Nyteknik > Teknik

Friday, 27 April, 04:35

Nyteknik - 26 maj 17 kl. 14:44

”Silver i kläder fullständigt onödigt”Det mesta av silverbehandlingen försvinner vid tvätt. Och de mängder som finns kvar har liten effekt på bakterier, enligt Kemikalieinspektionen..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Kemikalieinspektionen

Dela artikeln

97 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Silveri , kläder, fullständigt, onödigt
YLE - 05 maj 17 kl. 13:24

Slaget efter tolv tog tempen på Lejontruppen – Aho och Korpisalo hetast

Den 19-åriga Sebastian Aho är namnet på samtliga hockeykännares läppar i Slaget efter tolv när man frågar efter den intressantaste spelaren i Lejontruppen.
– På pappret ser Lejontruppen svagare ut än på länge, men det finns ju intressanta spelare och Sebastian Aho är en av dem, konstaterar Lena Sundqvist, hockeykommentator på TV4 och Cmore. – Han är bara så himla duktig, komplett och viktig för Finlands framgång, så om jag måste välja en spelare säger jag Sebastian Aho, tillägger Yle Sportens Chriso Vuojärvi.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 12 timmar sedan

Ommålning förvandlar vägg till pekskärm

Forskare har utvecklat ett system som gör väggar smarta. En teknik som kan ersätta kabeldragning och ger väggar nya funktioner..

Nyteknik - 12 timmar sedan

EU-förbud mot cancerämnen i textil

Hurra, säger regeringen sedan EU:s medlemsländer enats om att förbjuda 33 farliga cancerframkallande eller reproduktionsstörande ämnen i textilier..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Inför valåret: Tredubbling av it-attacker mot svenska myndigheter

Antalet uppmätta cyberattacker mot svenska myndigheter ökade med 200 procent ifjol jämfört med året innan. "Det har sannolikt med valet att göra", säger Fredrik Olsson på NTT Security..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Rekordhög koncentration av mikroplaster i Arktis sjöis

Koncentrationen av mikroplaster i Arktis sjöis kan vara två till tre gånger högre än man tidigare har trott..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Hemligt dokument försvunnet på Försvarets materielverk

Ett hemligt dokument på Försvarets materielverk (FMV) saknas. Myndigheten, som upphandlar Försvarsmaktens stridsfordon, har anmält detta till Säkerhetspolisen, skriver Expressen..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Scania investerar i smarta muttermatare

En muttermatare som automatiskt kontrollerar att svetsmuttern är gängad och av rätt sort utgör Scanias riskkapitalbolags senaste investering..

Nyteknik - 15 timmar sedan

”Startupföretagen behöver mer stöd för att växa sig stora”

DEBATT. Ytterst få startupföretag lyckas ta klivet till den fas som verkligen innebär jobb och skatteintäkter för samhället. Innovationsminister Mikael Damberg, kom och lyssna på våra förslag, skriver Ola Ahlvarsson och Patrick Mesterton, Epicenter, samt Mahesh Kumar, Result..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Lätta och böjliga solpaneler kan ta Midsummer till börsen

33-LISTAN. Midsummer, som säljer tillverkningsmaskiner för lätta och böjbara solpaneler, överväger en börsnotering..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Vinnande grafenbolag: ”Vi ska bli störst i Europa”

2D Fab från Sundsvall ska tillverka billig och miljövänlig grafen i stor skala. Bolaget är det fjärde startupföretaget som kvalar in på årets upplaga av Ny Tekniks och Affärsvärldens 33-lista..

Nyteknik - 17 timmar sedan

BMW visar el-suv med 40 mils räckvidd

Det bayerska svaret på Teslas kommande Model Y. På bilsalongen i Peking ger BMW en försmak av elsuven IX3. ”Vi var tidiga med att.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.