SR > Nyheter

Friday, 22 February, 14:04

SR - 02 jun 17 kl. 15:48

Kraftig ökning av brott mot vapenvila i östra UkrainaÅter rapporteras en kraftig ökning av antalet brott mot avtalet om vapenvila i krigets östra Ukraina. Enligt OSSE:s oberoende fredsövervakare var det förra veckan en ökning med 45 procent..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ukraina, OSSE

Dela artikeln

20 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, ökningav , brottmot , vapenvilai , östra, Ukraina
DN - 17 sep 15 kl. 05:48

Kraftig ökning av brott bland gatubarn

Gatubarn från svåra förhållanden i fattiga länder misstänks allt oftare för brott i Sverige. En intern polisrapport som DN läst visar en kraftig ökning av stölder, narkotikabrott och våldsbrott i Stockholms län. Låg ålder gör att de gripna nästan alltid släpps innan utredningen är klar, och många återfaller snabbt i nya brott..

Dagens PS - 06 nov 17 kl. 12:12

SBAB: Kraftig ökning av bostadsrätter till salu

”I statistiken finns inte nyproduktionen med.” Det har skett en kraftig ökning av bostadsrätter till salu. Det uppger SBAB, som med hjälp av siffror från Booli har jämfört hur utbudet av bostadsrätter såg ut i oktober i år med samma period förra året.

SN - 18 aug 15 kl. 09:20

Kraftig ökning av drogrelaterade dödsfall

Antalet drogrelaterade dödsfall ökar kraftigt, både bland kvinnor och män. År 2013 rapporterades 589 drogrelaterade dödsfall i Sverige. År 2014 hade antalet stigit till 765, vilket motsvarar en ökning med 30 procent.

Cornucopia - 22 jan 16 kl. 12:13

Kraftig ökning av kortbedrägerier mot Swedbank i december

Foto: SwedbankSwedbanks kunder har drabbats av en kraftig ökning av kortbedrägerier i december månad. Handläggningstiderna har ökat kraftigt.
Normalt har Swedbank fjorton dagars handläggningstid för kortbedrägerier.

Nyhetskanalen - 08 aug 12 kl. 11:47

Kraftig ökning av LSD i Sverige

Den hallucinogena drogen LSD ökar i popularitet i Sverige. Tullen gjorde nyligen ett tiotal beslag i Malmö ? och fler har gjorts tidigare under året.

Nyhetskanalen - 14 okt 12 kl. 14:58

Kraftig ökning av missbildade barn i Irak efter invasionen

Det har skett en kraftig ökning av antalet missbildningar hos irakiska barn sedan den amerikanska invasionen av landet. Det visar en ny studie som den brittiska tidningen The Independent har tagit del av.Forskarna anser att det i finns starka bevis för att missbildningarna - bland annat skador på hjärn- och hjärtfunktioner - är en följd av föroreningar som vapen och bombardemang har gett upphov till..

Jönköpingsnytt - 17 dec 12 kl. 09:33

Polisen varnar - kraftig ökning av drogen Spice

Under hösten och vintern har flera polisdistrikt i landet gått ut och varnat för en kraftig ökning av drogen Spice. Drogen är en syntetisk cannabis och kan bestå av olika innehåll, alltifrån örter till pulver..

NT - 16 maj 13 kl. 07:54

Kraftig ökning av drunkningsolyckor

17 personer omkom genom drunkning under april månad i år, visar en preliminär sammanställning från Svenska Livräddningssällskapet. Det är en kraftig ökning jämfört med samma månad förra året, då 9 personer drunknade. Det är drunkning i samband med isolyckor som till stor del ligger bakom ökningen.

Polisen - 23 jul 13 kl. 10:43

Kraftig ökning av bedrägerier

Polisen vill varna för en kraftig ökning av bedrägeribrotten just nu. Exempelvis har Internetbedrägerierna fördubblats sedan 2012..

SVT Debatt - 26 nov 13 kl. 06:00

Kraftig ökning av nyanlända kräver djärva åtgärder

INTEGRATION Antalet personer som kommer att få uppehållstillstånd i Sverige kommer att öka. Extraordinära omständigheter kräver extraordinära åtgärder. Sverige måste bli modigare när det gäller att släppa fram nyanländas entreprenörsförmåga.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

”Bankerna saknar expertis om penningtvätt”

Efter ett par dagar när Swedbank fallit fritt på börsen har aktien i dag återhämtat sig något, men efter misstankarna om omfattande penningtvätt framkommer nya uppgifter, som även de kan bli besvärande för banken..

SR - 1 timme sedan

M kräver fler topposter i utskotten

Fördelningen av ordförande och vice ordförandeplatserna i riksdagens utskott gjordes upp mellan Moderaterna och Socialdemokraterna efter valet.  Men Liberalernas och Centerns samarbete med regeringen gör att Moderaterna nu vill ändra uppgörelsen..

SR - 1 timme sedan

Kenya skjuter upp att tillåta homosexualitet

Snart kan samkönade relationer bli lagliga i Kenya – men inte i dag. På fredagen skulle Högsta domstolen avgöra om landets förbud strider mot grundlagen, men meddelade istället att man skjuter upp beslutet till i maj..

SR - 1 timme sedan

Venezuela fortsätter blockera gränsen mot Colombia

Venezuela fortsätter blockera gränsen mot Colombia och tonvis av nödhjälp. Gränsen mot Brasilien har också stängts. Samtidigt köar desperata venezuelaner, som vill lämna landet och kräver presidentens avgång..

SR - 3 timmar sedan

Regaliestölden: 22-åringen döms till 4,5 års fängelse

22-årigen döms för grov stöld och försök grov stöld till 4,5 års fängelse att ha stulit 1600-talsskatterna från Strängnäs domkyrka i somras. Ekot sänder live..

SR - 3 timmar sedan

Hamnkonflikten trappas upp igen

Sedan Hamnarbetarförbundet avvisat medlarnas nya förslag, meddelar nu Arbetsgivarorganisationen Sveriges Hamnar att man varslar om övertidslockout för alla medlemmar i Hamnarbetarförbundet..

SR - 4 timmar sedan

Fler gripanden i Turkiet

I Turkiet har myndigheterna beordrat att ytterligare 295 militärer ska gripas för misstänkt samröre med predikanten Fethullah Gülen, som anklagas för att ha legat bakom kuppförsöket 2016..

SR - 4 timmar sedan

Ägare: "Största problemet är kundernas oro"

Sedan SVT avslöjade misstänkt penningtvätt inom Swedbank har bankens börskurs gått ner med en femtedel. Men Lennart Haglund som representerar bankens största ägare har fortsatt förtroende för Swedbanks ledning..

SR - 5 timmar sedan

Varning för ishalka i norra Sverige

Många sportlovsresenärer är på vägarna idag. SMHI varnar för ishalka i stora delar av Norrland..

SR - 5 timmar sedan

Nordkorea ber om mathjälp

Nordkorea har bett internationella hjälporganisationer om hjälp för att undvika en hungerkris i landet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.