YLE > Finland

Thursday, 20 February, 16:22

YLE - 22 maj 17 kl. 20:20

Raseborg säljer Grantorp och Gamla bastunRaseborgs stad säljer fastigheten Grantorp invid Pojoviken i Raseborg. Lägergården med tillhörande bastu och ekonomibyggnad bjuds till försäljning genom anbud. Fastigheten är sporadiskt i stadens eget bruk och uthyrd under veckoslut eller veckovis till externa hyresgäster. För stadens lägerskolverksamhet finns alternativa utrymmen i Raseborg med omgivning. Danspaviljong till salu Byggnaderna på Gumnäs festplats läggs också ut till försäljning.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Grantorp, Gamla, Pojoviken, Raseborg, Byggnaderna, Gumnäs, Pojo, YLE, Santonen, Västnyland, Gamla Fiskarsvägen, Strandparken, Brunnsgränd, Karis, Bastun, Fastigheten Gamla Bastun, Ekenäs, Nya, Minna Almark

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Raseborg, säljer, Grantorpoch , Gamla, bastun
YLE - 14 okt 16 kl. 06:05

Raseborg behåller Grantorp

Lägergården Grantorp kommer inte att säljas i det här skedet. Grantorp har en relativt bra användningsgrad. Grantorp kommer fortsättningsvis att höra till Raseborgs stad.

YLE - 13 jun 18 kl. 07:10

Raseborg säljer Tenala kommunkansli - Villa Ormnäs fick ännu ingen ny ägare

Camilla och Johan Lindgren köper Tenala gamla kommunkansli. Stadsstyrelsen i Raseborg har godkänt Lindgrens anbud på 40 900 euro för fastigheten som finns i centrum av Tenala..

YLE - 22 nov 17 kl. 18:43

Raseborg sväljer inte Nordkalks stora planer i Svartå

Företaget Nordkalk vill bryta nästan fyra gånger mera kalksten i framtiden vid sitt kalkbrott i Svartå. Miljö- och byggnadsnämnden i Raseborg vill att myndigheterna begränsar maximimängderna kalk- och sidosten som bryts och krossas..

YLE - 14 okt 18 kl. 06:26

Du kan hjälpa till att rädda världen - se vad som händer om bara du eller alla i Raseborg väljer ett mer miljövänligt liv

Vad spelar det för roll för klimatet om du slutar äta kött eller börjar cykla till jobbet? Märks det någonstans om alla i Malax eller alla i Raseborg gör det? Med vår räknare kan du enkelt se hur dina val påverkar koldioxidutsläppen och vad som ska till för att Finland ska nå sina klimatmål..

YLE - 20 mar 14 kl. 15:01

Gymnasiefrågan i Raseborg åter aktuell

Ska Ekenäs och Karis-Billnäs gymnasium slås samman? Diskussionen har åter en gång fått luft under vingarna på grund av flera olika orsaker. Frågan om gymnasierna ska slås samman i Raseborg var aktuell långt innan kommunsammanslagningen 2008 och har utretts och diskuterats med jämna mellanrum.

YLE - 01 sep 15 kl. 18:41

Simola: Det produceras för mycket papper i Raseborg

Raseborgs nye stadsdirektör Tom Simola talar för en effektiv förvaltning. Den ska vara enklare och mer genomskinlig än i dag. Simola började sitt nya jobb i morse (1.

YLE - 22 mar 17 kl. 17:15

Samlingspartiet och Sannfinländarna: Raseborg borde locka finska inflyttare

Samlingspartiet och Sannfinländarna tror att finskspråkiga inte lockas till Raseborg. De anser att det brister i marknadsföringen på finska. Men det tror inte alla andra partier, inte heller maktpartiet SFP.

