Dagens PS > Ekonomi

Sunday, 15 September, 20:41

Dagens PS - 04 maj 17 kl. 13:03

Tipser har ökat med 900 procentI tisdags berättade en av grundarna till techbolaget, Marcus Jacobsson, på DagensPS.se om hur entreprenörsdrömmen blev verklighet tillsammans med kompanjonerna Jonas Sjöstedt och Axel Wolrath. Marcus Jacobsson avslöjade också vad som ligger härnäst i pipen: ”Vi förbereder nu lansering tillsammans med publicistpartners i främst Tyskland och USA, där planen är att gå live i minst ett av dessa länder under andra halvan av året. Samtidigt ser vi stor efterfrågan i Sverige och vi utökar samarbetet med befintliga publicister”, berättade han. Nu skriver Breakit att en av Tipsers nya kunder är DN Kultur och att affärerna tagit ordentlig fart.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Jacobsson, DagensPS, Jonas Sjöstedt, Axel Wolrath, Tyskland, USA, Sverige, Breakit, Tipsers, DN Kultur, Marcus Jacobsson, Amazon, Wolrath, Europas, Nordamerikas, Tipser, Dagensps

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tipserhar , ökatmed , 900procent
Dagensanalys.se - 11 jul 19 kl. 05:02

Tipser vill rädda tidningarna

E-handelsplattformen Tipser ska hjälpa svenska mediehus att behålla sina annonsintäkter. Traditionella mediehus har svårt att behålla sin del av annonskakan när de stora jättarna Google, Amazon och Facebook tar allt större marknadsandelar. Allt fler börjar tidningar börjar därför satsa på e-handel.

DI - 23 mar 16 kl. 09:38

De investerar 12 miljoner i Tipser

Tipser, tjänsten som förmedlar webbshopping på mediesajter, tar in 12 Mkr i riskkapital. Bakom investeringen står Peter Dahlberg, vd på djursjukhuset Anicura, och Johan Andersson, son till industrimannen Rune Andersson..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så har priset på SL-kortet ökat genom årenSå har priset på månadskort ökat genom åren

Månadskortet i kollektivtrafiken i Stockholm infördes för första gången 1971, skriver Metro. Då gick det på en 50-lapp jämt, men sedan dess har priset skjutit i höjden.LÄS MER: Så mycket höjs SL-kortet medNyheter24 skrev igår om att Alliansen vill höja priset på månadskortet från dagens 790 kronor till 900 kronor, alltså en rejäl höjning från en natt till en annan.

Kristianstadsbladet - 27 jul 12 kl. 10:00

Krävs på 8?900 kronor

Foto: Jörgen Johansson
Efter att Joachim Persson lagt upp en bild på sin frus privata blogg kom en faktura från Bildombudsmannen på 8?900 kronor. Nu vill han varna andra som kan vara i riskzonen.

YLE - 03 aug 16 kl. 05:41

HS: Antalet bostadslösa ha ökat

Antalet bostadslösa i Helsingfors ökade förra året, skriver Helsingin Sanomat. I hela landet var nästan 8 000 personer bostadslösa år 2015 och av dem finns två tredjedelar i huvudstadsregionen. Förra året saknade nästan 7 900 personer bostad i Finland, 6 800 av dem var ensamstående.

Kristianstadsbladet - 13 dec 12 kl. 18:57

900 000 på flykt i våldets Kongo


Drygt 900 000 människor har tvingats lämna sina hem på grund av våldet i den konflikthärjade Norra Kivu-provinsen i östra delen av Kongo-Kinshasa. Antalet har därmed ökat med en halv miljon sedan den senaste siffran offentliggjordes i april i år, enligt en talesman för FN:s flyktingorgan UNHCR.Den kraftiga ökningen beror på intensiva strider mellan rebellgruppen M23 och armén i området kring provinshuvudstaden Goma..

BT - 13 dec 12 kl. 18:58

900 000 på flykt i våldets Kongo

Drygt 900 000 människor har tvingats lämna sina hem på grund av våldet i den konflikthärjade Norra Kivu-provinsen i östra delen av Kongo-Kinshasa. Antalet har därmed ökat med en halv miljon sedan den senaste siffran offentliggjordes i april i år, enligt en talesman för FN:s flyktingorgan UNHCR.
Den kraftiga ökningen beror på intensiva strider mellan rebellgruppen M23 och armén i området kring provinshuvudstaden Goma.

SVT - 10 feb 19 kl. 19:27

Bedömningen: Behövs 900 förvarsplatser nästa år – regeringen vill avvakta

Antalet förvarsplatser i Sverige skulle behöva uppgå till omkring 900 under år 2020, enligt Migrationsverkets och polisens bedömning. I dag finns inte ens hälften av dessa platser. Men något utökat uppdrag är inte på gång, migrationsminister Morgan Johansson (S)..

