SR > Nyheter

Wednesday, 17 October, 14:44

SR - 02 jun 17 kl. 15:48

Kraftig ökning av brott mot vapenvila i östra UkrainaÅter rapporteras en kraftig ökning av antalet brott mot avtalet om vapenvila i krigets östra Ukraina. Enligt OSSE:s oberoende fredsövervakare var det förra veckan en ökning med 45 procent..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ukraina, OSSE

Dela artikeln

20 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, ökningav , brottmot , vapenvilai , östra, Ukraina
DN - 17 sep 15 kl. 05:48

Kraftig ökning av brott bland gatubarn

Gatubarn från svåra förhållanden i fattiga länder misstänks allt oftare för brott i Sverige. En intern polisrapport som DN läst visar en kraftig ökning av stölder, narkotikabrott och våldsbrott i Stockholms län. Låg ålder gör att de gripna nästan alltid släpps innan utredningen är klar, och många återfaller snabbt i nya brott..

Dagens PS - 06 nov 17 kl. 12:12

SBAB: Kraftig ökning av bostadsrätter till salu

”I statistiken finns inte nyproduktionen med.” Det har skett en kraftig ökning av bostadsrätter till salu. Det uppger SBAB, som med hjälp av siffror från Booli har jämfört hur utbudet av bostadsrätter såg ut i oktober i år med samma period förra året.

SN - 18 aug 15 kl. 09:20

Kraftig ökning av drogrelaterade dödsfall

Antalet drogrelaterade dödsfall ökar kraftigt, både bland kvinnor och män. År 2013 rapporterades 589 drogrelaterade dödsfall i Sverige. År 2014 hade antalet stigit till 765, vilket motsvarar en ökning med 30 procent.

Cornucopia - 22 jan 16 kl. 12:13

Kraftig ökning av kortbedrägerier mot Swedbank i december

Foto: SwedbankSwedbanks kunder har drabbats av en kraftig ökning av kortbedrägerier i december månad. Handläggningstiderna har ökat kraftigt.
Normalt har Swedbank fjorton dagars handläggningstid för kortbedrägerier.

Nyhetskanalen - 08 aug 12 kl. 11:47

Kraftig ökning av LSD i Sverige

Den hallucinogena drogen LSD ökar i popularitet i Sverige. Tullen gjorde nyligen ett tiotal beslag i Malmö ? och fler har gjorts tidigare under året.

Nyhetskanalen - 14 okt 12 kl. 14:58

Kraftig ökning av missbildade barn i Irak efter invasionen

Det har skett en kraftig ökning av antalet missbildningar hos irakiska barn sedan den amerikanska invasionen av landet. Det visar en ny studie som den brittiska tidningen The Independent har tagit del av.Forskarna anser att det i finns starka bevis för att missbildningarna - bland annat skador på hjärn- och hjärtfunktioner - är en följd av föroreningar som vapen och bombardemang har gett upphov till..

Jönköpingsnytt - 17 dec 12 kl. 09:33

Polisen varnar - kraftig ökning av drogen Spice

Under hösten och vintern har flera polisdistrikt i landet gått ut och varnat för en kraftig ökning av drogen Spice. Drogen är en syntetisk cannabis och kan bestå av olika innehåll, alltifrån örter till pulver..

NT - 16 maj 13 kl. 07:54

Kraftig ökning av drunkningsolyckor

17 personer omkom genom drunkning under april månad i år, visar en preliminär sammanställning från Svenska Livräddningssällskapet. Det är en kraftig ökning jämfört med samma månad förra året, då 9 personer drunknade. Det är drunkning i samband med isolyckor som till stor del ligger bakom ökningen.

Polisen - 23 jul 13 kl. 10:43

Kraftig ökning av bedrägerier

Polisen vill varna för en kraftig ökning av bedrägeribrotten just nu. Exempelvis har Internetbedrägerierna fördubblats sedan 2012..

SVT Debatt - 26 nov 13 kl. 06:00

Kraftig ökning av nyanlända kräver djärva åtgärder

INTEGRATION Antalet personer som kommer att få uppehållstillstånd i Sverige kommer att öka. Extraordinära omständigheter kräver extraordinära åtgärder. Sverige måste bli modigare när det gäller att släppa fram nyanländas entreprenörsförmåga.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Manifestation riktar strålkastarljus på Gui Minhai

Det har gått tre år sedan den svenskkinesiske förläggaren Gui Minhai greps av kinesiska agenter och för att rikta strålkastarljuset mot hans fall ordnas i dag en manifestation utanför Kinas ambassad i Stockholm..

SR - 1 timme sedan

Skolexplosion på Krimhalvön

Explosionen på en skola i staden Kertj på Krimhalvön är ett terrorattentat, säger lokala myndigheter till den ryska nyhetsbyrån TASS..

SR - 1 timme sedan

Helt jämställd regering i Etiopien

Efter gårdagens regeringsombildning i Etiopien har landet tagit ännu ett steg på den reformbana landets premiärminister Abiy Ahmed slagit in på. En av de stora förändringarna är att nya regeringen nu består till hälften av kvinnor..

SR - 1 timme sedan

Bostadsbolagets miljoner dök upp hos fotbollsklubb

Nästan 11 miljoner kronor har försvunnit ur på det kommunala bostadsbolaget Östersundshem för att sedan delvis dyka upp i Östersunds fotbollsklubb. Det framgår av två internutredningar som Östersundshem och ytterligare ett företag, PEAB, har gjort. Sveriges Radios undersökande program Kaliber har tagit del av dokumenten..

SR - 1 timme sedan

Gifter i barnleksaker av återvunnen plast

Giftiga flamskyddsmedel är förbjudna i nytillverkad plast – men i återvunnen plast är de fortfarande tillåtna. En undersökning visar nu att många europeiska produkter innehåller medlen..

SR - 1 timme sedan

Tidslinje: Jamal Khashoggis försvinnande

Den saudiske journalisten Jamal Khashoggi har varit försvunnen sedan han klev in på det saudiska konsulatet i Istanbul den 2 oktober..

SR - 1 timme sedan

Migrationsverket stoppar utvisning av sexåring

Migrationsverket stoppar tills vidare den uppmärksammade utvisningen av en sexårig pojke till Ukraina..

SR - 2 timmar sedan

Ökad press mot Saudiarabien – trots Trumps uttalande

Enligt Donald Trump förnekar Saudiarabiens kronprins Mohamed Bin Salman all kännedom om vad som hänt med den saudiske journalisten Jamal Khashoggi. Men amerikanska medier har ett annat sätt att se på saken..

SR - 2 timmar sedan

Sjöstedt ser en vågmästarroll

I sitt försök att bilda regering träffade Stefan Löfven Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt i går. Sjöstedt säger i dag att Centerpartiet skulle kunna ingå i regeringsunderlaget, precis som han räknar med att Vänsterpartiet ska göra..

SR - 2 timmar sedan

Nordea granskas för pengatvätt - "misstänkta transaktioner"

Nordea har pekats ut i en stor penningtvätthärva som anmälts till Ekobrottsmyndigheten, och enligt anmälaren Bill Browder har man hittat misstänkta transaktioner på 175 miljoner dollar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.