SR > Nyheter

Monday, 17 December, 00:13

SR - 02 jun 17 kl. 15:48

Kraftig ökning av brott mot vapenvila i östra UkrainaÅter rapporteras en kraftig ökning av antalet brott mot avtalet om vapenvila i krigets östra Ukraina. Enligt OSSE:s oberoende fredsövervakare var det förra veckan en ökning med 45 procent..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ukraina, OSSE

Dela artikeln

20 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, ökningav , brottmot , vapenvilai , östra, Ukraina
DN - 17 sep 15 kl. 05:48

Kraftig ökning av brott bland gatubarn

Gatubarn från svåra förhållanden i fattiga länder misstänks allt oftare för brott i Sverige. En intern polisrapport som DN läst visar en kraftig ökning av stölder, narkotikabrott och våldsbrott i Stockholms län. Låg ålder gör att de gripna nästan alltid släpps innan utredningen är klar, och många återfaller snabbt i nya brott..

Dagens PS - 06 nov 17 kl. 12:12

SBAB: Kraftig ökning av bostadsrätter till salu

”I statistiken finns inte nyproduktionen med.” Det har skett en kraftig ökning av bostadsrätter till salu. Det uppger SBAB, som med hjälp av siffror från Booli har jämfört hur utbudet av bostadsrätter såg ut i oktober i år med samma period förra året.

SN - 18 aug 15 kl. 09:20

Kraftig ökning av drogrelaterade dödsfall

Antalet drogrelaterade dödsfall ökar kraftigt, både bland kvinnor och män. År 2013 rapporterades 589 drogrelaterade dödsfall i Sverige. År 2014 hade antalet stigit till 765, vilket motsvarar en ökning med 30 procent.

Cornucopia - 22 jan 16 kl. 12:13

Kraftig ökning av kortbedrägerier mot Swedbank i december

Foto: SwedbankSwedbanks kunder har drabbats av en kraftig ökning av kortbedrägerier i december månad. Handläggningstiderna har ökat kraftigt.
Normalt har Swedbank fjorton dagars handläggningstid för kortbedrägerier.

Nyhetskanalen - 08 aug 12 kl. 11:47

Kraftig ökning av LSD i Sverige

Den hallucinogena drogen LSD ökar i popularitet i Sverige. Tullen gjorde nyligen ett tiotal beslag i Malmö ? och fler har gjorts tidigare under året.

Nyhetskanalen - 14 okt 12 kl. 14:58

Kraftig ökning av missbildade barn i Irak efter invasionen

Det har skett en kraftig ökning av antalet missbildningar hos irakiska barn sedan den amerikanska invasionen av landet. Det visar en ny studie som den brittiska tidningen The Independent har tagit del av.Forskarna anser att det i finns starka bevis för att missbildningarna - bland annat skador på hjärn- och hjärtfunktioner - är en följd av föroreningar som vapen och bombardemang har gett upphov till..

Jönköpingsnytt - 17 dec 12 kl. 09:33

Polisen varnar - kraftig ökning av drogen Spice

Under hösten och vintern har flera polisdistrikt i landet gått ut och varnat för en kraftig ökning av drogen Spice. Drogen är en syntetisk cannabis och kan bestå av olika innehåll, alltifrån örter till pulver..

NT - 16 maj 13 kl. 07:54

Kraftig ökning av drunkningsolyckor

17 personer omkom genom drunkning under april månad i år, visar en preliminär sammanställning från Svenska Livräddningssällskapet. Det är en kraftig ökning jämfört med samma månad förra året, då 9 personer drunknade. Det är drunkning i samband med isolyckor som till stor del ligger bakom ökningen.

Polisen - 23 jul 13 kl. 10:43

Kraftig ökning av bedrägerier

Polisen vill varna för en kraftig ökning av bedrägeribrotten just nu. Exempelvis har Internetbedrägerierna fördubblats sedan 2012..

SVT Debatt - 26 nov 13 kl. 06:00

Kraftig ökning av nyanlända kräver djärva åtgärder

INTEGRATION Antalet personer som kommer att få uppehållstillstånd i Sverige kommer att öka. Extraordinära omständigheter kräver extraordinära åtgärder. Sverige måste bli modigare när det gäller att släppa fram nyanländas entreprenörsförmåga.

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Ytterligare en död efter attacken i Strasbourg

En femte person har avlidit efter attacken i Strasbourg i tisdags kväll..

SR - 2 timmar sedan

Musikhjälpen drog in över 50 miljoner

I kväll avslutades Musikhjälpen i P3, och summan som lämnas till Radiohjälpen är 50 miljoner 550 tusen kronor. Årets tema har varit människor med funktionsnedsättning, och allas rätt att funka olika..

SR - 3 timmar sedan

Person omhändertagen på militärt skyddsobjekt

Vistades utan tillstånd på ett skyddsobjekt i Bålsta norr om Stockholm..

SR - 4 timmar sedan

Dödliga strider i Jemen trots löfte om vapenvila

Från Jemen kommer uppgifter om att strider pågått i natt och under dagen med minst 12 döda vid staden Hodeidha, enligt AP..

SR - 5 timmar sedan

Mobilsurfandet når rekordnivåer

Svenskarnas mobilsurfande har under 2018 nått rekordnivåer. Enligt statistik från Tele2 ökade datatrafiken med nära 30 procent jämfört med förra året..

SR - 6 timmar sedan

Stora demonstrationer mot lagändringar

Tusentals ungrare demonstrerar i dag i Budapest mot Viktor Orbáns regering och två kontroversiella lagar som nyligen antagits av den ungerska parlamentet.Demonstrationerna beskrivs som de största på länge..

SR - 6 timmar sedan

Manifestationer mot M-KD-budgeten

Tusentals personer har de senaste dagarna skrivit under ett upprop i protest mot att Jämställdhetsmyndigheten ska läggas ner. Och på flera håll i landet hölls i dag manifestationer mot den budget som riksdagen klubbat..

SR - 6 timmar sedan

Trippelmord till rätten

På måndag inleds rättegången i Göteborg mot en man som misstänks för att ha dödat sin fru och två barn tidigare i höstas. Totalt sett minskar antalet mord i nära relationer i Sverige, men i Göteborg blev 2018 ett svart rekordår med mord på fyra kvinnor och två barn..

SR - 7 timmar sedan

Enkelt att köpa likes

Det blir allt enklare att köpa tjänster för att manipulera sociala medier, bland annat att köpa gilla-markeringar. Det här enligt en studie från Natos center för strategisk kommunikation i Riga..

SR - 7 timmar sedan

40 skadade i kraftig explosion i Japan

Det har inträffat en stor explosion i en restaurang i den japanska staden Sapporo. Lokal polis säger att många kan ha skadats eller omkommit..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.