GT > Nyheter

Tuesday, 27 June, 04:00

Liknande nyheter

Taggar: Allt handlarom , trivselinte om att , jaga, pengar
Kristianstadsbladet - 31 dec 12 kl. 17:30

"Handlar inte om pengar"

Som ett genrep inför allettan bjöd KIK i lördags hem Helsingborg för att testa formen. Och hemmalagets 4-1-seger gav precis det kvitto som Mikael Tisell hade hoppats på. ?

Expressen - 30 nov 16 kl. 23:23

"Det handlar om mycket pengar"

Nu berättar Kristianstads stormålvakt Nebojsa Simic, 23, detaljer om sitt proffskontrakt i Bundesliga.Han är gör ingen hemlighet av flytten.– Det handlar om mycket pengar som jag inte kan tacka nej till, säger Simic..

Eurosport - 31 maj 13 kl. 13:31

Fotboll - La Liga - Valdes spelar ut kontraktet: "Handlar inte om pengar"

Victor Valdes meddelar att han inte tänker lämna Barcelona i sommar. Målvakten vill istället stanna till juni 2014 då kontraktet löper ut. "Det handlar absolut inte om pengar", säger Valdes som känner sig "psykologiskt utmattad"..

Expressen - 28 sep 16 kl. 14:54

Länsberg: "Handlar om mycket pengar"

Lina Länsberg förlorade UFC-debuten mot Cris Cyborg. Nu tittar svenskan på möjligheten att kräva brasilianskan på ekonomisk ersättning. Det kan handla om så mycket som en årslön.

BT - 18 jan 12 kl. 00:30

Skolnedläggning handlar även om pengar

Skolorna i Vegby, Marbäck och Dalum hotas av nedläggning om förslaget från beredningen för lärande i Ulricehamn går igenom. En fråga endast om skolkvalitet, säger beredningens ordförande, inte om besparingar. Det finns risker för sämre kvalitet när skolorna blir för små.

GöteborgsPosten - 22 maj 13 kl. 08:32

"Motståndet handlar inte om pengar"

Göteborgs universitet gör regelbundet undersökningar som handlar om medborgarnas åsikter om trängselskatten..

GöteborgsPosten - 13 okt 13 kl. 06:00

Bra skolmat handlar inte om pengar

Att mäta skolmatens kvalitet i antal kronor per portion är missvisande. Men det skapar rubriker. I stället för att förminska skolmåltiden till en fråga om pengar bör vi fokusera på det som verkligen skiljer en medioker skolrestaurang från en magnifik, skriver Pär Bergkvist med stöd av 13 kostchefer..

SmålandsPosten - 29 jan 15 kl. 06:29

Taif har ont om pengar ? nu ber man om hjälp

Ekonomin i Tingsryds AIF, Taif, har länge varit ansträngd men nu är likviditeten extra tuff och kommunen har tvingats vidta åtgärder. – Vår likviditet har varit hårt ansatt hela hösten eftersom vi inte sålt så mycket reklam och sponsring som vi planerade, säger Taif:s kassör Jan Bernfalk.
För att få ordning på likviditeten har föreningen vänt sig till kommunen.

Kristianstadsbladet - 22 jul 13 kl. 09:11

TV-reklam du inte kan köpa för pengar

I år fick Mats G Jönsson allt man kan önska sig. Precis allt. Publikrekord, värmerekord och fantastiska elitfinalen inför en fullsatt centercourt och ännu fler i tv-soffan när TV4 Sport sände direkt.

Nyhetskanalen - 23 jun 11 kl. 20:18

Saab jagar pengar i USA

Saabs ledning fortsätter att jaga pengar. Victor Muller uppges nu befinna sig i USA för att hitta en ny finansieringslösning, samtidigt fortsätter processen med att sälja fabriksfastigheten..

Fler nyheter från GT

GT - 6 timmar sedan

Pojke knivrånad av flera vuxna män

En pojke har knivrånats av flera vuxna män i centrala Göteborg.Pojken, som är i 15-årsåldern, tvingades under knivhot lämna i från sig sin mobil.– Pojken är naturligtvis skärrad, säger Peter Adlersson vid polisen.

GT - 6 timmar sedan

Misstänkte bombnazisten hade eldrör – intill sängen

Här är eldröret som hittades mellan sängen och sängbordet hemma hos Viktor Melin.Nazistledaren som står åtalad för bombdåden mot flyktingboenden och politiska motståndare i Göteborg säger att han tillverkat vapnet på egen hand.Han vill vara beväpnad om någon försöker attackera honom i hans hem, förklarar han..

GT - 6 timmar sedan

Klart: han tar över Gais

För några veckor sedan petades Benjamin Westman som huvudtränare. Patrik Ingelsten tog över temporärt – men nu har Gais gjort klart med en permanent lösning. Göteborgsprofilen Bosko Orovic från Utsikten tar över Gais.

GT - 8 timmar sedan

Trebilskrock på E6 – kilometerlånga köer

Tre bilar har kolliderat på E6 mellan Kungsbacka och Fjärås.Olyckan orsakar stora störningar på motorväger.– Det är kilometerlånga köer, berättar ett vittne för GT..

GT - 8 timmar sedan

Massivt vattenkaos i parets trädgård efter byggmissen

När det regnar kraftigt svämmar den nya dagvattenbrunnen över utanför Kenny och Jessicas hus i Hisings Backa i Göteborg.Sedan rinner vattnet ner längs en ny gångväg – och leds rakt in i trädgården och bort mot huset.– Då är det surfingläge, det är väldigt mycket vatten, säger Kenny..

GT - 8 timmar sedan

Korvgubbarna utanför Ullevi bunkrar upp inför Coldplay

Folkfest i Göteborg. Över 60 000 människor flockas till Ullevi för att få se på det brittiska storbandet Coldplay. Utanför står Niklas Andreasson och Alfons Oddhammar och säljer korv – något som kan vara mycket lukrativt vid rätt tillfälle.

GT - 13 timmar sedan

Beskedet: Taube får vara kvar på Liseberg

Efter mängder av turer står det nu klart att Liseberg väljer att behålla Evert Taubes värld. Det bekräftade Lisebergs styrelse på måndagen.– Vi kände oss inte helt trygga i något av de förslag som kommit in från sådana som varit intresserade av att ta över sakerna, säger styrelsens ordförande Gunilla Carlsson till GP..

GT - 14 timmar sedan

Man kastas ut efter stora knarkodlingen

En man i 40-årsåldern tvingas flytta från den villa han hyrt i Lilla Edets kommun, beslutade Hyresnämnden. Skälet: han har använt villan till storskalig cannabisodling, skriver Hem & Hyra..

GT - 14 timmar sedan

Dömde mördaren ville slippa utvisning – här är rättens svar

Han mördade sin fru, misshandlade sina barn och dömdes till 18 års fängelse.Habtom Tesfamichael Gebreyesus, 43, vädjade sedan till svenska staten om att slippa utvisas till hemlandet Eritrea.Men det är ingenting hovrätten väljer att lyssna på..

GT - 17 timmar sedan

"Jag verkar dra till mig bråk…"

Niclas Alexandersson var inte känd som någon bråkstake på planen.Däremot verkar han dra till sig en hel del stök och våldsamma situationer. I veckans BBpodd berättar Blåvitt-profilen om hur han under karriären har råkat hamna mitt i en rad uppmärksammade bråk på fotbollsplanen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.