Skånskan > Nyheter

Monday, 26 February, 00:16

Skånskan - 26 maj 17 kl. 10:59

Utredningen om brandattentatet läggs nedSkurup Efter brandattentatet i höstas lämnade Pierre Esbjörnsson (S) sitt uppdrag som kommunalråd.
Nu läggs utredningen ner.
– Vi har nått vägs ände, säger Ewa-Gun Westford, presstalesman för Polisen region syd. ERWP.fif(1)Enligt Polisen har nu allt material arbetats igenom.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Efter, Pierre Esbjörnsson, Ewa-Gun Westford, Polisen, ERWP, Enligt Polisen, Pierre Esbjörnssons, Svenska, Alm

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utredningenom , brandattentatet, läggs, ned
Kristianstadsbladet - 20 sep 12 kl. 23:16

Utredningen om falkarna läggs ned

Brottsutredningen kring de fyra pilgrimsfalkarna som hittades döda i Kristianstad i somras läggs ned i brist på bevis.
En analys gjord i USA visade att pilgrimsfalkarna hade förgiftats och brottsrubriceringen gällde grovt jaktbrott eftersom det handlade om en plågsam död och ett sällsynt vilt. Kammaråklagaren Lars Magnusson har dock beslutat att lägga ned utredningen.

BT - 22 nov 13 kl. 12:00

Utredning om nallebjörnar läggs ned

Förundersökningen om misstänkt brott efter att en reklambyrå släppt nallebjörnar från ett flygplan i Vitryssland läggs ned, beslutar åklagaren Lars Hedvall. Utredningen har handlat om brott mot utlänningslagen och brott mot luftfartsförordningen. Reklambyrån hävdade i juli 2012 att de flugit från Litauen in över Vitryssland och släppt ned 800 nallebjörnar med budskap om mänskliga rättigheter.

BT - 12 dec 14 kl. 16:14

Lundsbergutredning läggs ned

Utredningen om misstänkt våldtäkt på skandalomsusade internatskolan Lundsberg i Värmland läggs ned. - Jag kan inte bevisa om brott skett. Ord står mot ord och jag har inte tillräckligt med stödbevisning.

BT - 12 dec 14 kl. 16:42

Lundsbergutredning läggs ned

Utredningen om misstänkt våldtäkt på skandalomsusade internatskolan Lundsberg i Värmland läggs ned. – Jag kan inte bevisa om brott skett. Ord står mot ord och jag har inte tillräckligt med stödbevisning.

NSD - 06 mar 13 kl. 17:10

Utredning om spädbarnsdöd läggs ned

Socialstyrelsen lägger ner utredningen om vad som föregick ett nyfött barns död på Astrid Lindgrens barnsjukhus 2008. En narkosläkare åtalades 2010 för dråp, men friades. Läkaren anmälde senare tre kolleger och begärde också besked om varför så många haft tillgång till barnets journal.

Kristianstadsbladet - 06 mar 13 kl. 17:10

Utredning om spädbarnsdöd läggs ned


Socialstyrelsen lägger ner utredningen om vad som föregick ett nyfött barns död på Astrid Lindgrens barnsjukhus 2008. En narkosläkare åtalades 2010 för dråp, men friades. Läkaren anmälde senare tre kolleger och begärde också besked om varför så många haft tillgång till barnets journal.

Expressen - 09 dec 14 kl. 10:47

Israel bordade fartyg – utredningen läggs ned

Brottsutredningen om Israels bordning av fartyg som skulle till Gaza läggs ned. Utredningen gällde den israeliska militärens bordning 2010 och 2012 av fartyg som ingick i kampanjen Ship to Gaza. Fartygen beslagtogs..

BT - 15 dec 14 kl. 16:30

Våldtäktsfall i Hagfors läggs ned

Förundersökningarna kring de uppmärksammade fallen av våldtäkt och försök till våldtäkt i Hagfors i höstas läggs ned. Enligt åklagarna finns inte tillräckligt med bevis för att fortsätta utredningen. En 22-årig man satt under en vecka i oktober häktad som misstänkt för kvinnoöverfallen.

