Nyteknik > Teknik

Sunday, 20 August, 02:29

Nyteknik - 22 maj 17 kl. 12:03

Experten: Musk tar USA till Mars förstSpaceX uppskjutningar var redan hälften så dyra – och priset kommer förmodligen sjunka. Därför tror rymdexperten att Kongressen tvingas dumpa Nasas dyra raket. Istället är Elon Musks företag den naturliga partnern för USA:s Mars-expeditioner..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
USA, Mars, Kongressen, Nasas, Elon Musks

Dela artikeln

361 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experten, Musk, tar, USAtill , Mars, först
Affärsvärlden - 19 jan 15 kl. 09:53

Musk tar upp kampen mot Branson

Tesla-grundaren Elon Musk har som målsättning att skapa ett globalt kommunikationsystem som är större än något som det pratats om tidigare..

SVT - 12 apr 15 kl. 01:56

Experten: Spieth tar hem det

Missad halvmetersputt och dubbelbogey på 17:e hålet. Men experten Richard Johnson tror ändå att Jordan Spieth håller undan och tar hem US-masters som avgörs imorgon. – Tror han kommer vara kall och ligga tre, fyra under par, säger Johnson.

Sydsvenskan - 19 okt 13 kl. 06:30

Experten: MFF tar guldet

MFF har smashläge i allsvenskan, tycker tv-experten Jens Fjellström.
? Det enda som Malmö skulle kunna stupa på är ett hjärnspöke, säger han..

Expressen - 06 jan 11 kl. 17:23

Experten: De tar inte in Beckham

Sugen på att satsa en slant på David Beckham som nästa engelska förbundskapten? Håll stenhårt i pengarna, det ligger inte ett uns sanning i de nya sensationella uppgifterna tror spelexperten Jonas Dahlquist. - Det är noll procents chans att de tar in honom!

Posh24 - 31 aug 11 kl. 10:42

Sverige tar USA med storm!

Vilket år det varit för Sverige i USA! Robyn, Lykke Li, Avicii och Swedish House Mafia har haft helt galet stora framgångar och vi älskar att dom tar sig in på listorna! Vi dansar loss här hemma och tycker det är ännu roligare att musiken sprider sig!

Nerikes Allehanda - 05 jan 16 kl. 05:15

Nu tar USA och Kina hotet på allvar

Optimist eller pessimist, det är frågan efter det stora klimatmötet i Paris i december. Optimist kan man vara när man tänker på att 196 länder kunde enas om att sänka uppvärmningen till ner mot 1,5 grader (nu går vi mot en höjning på fem grader och har redan nått en grad). Pessimist blir man vid insikten om att Paris gav löften (dock bara så att uppvärmningen minskar till knappt 3 grader), men inga beslut om handling.

Expressen - 13 jul 11 kl. 21:39

Wambach tar USA till VM-final

Svenska spelarna tycker att hon lägger sig för enkelt. Nu har Abby Wambach, 31, tagit USA till VM-final - efter 3-1 mot Frankrike. - Abby är bäst, säger USA:s förbundskapten Pia Sundhage till AP.

DI - 11 apr 17 kl. 08:43

Skanska tar USA-order

Skanska har fått en order i USA om att renovera och bygga ut universitetssjukhuset i Virginia. Kontraktet är värt cirka 400 miljoner kronor, vilket inkluderas i orderingången för USA för det första kvartalet 2017..

DI - 01 feb 12 kl. 08:36

Skanska tar USA-order

Byggbolaget Skanska har fått byggkontrakt i USA, värt cirka 820 miljoner kronor. Ordern bokas första kvartalet 2012. Det framgår av ett pressmeddelande..

Nyteknik - 04 okt 13 kl. 16:11

Fracking tar USA till energitoppen

Genom den stora satsningen på utvinning av skiffergas med metoden fracking passerar USA i år Ryssland som världens största energiproducent..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - I förrgår: 11:38

Åklagare: Sannolikt företagsbot i Ludvikaraset

Polisen utreder om brott har begåtts i samband med broraset över järnvägen i Ludvika. Åklagaren lutar åt att begära företagsbot..

Nyteknik - Igår: 14:05

Lönen inte viktigast när vi byter jobb

Det visar sig att en fet lön inte kan kompensera för vantrivsel – i alla fall om man frågar karriärcoacher. Avsaknad av utveckling, dåligt ledarskap och monotona arbetsgifter väger långt tyngre när det är dags att byta jobb..

Nyteknik - Igår: 14:44

Säkrare gator i Sverige dröjer

Attacken med en skåpbil i Barcelona väcker på nytt frågan om säkerheten på de svenska gatorna. Fyra månader efter terrordådet på Drottninggatan visar det sig att inte så mycket ännu har hänt..

Nyteknik - I förrgår: 14:15

Volvo stoppar ständig nåbarhet

Gränsen mellan jobb och fritid suddas ut när mejlen i jobbmobilen pockar på uppmärksamhet dygnet runt. Men det kan skapa stress och ohälsa. Volvo Cars har tagit fram riktlinjer kring nåbarheten..

Nyteknik - I förrgår: 10:35

Jobbfällorna som bromsar din karriär

Man vet vad man har, men inte vad man får. Det gamla ordstävet sätter ofta käppar i hjulet. Här är resonemangen som bromsar din karriär..

Nyteknik - I förrgår: 09:45

Riksdagen börjar nysta i it-skandalen

Samtidigt som två riksdagsutskott ska börja nysta i it-skandalen visar en ny rapport att känslig information om försvaret kan ha läckt..

Nyteknik - I förrgår: 15:17

Pingviner fick kamera på hjässan – för vetenskapen

TEKNIKREVYN. Vad har åsnepingvinens ljud vid födosökande för betydelse? Forskare utrustade tio individer med kamera för att ta reda på det..

Nyteknik - 16 aug 17 kl. 13:00

Siktar på eldrift av cementfabriker

Tillverkning av cement är en stor miljöbov. Nu ska Cementa och Vattenfall ta reda på om utsläppen av koldioxid kan minskas med hjälp av el..

Nyteknik - 16 aug 17 kl. 17:00

Räddad elektronik kan visa ubåtens rutt

Säkrad navigationsutrustning från UC3 Nautilus kan ge svar på frågan hur ubåten rörde sig det sista halva dygnet..

Nyteknik - 16 aug 17 kl. 15:48

Stor publik när enormt hangarfartyg kom hem

TEKNIKREVYN. Storbritanniens största och mest avancerade hangarfartyg, den 65 000 ton tunga HMS Queen Elizabeth, har för första gången lagt till i sin hemmahamn i Portsmouth..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.