GT > Nyheter

Saturday, 29 April, 03:40

Liknande nyheter

Taggar: Allt handlarom , trivselinte om att , jaga, pengar
Kristianstadsbladet - 31 dec 12 kl. 17:30

"Handlar inte om pengar"

Som ett genrep inför allettan bjöd KIK i lördags hem Helsingborg för att testa formen. Och hemmalagets 4-1-seger gav precis det kvitto som Mikael Tisell hade hoppats på. ?

Expressen - 30 nov 16 kl. 23:23

"Det handlar om mycket pengar"

Nu berättar Kristianstads stormålvakt Nebojsa Simic, 23, detaljer om sitt proffskontrakt i Bundesliga.Han är gör ingen hemlighet av flytten.– Det handlar om mycket pengar som jag inte kan tacka nej till, säger Simic..

Eurosport - 31 maj 13 kl. 13:31

Fotboll - La Liga - Valdes spelar ut kontraktet: "Handlar inte om pengar"

Victor Valdes meddelar att han inte tänker lämna Barcelona i sommar. Målvakten vill istället stanna till juni 2014 då kontraktet löper ut. "Det handlar absolut inte om pengar", säger Valdes som känner sig "psykologiskt utmattad"..

Expressen - 28 sep 16 kl. 14:54

Länsberg: "Handlar om mycket pengar"

Lina Länsberg förlorade UFC-debuten mot Cris Cyborg. Nu tittar svenskan på möjligheten att kräva brasilianskan på ekonomisk ersättning. Det kan handla om så mycket som en årslön.

BT - 18 jan 12 kl. 00:30

Skolnedläggning handlar även om pengar

Skolorna i Vegby, Marbäck och Dalum hotas av nedläggning om förslaget från beredningen för lärande i Ulricehamn går igenom. En fråga endast om skolkvalitet, säger beredningens ordförande, inte om besparingar. Det finns risker för sämre kvalitet när skolorna blir för små.

GöteborgsPosten - 22 maj 13 kl. 08:32

"Motståndet handlar inte om pengar"

Göteborgs universitet gör regelbundet undersökningar som handlar om medborgarnas åsikter om trängselskatten..

GöteborgsPosten - 13 okt 13 kl. 06:00

Bra skolmat handlar inte om pengar

Att mäta skolmatens kvalitet i antal kronor per portion är missvisande. Men det skapar rubriker. I stället för att förminska skolmåltiden till en fråga om pengar bör vi fokusera på det som verkligen skiljer en medioker skolrestaurang från en magnifik, skriver Pär Bergkvist med stöd av 13 kostchefer..

SmålandsPosten - 29 jan 15 kl. 06:29

Taif har ont om pengar ? nu ber man om hjälp

Ekonomin i Tingsryds AIF, Taif, har länge varit ansträngd men nu är likviditeten extra tuff och kommunen har tvingats vidta åtgärder. – Vår likviditet har varit hårt ansatt hela hösten eftersom vi inte sålt så mycket reklam och sponsring som vi planerade, säger Taif:s kassör Jan Bernfalk.
För att få ordning på likviditeten har föreningen vänt sig till kommunen.

Kristianstadsbladet - 22 jul 13 kl. 09:11

TV-reklam du inte kan köpa för pengar

I år fick Mats G Jönsson allt man kan önska sig. Precis allt. Publikrekord, värmerekord och fantastiska elitfinalen inför en fullsatt centercourt och ännu fler i tv-soffan när TV4 Sport sände direkt.

Nyhetskanalen - 23 jun 11 kl. 20:18

Saab jagar pengar i USA

Saabs ledning fortsätter att jaga pengar. Victor Muller uppges nu befinna sig i USA för att hitta en ny finansieringslösning, samtidigt fortsätter processen med att sälja fabriksfastigheten..

Fler nyheter från GT

GT - 5 timmar sedan

Kvinna i drunkningsolycka – ramlade i å

Räddningstjänsten fick rycka ut på ett drunkningstillbud i Uddevalla under fredagskvällen när en kvinna ramlat ned i Bäveån.– Vi har fått upp henne nu, hon är nedkyld, säger Håkan Axelsson, styrkeledare vid räddningstjänsten i Uddevalla..

GT - 7 timmar sedan

Man skjuten – stort pådrag vid sjukhus

En man vårdas på sjukhus efter att ha blivit skjuten på öppen gata i Älvängen utanför Göteborg.Enligt polisen så ska skottlossning ägt rum utomhus.– Ingen misstänkt person är gripen i nuläget, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i Region Väst.

GT - 5 timmar sedan

Känslosamt avsked för stjärnan

Förlust i sista matchen med gänget.
Det blev ett känslosamt avsked för RIK-stjärnan Linus Arnesson, 26.  – Jag är fortfarande arg, säger han.

GT - 6 timmar sedan

Ada, 20, trakasseras under varje nattpass

Efter sitt första nattpass på hamburgerkedjan i centrala Göteborg så bröt Ada Raposas, 20, ihop i omklädningsrummet, vilket Verkligheten i P3 var först med att berätta.Under åtta mardrömslika timmar blev hon kallad "kinesfitta" och fick muggar kastade på sig – en kund ville slåss med henne och en annan skällde ut henne på felaktiga grunder.Efteråt förklarade hennes kolleger att det här var vardag.

GT - 6 timmar sedan

Sävehof historiskt – vände mot RIK

Från 0-2 i matcher till 3-2. Sävehof är klart för semifinal efter jättedramat mot Redbergslid inför storpublik. Därmed blev Partillelaget historiskt.

GT - 7 timmar sedan

JUST NU: Man skjuten – fick hjälp till akuten

En man vårdas på sjukhus efter att ha blivit skjuten på öppen gata i Älvängen.Enligt polisen så ska skottlossning ägt rum utomhus.– Ingen misstänkt person är gripen i nuläget, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i Region Väst.

GT - 7 timmar sedan

Man skjuten på öppen gata

En man vårdas på sjukhus efter att ha blivit skjuten på öppen gata i Älvängen.– Personen kom in till akuten strax efter klockan sex på kvällen, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i Region Väst..

GT - 8 timmar sedan

Bil voltade av vägen – kvinna till sjukhus

En bil med fem personer i har voltat av en mindre väg i Södra Härene, Vårgårda.En kvinna har förts till sjukhus i ambulans – skadeläget är enligt polisen oklart..

GT - 9 timmar sedan

Blåvittbacken skadad – borta flera veckor

IFK Göteborgs back David Boo Wiklander skadade sig mot Hammarby. Nu har han blivit undersökt. – Någonstans kring tre veckor tar skadan att läka, säger sjukgymnast Fredrik Larsson.

GT - 9 timmar sedan

Parkarbetarnas upprop efter bajsexplosionerna

Hundbajs skvätter och fastnar på parkarbetarnas kläder i Skara.Problemet – som sannolikt inte är unikt för staden – har fått arbetarna att reagera.– Det är inte två ton som man måste ta med sig när hunden har bajsat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.