DI > Ekonomi

Thursday, 24 May, 23:25

Liknande nyheter

Taggar: Ny ordförandei , Rootfruit
DI - 19 jul 17 kl. 11:47

Ordförande Hans Berggren köper aktier i Rootfruit

Hans Berggren har den 18 juli köpt 13 250 stycken aktier i Rootfruit där han är ordförande. Aktierna köptes till kursen 7,50 kronor per aktie, till ett totalt pris av 99 375 kronor. Affären gjordes på Aktietorget.

Regeringen - 10 timmar sedan

Ny ordförande i Andra och Sjunde AP-fonden

Regeringen har idag utsett Jan Roxendal som ny ordförande i Andra AP-fondens styrelse och Rose Marie Westman som ny ordförande i Sjunde AP-fondens styrelse. Båda är sedan tidigare ledamöter i respektive styrelse. Dessutom har regeringen utsett två nya vice ordförande och sammanlagt nio nya ledamöter i de sex AP-fondstyrelserna..

Realtid - 8 timmar sedan

Ny ordförande i Andra och Sjunde AP-fonden

Regeringen har utsett Jan Roxendal som ordförande i Andra AP-fonden och Rose Marie Westman som ordförande i Sjunde AP-fonden. Dessutom har två nya vice ordförande och sammanlagt nio nya ledamöter utsetts i de sex AP-fondstyrelserna..

Skånskan - 16 timmar sedan

Ordförande: ”Åtgärder som vi måste vidta”

Höör Partier som inte röstar för en nedläggning av förskolan Konvaljen tar Höörs kommuns ekonomiska ansvar, menar Susanne Andersson (M) som är ordförande i barn- och utbildningsnämnden.SkD rapporterade igår om att förskolan Konvaljen är nedläggningshotad. Detta med anledning av Höörs kommuns ansträngda ekonomi – barn- och utbildningsnämnden behöver spara 21 miljoner kronor under de närmaste tre åren.

SR - 13 timmar sedan

Svenskt näringsliv får ny ordförande

I dag är det stämma i Svenskt näringsliv. Efter dramatiken med ordföranden Leif Östling, som avgick efter en kritikstorm, ska nu organisationen få en ny ordförande och snart också en ny vd..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Gais ordförande lämnar – efter två månader

Den 12 mars tog Claes Forsberg över som ny ordförande i Gais efter att Thomas Andersson valt att lämna posten. Nu skriver klubben att han, efter två månader, väljer att lämna posten på grund av personliga skäl..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ny ordförande i Bergslaget

Jan Bohman har utsetts till ny ordförande i intresseföreningen Bergslaget, efter Inga-Britt Kronnäs..

DI - 3 timmar sedan

Bactiguards nya ordförande spår ketchupeffekt

Bactiguards nya ordförande, EQT-veteranen Jan Ståhlberg, tror att Bactiguards ketchupeffekt är på väg – men är noga med att inte upprepa misstaget att utlova marknaden för hög och nära förestående tillväxt..

Politologerna - 14 mar 14 kl. 13:00

Vem väljer EU-Kommissionens nästa ordförande?

Det här är ett gästinlägg av Sofie Blombäck, doktorand vid statsvetenskapliga institutionen vid Göteborgs universitet. *** I fredags utsåg Europeiska folkpartiet (EPP) sin officiella kandidat till att efterträda Barroso på posten som EU-kommissionens ordförande. Luxemburgs före detta premiärminister Jean-Claude Juncker gör därmed Martin Schulz (Socialdemokraterna, S&D), Guy Verhofstadt (Liberalerna, ALDE), Alexis Tsipras (GUE/NGL) och José Bové och Ska Keller (Greens/EFA) sällskap som officiella kandidater.

YLE - 07 maj 17 kl. 05:11

De gröna väljer ordförande med vind i seglen

Tidsfristen för att nominera kandidater för De grönas partiordförandeval går ut på söndag. Hittills är fem kandidater offentliggjorda. De är Touko Aalto, Emma Kari, Krista Mikkonen, Maria Ohisalo och Olli-Poika Parviainen.

SmålandsPosten - 10 dec 14 kl. 06:25

Klart med ordförande i nämnderna

Nu är det klart vilka Social­demokraterna och Centerpartiet vill se som ordföranden i de olika nämnderna. Alla är män, undantag är myndighetsnämnden. Lisbeth Holmqvist (S) föreslås bli myndighetsnämndens ordförande.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Gaps resultat under förväntan

Den amerikanska klädkedjan Gap redovisar ett resultat per aktie på 0:42 dollar för det första kvartalet (månad februari-april) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019..

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Inhemska biltillverkare steg på Trumps tullhot

USA-börserna vände uppåt och tog igen något av nedgången tidigare under torsdagen tack vare en dämpad geopolitisk oro. Dippen i index efter ett par timmars handel var ett resultat av nyheten om att USA:s president Donald Trump har ställt in mötet mellan USA och Nordkorea som skulle ha ägt rum den 12 juni i Singapore. .

DI - 1 timme sedan

Rusning till Turkietresor

Samtidigt som den turkiska liran kollapsar har svenskarna fått tillbaka suget på Turkietsemester. Inför semestern har bokningarna ökat med omkring 85 procent jämfört med samma period i fjol. .

DI - 1 timme sedan

Hälften av svenskarna har tyckt att MP är "hemskt"

Nästan hälften av svenskarna har tyckt att Miljöpartiet är hemskt. I Sifos "hemskhetsindex" från 2017, som Svenska Dagbladet publicerar, svarade 49 procent detta..

DI - 1 timme sedan

Fler företag använder visselblåsartjänst efter Metoo

Näringslivet har agerat efter höstens kampanjer mot sexuella trakasserier genom att skaffa visselblåsartjänster. Företaget WhistleB redovisar att antalet nya kunder mer än tiodubblat och de inkomna rapporterna om missförhållanden ökat med 500 procent..

DI - 2 timmar sedan

Felicia Åkerman: EU har överläge i handelsstriden

Knappt hade investerare hunnit andas ut över ljusglimtar i förhandlingarna mellan Kina och USA innan det var dags igen. På torsdagen stod det klart att USA inleder en utredning om 25-procentiga importtullar på bilar från bland annat Europa..

DI - 2 timmar sedan

Trumps tullhot sänker bilindustrin

President Trump eldar på ett globalt handelskrig med beslutet att utreda tullar på bilar och bildelar. Tyska och asiatiska biltillverkare föll på börserna efter beskedet. För Volvo Cars är den nya fabriken i USA delvis en räddning..

DI - 2 timmar sedan

Råvaror: Guldet steg på inställt Nordkorea-möte

Oljepriset rörde sig nedåt på torsdagen medan bas- och ädelmetallpriser drog uppåt..

DI - 3 timmar sedan

Räder mot företag i musikinstrumentsbranschen

Konkurrensverket har gjort oanmälda besök, så kallade gryningsräder, hos flera företag i musikinstrumentsbranschen i Sverige. Räderna har gjorts som ett led i en pågående utredning om konkurrensbrott..

DI - 3 timmar sedan

Finansministern: Italienska signalerna väcker oro

Signalerna från den nya italienska regeringen inger en viss oro. Men det återstår att se vilken politik regeringen kommer att driva..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.