Skånskan > Nyheter

Saturday, 23 June, 01:04

Skånskan - 26 maj 17 kl. 10:59

Utredningen om brandattentatet läggs nedSkurup Efter brandattentatet i höstas lämnade Pierre Esbjörnsson (S) sitt uppdrag som kommunalråd.
Nu läggs utredningen ner.
– Vi har nått vägs ände, säger Ewa-Gun Westford, presstalesman för Polisen region syd. ERWP.fif(1)Enligt Polisen har nu allt material arbetats igenom.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Efter, Pierre Esbjörnsson, Ewa-Gun Westford, Polisen, ERWP, Enligt Polisen, Pierre Esbjörnssons, Svenska, Alm

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utredningenom , brandattentatet, läggs, ned
Kristianstadsbladet - 20 sep 12 kl. 23:16

Utredningen om falkarna läggs ned

Brottsutredningen kring de fyra pilgrimsfalkarna som hittades döda i Kristianstad i somras läggs ned i brist på bevis.
En analys gjord i USA visade att pilgrimsfalkarna hade förgiftats och brottsrubriceringen gällde grovt jaktbrott eftersom det handlade om en plågsam död och ett sällsynt vilt. Kammaråklagaren Lars Magnusson har dock beslutat att lägga ned utredningen.

BT - 22 nov 13 kl. 12:00

Utredning om nallebjörnar läggs ned

Förundersökningen om misstänkt brott efter att en reklambyrå släppt nallebjörnar från ett flygplan i Vitryssland läggs ned, beslutar åklagaren Lars Hedvall. Utredningen har handlat om brott mot utlänningslagen och brott mot luftfartsförordningen. Reklambyrån hävdade i juli 2012 att de flugit från Litauen in över Vitryssland och släppt ned 800 nallebjörnar med budskap om mänskliga rättigheter.

BT - 12 dec 14 kl. 16:14

Lundsbergutredning läggs ned

Utredningen om misstänkt våldtäkt på skandalomsusade internatskolan Lundsberg i Värmland läggs ned. - Jag kan inte bevisa om brott skett. Ord står mot ord och jag har inte tillräckligt med stödbevisning.

BT - 12 dec 14 kl. 16:42

Lundsbergutredning läggs ned

Utredningen om misstänkt våldtäkt på skandalomsusade internatskolan Lundsberg i Värmland läggs ned. – Jag kan inte bevisa om brott skett. Ord står mot ord och jag har inte tillräckligt med stödbevisning.

NSD - 06 mar 13 kl. 17:10

Utredning om spädbarnsdöd läggs ned

Socialstyrelsen lägger ner utredningen om vad som föregick ett nyfött barns död på Astrid Lindgrens barnsjukhus 2008. En narkosläkare åtalades 2010 för dråp, men friades. Läkaren anmälde senare tre kolleger och begärde också besked om varför så många haft tillgång till barnets journal.

Kristianstadsbladet - 06 mar 13 kl. 17:10

Utredning om spädbarnsdöd läggs ned


Socialstyrelsen lägger ner utredningen om vad som föregick ett nyfött barns död på Astrid Lindgrens barnsjukhus 2008. En narkosläkare åtalades 2010 för dråp, men friades. Läkaren anmälde senare tre kolleger och begärde också besked om varför så många haft tillgång till barnets journal.

Expressen - 09 dec 14 kl. 10:47

Israel bordade fartyg – utredningen läggs ned

Brottsutredningen om Israels bordning av fartyg som skulle till Gaza läggs ned. Utredningen gällde den israeliska militärens bordning 2010 och 2012 av fartyg som ingick i kampanjen Ship to Gaza. Fartygen beslagtogs..

BT - 15 dec 14 kl. 16:30

Våldtäktsfall i Hagfors läggs ned

Förundersökningarna kring de uppmärksammade fallen av våldtäkt och försök till våldtäkt i Hagfors i höstas läggs ned. Enligt åklagarna finns inte tillräckligt med bevis för att fortsätta utredningen. En 22-årig man satt under en vecka i oktober häktad som misstänkt för kvinnoöverfallen.

SR - 26 maj 15 kl. 13:30

Utredningen av mordet på Pasolini läggs ned

Utredningen av det 40 år gamla mordet på den italienske filmaren Pier Paolo Pasolini läggs ned..

