Skånskan > Nyheter

Friday, 22 February, 09:27

Skånskan - 26 maj 17 kl. 11:42

Brand i sommarstuga kan vara anlagdtjörnarp En sommarstuga eldhärjades i Korsaröd utanför Tjörnarp på torsdagskvällen. Polisen misstänker att den var anlagd. ERWP.fif(0)Branden startade vid 20-tiden. Okända gärningsmän ska ha brutit upp en dörr och tagit sig in i fritidshuset och stulit diverse förremål.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Korsaröd, Tjörnarp, ERWP, Branden, Gunilla Lundkvist, Eslövspolisen

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , sommarstugakan vara , anlagd
NT - 11 maj 11 kl. 15:54

Brand var anlagd

Den brand som uppstod i en källare på Trädgårdsgatan på tisdagseftermiddagen var anlagd..

Västerbottens Folkblad - 11 jun 14 kl. 07:14

Nattlig brand var anlagd

Klockan tre i natt gick larmet: Brand i byggnad Kometgatan Umeå. På plats kunde polis och räddningstjänst konstatera att branden förmodligen var anlagd i byggskivor och virke. Polispatrullen har undersökt om det gick  att säkra några spår..

Kristianstadsbladet - 01 mar 12 kl. 07:00

Brand förmodligen anlagd

Branden på Glimåkra folkhögskola i förra veckan var förmodligen anlagd.
? Vi avvaktar den tekniska undersökningen, men har inte kunnat hitta någon naturlig förklaring till varför branden startade, säger Mikael Persson, polisens utredare.

Sydsvenskan - 29 apr 15 kl. 11:15

Tjernobyl-brand verkar anlagd

Den storbrand som rasar i Tjernobyl-området misstänks vara anlagd, uppger Ukrainas utrikesminister Arsen Avakov."Det finns välgrundade misstankar om mordbrand, eftersom elden började på flera ställen, på båda sidor av floden", skriver Avakov på Facebook.Branden beskrivs som den största i Ukraina på över 20 år.

Helsingborgs Dagblad - 29 apr 15 kl. 11:15

Tjernobyl-brand verkar anlagd

Den storbrand som rasar i Tjernobyl-området misstänks vara anlagd, uppger Ukrainas utrikesminister Arsen Avakov."Det finns välgrundade misstankar om mordbrand, eftersom elden började på flera ställen, på båda sidor av floden", skriver Avakov på Facebook.Branden beskrivs som den största i Ukraina på över 20 år.

UNT - 29 apr 15 kl. 11:14

Tjernobyl-brand verkar anlagd

Den storbrand som rasar i Tjernobyl-området misstänks vara anlagd, uppger Ukrainas utrikesminister Arsen Avakov..

SvD - 29 apr 15 kl. 11:14

Tjernobyl-brand verkar anlagd

Den storbrand som rasar i Tjernobyl-området misstänks vara anlagd, uppger Ukrainas utrikesminister Arsen Avakov..

Skånskan - 17 maj 17 kl. 05:00

Inga tecken på att brand var anlagd

borrby Två säkrade brandprover visar inga tecken på att den dödliga branden i maj var anlagd. ERWP.fif(0)Det var den 1 maj som en fastighet började brinna kraftigt sent under kvällen, och en kvinna i övre 80-årsåldern, som befann sig på ovanvåningen, avled.

NT - 14 okt 12 kl. 16:12

Lördagens brand var anlagd

Under lördagseftermiddagen utbröt en brand i ett hisschakt hos Transportsstyrelsen. Polisen utreder nu händelsen som mordbrand..

UNT - 25 dec 14 kl. 15:41

MOSKÉBRAND: Branden anlagd

Fem personer har förts till sjukhus efter en brand i en moské i Eskilstuna..

Kristianstadsbladet - 27 jun 14 kl. 07:28

Ännu en brand i Östra Göinge

En övergiven bil blev totalförstörd i en brand under fredagsnatten. Allt pekar på att även denna brand är anlagd.
Bilen hade stått vid en vägkant intill ett hygge på sträckan mellan Hjärsås och Sibbhult sedan i tisdags.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

108 kvadratmeter stort hus i Svalöv sålt till nya ägare

Svalöv Nu är det klart vem som köpt huset på Torrlösa 1075 i Svalöv av Dennis Hansson och Inger Emma Susanne Söderberg. Nya ägare är Linda och Marcus Zander, 35 och 36 år. Priset blev 1 695 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i februari 2019.

