Aftonbladet > Nyheter

Monday, 25 June, 19:15

Liknande nyheter

Taggar: Tovas, familj, stöttadesav en hel , bygd
Kristianstadsbladet - 10 okt 14 kl. 23:38

Polisen gav fel familj dödsbud


Ett föräldrapar i staden Juneau i Alaska underrättades av polisen att deras son omkommit i en trafikolycka. Några timmar senare förbyttes deras sorg i glädje: de upptäckte att sonen i själva verket var vid liv och mådde bra.Polisen hade förväxlat två familjer med samma efternamn, och polischefen Bryce Johnson har bett om ursäkt för det inträffade.

BT - 10 okt 14 kl. 23:38

Polisen gav fel familj dödsbud

Ett föräldrapar i staden Juneau i Alaska underrättades av polisen att deras son omkommit i en trafikolycka. Några timmar senare förbyttes deras sorg i glädje: de upptäckte att sonen i själva verket var vid liv och mådde bra. Polisen hade förväxlat två familjer med samma efternamn, och polischefen Bryce Johnson har bett om ursäkt för det inträffade.

BT - 11 sep 13 kl. 19:04

"Vi hörde när folk avrättades"

I dag är det exakt fyrtio år sedan den blodiga militärkuppen i Chile. Julia Jacobson på Hässleholmen hamnade i händelsernas centrum i Santiago. ?

Nyheter 24 - 03 jan 14 kl. 14:09

Åts upp naken av 120 hundar – så avrättades diktatorns mentor"Förrädare"

PYONGYANG. Nordkoreas diktator Kim Jon-un fortsätter att uppträda i högsta grad osympatiskt. Tidigare ska han ha gett order om att hans före detta flickvän skulle avrättas framför ögonen på hennes familj efter att hon anklagats för att ha producerat porr..

UNT - 10 okt 14 kl. 23:38

Polisen gav fel familj dödsbud

Ett föräldrapar i Alaska underrättades av polisen att deras son omkommit i en trafikolycka..

Helsingborgs Dagblad - 10 okt 14 kl. 23:40

Polisen gav fel familj dödsbud

Ett föräldrapar i staden Juneau i Alaska underrättades av polisen att deras son omkommit i en trafikolycka. Några timmar senare förbyttes deras sorg i glädje: de upptäckte att sonen i själva verket var vid liv och mådde bra. Polisen hade förväxlat två familjer med samma efternamn, och polischefen Bryce Johnson har bett om ursäkt för det inträffade..

SvD - 10 okt 14 kl. 23:38

Polisen gav fel familj dödsbud

Ett föräldrapar i staden Juneau i Alaska underrättades av polisen att deras son omkommit i en trafikolycka. Några timmar senare förbyttes deras sorg i glädje: de upptäckte att sonen i själva verket var vid liv och mådde bra..

Skånskan - 24 jan 17 kl. 19:03

Familj lurade staten på över åtta miljoner

Malmö Han uppfattades som ett gravt skadat barn. I verkligheten tvingades den i dag 32-årige mannen spela svårt utvecklingsstörd i 17 år. Nu åtalas familjen för assistansbedrägerier om nära 9 miljoner kronor.

Kristianstadsbladet - 18 okt 12 kl. 12:29

Norrman som sades ha stupat lever


Den norrman som i förra veckan uppgavs ha dödats i strider i Aleppo-området i Syrien, är vid liv. Mannen skickade på torsdagen ett textmeddelande till sina anhöriga, skriver VG på nätet.Mannens familj underrättades om dödsfallet i förra veckan.

BT - 18 okt 12 kl. 16:25

Norrman sades ha stupat - lever

Den norrman som i förra veckan uppgavs ha dödats i strider i Aleppo-området i Syrien, är vid liv. Mannen skickade på torsdagen ett textmeddelande till sina anhöriga, skriver VG på nätet. Mannens familj underrättades om dödsfallet i förra veckan.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 45 minuter sedan

Misstänkt skjutning – man skadad

Aftonbladet - 1 timme sedan

Inget skadestånd till Sture Bergwall

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Teorin: England lägger sig mot Belgien

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Skolinspektionen stänger friskola

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Kan asylläger stoppa döden på Medelhavet?

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Polisen om hoten: ”Ingen rolig läsning”

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Kaj Linna om åren som oskyldigt dömdOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.