DN > Ekonomi

Wednesday, 16 August, 15:16

DN - 26 maj 17 kl. 11:30

35 år för att spara ihop till kontantinsatsHur lång tid tar det för en genomsnittlig barnfamilj att spara till kontantinsatsen till en villa i Stockholms län? Svar: barnen har hunnit bli vuxna och föräldrarna funderar på pensionen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholms

Dela artikeln

476 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 35 årför att , spara, ihoptill , kontantinsats
Västerbottens Folkblad - 08 mar 17 kl. 15:25

”Vem kan spara ihop 100 000 kr?”

Lyssnar ni nu, kvinnor? Bra, för Birgitta Ohlsson (L) har skrivit några råd i Dagens Industri till er lagom till den internationella kvinnodagen. Först och främst: gör all­ra helst som den före detta finansministern Anne Wibble sa och spara ihop till en årslön på banken.

Västerbottens Folkblad - 13 mar 17 kl. 20:00

Lätt att spara ihop 100 000 inom överskådlig framtid

Svar till Jonas Bergströms ledare den 9 mars, ”Vem kan spara ihop 100000 kr”. En hunka i månaden i 21 år är 100 000 kronor (om du följer SIXPRX, vilket det står fritt alla att göra). Ge mig ansvar för vilken persons ekonomi som helst som tjänar 18 000 i månaden så kan jag städa […].

VA - 17 mar 17 kl. 10:52

28-åringen som just gick i pension: Så lyckades jag spara ihop 15 miljoner i världens dyraste stad

Här är strategin för din privatekonomi som gör det möjligt att spara ihop stora summor snabbt – även om du lever i en dyr storstad. .

VA - 03 apr 17 kl. 11:15

Har ett helt vanligt jobb: Så lyckades hon spara ihop 1 miljon på en svensk snittlön

Här är sparknepen hon använde för att spara ihop 1 miljon, på en helt vanlig inkomst. .

ÖstersundsPosten - 14 jun 17 kl. 10:46

Ny rapport visar: Stora skillnader i tiden det tar att spara ihop till en bostad i länet – kan ta nästan tio år i Östersund

I en ny rapport från Länsförsäkringar framgår att det tar väldigt olika lång tid att spara ihop till kontantinsatsen för en bostad beroende på vilken kommun man bor i. I Strömsund och Bräcke tar det drygt ett år för en mindre villa, medan det i Östersund kan ta nästan tio år..

Länstidningen i Jämtland - 14 jun 17 kl. 10:46

Ny rapport visar: Stora skillnader i tiden det tar att spara ihop till en bostad i länet – kan ta nästan tio år i Östersund

I en ny rapport från Länsförsäkringar framgår att det tar väldigt olika lång tid att spara ihop till kontantinsatsen för en bostad beroende på vilken kommun man bor i. I Strömsund och Bräcke tar det drygt ett år för en mindre villa, medan det i Östersund kan ta nästan tio år..

Expressen - 05 nov 13 kl. 14:30

Köpa hus? Spara till kontantinsats tar 25 år

STOCKHOLM. Kan du spara 2 000 kronor i månaden kan du få ihop till kontantinsatsen för en villa i Stockholmstrakten på 25 år. I Västernorrland tar det sju år..

DI - 05 nov 13 kl. 14:37

Spara till kontantinsats tar åratal

Kan du spara 2 000 kronor i månaden kan du få ihop till kontantinsatsen för en villa i Stockholmstrakten på 25 år. I Västernorrland tar det sju år..

PrivataAffärer - 11 jul 17 kl. 11:45

Omöjligt få ihop till kontantinsatsen i vissa län

Det är snudd på omöjligt att spara ihop till en kontantinsats för den som för första gången ska ge sig in på bostadsmarknaden. Det har dessutom blivit ännu svårare med bolånetaket och amorteringskraven. Det visar en rapport från Länsförsäkringar....

PrivataAffärer - 05 nov 13 kl. 10:43

Så länge måste du spara till kontantinsatsen

Den som vill spara ihop pengar till kontantinsatsen för en villa får räkna med att det tar riktigt långt tid. Men skillnaderna är stora beroende på var i landet du vill köpa hus, enligt beräkningar från Länsförsäkringar....

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Svensk äldreomsorg kan exporteras till Japan

Det nya avtalet som ska underlätta handel mellan EU och Japan ger nya möjligheter för svensk tjänsteexport. Bland annat har äldreomsorgen stor potential till följd av Japans åldrande befolkning, enligt chefsekonomen Andreas Hatzigeorgiou..

DN - 7 timmar sedan

Inte fler Ica-butiker med näthandel

Näthandeln må växa så det knakar men det gör inte antalet Ica-butiker som erbjuder tjänsten. Precis som förra året går det bara att näthandla i omkring 200 av totalt 1 300 butiker..

DN - 3 timmar sedan

Britter vill se brexit utan gräns mot Irland

Varor och människor bör fortsatt kunna röra sig friktionsfritt över gränsen mellan Irland och Nordirland efter brexit. Det hoppas Storbritanniens regering..

DN - 3 timmar sedan

Så får du pengarna tillbaka för flygbiljetten

Många oroliga passagerare som ska flyga med det krisande flygbolaget Air Berlin har börjat höra av sig till konsumentorganisationerna. Men än finns det sätt att få tillbaka pengarna – även om konkursen kommer..

DN - 4 timmar sedan

Pensionsflytt ska bli enklare och billigare

Regeringen vill göra det enklare att flytta pensionssparandet. Avgifterna som försäkringsföretagen som förvaltar pensionssparande kan ta ut vid flytt ska begränsas och handläggningen ska gå snabbare..

DN - 7 timmar sedan

Reavinst gav Ica ett lyft

Dagligvarujätten Icas ägarbolag Ica-gruppen redovisar en vinst före skatt på 1.172 miljoner kronor för andra kvartalet 2017. Det kan jämföras med vinsten på 1.

DN - 9 timmar sedan

Rånhelikopter flyger turister

Helikoptern som användes i ett av de mest spektakulära rånen i svensk kriminalhistoria har fått helt andra uppgifter..

DN - 19 timmar sedan

140 får lämna efter hamnkonflikten i Göteborg

APM Terminals i Göteborgs containerhamn lade ett varsel på 160 anställda strax före midsommar. Nu står det klart att 140 personer får lämna företaget, skriver Göteborgs-Posten..

DN - 20 timmar sedan

Många attacker med utpressningsvirus

Under årets andra kvartal inträffade över fem miljoner cyberattacker i olika delar av världen till följd av att så kallade exploits, som utnyttjar sårbarheter i mjukvara för att installera skadlig kod, läckt ut på internet. Det visar it-säkerhetsföretaget Kaspersky Labs rapport om deras registrerade incidenter..

DN - Igår: 10:58

Johan Schück: Oväntat hög inflation kan driva upp räntorna

Inflationen överträffar Riksbankens mål. Uppgången i priserna är oväntat stark och kan vara tillfällig. Men efter snart sju år med alltför låga prisökningar rör det sig ändå om ett genombrott..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.