Skånskan > Nyheter

Wednesday, 26 September, 09:14

Skånskan - 26 maj 17 kl. 10:59

Utredningen om brandattentatet läggs nedSkurup Efter brandattentatet i höstas lämnade Pierre Esbjörnsson (S) sitt uppdrag som kommunalråd.
Nu läggs utredningen ner.
– Vi har nått vägs ände, säger Ewa-Gun Westford, presstalesman för Polisen region syd. ERWP.fif(1)Enligt Polisen har nu allt material arbetats igenom.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Efter, Pierre Esbjörnsson, Ewa-Gun Westford, Polisen, ERWP, Enligt Polisen, Pierre Esbjörnssons, Svenska, Alm

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utredningenom , brandattentatet, läggs, ned
Kristianstadsbladet - 20 sep 12 kl. 23:16

Utredningen om falkarna läggs ned

Brottsutredningen kring de fyra pilgrimsfalkarna som hittades döda i Kristianstad i somras läggs ned i brist på bevis.
En analys gjord i USA visade att pilgrimsfalkarna hade förgiftats och brottsrubriceringen gällde grovt jaktbrott eftersom det handlade om en plågsam död och ett sällsynt vilt. Kammaråklagaren Lars Magnusson har dock beslutat att lägga ned utredningen.

BT - 22 nov 13 kl. 12:00

Utredning om nallebjörnar läggs ned

Förundersökningen om misstänkt brott efter att en reklambyrå släppt nallebjörnar från ett flygplan i Vitryssland läggs ned, beslutar åklagaren Lars Hedvall. Utredningen har handlat om brott mot utlänningslagen och brott mot luftfartsförordningen. Reklambyrån hävdade i juli 2012 att de flugit från Litauen in över Vitryssland och släppt ned 800 nallebjörnar med budskap om mänskliga rättigheter.

BT - 12 dec 14 kl. 16:14

Lundsbergutredning läggs ned

Utredningen om misstänkt våldtäkt på skandalomsusade internatskolan Lundsberg i Värmland läggs ned. - Jag kan inte bevisa om brott skett. Ord står mot ord och jag har inte tillräckligt med stödbevisning.

BT - 12 dec 14 kl. 16:42

Lundsbergutredning läggs ned

Utredningen om misstänkt våldtäkt på skandalomsusade internatskolan Lundsberg i Värmland läggs ned. – Jag kan inte bevisa om brott skett. Ord står mot ord och jag har inte tillräckligt med stödbevisning.

NSD - 06 mar 13 kl. 17:10

Utredning om spädbarnsdöd läggs ned

Socialstyrelsen lägger ner utredningen om vad som föregick ett nyfött barns död på Astrid Lindgrens barnsjukhus 2008. En narkosläkare åtalades 2010 för dråp, men friades. Läkaren anmälde senare tre kolleger och begärde också besked om varför så många haft tillgång till barnets journal.

Kristianstadsbladet - 06 mar 13 kl. 17:10

Utredning om spädbarnsdöd läggs ned


Socialstyrelsen lägger ner utredningen om vad som föregick ett nyfött barns död på Astrid Lindgrens barnsjukhus 2008. En narkosläkare åtalades 2010 för dråp, men friades. Läkaren anmälde senare tre kolleger och begärde också besked om varför så många haft tillgång till barnets journal.

Expressen - 09 dec 14 kl. 10:47

Israel bordade fartyg – utredningen läggs ned

Brottsutredningen om Israels bordning av fartyg som skulle till Gaza läggs ned. Utredningen gällde den israeliska militärens bordning 2010 och 2012 av fartyg som ingick i kampanjen Ship to Gaza. Fartygen beslagtogs..

BT - 15 dec 14 kl. 16:30

Våldtäktsfall i Hagfors läggs ned

Förundersökningarna kring de uppmärksammade fallen av våldtäkt och försök till våldtäkt i Hagfors i höstas läggs ned. Enligt åklagarna finns inte tillräckligt med bevis för att fortsätta utredningen. En 22-årig man satt under en vecka i oktober häktad som misstänkt för kvinnoöverfallen.

SR - 26 maj 15 kl. 13:30

Utredningen av mordet på Pasolini läggs ned

Utredningen av det 40 år gamla mordet på den italienske filmaren Pier Paolo Pasolini läggs ned..

