DN > Ekonomi

Friday, 23 June, 10:31

DN - 21 maj 17 kl. 19:30

Ministern lovar förslag om bättre pensionerSocialminister Annika Strandhäll (S) vill att pensionsgruppen ska ta fram skarpa förslag för att stärka pensionärernas ekonomi. Förslagen ska vara klara i början av nästa år. – Det är en för stor andel pensionärer som tappat i köpkraft, säger hon..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Annika Strandhäll

Dela artikeln

3852 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ministern, lovar, förslagom bättre , pensioner
Nyteknik - 19 okt 12 kl. 14:49

Energiministern lovar: "Förslag om nettodebitering nästa år"

Energiminister Anna-Karin Hatt lovar att lägga ett konkret förslag om nettodebitering av el riksdagens bord under nästa år. De två tidigare utredningarna anser hon bara "nosat" på frågan..

ÖstersundsPosten - 23 feb 17 kl. 12:00

Vox Humana lovar förslag om ändring av sopavgifter

Ett medborgarförslag om att ta bort sopavgifter för fäbodvallar som saknar vatten, el och avlopp fick gehör från flera politiker i Härjedalens kommunfullmäktige. Trots det blev det avslag.
– Men jag lovar att återkomma med en motion i fråga, sa Pelle Persson från lokala partiet Vox Humana..

Länstidningen i Jämtland - 23 feb 17 kl. 12:00

Vox Humana lovar förslag om ändring av sopavgifter

Ett medborgarförslag om att ta bort sopavgifter för fäbodvallar som saknar vatten, el och avlopp fick gehör från flera politiker i Härjedalens kommunfullmäktige. Trots det blev det avslag.
– Men jag lovar att återkomma med en motion i fråga, sa Pelle Persson från lokala partiet Vox Humana..

HBL - 24 okt 14 kl. 16:30

Grahn-Laasonen lovar avloppsbesked före årsskiftet

De invånare i glesbygden som ännu inte fixat sin avloppsrening får leva i spänning ett tag till. Miljöministern Sanni Grahn-Laasonen (Saml) vill ännu inte uttala sig om vad hon tänker göra med den omstridda förordningen om avloppsrening i glesbygden.Grahn-Laasonen sade på en pressträff i Helsingfors på fredagen att hon väntar på en utredning från Finlands miljöcentral om verkställandet av förordningen.

Sydöstran - 17 mar 11 kl. 03:00

Ministern lovar mindre förvirring kring pensioner

BLEKINGE I dagarna har alla blekingar fått sina oranga kuvert med besked om sin framtida pension. För många en chockläsning - om man inte vet att det bara är en del av pensionen som redovisas..

UNT - 04 maj 16 kl. 15:20

Ministern: EU-förslag "en framgång"

Drygt 2,3 miljoner kronor per asylsökande..

UNT - 04 maj 16 kl. 16:38

Ministern: EU-förslag "en framgång"

Drygt 2,3 miljoner kronor per asylsökande..

Kristianstadsbladet - 01 aug 14 kl. 07:09

S lovar införa en ny, differentierad, pensionärsskatt

Replik på Ingegärd Wärnersson ”Vi måste avskaffa penisonärskatten”, 28/7.
Den skillnad som, genom jobbskatteavdragen, har uppstått mellan skatt på lön och skatt på pension kallas lite slarvigt för ”pensionärsskatten”.Alla de fem partierna, S och Alliansen, i riksdagens pensionsutskott vill att denna skillnad försvinner ”på sikt”.

YA - 03 sep 14 kl. 14:14

S lovar fler jobb i vården

Foto: Mark Hanlon
Socialdemokraterna lovar att nyanställa 50–60 personer på lasarettet i Ystad om partiet får styra i regionen.
– Vi kommer att anställa 2 000 fler i den skånska vården de närmaste fyra åren, säger Henrik Fritzon (S), partiets toppnamn i Region Skåne.– Det är en viktig förstärkning som kommer att märkas.

YLE - 19 maj 17 kl. 19:02

Ansvariga ministern gick på ett annat möte när riksdagen skulle diskutera Vasa centralsjukhus – är det okej?

När riksdagen skulle diskutera medborgarinitiativet för Vasa centralsjukhus gapade salen tom och inte en enda minister var närvarande. Rehula satt i ett annat möte och Sipilä brukar sällan delta. Åsikterna om hur seriöst politiker ska ta medborgarinitiativ går isär.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Lätt återhämtning i oljepriset

Oljepriset fortsatte att klättra på fredagsförmiddagen efter gårdagens uppgångar..

DN - 45 minuter sedan

Blandat på Asiens börser

Rörelserna var små på de ledande börserna under fredagen..

DN - 2 timmar sedan

Polisen varnar företag för nya bluffar

I sommar riskerar företag att utsättas för så kallade vd-bedrägerier, enligt polisen. Samtidigt varnar de för nya bluffmetoder..

DN - 3 timmar sedan

USA stoppar kött från Brasilien

USA stoppar tills vidare all import av färskt nötkött från Brasilien sedan många partier inte har godkänts i kontroller. Förbudet gäller tills tillräckliga åtgärder har vidtagits, enligt den amerikanska jordbruksmyndigheten USDA..

DN - 3 timmar sedan

Helt klart Geely–Proton

Volvo Cars ägare, kinesiska Geely, har skrivit under det slutgiltiga avtalet i affären med denförlusttyngda malaysiska biltillverkaren Proton..

DN - 12 timmar sedan

USA-börserna runt nollan

Oljepriserna, som hittills fallit med 20 procent i år, vände försiktigt uppåt och lättade trycket något på New York-börserna under torsdagen. Ett fat Nordsjöolja (Brent) höjdes till 45,22 dollar per fat, medan USA-oljan (WTI) värderades till 42,74 dollar per fat..

DN - 12 timmar sedan

May: Ingen EU-medborgare ska tvingas ut

Storbritanniens premiärminister Theresa May har nu lagt fram sina planer om framtida rättigheter för de EU-medborgare som finns i landet, rapporterar AFP och Reuters..

DN - 13 timmar sedan

Ett år efter brittiska folkomröstningen: Drottning i baren med min stärkta svenska krona

För ett år sedan på en valvaka i London, när det ofattbara verkade hända, frågade jag professor Simon Hix, guru i EU-frågor, ”vad händer nu?” – Ingen aning... förutom att pundet lär rasa i värde, svarade han.

DN - 17 timmar sedan

Regeringens samordnare jobbar vidare med ”nya städer”

Satsningen på nya exploateringar på skilda håll i Sverige – det har talats om nya städer – går nu vidare, säger bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson. Regeringens samordnare Johan Edstav fick på torsdagen sitt uppdrag förlängt och utökat mandat..

DN - 19 timmar sedan

Den mytomspunna femkronan snart värdelös

I myntsamlande amatörkretsar cirkulerar en seglivad myt om att fem kronor från 1972 är särskilt dyrbara. I själva verket är de värda precis fem kronor och om en vecka är deras värde noll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.