Expressen > Nyheter

Tuesday, 25 June, 03:59

Expressen - 14 maj 17 kl. 17:06

Tre bilar inblandade i kollision i korsningTre bilar var på söndagen inblandade i en krock i en korsning.Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till olyckan.– Ambulansen är kvar men jag vet inte om någon behöver följa med, säger Claes Jeppsson, yttre befäl på räddningstjänsten..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Claes Jeppsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, bilar, inblandadei , kollisioni , korsning
Expressen - 22 maj 13 kl. 10:25

Tre bilar i kollision utanför Frändefors

En krock med tre bilar inblandade skedde vid tiotiden på onsdagen. Olyckan skedde på E45 vid Frändefors. Det är inte känt om någon skadats i olyckan..

Västerbottens Folkblad - 31 maj 13 kl. 16:37

Tre bilar inblandade i olycka

En trafikolycka med flera fordon inblandade har skett i cirkulationsplatsen på Gimonäs. Olyckan inträffade vid 16.20-tiden i rondellen Kolbäcksvägen/Porfyrvägen.

GT - 13 okt 17 kl. 16:59

Olycka på E6 i rusningstrafiken – tre bilar inblandade

En trafikolycka har inträffat på E6 i norra Göteborg.– Vi är på väg, det ska vara tre bilar inblandade, uppger larm- och ledningsoperatören vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

UNT - 25 maj 12 kl. 19:45

Tre bilar i kollision

Tre bilar varav en med husvagn, var inblandade i en kollision på länsväg 76 mellan Öregrundsavfarten och Snesslinge på fredagskvällen..

Västerbottens Folkblad - 18 jan 13 kl. 09:33

Tre bilar i kollision

Tre bilar var inblandade i en kollision på E4 på fredagsförmiddagen. Olyckan inträffade i norrgående fil mellan Nordmaling och Hörnefors, i höjd med Torsmyrans naturreservat. [...

Expressen - 06 okt 17 kl. 16:13

Tre bilar inblandade i kollision

Två olyckor har inträffat i Malmö under fredagseftermiddagen på kort tid.Den ena har inträffat i centrala Malmö där två bilar har kolliderat.– Mellan Smedjekullsgatan och Östra Fäladsgatan ska tre bilar initialt vara iblandade, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral.

YA - 07 mar 14 kl. 10:31

Tre bilar i kollision

En trafikolycka inträffade vid klockan 09.20 på fredagsmorgonen.
Tre bilar ska vara inblandade i olyckan som inträffade på Klambyholmsvägen.

GT - 19 jul 15 kl. 16:06

Tre bilar i kollision – en person till sjukhus

Flera personbilar är inblandade i en krock i närheten av Varberg. En person har avförts till sjukhus i ambulans. – Det ska röra sig om tre bilar som har stött samman och olyckan orsakar långa köer, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman i Region Väst..

GT - 12 dec 15 kl. 16:32

Tre bilar i kollision – orsakade trafikstopp

En flerfordonskrock har inträffat i anslutning till Tingstadstunneln i Göteborg. Tre bilar var inblandade i kollisionen – ingen person kom till skada. – Olyckan har skett i direkt anslutning till Tingstadstunneln, i södergående riktning på Hisingssidan, säger Susanne Arvidsson, vakthavande befäl vid polisen i Region Väst..

GT - 09 mar 16 kl. 16:37

Tre bilar inblandade i kollision

Tre bilar har krockat på Söderleden i riktning mot Mölndal. – Det är i riktning österut, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Man skjuten i Västerås – förd till sjukhus

En man har skottskadats i Västerås och vårdas nu på sjukhus.– Han var talbar när vi kom till platsen, säger Jonas Lindgren, RLC-befäl vid polisen i region Mitt..

Expressen - 4 timmar sedan

En person misstänkt knivstucken i Köpenhamn

Strax efter halv elva på måndagskvällen rapporterades det att en person blivit knivstucken i Köpenhamn.Enligt BT är det flera poliser på platsen, och en ambulans..

Expressen - 4 timmar sedan

Efter storbranden – tolv familjer erbjuds nya kontrakt

Det har snart gått två veckor sedan den förödande branden i Malmö tvingade 23 familjer att evakuera.
Trots att fastighetsägaren inte har något krav på sig att hjälpa de drabbade hyresgästerna, så har hittills har 12 av familjerna blivit erbjudna nya bostäder i Malmö eller Lund, rapporterar Sydsvenskan..

Expressen - 4 timmar sedan

Underklädestjuv tagen på bar gärning – bytte om i skyltfönstret

En misstänkt underklädestjuv kunde tas på bar gärning på lyxvaruhuset Harvey Nichols i Manchester i går.Kvinnan hade bytt om till underkläder i butiken och sedan satt på sig sina vanliga kläder utanpå.Hon hade dock missat att hon utfört manövern ståendes i skyltfönstret - med en publik på flera hundra personer..

Expressen - 4 timmar sedan

Vandaliserade 22 bilar – under svår berusning

Två unga män vandaliserade under berusning 22 bilar och krossade 18 fönsterrutor vid tågstationen i Falkenberg.Nu har de fått sin dom, skriver Hallands Nyheter. Den ene döms till skyddstillsyn, den andre till elva månaders fängelse..

Expressen - 4 timmar sedan

Brand i fordon spred sig till skolbyggnad

Sent på måndagskvällen larmades polis och räddningstjänst till Lund, där ett fordon uppgavs brinna.När räddningstjänsten kom fram hade branden spridit sig till en skolbyggnad som var i nära anslutning till fordonet. – Det vi har fått veta är att räddningstjänsten jobbar med släckning och att kontrollera spridningsrisk, säger Rickard Lundquist, presstalesperson på region Syd.

Expressen - 5 timmar sedan

GW:s serie fick avbrytas – efter olycka i Göteborg

Inspelningen av TV4-serien Bäckström fick på måndagen avbrytas – på grund av en olycka. Serien, som baseras på Leif GW Perssons böcker, har Kjell Bergqvist i huvudrollen. – Det är för tidigt att säga exakt vad som inträffade och vi vill inte spekulera i orsaker, säger Elias Giertz, pressansvarig för drama på C More och TV4, till GP.

Expressen - 5 timmar sedan

Boaty McBoatfaces första upptäckt för klimatforskningen

Den brittiska forskningsubåten Boaty McBoatface gjorde på sin första expedition en imponerande upptäckt för klimatforskningen, skriver CNN.Den fjärrstyrda undervattensfarkosten hittade en betydande koppling mellan höjda havstemperaturer och vindar i Antarktis..

Expressen - 5 timmar sedan

Talar ut – efter anklagelse om våldtäkt av Trump

I en intervju med CNN berättar journalisten E. Jean Carroll, 75, om våldtäkten hon anklagar president Donald Trump för. – Han drog ner mina trikåer.

Expressen - 6 timmar sedan

Expertens uppmaning: Låt sälarna vara!

När värmen slår till är det många som flockar till stränderna för att bada.Men det är inte bara människor som lockas till strandkanten, utan även sälungar. Nu uppmanar experter att inte bli för närgången med sälarna – och att absolut inte knuffa tillbaka dem i vattnet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.