Mobil > Teknik

Friday, 24 November, 17:46

Mobil - 26 maj 17 kl. 08:43

Apple Watch har bästa pulsmätningenStanford University har testat hur träffsäkra pulsmätarna på en rad wearable tech-enheter är. Och det är Apples smarta klocka som visar sig vara mest tillförlitlig..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Watch, University, Apples

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apple, Watchhar bästa , pulsmätningen
Mobil - 07 mar 17 kl. 11:17

Fitbit Alta HR: Den eleganta pulsmätaren

I Fitbits uppdaterade version av Alta har man inte bara fått in pulsmätare i smidigt format, man har äntligen hittat ett sätt att gå vidare med sömnmätningen..

Dagensanalys.se - 03 sep 16 kl. 08:32

Sajter på väg att dö – över hälften av tiden online är i appar

Hälften av all tid online är nu i form av appar. En ökning från 41 procent för två år sedan, enligt en ny rapport från comScore. När du adderar tablets i ekvationen når vi nära 60 procent av tiden.

Barometern - 28 dec 13 kl. 11:48

Värnlöshet nu som då

Värnlösa barns dag är en av årets minst uppmärksammade högtidsdagar, och den hade knappast draghjälp av sitt tidigare namn – menlösa barns dag. Det menlösa är i dagligt tal det intetsägande, en beskrivning som är svår att förena med såväl barn som julfirande.
Men när i dag kalendern säger Värnlösa barns dag, finns det likafullt skäl att uppmärksamma de barn som inte förmår skydda sig själva.

Barometern - 28 dec 13 kl. 11:48

Värnlöshet nu som då

Värnlösa barns dag är en av årets minst uppmärksammade högtidsdagar, och den hade knappast draghjälp av sitt tidigare namn – menlösa barns dag. Det menlösa är i dagligt tal det intetsägande, en beskrivning som är svår att förena med såväl barn som julfirande.
Men när i dag kalendern säger Värnlösa barns dag, finns det likafullt skäl att uppmärksamma de barn som inte förmår skydda sig själva.

Dagensanalys.se - 25 mar 16 kl. 13:01

Nielsen lanserar begreppet TUT

Om du någon gång undrat hur många totalt sätt som ser på ett TV-program på nätet, TVn, mobilen etc. så kan du nu få den mätningen från Nielsens TUT. TUT står för Total Use of Television och ska ge kanaler, annonsörer och andra intressenter en totalsiffra hur många som sett ett program, klipp eller vad nu för rörligt innehåll det kan vara.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 2 timmar sedan

Nu har även Apple fått patent på en böjbar telefon

Kort efter att det kommit uppgifter om att Samsung har en böjbar telefon på gång, så uppmärksammas nu att även Apple har beviljats patent på en liknande lösning. Möjligen är det således i segmentet böjbara telefoner som nästa stora smartphone-slag kommer att stå..

Mobil - 2 timmar sedan

Android får smartare beräkning av batteritid

Google har rullat ut en ny lösning till sina Pixel-telefoner i form av en smartare beräkningsmetod för återstående batteritid. I stället för att bara titta på de senaste timmarnas användning så ligger även varje användares unika vanor till grund för prognosen..

Mobil - 3 timmar sedan

Nokia 8 får nu Android 8.0 Oreo

Nu i eftermiddag börjar uppdateringen av Nokia 8 till den senaste Androidversionen rullas ut..

Mobil - 4 timmar sedan

AR-spelet Star Wars Jedi Challenges testat

Lenovo tar hjälp av Star Wars-världen för att göra ett Augmented Reality-spel som visar på teknikens styrkor och svagheter..

Mobil - 5 timmar sedan

Apptips: Adobe Scan

Använder du mobilkameran för att fota av dokument och vill göra det under mer ordnade former är Adobe Scan ett utmärkt verktyg..

Mobil - 8 timmar sedan

Oneplus 5T företagets snabbast säljande enhet hittills

Enligt uppgifter från kinesiska Oneplus så är bolagets senaste enhet Oneplus 5T deras snabbast säljande telefon hittills. Sannolikt har många valt att vänta in T-versionen..

Mobil - 8 timmar sedan

Razzia mot Apple i Sydkorea dagen innan Iphone X-premiären

Det sydkoreanska konkurrensverket ska enligt uppgifter till brittiska Metro hargenomfört en razzia mot Apples sydkoreanska huvudkontor i Seoul igår. Detta således kvällen innan Apples flaggskeppstelefon Iphone X skulle börja säljas i landet. Och nu är spekulationerna om att myndigheterna vill försvåra för Iphone X i Sydkorea självfallet i full gång..

Mobil - Igår: 14:37

Youtube lovar städa upp bland innehåll för barn

Youtube har fått en hel del kritik för att man inte haft tillräcklig koll på det innehåll på plattformen som riktar sig till barn. Nu lovar Googles videojätte bättring och vidtar ett flertal åtgärder på området..

Mobil - Igår: 14:33

Android Wear 2.6 släppt

Google har rullat ut en ny uppdatering till sitt klocksystem..

Mobil - Igår: 14:22

Samsung satsar på forskningscenter för AI

Den koreanska elektronikjätten Samsung har inte omfamnat företeelsen med artificiell intelligens i samma omfattning som många av sina konkurrenter. Men nu aviserar man att ett forskningscenter med inriktning på AI är på gång..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.