GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 25 June, 12:18

GöteborgsPosten - 19 maj 17 kl. 16:48

John Emil Johansson tävlar i digitala talangjakten "Self Made"Glöm klassiska Idol, det som gäller nu är en digital talangjakt där artisterna själva marknadsför sig i sociala medier. John Emil Johansson från Falköping är nu i "Self mades" semifinal: "Alla är helt otroligt duktiga så det är stenhård konkurrens", säger han till GP..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Emil Johansson, Self Made, Idol, Falköping, Self, GP

Dela artikeln

62 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: John, Emil, Johansson, tävlari , digitala, talangjakten, Self, Made
Dalarnas tidningar - 04 apr 18 kl. 19:05

Emil Danielsson tävlar i student-VM: "Alltid kul att representera Sverige"

I helgen är det dags för Student-VM i terränglöpning och en av de två tävlande från Sverige är Emil Danielsson från Dala-Järna. – Dessutom är det alltid kul att dra på sig de blågula kläderna och representera Sverige och tävla mot alla andra nationer, säger han..

NT - 16 feb 13 kl. 12:45

Stig H Johansson tävlar igen

Stig H Johansson gör comeback i tävlingssulkyn. Den 14 augusti kommer han att delta i ett kändislopp på Solvalla..

Nya Wermlands Tidningen - 24 jun 14 kl. 16:45

Göran E Johansson tävlar på Axevalla

Göran E Johansson lade körhandskarna på hyllan år 2007, men på fredag gör han comeback i tävlingssulkyn..

DN - 27 jan 17 kl. 05:30

Coleman och Johansson tävlar igen

Det är inte bara Sarah Sjöström som inleder sin VM-satsning den kommande helgen. Övriga svenska simeliten gör detsamma. I deras fall går startskottet i Malmö och i startlistan finns OS-simmare som Michelle Coleman och Jennie Johansson..

NSD - 17 mar 15 kl. 21:54

TV: Elina och Emil kör för guld

Kusinerna och klubbkamraterna Elina och Emil Öhman tävlar på hemmaplan i helgen då skotercross-VM arrangeras på Högheden i Älvsbyn..

SmålandsPosten - 26 feb 18 kl. 10:06

Niklas Strömstedt diggar John Lundviks mellolåt

På lördag återvänder Niklas Strömstedt till Växjö där han har fina minnen sedan ”Körslaget”. Och han passar på att hylla en Växjöartist, nämligen John Lundvik som tävlar i finalen i Melodifestivalen. – Hans ballad är bra och det är kul att han är från just Växjö, säger artisten..

NT - 15 aug 13 kl. 16:12

Johansson cyklar på hemmaplan

Den svenska cyklisten Emma Johansson tävlar i världscuptävlingarna i Vårgårda i helgen. Åskådarna kan vänta sig ett hemmahopp i storform, efter vinst i Thüringen runt och en andraplats i Route de France..

Helsingborgs Dagblad - 15 aug 13 kl. 16:18

Johansson cyklar på hemmaplan

Den svenska cyklisten Emma Johansson tävlar i världscuptävlingarna i Vårgårda i helgen. Åskådarna kan vänta sig ett hemmahopp i storform, efter vinst i Thüringen runt och en andraplats i Route de France. ?

Kristianstadsbladet - 15 aug 13 kl. 16:12

Johansson cyklar på hemmaplan


Den svenska cyklisten Emma Johansson tävlar i världscuptävlingarna i Vårgårda i helgen. Åskådarna kan vänta sig ett hemmahopp i storform, efter vinst i Thüringen runt och en andraplats i Route de France. - Det är alltid kul att vara på hemmaplan och det kommer vänner och familj.

Trelleborgs Allehanda - 15 aug 13 kl. 16:12

Johansson cyklar på hemmaplan


Den svenska cyklisten Emma Johansson tävlar i världscuptävlingarna i Vårgårda i helgen. Åskådarna kan vänta sig ett hemmahopp i storform, efter vinst i Thüringen runt och en andraplats i Route de France. - Det är alltid kul att vara på hemmaplan och det kommer vänner och familj.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Varning för giftiga musslor

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Tre personer hämtade av insatsstyrkan

Tre män i 25-årsåldern hämtades tidigt i morse in till förhör av polisens regionala insatsstyrka.
Männen plockades in av polisen efter att en man i samma ålder misstänks ha krävts till att betala någon form av skuld.
– Det ligger som en utpressning, nu får vi reda ut vad det är som har hänt, säger polisens presstalesman Thomas Fuxborg..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Närvaron på internet är aldrig tyst

Sara Arvidsson har läst Landsarkivets nya tankeväckande antologi om arkivens makt..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Livsavgörande frågor om miljö och ekonomi behöver få svar

Ekonomin och miljön hör ofrånkomligen ihop. Den mycket snabba ekonomiska utveckling vi sett under 1900-talet har inneburit att miljarder människor har kunnat lyftas ur fattigdom, samtidigt som samma ekonomiska utveckling tyvärr bidragit till att vi i dag står inför en rad globala ekologiska utmaningar som vi helt enkelt inte kan bortse från. Vi anser dock att i stället för att diskutera om hög ekonomisk tillväxt mest är bra eller dåligt bör fokus ligga på att analysera hur framtiden kan styras i en riktning som innebär att ytterligare människor kan lyftas ur fattigdom samtidigt som vi hanterar de globala ekologiska utmaningar vi står inför, skriver Olof Johansson-Stenman, Gunnar Köhlin, Åsa Löfgren och Thomas Sterner..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Frankrike lanserar europeisk krisstyrka

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Rätten: Attack mot synagoga var ett hatbrott

Attacken mot synagogan i Göteborg betecknas som ett hatbrott. Tre män döms av Göteborgs tingsrätt för grovt olaga hot och försök till grov skadegörelse. Straffet blir 2 års fängelse för två av dem och den tredje döms till 1 år och 3 månaders fängelse.

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Turkisk opposition accepterar valresultat

Oppositionsledaren Muharrem Ince accepterar president Recep Tayyip Erdogans valseger, men varnar för en farlig väg fört Turkiet. Rysslands och Ungerns presidenter hör till dem som gratulerar Erdogan till valsegern..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Kraftiga förseningar i tågtrafiken

Sedan lunchtid på måndagen är det kraftiga förseningar i tågtrafiken förbi Herrljunga. Förseningarna beror på två avgrävda kablar vid ett banarbete.
– Det är 90 minuters försening på flera tåg just nu, säger Beisi Sundin, presskommunikatör vid Trafikverket..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Kina sänker bankkraven för att tackla krisen

USA:s president Donald Trump planerar att införa begränsningar för kinesiska investeringar och för ny teknikexport till Kina. Samtidigt sänker Kina reservkraven för vissa banker i syfte att frigöra hundra miljarder dollar..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

En skola för olika

Att låta föräldrar isolera sina barn i etniska och religiösa enklaver är att lämna föräldrarna i fred men att lämna barnen i sticket. Alla människor har rätt att själva välja sin livsåskådning. Enligt Barnkonventionen, som ska implementeras i den svenska lagstiftningen, gäller detta även barn.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.