Skånskan > Opinion

Wednesday, 24 October, 07:22

Skånskan - 26 maj 17 kl. 13:54

Skarp kurva byggs bortSVEDALA Arbetena med att räta ut den skarpa kurvan vid Aggarpsvägen pågår för fullt. ERWP.fif(0)Bron över Segeå kommer att bytas ut och i samband med detta kommer också den skarpa kurvan att försvinna. Än så länge finns den gamla bron kvar men arbetena med att förbereda för en ny bro och väg är igång. 90-graderskurvan ska bort och ersättas med en ny dragning av Ågatan och Aggarpsvägen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SVEDALA Arbetena, Aggarpsvägen, ERWP, Bron, Segeå, Ågatan, Aggarpsvallen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skarp, kurva, byggs, bort
Magazin24 - 26 okt 15 kl. 16:15

Olycka i skarp kurva

Personbil ligger på taket.En trafikolycka har inträffat i höjd med Fröbbesta i Kolsva. Det är en personbil som har kört av vägen i en skarp kurva och nu ligger på taket..

Alingsås tidning - 24 apr 18 kl. 08:07

Krock i skarp kurva

Två bilar har krockat i en skarp kurva på länsväg 1782, strax väster om Stenatorp och korsningen med riksväg 42, i Vårgårda kommun. Larmet om olyckan kom klockan 07.36 på tisdagen.

Helsingborgs Dagblad - 24 sep 14 kl. 12:51

Trappsteg byggs bort på Storgatan

Flerårigt diskussionsämne byggs bort när kommunen höjer trottoaren framför ett par butiker på Storgatan i Höganäs..

YA - 28 feb 18 kl. 00:01

Djup damm i skarp kurva skapar oro: ”Livsfarligt”

Den nya vägen in Karlshemsvägen och Åbergs trädgård slutar i en skarp 90-graderssväng med en djup damm bakom. ”Livsfarligt”, säger Kjell Åberg..

Corren - 19 okt 15 kl. 18:00

Studenternas bostadskö byggs bort

Nu byggs bristen på studentbostäder bort..

Kristianstadsbladet - 04 jan 13 kl. 19:11

Viktig åkermark byggs bort i Skåne

Arkivfoto: Thorsten Persson
Bara i Halland försvinner mer åkermark än i Skåne. Nu varnar jordbruksverket för ett kortsiktigt tänkande som kan drabba livsmedelsproduktionen.
Det är jordbruksverket som har gjort undersökningen som visar att mer jordbruksmark än vanligt bebyggs.

UNT - 29 feb 12 kl. 02:55

Flaskhals på Inlandsbanan byggs bort

Med hjälp av 40 miljoner kronor ska en flaskhals på Inlandsbanan byggas bort så att järnvägen mellan Arvidsjaur och Jokkmokk kan bära tunga godstransporter. Inlandsbanan AB satsar pengarna. (TT).

DI - 29 feb 12 kl. 06:18

Flaskhals på Inlandsbanan byggs bort

Med hjälp av 40 miljoner kronor ska en flaskhals på Inlandsbanan byggas bort så att järnvägen mellan Arvidsjaur och Jokkmokk kan bära tunga godstransporter. Inlandsbanan AB satsar pengarna..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Avstånd byggs bort

I nya detaljplanen för Stationsområdet, ska stadskärnan knytas ihop med handelsområdet i Norra Backa och Framtidsdalen. Två sexvåningshus med kontor och handel i markplan samt källarplan med parkering planeras. Målet är att få bort känslan av avstånd som isolerar centrum från handelsområdet..

