Aftonbladet > Nyheter

Monday, 25 September, 11:46

Liknande nyheter

Taggar: Familjens, sorgefter en , saknad, dotter
BT - 14 maj 14 kl. 08:02

Whitney, en saknad dotter

Det finns något särskilt i blicken när en mor ser på sin dotter. Ömhet men också en känsla av att där står en människa hon känner bättre än vad någon annan gör. Jag har sett den hos mödrarna till flera av mina flickvänner genom åren och ibland har jag frågat mig om inte den där känslan är en illusion.

Expressen - 28 mar 15 kl. 08:17

Familjens sorg efter Emily och Yvonne

SEYNE-LES-ALPES. Yvonne Selke, 58, älskade att resa med sin dotter Emily, 22. Det var också så de dog - tillsammans, på väg mot ett nytt äventyr.

Skånskan - 02 jun 16 kl. 15:00

Om sorg, saknad och stark livsvilja

rECENSION/LITTERATUR BOK
Dagbok från ditt försvinnande
Författare: Malin Lagerlöf
Förlag: Wahlström & WidstrandDen 6 oktober 2011 försvann regissören Daniel Lind Lagerlöf efter att han letade efter filmmiljöer i Tanumshede på västkusten. Kroppen hittades aldrig men troligtvis halkade han på klipporna och drunknade. Kvar blev frun och tre barn, varav den minste var 3 månader.

GT - 24 okt 15 kl. 13:17

Familjens sorg efter mördade Lavin, 20

Deras son mördades när han försökte stoppa 21-åringen. Nu har Lavin Eskandars familj för första gången besökt minnesplatsen utanför skolan. Mamman ropade ut sin sorg: – Lavin, du är en ängel, du är en hjälte..

Expressen - 13 feb 17 kl. 19:29

Familjens sorg - tio år efter Johanna Sällströms död

För tio år sedan tog skådespelerskan Johanna Sällström sitt liv. Hennes pappa Roy Sällström förföljs av sin sorg och har bearbetat den på flera sätt. Nu har han ett råd till andra sörjande: – Är det något jag vill uppmana till så är det att prata av sig och höra andra människor..

Nya Wermlands Tidningen - 03 jan 13 kl. 20:04

En annorlunda historia om en saknad dotter

? Det är hämtat ur verkligheten men friserat, säger Lars Nilsson om sin tolfte bok ?Sara - en annorlunda dotter?

Helsingborgs Dagblad - 30 jul 17 kl. 11:02

Familj åtalad för kidnappning av dotter

Två föräldrar och deras två tonårssöner har åtalats vid Hudiksvalls tingsrätt för olaga frihetsberövande, rapporterar SVT Gävleborg. Familjens 17-åriga dotter var placerad på ett skyddat boende i Söderhamn för att undvika ett tvångsgifte, men hittades a.

Sydsvenskan - 30 jul 17 kl. 11:02

Familj åtalad för kidnappning av dotter

Två föräldrar och deras två tonårssöner har åtalats vid Hudiksvalls tingsrätt för olaga frihetsberövande, rapporterar SVT Gävleborg. Familjens 17-åriga dotter var placerad på ett skyddat boende i Söderhamn för att undvika ett tvångsgifte, men hittades a.

Expressen - 18 mar 14 kl. 07:07

Familjens sorg efter Tim som dog i krock

Antalet dödsoffer i trafiken minskar år för år. Förra året sjönk antalet till 263 personer. Tim Nilsson, 24, från Broby var en av dem.

GT - 04 dec 15 kl. 09:09

Familjens sorg: Skulle ha kommit hem till jul

Efter sex veckor på sjukhus hade Nazir Amso, 42, blivit bättre – och hoppades få komma hem lagom till sonens födelsedag den 22 december. Men i går kväll avled Nazir. Han blev Anton Lundin Petterssons tredje dödsoffer vid skolattacken i Trollhättan.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 1 timme sedan

SD-topp avgår efter nazianklagelser

Aftonbladet - 5 timmar sedan

Polisen låter familjeledare lösa konflikter

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Trafikverket: Blixtar slår ut järnvägen

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Då döps prins Gabriel

Aftonbladet - 1 timme sedan

Kushner använde privat mejl i Vita huset

Aftonbladet - 2 timmar sedan

När grannen får besök av en älgOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.