VA > Ekonomi

Saturday, 17 November, 16:05

VA - 27 apr 17 kl. 09:55

Varför har den här svenska startupen lanserat en app som ger bort gratis godis?Här är allt du behöver veta om appen som ger dig möjlighet att spela spel och konsumera godis – helt gratis.  .
Läs mer på VA

Dela artikeln

210 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varför har den här svenska startupen, lanseraten , app, som ger bort gratis godis
Skånskan - 11 jun 16 kl. 14:00

Man kan inte lagstifta bort njutningsmedel

Opinion Dala-Demokratens S-märkte chefredaktör Göran Greider förespråkar sockerskatt. Han menar att han behöver hjälp av staten med sitt sockermissbruk. Det är ärligt att han använder sig själv som dåligt exempel.

Skånskan - 18 dec 16 kl. 14:00

Eslöv bjuder på gratis julbuffé på julafton

ESLÖV På julafton bjuder Eslövs kommun alla som vill på jullunch på Mötesplats Karidal. Evenemanget är tradition sedan 1973 och lockade förra året 80-100 julfirande gäster. ERWP.

Skånskan - 13 nov 18 kl. 08:00

Slottets julmarknad får större familjefokus

Skurup Trollerishow, kakbuffé, julklappsjakt och inte minst försäljning av julpynt, mat och godis blir det på den traditionella julmarknaden på Svaneholms slott som äger rum nu till helgen.
– I år har vi valt att ha ett ännu tydligare familjefokus, säger en av marknadsgeneralerna Inger Jeppsson-Borg frånVemmenhögs härads fornminnes- och hembygdsförening.Till helgen tar 70 utställare plats inne och utanför på slottet.

Entreprenör24 - 09 dec 13 kl. 13:58

7:7 dieten – konsten att hitta balansen i livet

Vår krönikör Johan Ernst Nilson börjar bli rätt trött på alla dieter och genvägar till lycka, träning och hälsa. Vad hände med ”hårt arbete”, ”sunt förnuft” och ”äta rätt” frågar han sig. Under alla år som jag har arbetat med motivation och målfokusering har jag lärt mig att det tyvärr bara finns en väg till toppen och den är lång, jobbig och seg.

Nyheter 24 - 29 aug 13 kl. 15:08

Köttbråk, nazi-glass och Kalle Anka ? fem proteststormar vi minns

Just nu går stormen rejält på Facebook. Den som handlar om huruvida det är livsfarligt eller dödsviktigt med lakritspipor vill säga. Det är nämligen på tapeten att vilja förbjuda godis som kan påminna om tobaksvaror.?

SVT Debatt - 22 feb 14 kl. 08:00

Acceptera nätvalutor – skydda inte banker och företag

VALUTOR Nätvalutor som Bitcoin har en inneboende revolutionerande potential och valutan används allt mer. Men risken är stor att okunniga politiker försöker reglera något de inte förstår, för att skydda etablerade företag.
Intresset för nätvalutor (även kryptovalutor eller virtuella valutor) har ökat kraftigt under de senaste året.

Dagensanalys.se - 27 mar 17 kl. 15:44

5 heta tips hur du vässar ditt event

Har du planer på att att visa upp dina erbjudanden på en företagsmässa eller två? Är du trött på den vanliga rutinen med pennor och godis som inte ger resultat? Den här listan ger dig 6 några fiffiga, kanske lite smågalna men supereffektiva grepp som definitivt lockar mer folk till din monter i år.

YLE - 14 jun 15 kl. 10:00

Importaktivister vill stoppa finsk kärnkraft

Bottenhavet skiljer Finland och Sverige åt, men kärnkraften har fått avståndet att krympa. I flera års tid har kärnkraftsmotståndare i Västerbotten fört en aktiv kamp mot kärnkraftsbygget i Pyhäjoki. Vad är det som driver dem?

