Skånskan > Opinion

Monday, 23 July, 01:57

Skånskan - 26 maj 17 kl. 13:54

Skarp kurva byggs bortSVEDALA Arbetena med att räta ut den skarpa kurvan vid Aggarpsvägen pågår för fullt. ERWP.fif(0)Bron över Segeå kommer att bytas ut och i samband med detta kommer också den skarpa kurvan att försvinna. Än så länge finns den gamla bron kvar men arbetena med att förbereda för en ny bro och väg är igång. 90-graderskurvan ska bort och ersättas med en ny dragning av Ågatan och Aggarpsvägen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SVEDALA Arbetena, Aggarpsvägen, ERWP, Bron, Segeå, Ågatan, Aggarpsvallen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skarp, kurva, byggs, bort
Magazin24 - 26 okt 15 kl. 16:15

Olycka i skarp kurva

Personbil ligger på taket.En trafikolycka har inträffat i höjd med Fröbbesta i Kolsva. Det är en personbil som har kört av vägen i en skarp kurva och nu ligger på taket..

Alingsås tidning - 24 apr 18 kl. 08:07

Krock i skarp kurva

Två bilar har krockat i en skarp kurva på länsväg 1782, strax väster om Stenatorp och korsningen med riksväg 42, i Vårgårda kommun. Larmet om olyckan kom klockan 07.36 på tisdagen.

Helsingborgs Dagblad - 24 sep 14 kl. 12:51

Trappsteg byggs bort på Storgatan

Flerårigt diskussionsämne byggs bort när kommunen höjer trottoaren framför ett par butiker på Storgatan i Höganäs..

YA - 28 feb 18 kl. 00:01

Djup damm i skarp kurva skapar oro: ”Livsfarligt”

Den nya vägen in Karlshemsvägen och Åbergs trädgård slutar i en skarp 90-graderssväng med en djup damm bakom. ”Livsfarligt”, säger Kjell Åberg..

Corren - 19 okt 15 kl. 18:00

Studenternas bostadskö byggs bort

Nu byggs bristen på studentbostäder bort..

Kristianstadsbladet - 04 jan 13 kl. 19:11

Viktig åkermark byggs bort i Skåne

Arkivfoto: Thorsten Persson
Bara i Halland försvinner mer åkermark än i Skåne. Nu varnar jordbruksverket för ett kortsiktigt tänkande som kan drabba livsmedelsproduktionen.
Det är jordbruksverket som har gjort undersökningen som visar att mer jordbruksmark än vanligt bebyggs.

UNT - 29 feb 12 kl. 02:55

Flaskhals på Inlandsbanan byggs bort

Med hjälp av 40 miljoner kronor ska en flaskhals på Inlandsbanan byggas bort så att järnvägen mellan Arvidsjaur och Jokkmokk kan bära tunga godstransporter. Inlandsbanan AB satsar pengarna. (TT).

DI - 29 feb 12 kl. 06:18

Flaskhals på Inlandsbanan byggs bort

Med hjälp av 40 miljoner kronor ska en flaskhals på Inlandsbanan byggas bort så att järnvägen mellan Arvidsjaur och Jokkmokk kan bära tunga godstransporter. Inlandsbanan AB satsar pengarna..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Avstånd byggs bort

I nya detaljplanen för Stationsområdet, ska stadskärnan knytas ihop med handelsområdet i Norra Backa och Framtidsdalen. Två sexvåningshus med kontor och handel i markplan samt källarplan med parkering planeras. Målet är att få bort känslan av avstånd som isolerar centrum från handelsområdet..

Nya Wermlands Tidningen - 24 jun 14 kl. 06:00

Tung trafik i centrum byggs bort

Nu påbörjas bygget av den vägsträcka som ska leda bort tung trafik från Säffle centrum. Bygget, som beräknas kosta drygt tio miljoner kronor, ska vara klart innan vintern..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 timmar sedan

AIK och Hills bäst i Sverige

GOLF AIK Golfklubb och Hills Golfklubb.
Där har ni 2018 års mästare vid lag-SM i golf som avgjordes på Barsebäck GCC under lördagen.På herrsidan blev det något av matchspel mellan regerande mästarna Vasatorps GK och AIK GK.

Skånskan - 5 timmar sedan

Madaras tog första ITF-titeln

TENNIS Fair Plays Dragos Madaras spelade fantastisk tennis i Estland och vann 15 000-dollarsturneringen Merko Estonian Open i Pärnu.Lördagens final mot sjätteseedade ryssen Markos Kalovelonis var över på en dryg timme.
Malmöspelaren vann i raka set, 6-2, 6-3, och tog första ITF-singeltiteln i karriären.

Skånskan - 8 timmar sedan

Förföljs för sin tro

I spåren av Irakkriget och den arabiska vår som snabbt blev en blodig höst, har religiösa minoriteter kommit att leva allt farligare i de sunnimuslimskt dominerade länderna. Katoliker, protestanter, kopter och druser förföljs, fördrivs eller dödas i en rad länder där militanta islamister, inte endast IS, har fått ett ökat inflytande. Det gäller även länder som Libyen och Syrien där religiösa minoriteter tidigare kunde leva i trygghet och fritt utöva sin religion utan några omfattande begränsningar.

Skånskan - 8 timmar sedan

Svag kronkurs gör svenskarna fattigare s

Den som tror att svensk ekonomi går som tåget blundar för vad som hänt med den svenska kron ans värde. I maj månad noterades den svagaste kronkursen på 108 års tid, en beräkning utifrån ett fiktivt värde på en euro om den funnits i början av förra seklet. Faktum är att svenska folket håller på att bli de fattiga kusinerna från landet när de reser utomlands.

Skånskan - 18 timmar sedan

Kvinna rev tågvärd

Malmö En ordningsvakt på tågstationen i Hyllie slog vid sju-tiden på söndagsmorgonen larm till polisen om en våldsam kvinna.Larmet kom in till polisen 07.04 och man var på plats en kvart senare för att prata med den inblandade.

Skånskan - 18 timmar sedan

Båtar brann i Limhamn

Limhamn Totalt brann fyra båtar i småbåtshamnen i Limhamn, varav en sjönk.Larmet om branden kom in till polisen 03.19.

Skånskan - Igår: 20:06

Polsk brandmansarmé landade i Skåne

Trelleborg/Sverige 139 polska brandmän och 44 brandbilar anlände i Trelleborgs hamn på lördagsmorgonen för att bistå i arbetet mot skogsbränderna i Jämtland, skriver SVT.Stora skogsbränder rasar över hela landet. Störst är de i Gävleborg, Jämtland och Dalarna.

Skånskan - Igår: 19:29

Man skjuten i benet

Helsingborg Vid 19.10-tiden blev en man skjuten i benet på Furutorpsgatan.Den skjutne mannen fördes med ambulans till sjukhus.

Skånskan - Igår: 18:40

Svettigt för Hulken och Marshall

Svedala För fjärde året i rad arrangerades på lördagen en svettig barncancerinsamling på Skomakaregatan i Svedala.– Kan vi prata sen. Tjejen som är Marshall från Paw Patrol håller på att svimma.

Skånskan - Igår: 16:23

80-årig man försvunnen från boende

Vid 12.00-tiden försvann en 80-årig man från ett äldreboende på Sankt Larsområdet. Polisen vädjar till allmänheten om tips.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.