Skånskan > Nyheter

Sunday, 21 April, 20:57

Skånskan - 19 maj 17 kl. 16:00

Kävlingebo slog polis – får tre månaders fängelseKävlinge När polisen skulle gripa den 24-årige Kävlingebon gick han i stället till attack mot poliserna.
Nu döms mannen till tre års fängelse för bland annat misshandel och våld mot tjänsteman. ERWP.fif(1)I somras uppstod ett bråk på Din-x-macken på Nordanväg i Kävlinge. 24-åringen lockade bort en yngre man från hans bil.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
När, Kävlingebon, ERWP, Din, Nordanväg, Kävlinge

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kävlingebo, slog, polisfår , tre, månaders, fängelse
Skånskan - 12 dec 13 kl. 17:13

Man slog polis vid kontroll

En 22-årig Kävlingebo döms för våldsamt mostånd efter att ha försökt undgå att bli gripen i samband med att han stoppats i en trafikkontroll. Mannen slog bland annat en av polismännen..

NT - 18 jul 13 kl. 05:26

Kissade på teater och slog polis

När mannen blev tillsagd att sluta urinera offentligt gick han till attack och slog en polis i huvudet..

Hela Gotland - 14 jun 14 kl. 06:41

Slog polis i ansiktet

En man i 30-årsåldern slog en polis i ansiktet i samband med att han skulle omhändertas..

UNT - 16 maj 16 kl. 12:36

Pojke slog polis på sjukhuset

En 16-årig pojke slog sönder ett fönster och sparkade mot en polis på söndagskvällen..

Corren - 16 okt 17 kl. 19:00

Slog polis ansiktet - sade förlåt direkt

Den man i 30-årsåldern som i oktober i fjol slog en kvinnlig polis i ansiktet har dömts för våld mot tjänsteman..

SmålandsPosten - 31 okt 18 kl. 12:17

Dom: Växjöbo vaknade upp på sjukhus – slog polis i ansiktet

Den 21-årige Växjöbon vaknade upp på psykakuten – och slog direkt ett knytnävsslag som träffade en polis i ansiktet. Nu döms han för våld mot tjänsteman och en rad andra brott..

Västerbottens Folkblad - 21 feb 11 kl. 09:53

Berusad man slog polis i ansiktet

SKELLEFTEÅ När den kvinnliga polisen skulle omhänderta mannen för fylleri blev han rasande och slog till henne i ansiktet. SKELLEFTEÅ När den kvinnliga polisen skulle omhänderta mannen för fylleri blev han rasande och slog till henne i ansiktet. Händelsen inträffade ?

Västerbottens Folkblad - 29 aug 16 kl. 11:18

Slog polis i ansiktet

En 36-årig man döms till rättspsykiatrisk vård efter att ha slagit en polis i ansiktet. Mannen drack öl inne på en busstation i Umeå, och var berusad när polis närmade sig. Polisen sa åt mannen att lämna platsen – vilket han gjorde.

Skånskan - 08 mar 17 kl. 19:00

Sparkade på traktor – slog polis

Kävlinge När polisen skulle gripa en 24-årig man som just vandaliserat en traktor slog denne polismannen som skulle gripa honom. ERWP.fif(0)Dessförinnan hade han också sparkat traktorägaren på benet flera gånger.

Expressen - 29 okt 17 kl. 10:03

Slog polis i ansiktet under storbråk

Det blev rejält stökigt utanför en nattklubb i Landskrona under lördagsnatten.En polis misshandlades och två personer omhändertogs av polis. De två misstänks nu för en rad brott..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 timmar sedan

Med en smak av 60-tal och blåögd soul

Blogg På långfredagen släppte Astrid Holiday singeln Mirror..

Skånskan - 6 timmar sedan

Bil voltade ned från bro

Malmö Vid halv tre-tiden voltade en personbil ned från en bro på Axel Danielssons väg i Malmö.Larmet nådde polisen 14:37. Personbilen hade då voltat ned från bron och landat på taket.

Skånskan - 12 timmar sedan

Gammal skola brann ner i Vesslarp

Östra Göinge Polisen har upprättat en anmälan om grov mordbrand efter att två byggnader, som tidigare bland annat fungerat som skola, i Vesslarp brunnit ner under natten till påskdagen.Larmet om branden i Vesslarp, som ligger cirka en halvmil söder om Lönsboda, kom strax före klockan två under natten till påskdagen. – Det kom larm om att slog ut lågor ur fönstren och när räddningstjänsten kom till platsen brann det rejält.

Skånskan - 12 timmar sedan

SD: Privatskola på Storkskolan

Sjöbo Internationella engelska skolan skulle kunna ta över Storkskolan i Blentarp. Det föreslår Sverigedemokraterna i en motion.– Om Engelska skolan bygger för att etablera sig i Sjöbo så gör de inte det för 200 elever, utan för 500-600.

Skånskan - 12 timmar sedan

För få grönytor i Varvsstaden

MALMÖ För få grönytor och för smala gator. En ny metrostation finns inte med i planerna.
Skyfallsrisken bör utredas när en ny gång- och cykelbro placeras över hamnbassängen.

Skånskan - 13 timmar sedan

En tidskrift söker sin redaktion

Lyrikspalten Tips: Åk till Louisiana och se Pipilotti Rist! Färgglatt, lekfullt, feministiskt. Utställningen pågår fram till och med den 23 juni 2019.

Skånskan - 13 timmar sedan

Polisanställd tafsade på kollega

Malmö Den manliga passkontrollanten smekte sin kvinnliga chefs rumpa i flera sekunder, ett händelseförlopp som sågs av en annan kollega.
Nu döms mannen, men slipper betala skadestånd till offret.Det var den tredje oktober i fjol som den 51-åriga mannen och hans kvinnliga kollega befann sig på Hyllie station i Malmö för att genomföra passkontroller på tågresenärer.

Skånskan - 22 timmar sedan

Män skadade efter storbråk i Borrby

Borrby Polis och ambulans larmades till Borrby på lördagskvällen på grund av ett bråk med ett flertal inblandade personer.Personerna ska ha slagits med tillhyggen. Polis åkte till två olika adresser i Borrby och på det ena stället anträffades två män med skärskador.

Skånskan - 22 timmar sedan

Misstänkt skottlossning – man gripen

Malmö En man greps på lördagskvällen efter att polis larmats till en adress på Nobelvägen i Malmö.Polisen åkte till platsen i närheten av Nobeltorget med flera patruller för att undersöka en misstänkt hotsituation, men fick även uppgifter om att det hörts en hög smäll. I trappuppgången hittade polisen spår av förmodad skottlossning och lyckades kort därefter senare lokalisera och gripa en man, som initialt är misstänkt för grovt vapenbrott och framkallande av fara för annan.

Skånskan - 23 timmar sedan

Skrällpoäng av Prespa Birlik

FOTBOLL Topptippade IS Halmia på besök i division 2 västra.
Då svarade Malmöklubben KSF Prespa Birlik för en riktigt bra insats och plockade poäng efter 1-1 (1-1).– Halmia hade mycket boll, men vi stod rätt i positionerna för att kunna kontra och det lyckades väl, konstaterade tränare Adem Özay som själv missade matchen på grund av utbildning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.