SR - 26 maj 15 kl. 13:30

Utredningen av mordet på Pasolini läggs ned

Utredningen av det 40 år gamla mordet på den italienske filmaren Pier Paolo Pasolini läggs ned..

Helsingborgs Dagblad - 26 maj 15 kl. 20:32

Pasolini-utredningen läggs ned

Utredningen av mordet på Pier Paolo Pasolini läggs ned. Guiseppe Pelosi, som är dömd för mordet på den italienska regissören, har sedan en tid tillbaka ändrat sitt vittnesmål och uppgett att två andra män misshandlade Pasolini till döds. Tidigare har hävdat att han agerade på egen hand.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 26 maj 17 kl. 13:33

82-åring bestals utanför banken

hörby En 82-årig kvinna har polisanmält att hon blivit bestulen på sin plånbok efter ett besök på banken. ERWP.fif(0)Kvinnan gjorde ett uttag på SEB på Storgatan i torsdags strax före klockan 14.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 11:42

Brand i sommarstuga kan vara anlagd

tjörnarp En sommarstuga eldhärjades i Korsaröd utanför Tjörnarp på torsdagskvällen. Polisen misstänker att den var anlagd. ERWP.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 10:57

Toalettstolar dumpade på åker

SKABERSJÖ Toalettstolar och fönster har dumpats på en åker som tillhör Skabersjö gods. ERWP.fif(3)Godset har gjort en polisanmälan om nedskräpning.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 10:59

Röde Orm blir stor scenunderhållning

scen
Röde Orm
Skådespel efter Frans G Bengtssons berättelse
Scen: Moesgaard Museum, Århus
Inscenering: Frede Gulbrandsen
Dramatiker: Henrik Szklany
Scenografi: Ellev Skinnarmo
Kostym: Maria Gyllenhoff
Ljus: Thorsten Dahn
Ljud: Claus Pedersen och Søren Knud
Musik: Hedningarna
Stuntkoreografi: Søren Poppel
Koreografi: Peter Friis
Medverkande: Andreas Jebro, Joen Højerslev, Martin Hestbæk, Lars Lohmann, Lise Kofoed, Thomas Jacob Clausen, Christine Gjerulff med flera
Premiär på Moesgaard, Århus 24 maj ERWP.fif(2)Recension/scen Århus är ju Europeisk kulturhuvudstad 2017 och förmodligen är det av den anledningen som Det Kongelige Teater har valt att förlägga sitt stora sommarevent Röde Orm där på Moesgaard

Skånskan - 26 maj 17 kl. 11:00

Elfel stör tågtrafiken

Just nu råder störningar i tågtrafiken mellan Malmö och Lund. ERWP.fif(0)Strax efter halv elva på fredagsförmiddagen meddelade Trafikeverket att det råder reducerad tågtrafik mellan Malmö och Lund.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 10:36

Wilson återförenas med sitt Malmöband

Kulturredaktionen ställer fyra frågor till musikern Jenny Wilson inför återföreningskonserten med First Floor Power på Inkonst i Malmö 27 maj. First Floor Power bildades i Malmö för 20 år sedan och i gruppen ingick förutom Jenny Wilson även hennes syster Sara Wilson, Karl-Jonas Winqvist och PerLager. ERWP.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 08:00

Halvvägs mellan branden och återflytten

ESLÖV Det har gått fyra månader sedan den våldsamma branden i flerfamiljshuset på Rönneberga, och renoveringen har kommit igång på allvar.
I augusti är planen att de evakuerade ska kunna flytta in igen. ERWP.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 08:00

Krav på folkomröstning

HÖRBY 1 500 personer har nu skrivit på protestlistorna mot scenbygget i Karnas backe. På måndag kväll anordnas en stor demonstration i samband med kommunfullmäktiges möte.
– Vi kommer även att ställa krav på att det hålls en folkomröstning om utescenen, säger Margareta Rosvall i Karnas Vänner.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 07:30

Evert Taube-klenoder säljs av

Världen må ha varit nationalskalden Evert Taubes hem - det finns ändå ett speciellt band mellan honom och hans födelsestad Göteborg.
När nu Liseberg säljer av sin Taube-samling väcker det upprörda känslor.
ERWP.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.