Expressen > Nyheter

Wednesday, 28 June, 12:44

Liknande nyheter

Taggar: test
Skånskan - 18 sep 14 kl. 08:50

Test Skurupsartikel test test


Test test test test test. Test test test test test. Test test test test test.

Cornucopia - 29 sep 14 kl. 12:56

Skalor och normering av IQ-test

Det går tydligen ett TV-program på Public Service/SVT där sk genier ska tävla mot varandra i dokusåpaformer, programmet Genikampen. Detta leder till viss faktaförbistring och förvirring kring olika skalor av IQ-test.

Exempelvis står det följande i tidningen Mitt i Stockholm:"Men det var inte nog för Gerth Axner.

Nyhetsverket - 11 mar 12 kl. 06:59

test test test test test test

test test test test test test test.

Nyhetsverket - 09 mar 12 kl. 07:09

Test nyhet test test test

test test test test test test.

YLE - 20 mar 15 kl. 12:35

"Vi behöver egna test för finlandssvenska barn"

För att utreda inlärningssvårigheter av olika slag behövs egna psykologiska test som är framtagna för en finlandssvensk verklighet. Det fastslår en forskargrupp. Rikssvenska eller finska test, översatta till svenska fungerar inte, de motsvarar inte den finlandssvenska verkligheten.

YLE - 20 mar 15 kl. 13:21

Inlärningssvårigheter: "Vi behöver egna test för finlandssvenska barn"

För att utreda inlärningssvårigheter av olika slag behövs egna psykologiska test som är framtagna för en finlandssvensk verklighet. Det fastslår en forskargrupp. Rikssvenska eller finska test, översatta till svenska fungerar inte, de motsvarar inte den finlandssvenska verkligheten.

YLE - 04 dec 16 kl. 10:00

Nytt test för HPV-infektion minskar behovet av papa-prov

Livmoderhalscancer är den vanligaste gynekologiska cancerformen i världen. I Finland är livmoderhalscancer ändå relativt ovanlig, tack vare att förstadiet till cancern upptäcks genom att alla kvinnor mellan 30 och 60 år kallas till screening med så kallat papa-prov vart femte år. Genom det gynekologiska cellprovet, som utförs antingen vid laboratorium eller av en gynekolog, upptäcker man cellförändringar som kan utvecklas till cancer.

Nyhetsverket - 11 feb 12 kl. 22:20

System test test test

System test test test System test test test.

Nyhetsverket - 29 feb 12 kl. 03:35

test test test

test test test.

Nyhetsverket - 01 mar 12 kl. 04:58

Test test test

test test test.

Nyhetsverket - 03 apr 12 kl. 21:03

Test test

test test test test.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Störningar i trafiken efter kollision

Minst två personbilar har kolliderat i en korsning.Polisen har skickat flera patruller till platsen.Olyckan innebär trafikstörningar på platsen..

Expressen - 15 minuter sedan

Skandalbolagets grundare ska återskapa förtroende

Brottsutredningen kring skandalbolaget Allra växer med skaran misstänkta. Grundaren Alexander Ernstberger, som köpte Sveriges dyraste villa medan spararna som han förvaltade pensioner åt fick usel avkastning, säger nu till SvD Näringsliv: –  Jag kommer att lägga min tid på att återskapa förtroendet för Allra och rentvå bolaget från de rykten och anklagelser som under våren spreds i media..

Expressen - 30 minuter sedan

Anders Borg kan åtalas – mututredningen klar

Sveriges förre finansminister Anders Borg riskerar åtal.Nu är förundersökningen i utredningen kring skogsbolaget Holmen och ordföranden Fredrik Lundberg klar – och fyra personer är misstänkta.– Vi hade räknat med att förundersökningen skulle läggas ner, säger Borgs advokat Hans Strandberg..

Expressen - 30 minuter sedan

Diakonen Arne Bölt döms för människosmuggling

Den tyske diakonen Arne Bölt döms för människosmuggling.Förra året körde han en syrisk kvinna och hennes barn från Tyskland till Sverige, där resten av familjen befann sig.– Vi kommer att överklaga, säger Arne Bölt till Sydsvenskan..

Expressen - 30 minuter sedan

Expressens avslöjande väcker uppmärksamhet

I dag kan Expressen i ett världsexklusivt avslöjande berätta om de krigsbrott som begås av irakiska styrkor mot tillfångatagna IS-krigare.Avslöjandet har väckt stor uppmärksamhet i flera medier – och har fått utrikesminister Margot Wallström att reagera.– Det här avslöjandet är en världsnyhet som bekräftar att övergrepp sker av den USA-stödda irakiska armén, och att det sker systematiskt, säger SVT Nyheters programledare Martina Nord..

Expressen - 45 minuter sedan

Skrockfull resenär kastade mynt i flygmotorn – för att få tur

En flight mellan Shanghai och Guangzhou blev i veckan fem timmar försenad. Orsaken? En äldre kvinna ville bädda för en säker resa på sitt eget lilla vis..

Expressen - 45 minuter sedan

Man åtalas för våldtäkt mot barn

En man i 18-årsåldern åtalades på onsdagen för våldtäkt och sexuellt övergrepp mot barn.Ett av övergreppen inträffade vid en skola.– Han förnekar brott.

Expressen - 45 minuter sedan

Man dömd för attack på Arbetsförmedling

En man döms till nio års fängelse för försök till mord och grov misshandel efter att ha attackerat två personer på Arbetsförmedlingen i Borlänge, rapporterar SVT Dalarna..

Expressen - 1 timme sedan

Wallström: "Kan tas upp i säkerhetsrådet"

"Helt oacceptabelt" säger utrikesminister Margot Wallström, S, efter att ha sett Expressens bilder på irakiska styrkor som begår krigsbrott i jakten på IS-terrorister. Nu måste frågan vidare, menar hon.   – Det här är något som kan tas upp i säkerhetsrådet, säger hon.

Expressen - 1 timme sedan

Sågar Bokmässan för beslutet om Nya Tider

Flera europeiska kulturinstitut kritiserar Bokmässan i Göteborg i ett gemensamt upprop.De protesterar mot beslutet att låta högerextrema tidningen Nya Tider delta på mässan, rapporterar SVT Kulturnyheterna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.