Expressen > Nyheter

Saturday, 19 August, 03:44

Liknande nyheter

Taggar: test
Skånskan - 18 sep 14 kl. 08:50

Test Skurupsartikel test test


Test test test test test. Test test test test test. Test test test test test.

Cornucopia - 29 sep 14 kl. 12:56

Skalor och normering av IQ-test

Det går tydligen ett TV-program på Public Service/SVT där sk genier ska tävla mot varandra i dokusåpaformer, programmet Genikampen. Detta leder till viss faktaförbistring och förvirring kring olika skalor av IQ-test.

Exempelvis står det följande i tidningen Mitt i Stockholm:"Men det var inte nog för Gerth Axner.

Nyhetsverket - 11 mar 12 kl. 06:59

test test test test test test

test test test test test test test.

Nyhetsverket - 09 mar 12 kl. 07:09

Test nyhet test test test

test test test test test test.

YLE - 20 mar 15 kl. 12:35

"Vi behöver egna test för finlandssvenska barn"

För att utreda inlärningssvårigheter av olika slag behövs egna psykologiska test som är framtagna för en finlandssvensk verklighet. Det fastslår en forskargrupp. Rikssvenska eller finska test, översatta till svenska fungerar inte, de motsvarar inte den finlandssvenska verkligheten.

YLE - 20 mar 15 kl. 13:21

Inlärningssvårigheter: "Vi behöver egna test för finlandssvenska barn"

För att utreda inlärningssvårigheter av olika slag behövs egna psykologiska test som är framtagna för en finlandssvensk verklighet. Det fastslår en forskargrupp. Rikssvenska eller finska test, översatta till svenska fungerar inte, de motsvarar inte den finlandssvenska verkligheten.

YLE - 04 dec 16 kl. 10:00

Nytt test för HPV-infektion minskar behovet av papa-prov

Livmoderhalscancer är den vanligaste gynekologiska cancerformen i världen. I Finland är livmoderhalscancer ändå relativt ovanlig, tack vare att förstadiet till cancern upptäcks genom att alla kvinnor mellan 30 och 60 år kallas till screening med så kallat papa-prov vart femte år. Genom det gynekologiska cellprovet, som utförs antingen vid laboratorium eller av en gynekolog, upptäcker man cellförändringar som kan utvecklas till cancer.

Nyhetsverket - 11 feb 12 kl. 22:20

System test test test

System test test test System test test test.

Nyhetsverket - 29 feb 12 kl. 03:35

test test test

test test test.

Nyhetsverket - 01 mar 12 kl. 04:58

Test test test

test test test.

Nyhetsverket - 03 apr 12 kl. 21:03

Test test

test test test test.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Tonåringar i terrorcell misstänks för dådet

En grupp marockanska ungdomar ligger bakom terroristattacken i Barcelona, enligt den spanska polisen. Den misstänkte föraren av terrorbilen, Moussa Oukabir, 17, sköts ihjäl tidigt på fredagen tillsammans med fyra andra jihadister. Polisen har gripit fyra – och misstänker att terroristcellen förberedde ett större sprängattentat..

Expressen - 3 timmar sedan

Två personer förda till sjukhus efter skottlossning i Malmö

Två personer har skadats i samband med en skottlossning i Hyllie i Malmö på fredagskvällen. Skadeläget för de båda personerna är fortfarande oklart, och ingen är gripen för händelsen..

Expressen - 4 timmar sedan

Polisanställda på spritresa fastnade i tullen – åtalas

En polis och en av myndighetens civilanställda åkte till Tyskland tillsammans för att köpa alkohol.Men de stoppades i tullen – bilen var för tungt lastad.Nu åtalas en av dem, misstänkt för brott mot trafikförordningen.

Expressen - 4 timmar sedan

Cyklist misshandlad av okänd mopedförare

En man i 40-årsåldern attackerades av en mopedförare när han cyklade genom en park i Trelleborg.Mannen fick sticksår och har förts med ambulans till sjukhus..

Expressen - 5 timmar sedan

Regering och opposition eniga på Stefan Löfvens 60-årskalas

Stefan Löfven firade sin 60-årsdag med ett jättekalas på fredagen.Alla partiledarna var bjudna – utom Jimmie Åkesson.Detta "eftersom SD inte är ett parti statsministern vill samarbeta med", enligt Löfvens pressekreterare Jonatan Holst..

Expressen - 5 timmar sedan

Det är bäst med Malmöfestivalen

På fredagen firades Malmöfestivalen av med Frida Hyvönen, Linnea Henriksson och Oskar Linnros.Det bästa på festivalen är ändå inte artisterna, utan människorna – och maten, slår besökarna fast.– Jag tycker om att det är så mycket folk på Malmös gator, säger Samma Anouti, lärare från Malmö..

Expressen - 10 timmar sedan

Larmet: "Patienter ligger i sin avföring"

Sjuksköterskorna på Ystads lasarett har fått nog av den höga arbetsbelastningen.Nu menar de att patientsäkerheten äventyras – och kräver en förändring.– Vi hinner inte med att byta blöjor och patienter ligger i sin avföring, säger undersköterskan Felicia Fischlein till SVT Skåne..

Expressen - 5 timmar sedan

Boende på hem dödsstörtade från fönster

En person öppnade ett fönster på ett äldreboende och tog sig ut.Den boende på hemmet föll till marken och dog.Nu är händelsen anmäld till inspektionen för vård och omsorg..

Expressen - 6 timmar sedan

Polisman sköt ihjäl fyra misstänkta i Cambrils

En polisman sköt på egen hand ihjäl fyra misstänkta terrorister i samband med nattens attack i Cambrils söder om Barcelona, skriver tidningen La Vanguardia.  Kort därefter sköts en femte misstänkt gärningsman ihjäl. Innan skottväxlingen hade de misstänkta terroristerna hade kört på sju fotgängare, inklusive en polisman, på en gågata nära vattnet.

Expressen - 6 timmar sedan

Person skjuten i ansiktet i Tensta

En person har skjutits i Tensta i norra Stockholm. Enligt uppgifter till Expressen är personen skjuten i ansiktet.  – Skadeläget är oklart, men personen förs till sjukhus, säger polisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.