Nyteknik > Teknik

Tuesday, 17 October, 09:56

Nyteknik - 22 maj 17 kl. 12:03

Experten: Musk tar USA till Mars förstSpaceX uppskjutningar var redan hälften så dyra – och priset kommer förmodligen sjunka. Därför tror rymdexperten att Kongressen tvingas dumpa Nasas dyra raket. Istället är Elon Musks företag den naturliga partnern för USA:s Mars-expeditioner..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
USA, Mars, Kongressen, Nasas, Elon Musks

Dela artikeln

361 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experten, Musk, tar, USAtill , Mars, först
Affärsvärlden - 19 jan 15 kl. 09:53

Musk tar upp kampen mot Branson

Tesla-grundaren Elon Musk har som målsättning att skapa ett globalt kommunikationsystem som är större än något som det pratats om tidigare..

SVT - 12 apr 15 kl. 01:56

Experten: Spieth tar hem det

Missad halvmetersputt och dubbelbogey på 17:e hålet. Men experten Richard Johnson tror ändå att Jordan Spieth håller undan och tar hem US-masters som avgörs imorgon. – Tror han kommer vara kall och ligga tre, fyra under par, säger Johnson.

Sydsvenskan - 19 okt 13 kl. 06:30

Experten: MFF tar guldet

MFF har smashläge i allsvenskan, tycker tv-experten Jens Fjellström.
? Det enda som Malmö skulle kunna stupa på är ett hjärnspöke, säger han..

Expressen - 06 jan 11 kl. 17:23

Experten: De tar inte in Beckham

Sugen på att satsa en slant på David Beckham som nästa engelska förbundskapten? Håll stenhårt i pengarna, det ligger inte ett uns sanning i de nya sensationella uppgifterna tror spelexperten Jonas Dahlquist. - Det är noll procents chans att de tar in honom!

Posh24 - 31 aug 11 kl. 10:42

Sverige tar USA med storm!

Vilket år det varit för Sverige i USA! Robyn, Lykke Li, Avicii och Swedish House Mafia har haft helt galet stora framgångar och vi älskar att dom tar sig in på listorna! Vi dansar loss här hemma och tycker det är ännu roligare att musiken sprider sig!

Nerikes Allehanda - 05 jan 16 kl. 05:15

Nu tar USA och Kina hotet på allvar

Optimist eller pessimist, det är frågan efter det stora klimatmötet i Paris i december. Optimist kan man vara när man tänker på att 196 länder kunde enas om att sänka uppvärmningen till ner mot 1,5 grader (nu går vi mot en höjning på fem grader och har redan nått en grad). Pessimist blir man vid insikten om att Paris gav löften (dock bara så att uppvärmningen minskar till knappt 3 grader), men inga beslut om handling.

Expressen - 13 jul 11 kl. 21:39

Wambach tar USA till VM-final

Svenska spelarna tycker att hon lägger sig för enkelt. Nu har Abby Wambach, 31, tagit USA till VM-final - efter 3-1 mot Frankrike. - Abby är bäst, säger USA:s förbundskapten Pia Sundhage till AP.

DI - 11 apr 17 kl. 08:43

Skanska tar USA-order

Skanska har fått en order i USA om att renovera och bygga ut universitetssjukhuset i Virginia. Kontraktet är värt cirka 400 miljoner kronor, vilket inkluderas i orderingången för USA för det första kvartalet 2017..

DI - 01 feb 12 kl. 08:36

Skanska tar USA-order

Byggbolaget Skanska har fått byggkontrakt i USA, värt cirka 820 miljoner kronor. Ordern bokas första kvartalet 2012. Det framgår av ett pressmeddelande..

Nyteknik - 04 okt 13 kl. 16:11

Fracking tar USA till energitoppen

Genom den stora satsningen på utvinning av skiffergas med metoden fracking passerar USA i år Ryssland som världens största energiproducent..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

"Kärnvapenkrig kan bryta ur när som helst"

Läget mellan Nordkorea och USA är nu så spänt att "ett kärnvapenkrig kan bryta ut när som helst", enligt Nordkoreas biträdande FN-ambassadör Kim In-Ryong..

Nyteknik - 1 timme sedan

Analysföretaget: Iphone 7 säljer bättre än Iphone 8

TEKNIKSVEPET. Iphone 7 mer populär än Iphone 8, Google ska lära att ai att lära ett ai, och Huawei har presenterat sina flaggskepp..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Clinton: Wikileaks arbetar för Ryssland

Hillary Clinton anklagar Wikileaks för att ha gått Rysslands ärenden i syfte att hjälpa Donald Trump till Vita huset. Wikileaksgrundaren Assange å sin sida kallar Clinton för lögnare och anser att hon är kuslig..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Bolidens giftavfall i rätten

På 80-talet exporterade Boliden giftigt avfall till Chile. Avfallet dumpades i utkanten av ett samhälle, med svåra sjukdomar hos invånarna som följd..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Folkets val – Trainy McTrainface

Boaty McBoatface var för lite för ovärdigt för den brittiska regeringen. Men tågbolaget MTR Express tvekade inte när svenska tidningsläsare fick bestämma – och fick en viral succé på köpet..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Här rullar Toyotas bränslecellslastbil

Fordonet kan dra samma vikt som en vanlig lastbil, men släpper bara ut vatten. Nu jobbar Toyotas bränslecellskoncept med att köra gods i Los Angeles..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Säkerhetshål gör trådlösa nätverk osäkra

USA:s IT-säkerhetsmyndighet, US-CERT, varnar nu för att trådlösa nätverk som använder protokollet WPA2 kan bli sårbara för intrång sedan ett nytt säkerhetshål upptäckts i tekniken, rapporterar DN..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Stjärnornas dödsdans fångad för första gången

Två neutronstjärnor som snurrar runt varandra och till sist kolliderar. Nu har fenomenet för första gången observerats med flera instrument..

Nyteknik - Igår: 07:48

Tonvis med nya kläder bränns av H&M

Återvinning av kläder är viktigt, anser H&M. Och 2013 lanserade bolaget ett globalt klädinsamlingsinitiativ..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Polis ska patrullera på svävarcyklar

Framtiden är här: polis i Dubai ska börja patrullera på svävarcyklar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.