Skånskan - 45 minuter sedan

Sjuksköterska la ut kvinnors gynuppgifter på Instagram

Skåne En Region Skåne-anställd sjuksköterska i 30-årsåldern misstänks ha lagt ut uppgifter om 63 kvinnors gynjournaler på Instagram. Enligt Aftonbladet omhäktades mannen under torsdagen efter att ha gripits av polis i slutet av januari. Mannen misstänks för 63 fall av grovt dataintrång sedan han gått in i Region Skånes datasystem och plockat fram uppgifter om kvinnorna ur deras journaler på gynekologimottagningen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Skolsammanslagning sågas av skolorna

Malmö Två skolor, Malmö latinskola och Valdermarsro gymnasium, erbjuder i dag gymnasiesärskoleprogrammet för estetiska verksamheter (Evest).
Nu ska en enda skola bedriva Evest-undervisning, något som skolorna själva är mycket kritiska mot.Bakgrunden till ihopslagningen är att elevantalet anses för litet på respektive skola.

Skånskan - 4 timmar sedan

Tryggheten ska öka i Röstånga

RÖSTÅNGA Under många år har Röstångaborna kämpat för att trafiksäkerheten genom byn måste bli mycket bättre.
Speciellt på vägarna 13 och 108 dånar trafiken på i hög hastighet.Nu har man nått sitt mål och det är i första hand Röstånga Tillsammans som jobbat hårt.

Skånskan - 11 timmar sedan

Djapanovic gör comeback

HANDBOLL Ystads IF visar allvar med sin satsning mot landets näst högsta serie, allsvenskan, och värvar in en rutinerad pjäs till nästa säsongs division 1-spel.Landslagsmeriterade Jasmina ”Nina” Djapanovic gör comeback efter två års uppehåll och gör det sålunda i YIF.
Snart 34-åriga Djapanovic tvingades på grund av knäproblem lägga ner sin elitkarriär efter det att hon tagit SM-guld 2017 med H65 Höör.

Skånskan - 13 timmar sedan

Inget stopp mot att rösta om fängelse

SVEDALA Svedalaborna får säga sitt i en planerad folkomröstning angående en etablering av ett fängelse i kommunen.
Det har förvaltningsrätten i Malmö slagit fast i en färsk dom.– Nu har utfallet blivit så här och då rättar jag mig i ledet, säger Göran Malmberg, politiker för Socialdemokraterna.

Skånskan - 13 timmar sedan

Någon tömmer sopor på slottets mark

Bjärsjölagård I ungefär ett års tid har någon eller några tömt sopor på Bjärsjölagårds slotts mark. Nu väljer ägarna Hushållningssällskapet Skåne att göra en polisanmälan.Birgitta Folkesson, som är slottsansvarig, berättar att soporna slängts i diket utmed landsvägen som passerar slottet men även längre in på skogsvägen leder till kalkbrottet.

Skånskan - 13 timmar sedan

MFF ändrar inte i sin startelva

FOTBOLL Det närmar sig matchstart på Stamford Bridge där Chelsea tar emot Malmö FF i returmötet i Europa Leage. MFF förlorade hemma med 1-2 och har ett tufft läge. Just nu är startelvorna officiella.

Skånskan - 14 timmar sedan

Föräldrarna uppmanas att skriva på ansvarskontrakt

MALMÖ Till hösten kan Malmös familjer få skriva på ett kontrakt där rollerna mellan föräldrar och skolpersonal klargörs.– Kontraktet, som ska vara frivilligt och inte juridiskt bindande, kan bidra till att förtydliga de olika ansvarsområden som åligger föräldrar, elever och skolan och ge tydliga signaler om att elevens skolgång inte endast är skolans ansvar, säger Sara Wettergren till Skånskan. Förslaget kommer ursprungligen från en motion av Liberalen Anneli Bojesson, som bland annat motiverade sitt förslag med att hon ville påminna föräldrarna om skolplikten, därför att en del elever, främst i utanförskapsområdena, skolkar en del av skoltiden.

Skånskan - 16 timmar sedan

Stal flyttlådan som glömdes

Skurup En kvinna i 20-års åldern glömde en flyttkartong på Sandgatan i samband med en flytt i söndags vid 18-tiden.
En granne såg misstaget och ringde upp henne för att avisera att hon inte fått med sig allt.
Men när kvinnan kom tillbaka till sitt gamla hem för att hämta sina grejer var lådan borta.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.