Helsingborgs Dagblad - 26 maj 15 kl. 20:32

Pasolini-utredningen läggs ned

Utredningen av mordet på Pier Paolo Pasolini läggs ned. Guiseppe Pelosi, som är dömd för mordet på den italienska regissören, har sedan en tid tillbaka ändrat sitt vittnesmål och uppgett att två andra män misshandlade Pasolini till döds. Tidigare har hävdat att han agerade på egen hand.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Gård såld i Blentarp

Blentarp Nu är det klart vem som köpt lantbruksfastigheten på Lilla Röddevägen 51 i Blentarp av Laila Maj-Inger Bidsell. Nya ägare är Knut Bengtsson, 56, och Kerstin Annalena Stéen, 51. Priset blev 2 500 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i september 2018.

Skånskan - 4 timmar sedan

Elevassistent åtalas för våldtäkt mot barn

HÄSSLEHOLM En vid tidpunkten drygt 20-årig man som arbetade som elevassistent på en skola i nordöstra Skåne åtalas för våldtäkt mot barn.
Mannen hade vid ett flertal tillfällen samlag med en minderårig flicka som gick på skolan.
Under onsdagen inleds rättegången i Hässleholms tingsrätt.

Skånskan - 2 timmar sedan

Varnar för hårda vindstötar

Malmö Vindkänsliga fordon uppnmanas att inte köra över Öresundsbron på grund av hårda kastvindar. Varningen utfärdades vid 03.30-tiden under onsdagsnatten.

Skånskan - 2 timmar sedan

Två togs om hand efter bråk

Lund Två personer omhändertogs efter ett bråk på järnvägsstationen i Lund sent under tisdagskvällen. Enligt Skånepolisen skickades en patrull till Bangatan efter samtal om bråk mellan två personer som befann sig utomhus.
Väl på plats hittade patrullen också en man och en kvinna som visade tecken på att vara påverkade av narkotika.

Skånskan - 4 timmar sedan

Malmöscouter vill att plan görs redo

VANSTAD Inom kort kommer Malmös scouter få en hel fotbollsplan i Sjöbo
Men innan kommunen överlämnar den måste planen rustas upp.Det kräver Bengt Granelli, ordförande för den ekonomiska föreningen Malmö scoutkårers lägerområde, i ett brev till kommunen.
Det handlar om en fotbollsplan som ligger intill scouternas lägerområde i början av Stora Vanstadsvägen.

Skånskan - 4 timmar sedan

SD vill ta över tjänst som oppositionsråd

SVEDALA Sverigedemokraterna tänker göra anspråk på tjänsten som oppositionsråd tillsammans med vice ordförandeposter i samtliga Svedalas nämnder.– Vi är ju största parti, så vi kommer att göra anspråk på både oppositionsrådstjänsten och minst andre vice ordförandeposterna i samtliga nämnder.
Det säger Ronny Johnsson, gruppledare för SD, som med sina 13 mandat nu blir största partiet i fullmäktige.

Skånskan - 4 timmar sedan

Mögel och råttor i studentbostäder

lund Klagomålen har genom åren varit många på de 200 studentbostäderna på Ole Römers väg som blockhyrs av Lunds universitet genom LU Accommodation.Fuktproblem och råttor har varit de största problemen.
– Vi har fått göra mer med de här husen än vad vi har åtagit oss genom hyresavtalet, säger Nikolas Pieta Theofanous, bostadschef på LU Accommodation.

Skånskan - 4 timmar sedan

Snart beslut om Zlatanstatyn

MALMÖ Statyn av Zlatan som Svenska Fotbollförbundet vill donera till staden har kommit ett steg närmare ett förverkligande.
Flera förslag på placeringar finns med i underlaget från fritidsförvaltningen men ingen plats är bestämd än.Fritidsförvaltningen föreslår som väntat att staden ska tacka ja till donationen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Sprängdådet var ett led i grov utpressning

MALMÖ Explosionen på Mäster Nilsgatan den 9 september var ett led i en grov utpressning riktad mot en man i 40-årsåldern. Två män sitter nu häktade för brottet.
En 35-åring ska ha gett en 18-åring i uppdrag att utföra sprängdådet.

Skånskan - 4 timmar sedan

Nya kulturskolan kan föra med sig dyr trafiklösning

ESLÖV När gamla spritfabriken blir Kulturskola behöver trafikmiljön rustas upp för att öka trafiksäkerheten. Den mer omfattande lösningen skulle kräva investeringar på 31 miljoner kronor.Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden tar nu höjd för att klara en upprustning av trafikmiljön runt det som ska bli Kulturskolan i gamla spritfabrikens lokaler.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.