberg på Viseo har intervjuat en jurist och en SEO-expert om hur den kommande länkskatten kommer att påverka vanliga företag. Martin har intervjuat juristen Malki Afram och SEO-experten Oscar Sandström. Tillsammans reder de ut de frågetecken som finns kring det nya EU-direktivet.

Dagensanalys.se - Igår: 04:49

Snart måste Google och Facebook avslöja hur mycket du är värd

När du lämnar ifrån dig data till Facebook eller Google ger du dem något av värde – din data blir nämligen intäkter från riktade annonser. Nu vill politikerna tvinga jättarna att avslöja vad det värdet är. Det pågår för närvarande en debatt i USA bland politiker som vill tvinga Facebook, Google, Amazon och fler att avslöja hur mycket din data, som de samlat på sig, är värd – den potentiella dataintäkten per användare.

Dagensanalys.se - Igår: 04:27

Endast 7 procent väljer att betala för nyheter – om de verkligen måste

Om konsumenterna måste välja mellan att ha ett abonnemang för streaming, musik eller nyheter skulle bara 7 procent välja nyheter. I en kartläggning som genomförts av Reuters i sin stora rapport Digital News Report får vi reda på att få, väldigt få värderar nyheter högre än exempelvis musik eller video. Bara i Norden är vi lite mer benägna att lägga pengar på att läsa nyheter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.