Nya Wermlands Tidningen - 24 jun 14 kl. 06:00

Tung trafik i centrum byggs bort

Nu påbörjas bygget av den vägsträcka som ska leda bort tung trafik från Säffle centrum. Bygget, som beräknas kosta drygt tio miljoner kronor, ska vara klart innan vintern..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Arbetslösa får hjälpa till att hålla rent

MALMÖ Den årliga kostnaden för att städa staden ligger i dag på 47 miljoner kronor. Cigarettfimparna dominerar i skräphögarna.
De närmaste åren ska ännu fler arbetslösa få hjälpa till med att både plocka skräp och sanera klotter.

Skånskan - 10 timmar sedan

Kikare stals från bil

Snogeholm Någon gång mellan söndagskvällen och måndagsmorgonen gjordes ett inbrott i en bil som stod parkerad på en gård på Snogeholmsvägen. Det som saknas är bland annat en kikare och en mobiltelefonladdare..

Skånskan - 10 timmar sedan

Avsiktsförklaring för familjecentral på gång

Sjöbo Den efterlängtade familjecentralen kan snart vara på gång. En ny avsiktsförklaring ska skrivas med Region Skåne.En familjecentral i Sjöbo med bland annat barnavårds- och mödravårdscentral samt öppen förskola har kommunen och Region Skåne diskuterat i flera år.

Skånskan - 13 timmar sedan

Stoppet av Bjärreds station överklagas

BJÄRRED En av anbudsgivarna som vill köpa Bjärreds station har nu överklagat beslut att inte sälja fastigheten.
Samtidigt fortsätter kommunens planerna på att fylla huset med någon verksamhet.– Vår idé om att skapa en hotell- och konferensanläggning i den gamla stationen uppfylls inte i de anbud som presenterades för oss, varför vi sa nej, säger kommunstyrelsens ordförande Robert Wenglén (M).

Skånskan - 14 timmar sedan

”En anorektisk kommun”

Höör Kommunstyrelsens ordförande Stefan Lissmark (S) håller med barn- och utbildningsnämndens ordförande Susanne Andersson (M) om att man inte kan spara hur mycket som helst på skolan – men ser inte var man skulle kunna spara pengar istället.– Susanne och Maria (Boström-Lambrén, reds. anm.

Skånskan - 14 timmar sedan

55 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt till ny ägare

Hörby Marianne Else-Britt Stemark, 55 år, är ny ägare till huset på Älmhult 6359 i Hörby. Huset är 55 kvadratmeter stort och byggdes 1969. Säljare är Merete Refshauge Wind och Iver Wind.

Skånskan - 15 timmar sedan

Opposition formerar sig i ett samarbete

lund Under tisdagen meddelade de fyra nya oppositionspartierna S, V, MP och Fi att de gått samman i en valteknisk plattform. De vill dock inte kalla den för koalition.
Det står också klart att Anders Almgren (S), Fanny Johansson (S) och Karin Svensson Smith (MP) får de tre oppositionsrådsposterna.

Skånskan - 15 timmar sedan

19-åring vägrade lämna styvmamma

MALMÖ Den 19-årige ynglingen ville inte flytta från sin före detta styvmammas lägenhet och det blev bråk.
Nu åtalas 19-åringen för att ha dragit styvmamman i håret och dunkat hennes väninnas huvud mot en vägg.Det var i mitten av juli som konflikten i lägenheten i Fosie uppstod.

Skånskan - 15 timmar sedan

Personal utsatt för hot och vandalism

MALMÖ Den 65-årige omsorgstagaren brukar förstöra vindrutetorkarna på personalens bilar när han inte får som han vill. Han har även hotat och slagit personalen.
Nu döms mannen till skyddstillsyn och ska betala 10 000 kronor i skadestånd till två av brottsoffren.

Skånskan - 15 timmar sedan

Kvinna klippte till granne och körde sönder staket

MALMÖ Först gav sig den berusade 61-åriga kvinnan på grannen med knytnävarna. Sedan satte hon sig i bilen och körde sönder grannens staket.
Nu döms kvinnan för misshandel, grovt rattfylleri samt för våld mot tjänsteman, eftersom hon även angripit en kvinnlig polis.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.