Skånskan > Nyheter

Thursday, 15 November, 13:45

Skånskan - 26 maj 17 kl. 11:42

Brand i sommarstuga kan vara anlagdtjörnarp En sommarstuga eldhärjades i Korsaröd utanför Tjörnarp på torsdagskvällen. Polisen misstänker att den var anlagd. ERWP.fif(0)Branden startade vid 20-tiden. Okända gärningsmän ska ha brutit upp en dörr och tagit sig in i fritidshuset och stulit diverse förremål.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Korsaröd, Tjörnarp, ERWP, Branden, Gunilla Lundkvist, Eslövspolisen

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , sommarstugakan vara , anlagd
NT - 11 maj 11 kl. 15:54

Brand var anlagd

Den brand som uppstod i en källare på Trädgårdsgatan på tisdagseftermiddagen var anlagd..

Västerbottens Folkblad - 11 jun 14 kl. 07:14

Nattlig brand var anlagd

Klockan tre i natt gick larmet: Brand i byggnad Kometgatan Umeå. På plats kunde polis och räddningstjänst konstatera att branden förmodligen var anlagd i byggskivor och virke. Polispatrullen har undersökt om det gick  att säkra några spår..

Kristianstadsbladet - 01 mar 12 kl. 07:00

Brand förmodligen anlagd

Branden på Glimåkra folkhögskola i förra veckan var förmodligen anlagd.
? Vi avvaktar den tekniska undersökningen, men har inte kunnat hitta någon naturlig förklaring till varför branden startade, säger Mikael Persson, polisens utredare.

Sydsvenskan - 29 apr 15 kl. 11:15

Tjernobyl-brand verkar anlagd

Den storbrand som rasar i Tjernobyl-området misstänks vara anlagd, uppger Ukrainas utrikesminister Arsen Avakov."Det finns välgrundade misstankar om mordbrand, eftersom elden började på flera ställen, på båda sidor av floden", skriver Avakov på Facebook.Branden beskrivs som den största i Ukraina på över 20 år.

Helsingborgs Dagblad - 29 apr 15 kl. 11:15

Tjernobyl-brand verkar anlagd

Den storbrand som rasar i Tjernobyl-området misstänks vara anlagd, uppger Ukrainas utrikesminister Arsen Avakov."Det finns välgrundade misstankar om mordbrand, eftersom elden började på flera ställen, på båda sidor av floden", skriver Avakov på Facebook.Branden beskrivs som den största i Ukraina på över 20 år.

UNT - 29 apr 15 kl. 11:14

Tjernobyl-brand verkar anlagd

Den storbrand som rasar i Tjernobyl-området misstänks vara anlagd, uppger Ukrainas utrikesminister Arsen Avakov..

SvD - 29 apr 15 kl. 11:14

Tjernobyl-brand verkar anlagd

Den storbrand som rasar i Tjernobyl-området misstänks vara anlagd, uppger Ukrainas utrikesminister Arsen Avakov..

Skånskan - 17 maj 17 kl. 05:00

Inga tecken på att brand var anlagd

borrby Två säkrade brandprover visar inga tecken på att den dödliga branden i maj var anlagd. ERWP.fif(0)Det var den 1 maj som en fastighet började brinna kraftigt sent under kvällen, och en kvinna i övre 80-årsåldern, som befann sig på ovanvåningen, avled.

NT - 14 okt 12 kl. 16:12

Lördagens brand var anlagd

Under lördagseftermiddagen utbröt en brand i ett hisschakt hos Transportsstyrelsen. Polisen utreder nu händelsen som mordbrand..

UNT - 25 dec 14 kl. 15:41

MOSKÉBRAND: Branden anlagd

Fem personer har förts till sjukhus efter en brand i en moské i Eskilstuna..

