Expressen > Nyheter

Thursday, 24 May, 23:23

Liknande nyheter

Taggar: test
GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Baseline/Impact-test införs i SHL

Inför kommande SHL-säsong kommer samtliga spelare att genomgå ett Baseline/Impact-test. Testet har sedan en tid tillbaka använts i såväl NHL som NFL och är ett kompletterande hjärnfunktionstest.
– Samtliga spelare ska vara testade innan seriestarten i september, säger SHL:s sportchef Johan Hemlin till shl.

Skånskan - 18 sep 14 kl. 08:50

Test Skurupsartikel test test


Test test test test test. Test test test test test. Test test test test test.

Cornucopia - 29 sep 14 kl. 12:56

Skalor och normering av IQ-test

Det går tydligen ett TV-program på Public Service/SVT där sk genier ska tävla mot varandra i dokusåpaformer, programmet Genikampen. Detta leder till viss faktaförbistring och förvirring kring olika skalor av IQ-test.

Exempelvis står det följande i tidningen Mitt i Stockholm:"Men det var inte nog för Gerth Axner.

Nyhetsverket - 11 mar 12 kl. 06:59

test test test test test test

test test test test test test test.

Nyhetsverket - 09 mar 12 kl. 07:09

Test nyhet test test test

test test test test test test.

YLE - 20 mar 15 kl. 12:35

"Vi behöver egna test för finlandssvenska barn"

För att utreda inlärningssvårigheter av olika slag behövs egna psykologiska test som är framtagna för en finlandssvensk verklighet. Det fastslår en forskargrupp. Rikssvenska eller finska test, översatta till svenska fungerar inte, de motsvarar inte den finlandssvenska verkligheten.

YLE - 20 mar 15 kl. 13:21

Inlärningssvårigheter: "Vi behöver egna test för finlandssvenska barn"

För att utreda inlärningssvårigheter av olika slag behövs egna psykologiska test som är framtagna för en finlandssvensk verklighet. Det fastslår en forskargrupp. Rikssvenska eller finska test, översatta till svenska fungerar inte, de motsvarar inte den finlandssvenska verkligheten.

YLE - 04 dec 16 kl. 10:00

Nytt test för HPV-infektion minskar behovet av papa-prov

Livmoderhalscancer är den vanligaste gynekologiska cancerformen i världen. I Finland är livmoderhalscancer ändå relativt ovanlig, tack vare att förstadiet till cancern upptäcks genom att alla kvinnor mellan 30 och 60 år kallas till screening med så kallat papa-prov vart femte år. Genom det gynekologiska cellprovet, som utförs antingen vid laboratorium eller av en gynekolog, upptäcker man cellförändringar som kan utvecklas till cancer.

Nyhetsverket - 11 feb 12 kl. 22:20

System test test test

System test test test System test test test.

Nyhetsverket - 29 feb 12 kl. 03:35

test test test

test test test.

Nyhetsverket - 01 mar 12 kl. 04:58

Test test test

test test test.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Littorin: ”Åkesson lämnar efter valet”

Sverigedemokraterna kan mycket väl bli största parti – och sedan släppa fram Moderaterna i en enpartiregering.Den analysen gör tidigare M-ministern Sven Otto Littorin, som också tror att SD-ledaren Jimmie Åkesson lämnar politiken efter valet i höst. – Han skulle kunna lämna med flaggan i topp..

Expressen - 1 timme sedan

Man förd till sjukhus efter singelolycka

En man fördes på torsdagskvällen till sjukhus efter en singelolycka vid Lenhovda. Skadeläget är inte känt.– Bilen har voltat, säger Fredrik Bratt på ledningscentralen vid polisen i Region syd..

Expressen - 2 timmar sedan

Här får kronprinsen se sitt eget porträtt

Danmarks tronföljare tog med sig alla fyra barnen för att avtäcka sitt nya porträtt på Frederiksborg Slot. Medan ungarna höll i tyget sa han:– Håller ni fast så räknar vi ner. 3–2–1–nu!

Expressen - 2 timmar sedan

23-åriga Sofias "ätstörning" var ovanlig sjukdom

Sofia Lindman, 23, fick efter många läkarbesök och felbedömningar veta att hon led av en kronisk sjukdom. Det ledde till flera motsägelsefulla reaktioner.– Jag blev först chockad.

Expressen - 2 timmar sedan

Undvik ”dolda” smällen – håll koll på ränterabatten

Har du fått generös rabatt på bolånet?Grattis, men gör inte misstaget att slappna av. Så här håller du koll på bankens ränterabatt.

Expressen - 2 timmar sedan

Madestam: ”Viktigt för henne att synas”

Det blev en intensiv debatt om sjukvåden i Umeå Folkets hus när politikerna varade på väljarnas frågor.Men hur skötte sig egentligen socialminister Annika Strandhäll (S) och KD-ledaren Ebba Busch Thor?Statsvetaren och Expressens politiska expert Jenny Madestam svarar på frågor efter väljarmötet.

Expressen - 3 timmar sedan

Sjuåriga flickan hittad – polisen sökte i området

Den sjuåriga flickan som var försvunnen i Sundsvall har hittats.Enligt polisen skulle flickan ha cyklat hem från fritids, men kom aldrig hem.– Vid halvsju hittade vi henne vid skolan.

Expressen - 2 timmar sedan

Samtyckeslagen ska inte behövas

Att ha sex med någon som inte har sagt ja eller visat att den vill är förbjudet.Det skrivs nu in i lagboken.Vad säger det om oss män, egentligen?.

Expressen - 2 timmar sedan

Förskollärare får sparken – efter Jessicas upptäckt på dotterns ben

När Jessicas hämtade sin dotter på förskolan upptäckte hon blåmärken och svullnader på hennes fötter.Efteråt avslöjades allt via övervakningskamerornas bildmaterial..

Expressen - 3 timmar sedan

Ellie fick vänta 14 timmar på att få gå på toaletten

Ellie Birkner Richt, 28, är förlamad från halsen och ner, och hon behöver hjälp dygnet runt på sitt boende.I söndags bad hon om hjälp med att gå på toaletten när hon vaknade, men hjälpen dröjde – drygt 14 timmar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.