Helsingborgs Dagblad - 26 maj 15 kl. 20:32

Pasolini-utredningen läggs ned

Utredningen av mordet på Pier Paolo Pasolini läggs ned. Guiseppe Pelosi, som är dömd för mordet på den italienska regissören, har sedan en tid tillbaka ändrat sitt vittnesmål och uppgett att två andra män misshandlade Pasolini till döds. Tidigare har hävdat att han agerade på egen hand.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 11 timmar sedan

På samma jobb i snart sextio år

LÅNGSTANNARE. Arne Burehed har fyllt 80 år, men fortsätter att åka till jobbet varje morgon. Där har han varit anställd i snart 60 år.

Skånskan - 11 timmar sedan

Måste planera för cyklar på Sjöbo Väst

SJÖBO Planen för Sjöbo Väst kommer att öka resandet med bil.
Det påpekar Region Skåne och vill därför att kommunen planerar bättre för buss- och cykeltrafik.Tidigare har både Trafikverket och länsstyrelsen påpekat att den bebyggelse som planeras på Sjöbos nya handels- och kontorsområde Sjöbo Väst kommer att föra med sig mer trafik.

Skånskan - 11 timmar sedan

Viktigt markköp klubbat

BILLEBERGA Billeberga sak se till att växa och det ska ett markköp bana vägen för.
Fullmäktige klubbade igenom på senaste mötet att köpa in totalt 12 hektar mark utmed väg 17 till ett pris av 5,4 miljoner kronor.– Ett strategiskt köp.

Skånskan - 11 timmar sedan

Socialdemokraternas budget fick majoritet i kommunfullmäktige

Hörby. När kommunfullmäktige skulle besluta om budgeten för de kommande åren så fanns det flera förslag att förhålla sig till. Liberalerna i Hörby hade lämnat in ett eget budgetförslag inför 2019, vilket inte har hänt på många år.

Skånskan - 11 timmar sedan

Släppte ratten – kolliderade med bilar

SVALÖV Föraren körde bil, släppte ratten när han skulle vinka på en bekant och krockade med två mötande bilar.En 70-årig man döms för vårdslöshet i trafik till dagsböter efter en incident på Luggudevägen i Svalöv. Det var i början av maj i år som mannen fick syn på en bekant intill vägen, vinkade men hade inte riktigt koll på ratt och bil.

Skånskan - 11 timmar sedan

Menar att någon använt hans dator för att skriva inlägg

Hörby En man i femtioårsåldern som är bosatt i Hörby döms för hets mot folkgrupp efter att ha skrivit kränkande inlägg om muslimer i en grupp på Facebook. Mannen själv menar att han är oskyldig, och att någon använt hans dator.Inläggen som ligger till grund för åtalet skrevs under förra året i facebookgruppen ”Stå upp för Sverige”.

Skånskan - 11 timmar sedan

Skorstensepokens historia berättas

Lund Stans industrier är ämnet för årsboken från Föreningen Gamla Lund som 2018 firar sitt hundraårsjubileum.– Det här är ett ämne som hamnat i skuggan av universitetet och kyrkan, men verkligen värt uppmärksamhet, säger Gamla Lunds ordförande Erik Larsson, som utlovar aha-upplevelser även för infödda Lundabor.
Boken som fått titeln Skorstenarnas stad omfattar cirka 250 rikt illustrerade sidor och tar sin början 1735.

Skånskan - 11 timmar sedan

Så ska Höör utvecklas till 2035

Höör Förtätning i framförallt Höörs tätort men också osäkerhet kring den framtida dragningen av riksväg 23 – det var några av de punkter som lyftes när den nya översiktsplanen klubbades igenom på onsdagen.Det var högtidlig stämning på onsdagskvällens kommunfullmäktige när den nya översiktsplanen antogs.
– Det här är mandatperiodens viktigaste fråga.

Skånskan - 11 timmar sedan

För alla med smak för mörker

Litteratur/recension Författare: Stina Jackson
Förlag: Albert BonniersSilvervägen kallar man riksväg 95 från Skellefteå förbi Arvidsjaur och Arjeplog och ända upp till norska gränsen.
En morgon för tre år sedan försvann 17-åriga Lina när hon väntade på bussen längs med vägen, nära sin hemort Glimmersträsk. Hennes pappa, Lelle, tillbringar nu sommarnätterna med att köra längs med Silvervägen och leta efter någonting som kan förklara vad som hände Lina.

Skånskan - 11 timmar sedan

Pizzabedrägeri skadar näringsidkare

Malmö. Under tisdagskvällen råkade en pizzeria i centrala Malmö ut för ett samtal som sänkte stämningen på etablissemanget.Runt 21.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.