DI - 22 aug 19 kl. 18:48

Intrum utökar fyraårig obligation med 900 miljoner kronor

Kredithanteringsbolaget Intrum har utökat sin utestående MTN-obligation med 900 miljoner kronor.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

Kristianstadsbladet - 21 feb 14 kl. 07:00

KB:s upplaga har ökat under året

Foto: Bosse Nilsson
Kristianstadsbladet ökar i upplaga, enligt TS-siffror som presenteras i dag. Resultat av gemensamma ansträngningar, men också en mätmetod på väg ut, menar ansvariga på tidningen.
Under 2013 ökade Kristianstadsbladets upplaga med 200 exemplar, och hamnar efter ökningen på 25 900.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - I förrgår: 12:13

Så fel har Riksbanken haft i sina prognoser

I veckan kom Riksbankens räntebesked där räntebanan bibehölls. Det finns dock all anledning att inte fästa alltför stor tilltro till Riksbankens prognoser, skriver Investerardygnet. I diagrammet nedan framgår hur fel Riksbankens prognosmakare haft i sina bedömningar.

Dagens PS - I förrgår: 11:07

Kommunens parkerings-vinst: 170 miljoner kronor

Stockholms kommunala parkeringsbolag gick förra året med 170 miljoner kronor i vinst, men trots det så har antalet parkeringsplatser minskat drastiskt de senaste åren. Det rapporterar Dagens Industri. Stockholm Parkering heter bolaget som ansvarar för kommunens parkeringsplatser.

Dagens PS - I förrgår: 10:32

Ikea köper vindkraft för 1,45 miljarder kronor

Ikea har för 136 miljoner euro, motsvarande 1,45 miljarder kronor, köpt 80 procent i sju vindkraftsparker i Rumänien från Vestas. Det skriver Bloomberg News. Affären är gjord via Ingka Group och räknar in totalt 64 turbiner med en total kapacitet av 171 megawatt.

Dagens PS - I förrgår: 10:24

USA: Vi överväger obligationer på 100 år

USA kommer att sälja statsobligationer med en löptid på 50 år och om de visar sig framgångsrika överväga 100-års obligationer. Det uppgav finansminister Steve Mnuchin i en intervju med New York Times, via Reuters. Genom att sälja obligationer med extremt långa löptider kan regeringen minska riskerna kring statsskulden och fånga in låga räntor, sade Mnuchin.

Dagens PS - I förrgår: 10:22

Topplista: Pampigaste husen just nu

Det största huset är hela 1.000 kvadratmeter stort. Så hög är prislappen.

Dagens PS - I förrgår: 10:05

Google: Vår nya algoritm sållar bort ”fake news”

Dagens techbrief handlar om en linbana till månen, Microsofts event i oktober och Googles nya algoritm. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Forskare föreslår ”linbana” till månen En idé som kan kännas direkt tagen ur sci-fi-historier är den om en hiss till månen.

Dagens PS - I förrgår: 08:41

Di tipsar om glödhett aktieköp

Aktien bedöms av tidningen som ”köpvärd på egna meriter”, enligt analysen. Det är kontanthanteringsbolaget Loomis som hissas av affärstidningen, även om bolaget gjorde marknaden besviken på sin kapitalmarknadsdag med avsaknaden av nyheter. Kursen backade då 5 procent, framgår det, men vände sedan upp igen dagen därpå.

Dagens PS - I förrgår: 08:26

Stödjer du alkoholmonopolet?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. ”Jag tycker att det är rimligt att människor själva får bestämma när i veckan man ska köpa alkohol”, säger Moderaternas partisekreterare Gunnar Strömmer till Ekot i Sveriges Radio.

Dagens PS - I förrgår: 08:16

Bjässens räddningspaket kan bli 1,1 Mdr pund

Resejätten Thomas Cook behöver ett utvidgat räddningspaket för att inte riskera insolvens denna månad. Det rapporterar Sky News med hänvisning till källor. Bolaget håller enligt uppgift på att diskutera med långivare om att höja räddningspaketets storlek till minst en miljard pund efter att initialt ha föreslagit 900 miljoner pund förra månaden.

Dagens PS - I förrgår: 08:22

Factset: Så blir H&M:s försäljning

Klädjätten H&M lämnar på måndag morgon försäljningsrapport för det tredje kvartalet. Väntad försäljning enligt Factsets konsensus med 15 analytikers estimat ligger på 62.003 miljoner kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.