Posh24 > Nöje

Wednesday, 28 October, 07:13

Posh24 - 02 jun 17 kl. 12:22

Jim Carrey förklarar varför han ställer sig bakom GriffinJim Carrey, 55, säger till Entertainment Tonight att det är en komikers jobb att hela tiden gå över gränsen eftersom gränsen aldrig är på riktigt.
– Går man ut i rampljuset och gör så galna saker som Trump gör är vi den sista försvarslinjen.
– Jag menar det på riktigt. Komikerna är den sista sanna rösten i allt det här. Det är omöjligt att komma undan det.
Läs mer på Posh24
Läs mer om:
Carrey, Griffin, Entertainment Tonight, Trump, Jim Carrey, Dying

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jim, Carrey, förklararvarför han , ställersig , bakom, Griffin
YLE - 13 jul 17 kl. 05:25

Rugby - en tuff gentlemannasport

Rugby är en hård gentlemannasport och ännu lite okänd i Finland. Yle Östnyland besökte Borgålaget Old Town Shamrocks träningar för att ta reda på mer om spelet. Vattnet strilar ner från en grå himmel.

YLE - 02 apr 17 kl. 05:08

Facebookprofilen avslöjar din personlighet - vet du vad marknadsförarna utnyttjar?

President Trumps valkampanj gjorde en digital analys av miljoner amerikaners personligheter för att sända dem den bäst lämpade valreklamen. I Finland är metoderna betydligt försiktigare men också här använder sig partier av din Facebookinformation. Vilka uppgifter delar du med dig till Facebook?

YLE - 27 jun 15 kl. 12:24

Festivalyra och syndernas förlåtelse då gammellaestadianerna möts

Lervälling, doften av köttsoppa, tusentals glada människor och syndernas förlåtelse. Det är ungefär vad som möter den som besöker Söderfjärden i Sundom i Vasa i helgen. Då gammellaestadianerna rustar till sommarfest, eller Suviseurat som det officiellt heter, går man, kvinna och barn ur huse.

Skånskan - 16 jan 20 kl. 17:29

Andrésson: Vi måste se upp med Portugals 7–6-spel

HANDBOLL Kristján Andrésson är inställd på en svår uppgift mot Portugal.
– Vi måste se upp med deras 7–6-spel, för där är de mycket skickliga, förklarar den svenske förbundskaptenen.På torsdagens pressträff i Malmö kunde han ge positiva besked när det gäller både Jesper Nielsen och Jim Gottfridssons framtida öden i turneringen.

YLE - 10 jan 15 kl. 15:49

Frenzel etta – täppt Härtull startade inte

Tysklands Eric Frenzel var snabbast i skidspåret i nordisk kombination i franska Chaus-Neuve. Frenzel åkte upp sig från en andra plats i backmomentet till seger och vann knappt före Fabian Riessle som bara var 13:e man i backen. Ilkka Herola var bästa finländare på 14:e plats.

YLE - 02 apr 13 kl. 04:51

Stora skillnader mellan pensionerna för män och kvinnor - se karta

Varje månad får de manliga pensionärerna i snitt 352 euro mera än kvinnorna. Skillnaden mellan könen varierar ändå stort beroende på kommun och som mest kan männen till och med få dubbelt mera pension än kvinnorna. Se läget i din kommun!

Skånskan - 11 dec 15 kl. 10:00

Klappar för alla kultursmaker

julkalppstips Som vanligt dominerar de hårda klapparna när kulturredaktionen julklappstipsar. Men här finns också snöiga, kärleksfulla, tragiska, underhållande, välljudande dramatiska och stillsamma klappar. och så lite fiks i vacker miljö.

Dagensanalys.se - 20 mar 18 kl. 10:47

Allt fler konsumenter väljer mobilen – global räckvidd om 60%

Mobila videovisningar nådde för första gången 60% under fjärde kvartalet 2017, vilket är 60,3% av samtliga videostarter, enligt rapporten Q4 2017 Global Video Index från Ooyala. I Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) representerade mobila enheter 63,5% av alla videovisningar. I Nordamerika uppnåddes endast 57,6%, trots att visningarna ökat med 11% sedan fjärde kvartalet 2016.

Skånskan - 28 jan 20 kl. 09:27

Positiv chock att bli omgjord i Gokväll

OMGJORD. En positiv chock. Så säger Malin Nivåker Lundström att hon upplevde det när spegeln vändes i SVT:s Gokväll och hon fick se sitt nya omgjorda jag.

BT - 13 feb 14 kl. 12:13

Unikt i konsthistorien på Ålgården

I höstas skedde något unikt på Ålgården; och inte bara unikt där. Unikt i konsthistorien, hävdade Svenrobert Lundquist, som med sin oerhörda sakkunskap bör ha överblick. Bakgrunden är dramatisk, att konsthögskolorna inte längre vill eller ens kan ta ansvar för en hantverksmässig utbildning på områden som konstgrafik, metallgjutning och annat verkstadsbaserat konstskapande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.