Alingsås tidning > Nyheter

Thursday, 29 October, 11:57

Alingsås tidning - 25 apr 17 kl. 15:59

Kan prisas för hållbart fikaNolbygårds ekobageri- och café är nominerat till Årets hållbara kafé i White Guide Café. Tre Alingsåskaféer återfinns i White Guide Café 2017 – Nygrens café, Ekstedts bageri och café samt Nolbygårds ekobageri- och café. Nu har de kaféer som har chansen att kamma hem pris i åtta olika kategorier presenterats, och Nolbygårds ekobageri- och café har alltså chansen att ta hem priset Årets hållbara café. – Det känns såklart fantastiskt, säger Lasse Larsson på Nolbygård. Övriga nominerade i samma kategori är krav Gunnebo Kaffehus och Krog i Mölndal, Hornuddens ekocafé i Strängnäs, Mormors Stenugnsbageri & Kaffestuga i Färjestaden och StrandNära EkoCafé i Mörbylånga.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Årets, White Guide Café, Alingsåskaféer, Nolbygårds, Lasse Larsson, Nolbygård, Gunnebo Kaffehus, Krog, Mölndal, Strängnäs, Stenugnsbageri, Färjestaden, StrandNära EkoCafé, Mörbylånga, Eric Ericsonhallen

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kan prisasför , hållbart, fika
Supermiljöbloggen - 30 nov 18 kl. 14:21

Facebookgruppen Tågsemester prisas

Facebookgruppen Tågsemester vinner konsumentpriset Blåslampan för att ha skapat en plattform "där konsumenter hjälper varandra för att reda ut såväl stora som små frågor vad gäller tågresande när och fjärran". - Här har konsumenterna själva tagit makten, när varken företag eller politiker verkar ha hängt med i det intresse som finns för hållbart resande. Tågsemester är konsumentvänlig i flera dimensioner och det är en synnerligen värdig vinnare, säger Örjan Brinkman, ordförande för Sveriges Konsumenter och Råd & Rön.

Dalarnas tidningar - 13 okt 15 kl. 16:43

ABB-chefen Johan Söderström prisas för ledarskap

Priset Hållbart Ledarskap har delats ut årligen sedan 1999 av NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv (tidigare Näringslivets Miljöchefer) för att belöna en person som genom ett föredömligt ledarskap har bidragit till att betydande steg tagits mot social, ekonomisk och/eller ekologisk hållbarhet i organisationen eller i samhället..

SvD - 09 jan 16 kl. 15:00

”Hållbart tänk i allt ger affärsnytta”

De prisas för sitt hållbarhetsarbete och har bikupor på taket till produktionsanläggningen i Karlstad. Löfbergs vd Lars Appelqvist vet hur man tänker hållbart – i alla led..

BT - 30 okt 13 kl. 16:38

Borås kan prisas - av Arnold

Gillar du ackumulatortanken, Arnold? Nästa vecka kan Borås prisas på den globala miljötävlingen Sustainia Award. Ackumulatortanken har redan tagit hem tävlingsklassen Energy och har nu även möjlighet att plocka hem huvudtävlingen.

GöteborgsPosten - 03 dec 17 kl. 05:00

Prisas för naturvård i Säveån

Ett hållbart fiske och en ökande laxpopulation är målet för Säfveåns fiskesällskap. Nu prisas föreningen för sitt långsiktiga naturvårdsarbete och åtgärder för att stoppa tjuvfiske..

Alingsås tidning - 21 apr 16 kl. 16:39

Prisas för sina äppelkunskaper

I ett halvt sekel har Hans Elvingson ympat äppelträd. På torsdagen fick han utmärkelsen årets eldsjäl på trädgårdsmässan Nordiska trädgårdar i Stockholm.
För Herrljungabor är Hans Elvingson en välbekant person.

Skånskan - 08 maj 18 kl. 14:00

Driver jordbruk så bra att han prisas

Skurup 28-åriga Mattias Larsson fick kommunens pris i år som ”Ung och driftig” entreprenör.
Han driver maskinstation och lantbruk och har nyligen anställt en medarbetare.Det är frukostdags för Jan-Erik Larsson på Holma gård i Slimminge.

GT - 03 feb 17 kl. 12:46

Hon prisas för miljömöbler

Formgivaren Emma Olbers, 44, från Göteborg, designar möbler för flera av landets stora möbelföretag.Senaste framgången är bordet "Landala" som fått tre prestigefyllda priser som "Årets möbel".– Grunden för min möbelfilosofi är ett starkt miljötänk.

Supermiljöbloggen - 30 nov 18 kl. 14:21

Facebookgruppen Tågsemester prisas

PRISVÄRT:: ''Här har konsumenterna själva tagit makten, när varken företag eller politiker verkar ha hängt med i det intresse som finns för hållbart resande.''.

Supermiljöbloggen - 30 nov 18 kl. 14:21

Facebookgruppen Tågsemester prisas

PRISVÄRT:: ''Här har konsumenterna själva tagit makten, när varken företag eller politiker verkar ha hängt med i det intresse som finns för hållbart resande.''.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.