VA > Ekonomi

Monday, 16 July, 08:29

VA - 27 apr 17 kl. 09:55

Varför har den här svenska startupen lanserat en app som ger bort gratis godis?Här är allt du behöver veta om appen som ger dig möjlighet att spela spel och konsumera godis – helt gratis.  .
Läs mer på VA

Dela artikeln

210 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varför har den här svenska startupen, lanseraten , app, som ger bort gratis godis
Skånskan - 11 jun 16 kl. 14:00

Man kan inte lagstifta bort njutningsmedel

Opinion Dala-Demokratens S-märkte chefredaktör Göran Greider förespråkar sockerskatt. Han menar att han behöver hjälp av staten med sitt sockermissbruk. Det är ärligt att han använder sig själv som dåligt exempel.

Skånskan - 18 dec 16 kl. 14:00

Eslöv bjuder på gratis julbuffé på julafton

ESLÖV På julafton bjuder Eslövs kommun alla som vill på jullunch på Mötesplats Karidal. Evenemanget är tradition sedan 1973 och lockade förra året 80-100 julfirande gäster. ERWP.

Entreprenör24 - 09 dec 13 kl. 13:58

7:7 dieten – konsten att hitta balansen i livet

Vår krönikör Johan Ernst Nilson börjar bli rätt trött på alla dieter och genvägar till lycka, träning och hälsa. Vad hände med ”hårt arbete”, ”sunt förnuft” och ”äta rätt” frågar han sig. Under alla år som jag har arbetat med motivation och målfokusering har jag lärt mig att det tyvärr bara finns en väg till toppen och den är lång, jobbig och seg.

Nyheter 24 - 29 aug 13 kl. 15:08

Köttbråk, nazi-glass och Kalle Anka ? fem proteststormar vi minns

Just nu går stormen rejält på Facebook. Den som handlar om huruvida det är livsfarligt eller dödsviktigt med lakritspipor vill säga. Det är nämligen på tapeten att vilja förbjuda godis som kan påminna om tobaksvaror.?

SVT Debatt - 22 feb 14 kl. 08:00

Acceptera nätvalutor – skydda inte banker och företag

VALUTOR Nätvalutor som Bitcoin har en inneboende revolutionerande potential och valutan används allt mer. Men risken är stor att okunniga politiker försöker reglera något de inte förstår, för att skydda etablerade företag.
Intresset för nätvalutor (även kryptovalutor eller virtuella valutor) har ökat kraftigt under de senaste året.

Dagensanalys.se - 27 mar 17 kl. 15:44

5 heta tips hur du vässar ditt event

Har du planer på att att visa upp dina erbjudanden på en företagsmässa eller två? Är du trött på den vanliga rutinen med pennor och godis som inte ger resultat? Den här listan ger dig 6 några fiffiga, kanske lite smågalna men supereffektiva grepp som definitivt lockar mer folk till din monter i år.

YLE - 14 jun 15 kl. 10:00

Importaktivister vill stoppa finsk kärnkraft

Bottenhavet skiljer Finland och Sverige åt, men kärnkraften har fått avståndet att krympa. I flera års tid har kärnkraftsmotståndare i Västerbotten fört en aktiv kamp mot kärnkraftsbygget i Pyhäjoki. Vad är det som driver dem?

Dagensanalys.se - 27 mar 17 kl. 15:48

6 tips för den mäsströtta marknadsföraren

Har du planer på att att visa upp dina erbjudanden på en företagsmässa eller sponsra ett event eller två? Trött på den vanliga rutinen med plastpennor och brandat godis? Den här listan ger dig 6 fiffiga, kanske lite smågalna men roligare grepp som lockar mer folk till din monter i år.

YLE - 28 jun 17 kl. 18:27

Sommarlovet firades i Skeppsparken

Kring 4 000 barn och vuxna samlades på onsdag när Skeppsparkens semesterkalas ordnades i Vasa. - Alla barnfamiljer har inte råd eller att resa bort under sommaren, därför ville vi ordna något för alla inne i stan, berättar arrangörerna. Trots ett ostadigt väder under onsdagsmorgonen så lyste himlen klar på eftermiddagen när semesterkalaset i Skeppsparken i Vasa körde igång för andra året.

PI - 02 mar 11 kl. 23:21

Mikael Jalving: Absolut Sverige

SVERIGE Mikael Jalving, dansk debattör, författare, föredragshållare och politisk kommentator på Jyllands-Posten, gav den 24 februari ut ut Absolut Sverige ? En rejse i tavshedens rige (En resa i tystnadens rike). En bok om tillståndet i vårt land sett ur en dansk synvinkel.

Fler nyheter från VA

VA - I förrgår: 16:04

Johan Åkesson: Nu åker biltillverkarna snålskjuts på coworkingtrenden

Frihet, äventyr och självförverkligande är ute. Biltillverkarna åker numera i stället snålskjuts på coworkingtrenden, skriver Johan Åkesson i en gästkrönika. .

VA - I förrgår: 15:07

’Genvägen till att bli mångmiljonär’ – franchisetagare för Pressbyrån och Burger King

Det kan räcka med några år som franchisetagare för 7-Eleven eller Burger King för att bli mångmiljonär, i alla fall om man får tro de norska franchisejättarna Reitan och Umoe. Men insatser och upplägg skiljer sig väsentligt åt – och kritiska röster menar att Reitans modell mest går ut på att göra ägarna rika. .

VA - I förrgår: 14:27

Snart kan du köpa en biljett på Amazon-grundarens rymdskepp – pris: 1,8 miljoner kronor

Nu har Jeff Bezos bolag Blue Origin satt pris på rymdresorna. .

VA - I förrgår: 11:33

Köpcenter i Finland – här hittar du framtidens smarta energilösningar

I hela Europa pågår en omfattande omställning av energisystemen och det dyker upp nya aktörer på marknaden. Ett spännande exempel på hur kunder med sina anläggningar blir en del av energisystemet, är Finlands mest besökta varuhus Sello. .

VA - I förrgår: 11:03

Storvinnaren på Avanzas ras: ”Kan rasa ytterligare 70 procent”

Brummerfondens vd prickade helt rätt med sin korta position. .

VA - I förrgår: 10:14

Vårdbolaget skenar på börsen efter franska vårdjättens bud

Uppköpserbjudandet avser hela vårdoperatörens verksamhet. .

VA - I förrgår: 09:52

Spelbettingutvecklaren faller som en sten på börsen

Oväntat låg omsättning får aktien att falla. .

VA - I förrgår: 09:31

Näringslivets ultimatum: Krafttag mot nazisterna – annars kommer vi inte till Almedalen

Vanliga medborgare och demokratiska organisationer måste få bättre skydd mot nazisterna, skriver en rad företrädare för näringslivet i en debattartikel i Dagens Samhälle. Nu villkorar företagen sin närvaro i Almedalen 2019. .

VA - 13 jul 18 kl. 08:19

I Stockholm tar det bara 14 dagar att sälja en etta – men buden blir allt lägre

Små lägenheter går snabbast att sälja. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.