Dagensanalys.se - 27 mar 17 kl. 15:48

6 tips för den mäsströtta marknadsföraren

Har du planer på att att visa upp dina erbjudanden på en företagsmässa eller sponsra ett event eller två? Trött på den vanliga rutinen med plastpennor och brandat godis? Den här listan ger dig 6 fiffiga, kanske lite smågalna men roligare grepp som lockar mer folk till din monter i år.

YLE - 28 jun 17 kl. 18:27

Sommarlovet firades i Skeppsparken

Kring 4 000 barn och vuxna samlades på onsdag när Skeppsparkens semesterkalas ordnades i Vasa. - Alla barnfamiljer har inte råd eller att resa bort under sommaren, därför ville vi ordna något för alla inne i stan, berättar arrangörerna. Trots ett ostadigt väder under onsdagsmorgonen så lyste himlen klar på eftermiddagen när semesterkalaset i Skeppsparken i Vasa körde igång för andra året.

Fler nyheter från VA

VA - 23 timmar sedan

Plastberget växer lavinartat – här är innovationerna som kan vända trenden

För två år sedan kom larmet - snart finns det mer plast än fisk i havet. Nu kommer nya smarta material, innovationer för återvinning och hårda regler för  att minska användandet. Och Sverige ligger långt fram.

VA - 23 timmar sedan

Forskare: Vårda talangerna – eller få illojala kravmaskiner på halsen

Utse en  talang  och du kan få en  illojal   kravmaskin  på halsen. Ny forskning visar att talent management kräver en hel del av både företaget och individen. .

VA - Igår: 15:43

Leif GW Persson har hittat en ny aktiefavorit – ska ringa i klockan vid börsnoteringen

”Det är den bästa uppfinningen sedan kullagret”, säger han när han träffar grundarna i Linköping. .

VA - Igår: 15:02

Topp 10: Nordens hetaste aktier just nu

Veckans Norden topp 10 består av fyra svenska, två danska, två norska och två finska aktier. .

VA - Igår: 15:09

Volkswagen tänker köra om Tesla – satsar 450 miljarder kronor på elbilar

Biltillverkaren Volkswagen ska investera 44 miljarder euro i utveckling av elbilar, självkörande bilar och tjänster för uppkopplade bilar. Det rapporterar Bloomberg News. .

VA - Igår: 14:01

Börsplus: Avstå när Fingerprint-traders börsnoterar sitt VR-bolag

Börsplus avråder från att teckna aktier i Beyond Frames, ett spelbolag vars ägare kopplas till ett "kryptiskt investeringsnätverk", enligt analystjänsten. .

VA - Igår: 13:41

Nytänk och spetsiga idéer - så skapas vinnande koncept med Berghs studenter

I  Berghs Studio jobbar företag tillsammans med studenter för att skapa kampanjer, kommunikationsinsatser och digitala produkter. “ Vi utmanar med nytänk och spetsiga idéer”, säger Tobias Lundqvist, ansvarig för Berghs Studio. .

VA - Igår: 13:35

Nordea petas: Inte längre "globalt systemviktig" bank

Nordea och RBS åker ut från Financial Stability Boards lista över globalt systemviktiga banker. Det kan ha påverkan på bland annat kapitalkraven. .

VA - Igår: 13:20

Från politiker till social entreprenör: ”Jag ville inte vara en cynisk maktmänniska – jag vill driva förändring”

Efter tio år i svensk partipolitik hittade Amir Sajadi socialt entreprenörskap. Nu vill han låta Järvaskolan yngla av sig. "Om vi ska kunna inspirera och visa att vårt koncept ger effekt måste vi visa att våra arbetssätt och metoder går att replikera och skala upp", säger han till Veckans Affärer.

VA - Igår: 12:19

Bolagen som kan svara på frågan värd miljarder: Vad blir det för väder?

Extrema väderväxlingar och digitalisering gör att entreprenörer och techjättar nu bygger upp en helt ny bransch. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.