Kristianstadsbladet - 27 jun 14 kl. 07:28

Ännu en brand i Östra Göinge

En övergiven bil blev totalförstörd i en brand under fredagsnatten. Allt pekar på att även denna brand är anlagd.
Bilen hade stått vid en vägkant intill ett hygge på sträckan mellan Hjärsås och Sibbhult sedan i tisdags.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 minuter sedan

20-årig gripen för flera rån

Vid 11.25-tiden klev en knivbeväpnad rånare in i en klädaffär på Stora Torggatan.Med hot om våld lyckades rånaren att komma över en stor summa kontanter, för att sedan fly från platsen till fots.

Skånskan - 15 minuter sedan

110 kvadratmeter stort hus i Eslöv sålt till ny ägare

Eslöv Joanna Maria Ekström, 43 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Repslagaregatan 28 i Eslöv. Byggår för huset är 1929 och boarean är 110 kvadratmeter. Säljare är Berit Gull-Maj och Kurt Lennart Färjh.

Skånskan - 1 timme sedan

Fler bränder polisanmälda

SJÖBO
Ytterligare två fall av anlagda bränder har nu anmälts till polisen.
Polisen kan inte utesluta att bränderna har samma gärningsmän. Tidigt på onsdagsmorgonen fick räddningstjänsten rycka ut till Rättsgatan där en bil stod i ljusan låga.

Skånskan - 1 timme sedan

Dödskallerånare misslyckades

MALMÖ En 31-årig kvinna utsattes för ett rånförsök vid 16-tiden på onsdagen.
Två rånare med dödskallebandanas för ansiktet slog kvinnan med en batong, men hon vägrade att ge dem pengar.Rånförsöket inträffade på Agnesfridsvägen i närheten av Jägersro travbana.

Skånskan - 2 timmar sedan

163 kvadratmeter stort hus i Tågarp sålt

Tågarp Nu är det klart vem som köpt huset på Järnvägsgatan 2 i Tågarp av Svensk Motorkraft Aktiebolag. Ny ägare är Entreprenad Grandbygg AB från Saxtorp. Priset blev 2 300 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i oktober 2018.

Skånskan - 2 timmar sedan

Fastighet i Hörby kommun såld till ny ägare

Nu är det klart vem som köpt tomtmarken Häggenäs 3:88 i Hörby kommun av Monika Kristina Persson. Ny ägare är C4 Hus Mark i Skåne AB från Kristianstad. Priset blev 1 573 000 kronor, och den nya ägaren tog över tomten i oktober 2018.

Skånskan - 3 timmar sedan

Ung pianist tar plats vid tangenterna

Kultur/nöje
Som 10-åring började hon spela med Robert Wells och har sedan dess spelat konserter för både kungahuset och hela riksdagen. Ikväll spelar 17-åriga pianisten Alice Power tillsammans med Malmö symfoniorkester.17-åriga Alice Power från Stockholm drömmer om att bli konsertpianist, en dröm som redan påbörjats.

Skånskan - 3 timmar sedan

62 kvadratmeter stort hus i Vollsjö sålt

Vollsjö Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Fränningevägen 31 i Vollsjö av Stig Arne Harald Persson. Ny ägare är Bo Göran Ingemar Kristensson, 54. Priset blev 500 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i oktober 2018.

Skånskan - 4 timmar sedan

Kackerlackor stänger Rosengårds bibliotek

Malmö Rosengårdsbiblioteket stängs under tre dagar efter ett kackerlacksangrepp. Att det fanns kackerlackor i bibliotekets lokaler upptäcktes för ungefär en vecka sedan. Efter att fastighetsvärden Trianon kontaktats började man bekämpa skadedjuren på olika sätt.

Skånskan - 4 timmar sedan

145 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt till nya ägare

Hörby Försäljningen av huset på adressen Västerstad 7191 i Hörby är nu klar. Nya ägare blir Jessica Stenlundh, 24, och Johan Andersson, 20, som köper fastigheten av Carina Ann-Charlotte och Torgny Lennart Pålsson. Huset byggdes 1948 och har en boyta på 145 kvadratmeter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.