SvD > Nyheter

Thursday, 16 August, 23:37

SvD - 04 maj 17 kl. 15:40

Hur stort tålamod har regeringen med postchefen?Postnords vd Håkan Ericsson lyckas med konststycket att skjuta förtroendet för bolaget ytterligare i sank. Kunder, anställda och ägarna – skattebetalarna – har fått nog sedan länge. Måttet borde snart vara rågat även på politisk nivå..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Håkan Ericsson

Dela artikeln

31 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hur stort, tålamodhar , regeringenmed , postchefen
GT - 02 maj 17 kl. 21:08

Hur stort tålamod har IFK:s styrelse?

Här bänkade man sig för en härlig 1-1-föreställning – och så var det över på 28 minuter.  Blåvitt skapade mer än på hela säsongen, BK Häcken vann med 4-0 och Mikael Stahre fick revanschen han så gärna ville ha mot sin gamla klubb.  Och man undrar ju hur stort tålamod IFK Göteborgs styrelse har.

Expressen - 11 aug 16 kl. 16:34

Kärnans ordförande: 'Varit stort tålamod'

Supporterklubben Kärnans ordförande Erik Kruse ser positivt på Helsingborgs tre sommarvärvningar. Samtidigt tycker han att HIF-managern Henrik Larsson var fel ute i sina uttalanden om att supportrarna saknar tålamod. – Det är snarare tvärtom, tålamodet och förståelsen att klubben sitter i ett kärvt läge rent ekonomiskt har varit stort, säger Erik Kruse..

Kristianstadsbladet - 13 apr 11 kl. 17:17

Stort förtroende för regeringen

Förtroendet för regeringen det högsta sedan 1986.
Tendensen har sedan 1986 varit ett stadigt sjunkande förtroende för regeringen, med undantag för vissa toppar under valåren. Professor Sören Holmberg menar att det är hanteringen av den ekonomiska krisen 2008 som ligger bakom förtroendeökningen.

HBL - 24 mar 14 kl. 14:00

”Nu vilar ett stort ansvar på regeringen”

– Hur strukturpaketet genomförs är helt avgörande för Finlands ekonomiska framtid, säger Aktias gamla och nya chefsekonom Timo Tyrväinen respektive Anssi Rantala. De anser att regeringen har en mycket ansvarsfull uppgift.Aktias chefsekonom Timo Tyrväinen är nöjd.

SvD - 04 dec 11 kl. 08:44

Stort förtroende för regeringen

59 procent av svenskarna anser att regeringen gör ett bra jobb..

ÖstersundsPosten - 19 maj 16 kl. 12:40

Debatt: Stort ansvar på regeringen att lösa bostadskrisen

De blocköverskridande bostadssamtal som regeringen tidigare i år tog initiativ till var efterlängtade. Men nu kommer illavarslande signaler om att partierna har svårt att komma överens..

GöteborgsPosten - 05 apr 17 kl. 14:53

Expert: Det ryska tålamodet är stort

Bashar al-Assad vinner Syrienkriget och Ryssland får geopolitiskt inflytande i Mellanöstern. Så ser den ryska prioriteringen ut – och Moskva har stort tålamod med den syriska regimen på vägen dit, säger en expert..

SvD - 05 apr 17 kl. 15:00

Expert: Det ryska tålamodet är stort

Bashar al-Assad vinner Syrienkriget och Ryssland får geopolitiskt inflytande i Mellanöstern. Så ser den ryska prioriteringen ut – och Moskva har stort tålamod med den syriska regimen på vägen dit, säger en expert..

Helsingborgs Dagblad - 05 apr 17 kl. 14:52

Expert: Det ryska tålamodet är stort

Bashar al-Assad vinner Syrienkriget och Ryssland får geopolitiskt inflytande i Mellanöstern. Så ser den ryska prioriteringen ut – och Moskva har stort tålamod med den syriska regimen på vägen dit, säger en expert. Rysslands version av händelseförloppet.

Kristianstadsbladet - 05 apr 17 kl. 14:52

Expert: Det ryska tålamodet är stort

Bashar al-Assad vinner Syrienkriget och Ryssland får geopolitiskt inflytande i Mellanöstern. Så ser den ryska prioriteringen ut - och Moskva har stort tålamod med den syriska regimen på vägen dit, säger en expert.(TT).

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:52

Skola straffas – snokade i elevens mobiltelefon

Biträdande rektorn sa åt en elev att låsa upp sin telefon och gick sedan igenom innehållet. Agerandet har fått Barn- och elevombudet (BEO) att kräva skolan i Halmstad på 10 000 kronor i skadestånd till eleven för kränkande behandling..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:41

Svenskt Dream Team ska bryta VM-trend

Rekordmånga NHL-spelare finns med och det svenska VM-laget stämplas som något av ett Dream Team. Men faktum är att mängden NHL-spelare och framgångar inte går hand i hand. – Vi får se till att bryta den trenden, säger backstjärnan Victor Hedman..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:39

May sågas för ”hybrid av Nixon och Cersei Lannister”

Ett starkt och stabilt ledarskap har varit Theresa Mays mantra inför nyvalet i juni. Men på onsdagen anklagade hon plötsligt Bryssel för att försöka påverka valresultatet. ”Instabilt”, säger kritikerna, ”magnifikt” säger hennes anhängare..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:15

Hockeyns bästa tid är nu – och VM hetare än på länge

Finalserien mellan HV71 och Brynäs var propaganda för sporten. Samtidigt tillbringas de ljusa nätterna med fördel framför tv:n, där det bjuds högklassig dramatik i Stanley Cup-slutspelet. Och nu börjar VM.

SvD - 04 maj 17 kl. 16:05

Sopor och nöjen – Le Pens vapen i norr

Klyftan är djup mellan stad och landsbygd i ett splittrat franskt presidentval. Där misstron och arbetslösheten härskar försöker Marine Le Pen samla stöd – med hjälp av bättre sophämtning och nöjesliv..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:49

Hetaste NHL-profilerna i ishockey-VM

Här finns World Cup-vinnare som Matt Duchene, framtidsnamn som Jack Eichel och poängsprutor som Nikita Kutjerov. Ishockey-VM innehåller en rad NHL-profiler. Den största av dem alla är dock svensk – Victor Hedman är VM-turneringens största profil i TT:s rankning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:51

Neymar upp i rätten – misstänks för bedrägeri

Den brasilianske fotbollsstjärnan Neymar misstänks för bedrägeri och korruption och ska infinna sig i rätten, meddelar spansk domstol..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:46

Grönborg mörkar premiärlaget

Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg väljer att mörka sitt lag till VM-premiären mot Ryssland. Hur många platser han lämnar öppna i VM-truppen återstår att se. – Det får ni se i kväll, sade han efter torsdagens träning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.