VA > Ekonomi

Sunday, 20 August, 02:26

VA - 22 maj 17 kl. 11:00

Nu säljer finansmannen plötsligt Sveriges största dagstidning – och går back 70 miljoner"Jag är jättenöjd med affären..." .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Sveriges

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu säljer, finansmannen, plötsligtSveriges största , dagstidningoch , går, back 70 miljoner
Dagens PS - 15 feb 17 kl. 08:34

Just nu: Dagstidning säljs – ”skakar om branschen”

Kinnevik, med ordförande Cristina Stenbeck, säljer populära dagstidningen Metro till Qvibergsfären. (Foto: TT) Qvibergsfärens investmentbolag Custos köper Kinnevik-ägda dagstidningen Metro Norden, där Metro Sverige ingår, framgår i ett pressmeddelande på onsdagen. Stenbeckssfären får 50 miljoner kronor i affären som träder i kraft i dag.

Sydsvenskan - 10 aug 14 kl. 05:30

Karriärtjänst på nytt vis följer gammal ordning

Förstalärare sprider sig, ordet alltså. Sydsvenskan har sedan lärarnas karriärtjänster infördes använt a-formen i stället för den beteckning som gick hela vägen från förslag till förordning: förstelärare. Ja, vi började skriva förstalärare redan när förslaget presenterades.

BT - 12 jan 15 kl. 14:31

"Plötsligt väljer han konfrontation"

Maktstriden i Borås blommar upp på nytt. Alliansen menar nu att de rödgröna abdikerar från styret av Borås. Avgå eller ta ansvar, är kravet Alliansen riktar till de rödgröna.

Nyheter 24 - 22 aug 13 kl. 18:19

Enormt slukhål sväljer trädSlukhål

LOUISIANA. Det finns slukhål som sväljer intet ont anande golfare. Sen finns det slukhål som mer inriktar sig på materiella ting, bilar till exempel.

YLE - 10 jul 14 kl. 12:44

”Bara en ingriper följer resten efter”

På en strand fullspäckad av människor är det lätthänt att människan tänker ”Varför ska just jag reagera när här finns en massa andra?” när det plötsligt utspelar sig en rasistisk scen. Det går under det psykologiska fenomenet ”ansvarsspridning”.

BT - 13 okt 14 kl. 11:15

Hökmark: Hoppas Europa inte väljer Frankrike

När vi i Europaparlamentets ekonomiska utskott utfrågade kandidaterna till den nya EU-kommissionen blev plötsligt vägvalet för vår ekonomiska framtid väldigt klart. Det handlar antingen om att med reformer, budgetkontroll och sänkta skatter utveckla ny konkurrenskraft och en ekonomisk tillväxt som ger jobb eller om att låta allt fortsätta som vanligt med växande offentliga utgifter och allt större underskott. Det för mig mest skrämmande i detta var att Europaparlamentets socialistgrupp, där de svenska socialdemokraterna ingår, bekämpade de kandidater som agerat för budgetkontroll och ekonomiska reformer medan de hyllade en politik som tillåter stora underskott och som döljer behovet av reformer.

SN - 21 mar 14 kl. 11:20

Plötsligt uppstår rubbade rutiner

Det är morgon i Katrineholm. Förutom en man med blå resväska är gatorna i princip öde. En långtradare stannar för att lasta av byggmaterial.

YA - 17 okt 14 kl. 06:30

Plötsligt tilllåtet att köra i 70 förbi husen

Foto: Sprisse Nilsson
Utan förvarning ändrades hastigheten från 50 kilometer i timmen till 70 utanför familjens hus i Hammar. Nu vågar Annika Bentervall inte gå på den trafikerade vägen med sina små barn.
– Bilarna kör som galningar här.

Skånskan - 19 nov 15 kl. 14:00

Tiotusentals följer hennes matblogg

Personligt Egenterapi. Diana Dontsova älskade jobbet som lärare, men plötsligt tog krafterna slut. Under sin sjukskrivning startade hon, som någon sorts försiktig terapi, ett Instagramkonto.

Sydsvenskan - 04 jan 16 kl. 12:48

Olle Lönnaeus: Plötsligt handlade det inte längre om flyktingarna

Plötsligt handlade det inte längre om flyktingarna – utan om pendlarna. På kort tid vändes debatten om det var rätt eller fel av Sverige att införa id-kontroller till en skånsk proteststorm mot den rödgröna regeringen i Stockholm. Känslorna är heta.

Fler nyheter från VA

VA - Igår: 15:12

Den här svenska villan med en flygplats i bakträdgården är nu till salu – och det ingår 2 flygplan i priset

Det här är definitivt den mest unika bostaden till salu i Sverige just nu. .

VA - Igår: 14:28

Fyra råd för att vinna tillbaka de anställda

Sociala medier gör att våra anställda i dag uppfattar de traditionella arbetsuppgifterna som tråkigare. Vi måste göra våra arbetsuppgifter mer stimulerande, mer sociala, menar HansaWorlds vd Karl Bohlin i en utblick. .

VA - Igår: 14:13

Började som nattjobbare på McDonalds 1983 - nu har hon byggt ett svenskt snabbmatsimperium som säljer för 200 miljoner

Christina Richter har gjort en otrolig entreprenörsresa - så lyckades hon bygga ett svenskt snabbmatsimperium efter att ha börjat som nattjobbare på McDonalds 1983. .

VA - Igår: 12:43

Svenske 30-åringen hade karriären alla drömmer om – varför släppte han plötsligt allt för en galen motorcykelresa genom 20 länder?

30-årige Magnus Petersson hade drömjobbet på Boston Consulting Group - men släppte allt för en episk roadtrip på motorcykel, genom länder som Iran och Pakistan. .

VA - Igår: 13:15

”Det är enkelt att bli miljonär – men det här måste du sluta göra med dina pengar”

Det är enkelt att bli miljonär, bara du är tillräckligt smart med dina pengar, skriver Per H. Börjesson. .

VA - Igår: 10:26

De hade noll erfarenhet av e-handel – nu gör svenska duon en galen vinst på 46 miljoner

När paret Pernilla och Niclas Nyrensten öppnade sin e-handelsbutik Fritidsfabriken för fyra år sedan hade de ingen erfarenhet alls på området. ”Vi har Googlat och läst böcker massor av böcker, bland annat om den kinesiska e-handlaren Alibaba. Vi började i liten skala och kände ingen press.

VA - 15 aug 17 kl. 10:52

Netflix smyghöjde just priserna i Sverige

Netflix har plötsligt blivit dyrare. .

VA - Igår: 09:18

Så mycket kostar en etta i Stockholm om 5 fem år

Hur mycket kostar en etta i Stockholm år 2022? .

VA - Igår: 09:01

Nu ska han ställa Trump inför riksrätt

Den demokratiske kongressledamoten Steve Cohen ska nu försöka dra president Donald Trump inför riksrätt. Det rapporterar Buzzfeed. Detta efter Trumps hantering av sammandrabbningen mellan nazister och motdemonstranter i Charlottesville – det dröjde innan han fördömde våldet, och Trump sade även a....

VA - I förrgår: 15:31

JUST NU: Alliansen går vidare med misstroende mot Hultqvist

Allianspartierna kommer yrka på misstroendeförklaring mot försvarsminister Peter Hultqvist. Det meddelar partierna efter ett möte med försvarsministerns statssekreterare i försvarsutskottet på torsdagen, rapporterar SVT Nyheter "Det hot om misstroendeförklaring vi har lagt fram kvarstår", sade....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.