Skånskan > Opinion

Monday, 22 January, 15:11

Skånskan - 26 maj 17 kl. 13:54

Skarp kurva byggs bortSVEDALA Arbetena med att räta ut den skarpa kurvan vid Aggarpsvägen pågår för fullt. ERWP.fif(0)Bron över Segeå kommer att bytas ut och i samband med detta kommer också den skarpa kurvan att försvinna. Än så länge finns den gamla bron kvar men arbetena med att förbereda för en ny bro och väg är igång. 90-graderskurvan ska bort och ersättas med en ny dragning av Ågatan och Aggarpsvägen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SVEDALA Arbetena, Aggarpsvägen, ERWP, Bron, Segeå, Ågatan, Aggarpsvallen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skarp, kurva, byggs, bort
Magazin24 - 26 okt 15 kl. 16:15

Olycka i skarp kurva

Personbil ligger på taket.En trafikolycka har inträffat i höjd med Fröbbesta i Kolsva. Det är en personbil som har kört av vägen i en skarp kurva och nu ligger på taket..

Helsingborgs Dagblad - 24 sep 14 kl. 12:51

Trappsteg byggs bort på Storgatan

Flerårigt diskussionsämne byggs bort när kommunen höjer trottoaren framför ett par butiker på Storgatan i Höganäs..

Corren - 19 okt 15 kl. 18:00

Studenternas bostadskö byggs bort

Nu byggs bristen på studentbostäder bort..

Kristianstadsbladet - 04 jan 13 kl. 19:11

Viktig åkermark byggs bort i Skåne

Arkivfoto: Thorsten Persson
Bara i Halland försvinner mer åkermark än i Skåne. Nu varnar jordbruksverket för ett kortsiktigt tänkande som kan drabba livsmedelsproduktionen.
Det är jordbruksverket som har gjort undersökningen som visar att mer jordbruksmark än vanligt bebyggs.

UNT - 29 feb 12 kl. 02:55

Flaskhals på Inlandsbanan byggs bort

Med hjälp av 40 miljoner kronor ska en flaskhals på Inlandsbanan byggas bort så att järnvägen mellan Arvidsjaur och Jokkmokk kan bära tunga godstransporter. Inlandsbanan AB satsar pengarna. (TT).

DI - 29 feb 12 kl. 06:18

Flaskhals på Inlandsbanan byggs bort

Med hjälp av 40 miljoner kronor ska en flaskhals på Inlandsbanan byggas bort så att järnvägen mellan Arvidsjaur och Jokkmokk kan bära tunga godstransporter. Inlandsbanan AB satsar pengarna..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Avstånd byggs bort

I nya detaljplanen för Stationsområdet, ska stadskärnan knytas ihop med handelsområdet i Norra Backa och Framtidsdalen. Två sexvåningshus med kontor och handel i markplan samt källarplan med parkering planeras. Målet är att få bort känslan av avstånd som isolerar centrum från handelsområdet..

Nya Wermlands Tidningen - 24 jun 14 kl. 06:00

Tung trafik i centrum byggs bort

Nu påbörjas bygget av den vägsträcka som ska leda bort tung trafik från Säffle centrum. Bygget, som beräknas kosta drygt tio miljoner kronor, ska vara klart innan vintern..

UNT - 11 maj 16 kl. 06:00

Fåglars bostadsbrist byggs bort

Genom att snickra fågelholkar bygger barn i Tegelsmora bort bostadsbristen åt småfåglarna..

Expressen - 08 maj 16 kl. 15:50

Fyra personer i svår Mc-olycka i kurva

I kurvan blev det problem för mc-cyklisterna. Två av dem körde av vägen och en tredje blev påkörd av en fjärde. – Det var en skarp kurva, säger Johan Häggh, polisinspektör i Östergötland..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 26 maj 17 kl. 13:41

Misstänkt för Köpenhamnsskott gripen i Malmö

En 26-årig man som misstänks för bland annat en skottossning på nyårsaftonen i Köpenhamn har gripits i Malmö. ERWP.fif(0)Strax före halv fyra på tisdagseftermiddagen greps en 26-årig man i Malmö.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 10:12

Trots alla skador vann LB07 igen

FOTBOLL En lång skadelista hindrar inte LB07 från att storma fram i damallsvenskan. Borta mot Hammarby kom andra raka segern för Malmö-laget efter 2-1 (2-0). ERWP.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 06:57

Ännu en gripen i Storbrittanien

Utrikes Ytterligare en person har gripits för attacken i Manchester i måndags, skriver SVT. ERWP.fif(0)På fredagsmorgonen, i området Moss Side i Manchester, grep brittisk polis en man som misstänks för inblandning i måndagens bombdåd, då 22 personer dödades.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 06:00

De kämpar för brandkårens överlevnad

Äsperöd Utan lön rycker de ut för att hjälpa andra i nöd. Och för att brandvärnet ska finnas kvar i byn.
Engagemanget hos medlemmarna i Äsperöds frivilliga brandkår har ofta gått i arv genom flera generationer och många fortsätter även efter pensionen.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 06:00

Mamma slog son på förskolan

mellanskåne En kvinna döms för att ha misshandlat sin son i samband med lämning på förskolan. ERWP.fif(0)Enligt domen från Lunds tingsrätt var det den 10 mars förra året som kvinnan skulle lämna sin son, född 2009, på förskolan på en ort i Mellanskåne.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 05:00

Brobygge över E6 utmanar pendlarna

Flädie Bygget av en ny bredare bro vid trafikplats Flädie kommer att påverka trafiken på E6:an under ett halvår framåt. Körfälten flyttas nu ut mot kanterna och fartgränsen sänks. ERWP.

Skånskan - 25 maj 17 kl. 20:57

En person förd till sjukhus med bröstsmärtor

LUND En person klagade på bröstsmärtor i samband med en kollision mellan två fordon på regementet P7 Revinge. ERWP.fif(0)En ambulans som fanns på plats tillsammans med polisen och räddningstjänsten fick därför ta hand om personen.

Skånskan - 25 maj 17 kl. 20:12

12-åring rånades av gäng

Svedala Ett gäng på åtta tonåringar gav sig på en 12-årig pojke och rånade honom någonstans i centrum i kväll vid 17-tiden. ERWP.fif(0)– Det var när pojken var på väg hem från träningen som gänget dök och tilltvingade sig en mindre summa kontanter, säger Anna Göransson på polisens ledningscentral
Enligt polisens första uppgifter ska gänget ha bestått av upp till åtta killar.

Skånskan - 25 maj 17 kl. 16:27

De kallar sig gärna nördar

Lund Nördkultur är arrangörernas egen beskrivning av Kodachicon 2017 som pågår på Polhemskolan i Lund fram till söndag lunch. ERWP.fif(0)Omkring 1 000 personer intresserade av cosplay, sci-fi, fantasy, anime, manga och spel i alla former är samlade för att umgås och utveckla sina intressen, nu för tolfte gången.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.