Nyteknik > Teknik

Monday, 21 May, 17:10

Nyteknik - 24 maj 17 kl. 09:40

Oklart vad som orsakade Telias omfattande mejlproblemMerparten av Telias mejltjänst var vid femtiden på onsdagsmorgonen i gång efter stora störningar. Också Telias hemsida var uppe igen efter att ha legat nere sedan tisdagen..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Telias

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oklartvad som , orsakade, Telias, omfattande, mejlproblem
DI - 23 feb 11 kl. 11:13

Fel i router störde Telias nät

Det var ett fel i mjukvaran till en router som orsakade det omfattande felet i internettrafiken i Telia Soneras nät.Hur många kunder i Europa som drabbades är ännu oklart..

Nyhetskanalen - 04 apr 12 kl. 09:43

Minst fyra döda i omfattande stormoväder i Japan

Ett omfattande stormoväder som drabbat Japan har orsakat minst fyra dödsfall, rapporterade polis på onsdagen. Ovädret med starka vindar och kraftiga regn påverkade flygtrafiken med många inställda flygningar. Ett omfattande stormoväder som drabbat Japan har orsakat minst fyra dödsfall, rapporterade polis på onsdagen.

YLE - 31 jul 17 kl. 20:51

Omfattande elavbrott mellan Larsmo och Oravais

Ett plötsligt och häftigt åskväder orsakade ett omfattande elavbrott i området mellan Larsmo och Oravais på måndag kväll. Mellan 30 000 och 40 000 hushåll var utan ström. Men en skarp smäll släckte åskan elen i Jakobstad strax innan klockan 20.

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 15 kl. 17:14

Trasiga kort orsakade datahaveri

Två trasiga så kallade flashkort orsakade ett omfattande datahaveri i Värnamo kommun. Efter tre dagars felsökning har tekniker nu ringat in problemet.— Det är otroligt allvarligt.

Sydsvenskan - 09 aug 15 kl. 17:14

Trasiga kort orsakade datahaveri

Två trasiga så kallade flashkort orsakade ett omfattande datahaveri i Värnamo kommun. Efter tre dagars felsökning har tekniker nu ringat in problemet.— Det är otroligt allvarligt.

UNT - 09 aug 15 kl. 17:12

Trasiga kort orsakade datahaveri

Två trasiga så kallade flashkort orsakade ett omfattande datahaveri i Värnamo kommun..

Metro - 09 aug 15 kl. 17:14

Trasiga kort orsakade datahaveri

Två trasiga så kallade flashkort orsakade ett omfattande datahaveri i Värnamo kommun. Efter tre....

Nyteknik - 10 aug 15 kl. 09:21

Trasiga flashkort orsakade datahaveri

Två trasiga så kallade flashkort orsakade ett omfattande datahaveri i Värnamo kommun. Efter tre dagars felsökning har tekniker nu ringat in problemet..

VBL - 20 jan 13 kl. 12:51

Falskt alarm ledde till omfattande spaning i Larsmo

Grundlösa nödraketer orsakade en omfattande myndighetsmobilisering i Larsmo i Österbotten på lördagskvällen. Nödcentralen fick strax före klockan 22 flera larm om två nödraketer som observerats i trakten kring Vikarholmen..

Kristianstadsbladet - 19 feb 14 kl. 20:59

Omfattande strömavbrott i Halland


Ett transformatorfel orsakade ett omfattande strömavbrott i delar av Hallands län under onsdagskvällen. Drygt 8 000 av Eons abonnenter drabbades.Enligt elbolaget inträffade felet vid 17.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

Säg aldrig det här under en presentation

Att inge förtroende och låta som att man kan sina grejer är grunden för en bra presentation. Det kan låta självklart men ett enda litet misstag kan skjuta din trovärdighet i sank direkt..

Nyteknik - 1 timme sedan

Här är huset inte ens kvalster får plats i

Trångboddhet är sällan något gott – men att bygga smått är en dygd. Nu har franska forskare lyckats med bedriften att skapa världens minsta hus. Och här pratas det inte om m2 – utan om µm2..

Nyteknik - 1 timme sedan

Här är kinesiska svaret på SpaceX

Kina har tidigare sagt att man ska bli en ”supermakt” i rymden. Nu har det första privatföretaget skjutit upp en raket – och OneSpace har målet att bli en av de största i branschen..

Nyteknik - 1 timme sedan

Flytande ryskt kärnkraftverk har nått Murmansk

Det ryska kärnkraftverket som bogserades över Östersjön har nått sin första anhalt där det ska laddas med kärnbränsle..

Nyteknik - 2 timmar sedan

3 experttips för att hålla i mötet – inte prata sönder det

Som chef håller du i agendan för mötet och ska se till att det avslutas i tid. Men tänk på att om du själv pratar för mycket och inte släpper fram deltagarna tappar de sugen..

Nyteknik - 1 timme sedan

Grönt ljus för Boeing 777 med hopfällbara vingar

Boeings nya serie jättejet 777X får fällbara vingspetsar så att planet kan rulla hela vägen fram till gaten trots det enorma vingspannet..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Fler väljer elbilen även utanför Stockholm

Det är inte enbart i de svenska storstäderna som nya elbilar ökar kraftigt. Tätt efter Stockholm följer Jämtlands och Hallands län på listan över störst andel nyregistrerade laddbara bilar under årets fyra första månader, visar siffror från branschorganisationen Bil Sweden..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Hundratals åtalade för brott mot mobilförbudet

Den nya lagen om mobilförbud i bilen tycks inte avskräcka bilisterna. På bara drygt tre månader har över 350 personer åtalats för att ha brutit mot lagen..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Fem nya viktiga uppdateringar i Whatsapp

En stor uppdatering har nyss rullats ut till samtliga 1.5 miljarder användare av meddelande-appen Whatsapp..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Ansiktsigenkänning övervakar elever i Kina

Eleverna i kinesiska Hangzhou kan inte längre räkna med att sova på lektionstid..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.