Sydöstran > Nyheter

Wednesday, 21 November, 13:00

Liknande nyheter

Taggar: Nattlig, stöldvåg, längs, E22, tjuvar, lämnade, spår

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Morfintabletter försvann från boende

Flera tabletter och kapslar av ett narkotikaklassat läkemedel som förvarades i ett medicinskåp försvann. En utredning har inte kunnat ge svar på hur det gått till..

Sydöstran - 10 minuter sedan

Nyckelspelaren förlänger med HIF

Målvakten Uros Tomic stannar i HIF Karlskrona i ytterligare två säsonger..

Sydöstran - 3 minuter sedan

Tidig övervikt ger lägre längdökning

Barn med övervikt i tidiga år växer mindre än andra under puberteten. Det visar en studie av kroppslängd som gjorts vid Sahlgrenska akademin. Sambandet stämmer med läkares praktiska erfarenhet, men har inte visats i forskning tidigare.

Sydöstran - 15 minuter sedan

Explosion i universitetsbyggnad i Lund

En explosion har skett i universitetsbyggnaden Fysicum i Lund. Polisen har spärrat av platsen med ungefär hundra meters avstånd till byggnaden och människor evakueras. - Det är främst för att räddningstjänsten ska kunna kontrollera platsen ostört.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Karlernäs förlänger med svenska mästaren

Landslagsmittfältaren Julia Karlernäs blir kvar i Piteå. Under onsdagen meddelade den allsvenska mästarklubben att Karlernäs, som på Fotbollsgalan utsågs till "Damallsvenskans mest värdefulla spelare", skrivit på ett nytt avtal.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Italien kan straffas i budgetstrid

EU-kommissionen konstaterar som väntat att Italien gör en "särskilt allvarlig överträdelse" när man inte följer kommissionens budgetråd. Därmed öppnas för sanktioner mot regeringen i Rom - även om processen är utdragen och långt ifrån given. - Siffrorna talar för sig själv.

Sydöstran - 1 timme sedan

Succé för bussresor till nattklubb – utökar platserna

Det blev hård konkurrens om platserna på ”nattklubbsbussen” som gick från Karlskrona, via Ronneby, till nattklubben Hive i Karlshamn förra helgen. Nu utökar nattklubben med en större buss inför lördagens festkväll..

Sydöstran - 1 timme sedan

Fastighetsägare får betala sanktionsavgift

En fastighetsägare i Olofström tvingas betala nästan 3000 kronor i sanktionsavgift för att han uppfört en byggnad utan att söka bygglov..

Sydöstran - 1 timme sedan

Irlands förbundskapten slutar

Irlands förbundskapten Martin O'Neill och hans assisterande Roy Keane slutar efter fem år. - Martin såg till att vi fick njuta av några härliga kvällar på Aviva Stadium och på bortaplan i Lille, Wien och Cardiff - som var höjdpunkter för irländsk fotboll, säger förbundsordföranden Donal Conway.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Fiskeförbud mot ål möts av kritik

Sedan första november och tre månader framåt råder förbud mot att fiska ål i svenska kustområden. Men beslutet, som fattats av EU:s fiskeministrar, får kritik av Havs- och vattenmyndigheten för att inte vara heltäckande, skriver Göteborg Direkt.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.