YLE - 05 maj 16 kl. 08:04

Raseborg nagelfar tågrapporter - kustbanan bästa satsningen

Raseborgs stad vänder på argumenten i tidigare rapporter som lyfter fram förträffligheten med en snabb tågbana mellan Helsingfors och Åbo. Raseborg använder siffrorna i rapporterna för att i stället visa hur kostnadseffektiv en satsning på kustbanan skulle vara jämfört med den snabba tågbanan. Staden presenterade sina siffror för statliga tjänstemän på onsdagen (4.

YLE - 25 feb 15 kl. 11:26

Mera frihet när du bygger i Raseborg

Den nya byggnadsordningen i Raseborg ska vara friare och mindre begränsande. Det här är ett steg i ledet för att göra den omdiskuterade byggnadstillsynen effektivare och bättre. Arbetet med att uppdatera byggnadsordningen är i full gång i Raseborg.

YLE - 17 feb 15 kl. 12:46

En av dem blir stadsdirektör i Raseborg

Bob Karlsson, Tom Simola och Denis Strandell är inte helt otippat med på slutrakan då Raseborg väljer ny stadsdirektör. Stadsstyrelsens arbetsgrupp intervjuade sex av de tretton som sökte tjänsten. Efter intervjun beslutade arbetsgruppen igår (16.

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Barnen har yogat och vandrat i skogen på sportlovsläger i Sjundeå

Sjundeå gymnastikförenings traditionella tvåspråkiga sportlovsläger för skolbarn pågår som bäst i Sjundeå. I lägret som ordnas för femte gången har nästan 20 barn deltagit..

YLE - 3 timmar sedan

Grundlagsutskottet hörde Juha Mäenpää om invandringsuttalandet – "Jag har inte kränkt en enda folkgrupp"

Riksdagens grundlagsutskott har i dag hört Juha Mäenpää om hans kritiserade invandringsuttalande..

YLE - 3 timmar sedan

235 000 liter alkohol från Baltikum - tingsrätten förkastade åtal: Alkoholförsäljning på nätet inte olagligt

Helsingfors tingsrätt har förkastat alla åtal mot en finländsk man som åtalades för att ha sålt och importerat över 235 000 liter alkohol från Estland och Lettland..

YLE - 3 timmar sedan

Polisen: Fjortonåringar låg bakom hotet om skolskjutning i Godby högstadieskola – syftet var att skämta

Två fjortonåriga elever låg bakom hotet mot Godby lågstadieskola på Åland..

YLE - 4 timmar sedan

Räddningsverket efter oljeolyckan i Ingå: Det kommer ta hela våren att gå igenom stränderna

Rengöringsarbetet av stränder vid Fagerviken efter oljeutsläppet inleds på torsdag (20.2). Att rena vattnet och reda ut hur mycket olja det finns på stränderna kommer att ta hela våren..

YLE - 5 timmar sedan

TS: Operation Matkasse får 110 000 euro mindre i bidrag av Åbo stad

Måste göra nedskärningar i verksamheten..

YLE - 6 timmar sedan

Prognosen för patienter med hjärntumör är bättre vid stora universitetssjukhus än vid små

Dödligheten i hjärntumörer är lägre vid Helsingfors universitets centralsjukhus än vid små universitetssjukhus i landet. Det visar forskning vid HUS och Finlands cancerregister..

YLE - 7 timmar sedan

Tre personer har gripits misstänkta för mordet i Virkby

Polisen har nu gripit alla personer som misstänks för mordet i Virkby natten mellan måndagen och tisdagen. Polisen beskriver brottet som grovt..

YLE - 7 timmar sedan

Lehto samarbetsförhandlar – 110 kan få gå

Bygg- och fastighetskoncernen Lehto Group inleder samarbetsförhandlingar som kan leda till att upp till 110 anställda sägs upp..

YLE - 11 timmar sedan

Gymnasieelever i Närpes hoppade in och räddade julen på äldreboende - behovet av personal är skriande och läget kan bli ännu värre

Redan nu har många österbottniska kommuner svårt att hitta tillräckligt med utbildad personal till sina äldreboenden. Personalpusslet kan bli ännu svårare att lägga om några år, om regeringens lagförslag godkänns..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.