Sydsvenskan > Utrikes

Tuesday, 25 July, 00:44

Sydsvenskan - 19 maj 17 kl. 17:00

De 500 hyrcyklarna i Malmö är olagligaKommunen riskerar skadestånd i mångmiljonklassen för illa skött upphandling..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

541 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De 500, hyrcyklarnai , Malmöär , olagliga
YLE - 24 jun 14 kl. 15:23

Olagliga strejker inget finländskt fenomen

På tisdag morgon gick 300 anställda vid Itella Logistics i strejk. De AKT-anslutna transport- och terminalanställda är missnöjda över arbetsgivarens förslag att sänka deras löner. Arbetsgivaren anser att strejken är olaglig.

YLE - 02 nov 16 kl. 08:22

Eva-rapport: Olagliga strejker på grund av lönemodellen

Näringslivets delegation Eva slår fast i sin rapport att den centaliserade lönemodellen i Finland ger upphov till olagliga strejker. Förutom lönemodellen är det motsättningar mellan arbetsgivare och -tagare samt en svag känsla för laglydnad som anges som orsaker till att Finland har så mycket olagliga strejker. Också interna maktkamper inom arbetsmarknadsorganisationerna samt agget mot landets regering har ökat på antalet strejker.

YLE - 02 nov 16 kl. 08:22

Eva-rapport: Olagliga strejker av lönemodellen

Näringslivets delegation Eva slår fast i sin rapport att den centaliserade lönemodellen i Finland ger upphov till olagliga strejker. Förutom lönemodellen är det motsättningar mellan arbetsgivare och -tagare samt en svag känsla för laglydnad som anges som orsaker till att Finland har så mycket olagliga strejker. Också interna maktkamper inom arbetsmarknadsorganisationerna samt agget mot landets regering har ökat på antalet strejker.

Nyheter 24 - 25 aug 11 kl. 09:36

Google ska böta 500 miljoner dollar för annonsbrott


Har nått en förlikning med staten efter att ha spridit olagliga annonser. Nätjätten Google ska betala oerhörda 500 miljoner dollar till den amerikanska staten. Detta är resultatet av den förlikning Google accepterat sedan de via annonssystemet AdWords spridit annonser från kanadensiska onlineapotek som är illegala i USA.

Kristianstadsbladet - 07 aug 14 kl. 09:31

1 500 civila uppges dödade i Ukraina


Omkring 1 500 civila har dödats i Luhanskregionen i östra Ukraina sedan Ukraina inledde militäroffensiven mot de proryska separatisterna i mitten av april, uppger regionala myndigheter till den ukrainska tv-kanalen Channel 5. Enligt myndighetschefen Iryna Verihina kommer inga mattransporter in i Luhansk: - Företag levererar inga matleveranser till Luhansk eftersom medlemmar i olagliga väpnade grupper stoppar alla fordon som kommer in i staden och konfiskerar mat, säger hon.Samtidigt har en kyrka i staden träffats av ukrainsk artillerield, rapporterar den ryska tv-kanalen Rossiya-24.

BT - 07 aug 14 kl. 09:31

1 500 civila uppges dödade i Ukraina

Omkring 1 500 civila har dödats i Luhanskregionen i östra Ukraina sedan Ukraina inledde militäroffensiven mot de proryska separatisterna i mitten av april, uppger regionala myndigheter till den ukrainska tv-kanalen Channel 5. Enligt myndighetschefen Iryna Verihina kommer inga mattransporter in i Luhansk: - Företag levererar inga matleveranser till Luhansk eftersom medlemmar i olagliga väpnade grupper stoppar alla fordon som kommer in i staden och konfiskerar mat, säger hon.Samtidigt har en kyrka i staden träffats av ukrainsk artillerield, rapporterar den ryska tv-kanalen Rossiya-24.

Skånskan - 16 jul 16 kl. 23:10

Bilfantaster träffades på Malmö Raceway

MALMÖ För femte året i rad ordnade bilfantasterna i Re-Loaded Skåne i bilträff vid Malmö Raceway i oljehamnen på lördagskvällen. 4 000 besökare kom, vilket är publikrekord för banan.400 bilar ställde ut från amerikanare sav äldre årgång via ombyggda bilar av alla märken till det modernaste modeller, som hade fixats till och putsats.

BT - 27 jun 13 kl. 15:14

Storbeslag av olagliga läkemedel

Tullverket har hindrat införsel till Sverige av cirka 15 000 tabletter, kapslar och ampuller av främst narkotikaklassade läkemedel i en stor internationell insats mot olagliga läkemedel. Främst handlar det om narkotikaklassade läkemedel, potenshöjande medel och bantningsmedel. Stora partier med vad som verkar vara läkemedlet Tramadol har beslagtagits vid Arlanda och postterminalen Toftanäs i Malmö.

Expressen - 27 jun 13 kl. 15:19

58 gripna i tillslag mot olagliga läkemedel

58 personer har gripits i ett tillslag mot handeln av olagliga läkemedel. Totalt handlar det om nästan 10 miljoner tabletter till ett värde av 290 miljoner svenska kronor. ?

Sydsvenskan - 27 jun 13 kl. 15:23

Beslag av olagliga läkemedel

Tullverket har vid bland annat Toftanäs i Malmö hindrat införsel till Sverige av cirka 15 000 tabletter, kapslar och ampuller av främst narkotikaklassade läkemedel i en stor internationell insats mot olagliga läkemedel..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

”I en värld med begränsade resurser bör vi fokusera på de mest effektiva investeringarna.”

Modellen bakom malariabekämpningen borde prövas i andra sammanhang..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Stort IT-fel slog ut kortterminaler och larm

”Det här är superallvarligt.”.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Kommunal kamera livesänder försvarsaktivitet

En webbkamera uppsatt vid inloppet till Karlskrona är i hetluften, skriver Blekinge läns tidning. Enligt kommunen, som satte upp kameran, är syftet att visa upp Karlkronas vackra skärgård för nyfikna turister. Men kameran som livesänder dygnet runt råka.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Team Farang – världseliten i Freerunning gästar Malmö

Eventet lockade ett hundratal deltagare till trampolinparken, för att utöva sporten med det kända teamet..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Falkengren får miljoner för sparad semester

Annika Falkengren, som lämnade vd-jobbet på SEB den 15 juli, kommer att få en rejäl utbetalning för den semester hon sparat under tolv år på banken, skriver Dagens industri. – Hon får ut för innestående semester, det får hon, säger Viveka Hirdman-Ryrber.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Pojkar blev bestulna på mobiltelefoner vid Hyllie vattentorn – gäng försvann från platsen

En 11-årig och en 12-årig pojke blev bestulna vid Hyllie vattentorn av ett gäng..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Få gillar svartkontrakt trots bostadsbrist

Moraliskt fel att hyra ut utan hyresvärdens tillåtelse, anser 90 procent av hyresgästerna..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Lister kämpade sig in i turneringen

Malmöspelaren tog två vinster i regnigt Båstad..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Borgareparkens plaskdamm behöver rustas för miljoner

Gick sönder direkt när den öppnade sent på säsongen efter drygt mekande..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Pensionärerna räddar sommarscheman i Skåne

Över 125 sjuksköterskor rycker in och jobbar. För Eva Lindman är det både roligt och lönsamt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.