DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 09:51

Liknande nyheter

Taggar: Volatis, köpav , Akademibokhandeln, godkänns

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Storägaren Swedbank Robur säger nej till Nasdaqs bud på Cinnober

Swedbank Robur anser inte att budet på Cinnober reflekterar värdet av bolagets affär och kommer säga nej till affären. Det skriver Swedbank på sin hemsida..

DI - 15 minuter sedan

Kristersson redo göra nytt försök

Ulf Kristersson är redo att göra ett nytt försök och hoppas nu på en ny statsministeromröstning inom kort. “Jag tror att det vore respektfullt mot svenska folket om vi försökte lösa det här före jul”, säger han..

DI - 15 minuter sedan

Sämre humör än väntat bland tyska inköpscheferna

Tysklands sammanvägda inköpschefsindex sjönk till 52,2 i Markis decembermätningen. Analytikerkåren hade istället väntat sig en liten uppgång från november..

DI - 10 minuter sedan

Tung verkstadsdag drar ner Stockholmsbörsen

En halvtimme in på handelsdagen är Stockholmsbörsen tydligt ner, OMXS30 och OMXSPI faller tillbaka runt en procent. .

DI - 10 minuter sedan

Balfour Beatty skruvar upp vinstprognosen – aktien lyfter

Det brittiska bygg- och tjänstebolaget Balfour Beatty spår att vinsten för helåret blir högre än vad som tidigare aviserats. Aktien stiger 4,2 procent på börsen..

DI - 15 minuter sedan

Japansk vd: ”Huawei har dragit i handbromsen helt”

Det japanska företaget Yaskawa som levererar robotar till Huaweis fabriker har sett alla ordrar från den kinesiska storkunden hastigt läggas på is. ”Jag har informerats om att allt är upp och ner på Huawei internt just nu”, säger Yaskawas vd Hiroshi Ogasawara till Japan Times..

DI - 15 minuter sedan

Japansk Apple-leverantör kämpar för sin överlevnad

Japan Display, som bland annat levererar till Apple, för samtal med kinesiska företag och investeringsfonder för stöd att lyckas vända sin verksamhet, enligt uppgifter till Nikkei..

DI - 15 minuter sedan

Skräckläge i storbanken

Lehman Brothers har kommit att symbolisera finanskrisen 2008. Tio år senare gör Deutsche Banks kursgraf sin bästa imitation av den kraschade amerikanska investmentbankens. .

DI - 45 minuter sedan

Spansk inflation i linje med förväntan

De spanska konsumentpriserna sjönk 0,1 procent i november jämfört med månaden före och steg 1,7 procent från samma månad året före..

DI - 30 minuter sedan

H&M väntas redovisa 56.426 miljoner kronor i försäljning 4 kv

Klädjätten H&M lämnar på måndag försäljningsrapport för fjärde kvartalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.