VA > Ekonomi

Sunday, 23 September, 19:59

Liknande nyheter

Taggar: Varför har den här svenska startupen, lanseraten , app, som ger bort gratis godis
Skånskan - 11 jun 16 kl. 14:00

Man kan inte lagstifta bort njutningsmedel

Opinion Dala-Demokratens S-märkte chefredaktör Göran Greider förespråkar sockerskatt. Han menar att han behöver hjälp av staten med sitt sockermissbruk. Det är ärligt att han använder sig själv som dåligt exempel.

Skånskan - 18 dec 16 kl. 14:00

Eslöv bjuder på gratis julbuffé på julafton

ESLÖV På julafton bjuder Eslövs kommun alla som vill på jullunch på Mötesplats Karidal. Evenemanget är tradition sedan 1973 och lockade förra året 80-100 julfirande gäster. ERWP.

Entreprenör24 - 09 dec 13 kl. 13:58

7:7 dieten – konsten att hitta balansen i livet

Vår krönikör Johan Ernst Nilson börjar bli rätt trött på alla dieter och genvägar till lycka, träning och hälsa. Vad hände med ”hårt arbete”, ”sunt förnuft” och ”äta rätt” frågar han sig. Under alla år som jag har arbetat med motivation och målfokusering har jag lärt mig att det tyvärr bara finns en väg till toppen och den är lång, jobbig och seg.

Nyheter 24 - 29 aug 13 kl. 15:08

Köttbråk, nazi-glass och Kalle Anka ? fem proteststormar vi minns

Just nu går stormen rejält på Facebook. Den som handlar om huruvida det är livsfarligt eller dödsviktigt med lakritspipor vill säga. Det är nämligen på tapeten att vilja förbjuda godis som kan påminna om tobaksvaror.?

SVT Debatt - 22 feb 14 kl. 08:00

Acceptera nätvalutor – skydda inte banker och företag

VALUTOR Nätvalutor som Bitcoin har en inneboende revolutionerande potential och valutan används allt mer. Men risken är stor att okunniga politiker försöker reglera något de inte förstår, för att skydda etablerade företag.
Intresset för nätvalutor (även kryptovalutor eller virtuella valutor) har ökat kraftigt under de senaste året.

Dagensanalys.se - 27 mar 17 kl. 15:44

5 heta tips hur du vässar ditt event

Har du planer på att att visa upp dina erbjudanden på en företagsmässa eller två? Är du trött på den vanliga rutinen med pennor och godis som inte ger resultat? Den här listan ger dig 6 några fiffiga, kanske lite smågalna men supereffektiva grepp som definitivt lockar mer folk till din monter i år.

YLE - 14 jun 15 kl. 10:00

Importaktivister vill stoppa finsk kärnkraft

Bottenhavet skiljer Finland och Sverige åt, men kärnkraften har fått avståndet att krympa. I flera års tid har kärnkraftsmotståndare i Västerbotten fört en aktiv kamp mot kärnkraftsbygget i Pyhäjoki. Vad är det som driver dem?

Dagensanalys.se - 27 mar 17 kl. 15:48

6 tips för den mäsströtta marknadsföraren

Har du planer på att att visa upp dina erbjudanden på en företagsmässa eller sponsra ett event eller två? Trött på den vanliga rutinen med plastpennor och brandat godis? Den här listan ger dig 6 fiffiga, kanske lite smågalna men roligare grepp som lockar mer folk till din monter i år.

YLE - 28 jun 17 kl. 18:27

Sommarlovet firades i Skeppsparken

Kring 4 000 barn och vuxna samlades på onsdag när Skeppsparkens semesterkalas ordnades i Vasa. - Alla barnfamiljer har inte råd eller att resa bort under sommaren, därför ville vi ordna något för alla inne i stan, berättar arrangörerna. Trots ett ostadigt väder under onsdagsmorgonen så lyste himlen klar på eftermiddagen när semesterkalaset i Skeppsparken i Vasa körde igång för andra året.

PI - 02 mar 11 kl. 23:21

Mikael Jalving: Absolut Sverige

SVERIGE Mikael Jalving, dansk debattör, författare, föredragshållare och politisk kommentator på Jyllands-Posten, gav den 24 februari ut ut Absolut Sverige ? En rejse i tavshedens rige (En resa i tystnadens rike). En bok om tillståndet i vårt land sett ur en dansk synvinkel.

Fler nyheter från VA

VA - I förrgår: 15:30

Millenials flockas till cannabisaktier – nu kommer hajpen till Norden

Millennials älskar cannabis mer än Amazon, Netflix och Twitter – i alla fall när det gäller aktier. Snart gör den första cannabisaktien dessutom entré på den nordiska aktiemarknaden. .

VA - I förrgår: 13:48

Anrika skrädderiet Götrichs nya ägare räknar med tredubblad omsättning – och delar med sig av sina bästa stiltips

13 000 kronor i stället för 36 000 kronor för en skräddarsydd kostym blev effekten när ett gäng Savile Row-bankers köpte Götrich förra året. .

VA - I förrgår: 12:26

Här är Nordens 10 hetaste aktier just nu

Veckans Norden topp 10  består av sex svenska, två norska, inga danska och två finska aktier. .

VA - I förrgår: 12:05

Googles superfuturist Ray Kurzweil: Minimera riskerna i ditt liv de närmaste 10 åren så har du en god chans till ett evigt liv

2030 börjar vi skjuta in miljontals nanorobotar i vårt blodomlopp och människan kommer att kunna ta de första stapplande stegen mot ett väldigt långt liv. Det hävdar amerikanske futuristen, superinnovatören, multigeniet och Googles innovationschef Ray Kurzweil. .

VA - I förrgår: 10:43

Hon pekas ut som storfavorit att ta över skandalbanken

Ska Annika Falkengren göra comeback som vd för Danmarks största bank? .

VA - I förrgår: 10:27

Hon byggde ett miljonbolag från en etta i Botkyrka – nu är hon på jakt efter kvinnliga superentreprenörer

Jessica Löfström har från noll byggt upp ett bolag som omsätter 100 miljoner. Nu har hon dragit igång ett nätverk av kvinnliga superentreprenör för att inspirera efterföljare och lyfta fram fler förebilder. .

VA - I förrgår: 10:17

KRÖNIKA: Företag kämpar med att nå ut med sina budskap, men sociala plattformar behöver dialoger – inte monologer

Varje dag skrollar vi igenom nittio meter text och bild på Facebook och Instagram. De som lyckas nå fram med sitt reklambudskap satsar på dialog. Det menar Karin Winther, producent och digital strateg på Winther Wonderland.

VA - I förrgår: 09:24

Efter Afound: Nu öppnar H&M ny outlet i Stockhomsförort

Utesluter inte fler outlets framöver. .

VA - I förrgår: 09:09

Bud på småbolaget trumfas med ännu högre premie – aktien tokrusar

Skånska Energi firar fredag med rusande aktiekurs. .

VA - I förrgår: 21:14

”Inkludering och integration kommer på köpet när vi rekryterar”

Efter 12 år i Sverige fick Omer Dahoush äntligen ett jobb, och med det ett nytt liv. Detta efter ett nytt och annorlunda sätt att anställa inom området fastighetsdrift i bolaget Einar Mattsson AB som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.