Sydsvenskan > IT

Sunday, 21 October, 03:17

Sydsvenskan - 30 maj 17 kl. 17:00

Hyresgäster går samman mot stinkande sophus och kalla lägenheterStinkande soprum, flagnande fasader och en strejkande värmeanläggning. Boende på Ängdalavägen i Höllviken går samman i ett protestbrev till hyresvärden Vellingebostäder..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Ängdalavägen, Höllviken, Vellingebostäder

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hyresgäster, går, sammanmot , stinkande, sophusoch , kalla, lägenheter
GöteborgsPosten - 10 aug 15 kl. 05:03

Nätverkande hyresgäster kan påverka

Renoveringar av hyresrätter ger ofta stora hyreshöjningar. Men en rad exempel i Göteborg visar att när hyresgäster går samman lyckas de pruta ner hyran..

Skånskan - 15 maj 17 kl. 06:00

Armaturens läge lockar allt fler hyresgäster

LUND En del besökare som kommer till Armaturen, den gamla fabriken precis invid Trollebergsviadukten, känner dofterna från forna tider.
Faktum är att mycket av det gamla finns kvar i byggnaden, samtidigt som det ypperliga läget precis invid Lunds C gör kontorslokalerna allt mer attraktiva. ERWP.

SmålandsPosten - 06 aug 14 kl. 06:09

Boende går samman för att skapa lugn på Araby

– Det behövdes bara att ett par personer trädde fram för att få stenen i rullning. Folk har verkligen fått nog.
På Mikael Erikssons initiativ har över 200 personer boende i Araby nu gått samman för att själva ta tag i situationen i området.

UNT - 03 jul 17 kl. 18:36

Stinkande sopkaos oroar hyresgäster

I över en vecka har berget av avfall vuxit i soprummet på Bröderna Berwalds väg..

Sydsvenskan - 11 nov 16 kl. 15:32

Hyresförhandlingar i Malmö har brutit samman

Förhandlingarna om nästa års hyror för privata hyresgäster i Malmö har brutit samman..

YA - 14 nov 13 kl. 16:30

Kan få ny hyresgäst inom ett halvår

Foto: Robert Jönson
Det Västeråsbaserade fastighetsbolaget HS Fastigheter räknar med att ha en ny hyresgäst i de gamla Coop Konsum-lokalerna i centrala Skurup inom sex månader. Det konstaterar Henrik Johansson, ansvarig för uthyrningsverksamheten på företaget.
– Finns viljan kan det gå hyfsat fort.

Skånskan - 18 apr 17 kl. 06:00

Grannen ska slå larm om våld

ESLÖV I ett samarbete som är unikt i Skåne har kommunen och fastighetsbolaget Ebo gått samman för att motarbeta våld i nära relationer. Tanken är att hyresgäster och Ebos bovärdar ska få ökad kunskap för att kunna hålla utkik och slå larm när relationsvåldet visar sitt fula tryne. ERWP.

Barometern - 18 sep 14 kl. 07:12

Upp till bevis i förhandlingarna

”Hyresrätten balanserar trygghet och valfrihet i boendet för miljoner svenskar. Den erbjuder ett flexibelt boende där man inte behöver binda kapital och oroa sig för räntor.” Nu inleds arbetet med att fastställa nästa års hyror i förhandlingarna med fastighetsägare runt om i landet.

SmålandsPosten - 13 maj 14 kl. 06:09

Ingen rätt till hyresrabatt hos Växjöbostäder

Möjligheten för hyresgästerna att få hyresrabatt försvann när Växjöhem i fjol sade upp det avtal som reglerar hur det inre underhållet av lägenheterna ska skötas.
Nu har nybildade Växjöbostäder tagit fram ett nytt avtal. Men möjligheten till hyresrabatt finns inte med.

YLE - 13 dec 14 kl. 09:30

Konsult: Inget negativt med köpcentrum i Norra hamnen i Ekenäs

Konsult Peter Tanzer från konsultföretaget DeLiza i Söderköping i Sverige ser enbart möjligheter för Raseborg med planerna på ett köpcentrum i Norra hamnen i Ekenäs. På lång sikt blir invånarna fler i Västnyland och därmed växer marknaden, fastslår Tanzer.
Fre 12.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Man misshandlades på vandrarhem

En 26-årig man blev rasande när han upptäckte att någon låg i hans säng på ett vandrarhem i Norrbotten. Mannen, som var kraftigt berusad vid tillfället, ska ha knuffat personen ur sängen och gett sig på honom med slag och sparkar, tills bekanta till hon.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Flera bilbränder i Trollhättan

Flera bilar har satts i brand i Trollhättan. Det första larmet kom in vid klockan halv nio på kvällen då en personbil och en lastbil brann på en parkering, skriver lokala medier. Senare kom fyra nya larm om personbilar som brann på olika platser.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Rörd Alexander Rudd bakom Sveriges seger

Alexander Rudd firade sin 50:e landskamp med ett hattrick och en assist när Sveriges innebandyherrar slog Schweiz med 5–1 i Euro Floorball Tour. Jubileet betydde mycket för honom. "Jag har väntat på den här landskampen i två år.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Nätet ska lära sig att tåla en snyting

Avbrott på nätet – hur ska vi då komma åt viktig samhällsinformation? Nu låter Post- och telestyrelsen undersöka sårbarheten på internet. Post- och telestyrelsen (PTS) kallar sitt projekt för att säkra samhällsviktiga funktioner om nätet skulle gå ned f.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Adielsson och Båth vann Svampen

Svante Båth har blivit något av en specialist på att träna fram unga och bra travhästar. På lördagen vann han landets nästa största tvååringslopp – Svampen i Örebro – för första gången. Erik Adielsson satt i sulkyn bakom den stora talangen Global Advent.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Bon Iver samarbetar med Fatta

Bon Ivers Sverigekonsert är slutsåld sedan länge. Men nu finns en chans att se indierockbandet i Globen och samtidigt stötta jämställdhetsarbete, när biljetter auktioneras ut till förmån för Fatta. Amerikanska Bon Iver väljer ut organisationer som arbet.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Glädjetårar och bubbel när Borgeby firade

Laget är klart för elitettan i fotboll..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Gulldén: "Jag är inte orolig för EM"

Isabelle Gulldén skadade foten med sju veckor kvar till EM men är själv inte orolig för att mästerskapet ska vara i fara. "Jag räknar med att missa en eller max två matcher i Champions League, men jag är inte orolig för EM och kommer att hinna spela fle.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

”Metoo gick över världen, kom till Danmark och dog”

Humorduon Ditte och Louise tycker det är hög tid att kvinnor också får vara "stupid”..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Före detta nederländsk premiärminister död

Den före detta nederländske premiärministern Wim Kok har avlidit, skriver socialdemokratiska Arbetarpartiet i ett uttalande. Wim Kok blev 80 år gammal. Han kom ur fackföreningsrörelsen och var sedan vice premiärminister och finansminister i kristdemokra.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.