Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 24 June, 12:25

Dagens Media - 26 maj 17 kl. 07:00

"Allt fler svenska allianser"Både de lokala medie­husen och rådgivarna tycker att det börjar bli gammalt att prata om Facebook och Google som ett hot. "I stället pratar vi i dag om vilken bra kombination vi är med Facebook och Google", säger Daniel Elm, försäljningsdirektör på HD-Sydsvenskan..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Facebook, Google, Daniel Elm, HD-Sydsvenskan

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allt flersvenska , allianser
DI - 07 mar 12 kl. 14:55

Renaultchefen: Fler allianser att vänta

GENÈVEDet finns många bra exempel på hur svårt det är att samordna flera olika bilmärken under samma ägarparpaly. Men att dela utvecklingskostnader är nödvändigt. Det säger Carlos Ghosn, vd för biltillverkarna Renault och Nissan, som väntar på en våg av konsolidering i Europa..

Sydsvenskan - 03 feb 16 kl. 18:17

Slå bakut om rut. Fler oheliga allianser, tack.

Oheliga allianser kan vara nyttiga i politiken. Som nu. Ekot lyfte på onsdagen det faktum att såväl Svenskt Näringsliv som Arbetsförmedlingen vill att regeringen återställer rutavdragets tak till 50 000 kronor per person och år.

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 16 kl. 18:17

Slå bakut om rut. Fler oheliga allianser, tack.

Oheliga allianser kan vara nyttiga i politiken. Som nu. Ekot lyfte på onsdagen det faktum att såväl Svenskt Näringsliv som Arbetsförmedlingen vill att regeringen återställer rutavdragets tak till 50 000 kronor per person och år.

Resume - 21 jan 14 kl. 09:26

”Svensk kreativitet kan bli loket för fler nordiska allianser”


Resumé kunde tidigare idag berätta att Capman bildat ett nordiskt reklamnätverk, North Alliance. Sveriges Kommunikationsbyråers vd, Jessica Bjurström, tror att det här kan bli startskottet för fler nordiska allianser..

Sydsvenskan - 27 feb 14 kl. 05:30

Nya allianser kan uppstå efter valet

En ovanlig fråga står på dagordningen när kommunfullmäktige samlas i Rådhuset idag. De rödgröna majoritetspartierna S, V och MP kommer inte att lägga fram någon gemensam budget före valet i september – de ska uppträda som självständiga partier i valrörelsen.Kommunstyrelseordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) säger att detta ”ger Malmöborna alternativ”.

Sydsvenskan - 13 sep 14 kl. 05:30

Budgetbråk om a-kassa ger oheliga allianser

De rödaste vänsterpartierna flirtar vilt med invandringsfientliga Dansk folkeparti.I Danmark bildas nu oheliga allianser i striden om villkoren för a-kassa. I budgetförhandlingstider är allt möjligt.

GöteborgsPosten - 04 apr 13 kl. 06:00

"Med våra prioriteringar kommer fler att få jobb"

Vi socialdemokrater ska vidta de åtgärder som krävs och söka de allianser som är nödvändiga för att bryta arbetslösheten och få fler människor i arbete, skriver Magdalena Andersson (S)..

YLE - 12 apr 14 kl. 09:19

Allt fler reservister stöder Nato-medlemskap

Krisen i Ukraina och försvarsdebatten kring den har lett till ett betydligt starkare stöd för ett finländskt Nato-medlemskap bland Finlands reservister. Det visar en enkät som Reservistförbundet utfört bland sina medlemmar. Över 40 procent av reservisterna anser att Finland genast eller inom de närmaste åren borde bli medlem i försvarsalliansen.

YLE - 12 apr 14 kl. 09:19

Allt fler reservister stöder Natomedlemskap

Krisen i Ukraina och försvarsdebatten kring den har lett till ett betydligt starkare stöd för ett finländskt Natomedlemskap bland Finlands reservister. Det visar en enkät som Reservistförbundet utfört bland sina medlemmar. Över 40 procent av reservisterna anser att Finland genast eller inom de närmaste åren borde bli medlem i försvarsalliansen.

Nyhetskanalen - 01 dec 11 kl. 15:23

SD sonderar allianser i EU

Sverigedemokraterna (SD) söker allianser med europeiska partier inför EU-valet 2014. Partiet fick i veckan besök av Österrikes högerpopulistiska Frihetspartiet (FPÖ).
.

UNT - 28 nov 13 kl. 10:07

Öppning för nya allianser

Blockpolitiken kan vara död i Uppsala efter nästa val. Socialdemokraterna och miljöpartiet öppnar för samarbete mot mitten. Centern och Folkpartiet kan tänka sig nya allianser medan vänstern enbart vill se en rödgrön regim.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 14 timmar sedan

Tre lejon i Creative Effectiveness

CANNES LIONS 2017. Full pott för Sverige..

Dagens Media - Igår: 09:22

Åkestam kan vinna både Titanium och Integrated

CANNES LIONS 2017. Åkestam Holst är den enda svenska byrå på shortlist i både Titanium och Integrated..

Dagens Media - Igår: 08:00

"Nästa stora våg av transformation"

Efter nästan 20 år på Starcom tvekade Liv Sandberg inte en sekund på att axla vd-rollen efter Jonas Dahlquist. Som sitt viktigaste uppdrag ser hon att stärka Starcoms position som ”The human experience company”. "Det är vår vision och plats på marknaden", säger hon..

Dagens Media - Igår: 15:32

"Ett smörgåsbord av erfarenheter"

På 24 timmar skulle det svenska pr-teamet lösa Röda korsets "tysta kriser". Didrik Persson från Wenderfalck berättar om pitchen och erfarenheterna under hans första Cannes-resa..

Dagens Media - Igår: 14:32

P3 Dokumentär leder poddtoppen

Här är listan över Sveriges mest lyssnade poddar, enligt Orvesto Konsument..

Dagens Media - I förrgår: 11:37

Så laddar MTG inför hösten

MTG ökar investeringarna ytterligare inför höstens tablå. ” Vi fortsätter att vara offensiva även i år”, säger Karolina Stallwood, innehållsdirektör på MTG Sverige..

Dagens Media - I förrgår: 10:57

GB:s kampanj ska driva snabba köp

Glassvarumärket släpper Swish-kampanj i Schibsteds kanaler..

Dagens Media - I förrgår: 09:43

"The Swedish number" kan kamma hem fler lejon

CANNES LIONS 2017. Ingo har två vinstchanser i kategorin Creative Effectiveness men även Forsman & Bodenfors har chans på lejon..

Dagens Media - I förrgår: 09:56

Vinstchans i Digital Craft – noll i Radio

CANNES LIONS 2017. "Give a beep" kan ge Edelman Deportivo ytterligare ett lejon..

Dagens Media - I förrgår: 09:56

"Give a beep" kan ge lejon i Digital Craft

CANNES LIONS 2017. Edelman Deportivo kan prisas för kampanjen för Hövding..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.