Expressen > Nyheter

Sunday, 22 April, 20:14

Expressen - 21 apr 17 kl. 11:10

Le Pen: ”Vi befinner oss i ett krigstillstånd”Frankrike måste stå enade och ta ett hårdare tag mot "fienden" Det sa Marine Le Pen under en presskonferens på fredagen. – Frankrike befinner sig i ett krigstillstånd, säger hon..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Pen, Det, Marine Le Pen

Dela artikeln

377 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Le PenVi , befinneross i ett , krigstillstånd
Kristianstadsbladet - 30 mar 13 kl. 02:08

Nordkorea: Krigstillstånd råder

Nordkorea är nu i "krigstillstånd" mot Sydkorea, uppger den statliga nyhetsbyrån KCNA i Pyongyang.
- Från och med nu har de mellan-koreanska relationerna gått in i krigstillstånd och alla ärenden som rör de två Koreastaterna ska hanteras utifrån reglerna för krig, heter det i ett budskap som gick ut till alla nordkoreanska regeringsmyndigheter på lördagen.Tekniskt sett har det rått krigstillstånd mellan de två länderna sedan kriget mellan dem 1950-1953, eftersom striderna då upphörde genom en vapenvila och de har inte slutet ett fredsavtal mellan sig sedan dess.

BT - 30 mar 13 kl. 01:18

Nordkorea uppges i krigstillstånd

Nordkorea är nu i "krigstillstånd" mot Sydkorea, uppger den statliga nyhetsbyrån KCNA i Pyongyang. - Från och med nu har de mellan-koreanska relationerna gått in i ett krigstillstånd och alla ärenden som rör de två Koreastaterna ska hanteras utifrån reglerna för krig, heter det i ett budskap som gick ut till alla nordkoreanska regeringsmyndigheter på lördagen..

Helsingborgs Dagblad - 30 mar 13 kl. 01:19

Nordkorea uppges i krigstillstånd

Nordkorea är nu i "krigstillstånd" mot Sydkorea, uppger den statliga nyhetsbyrån KCNA i Pyongyang. ? Från och med nu har de mellan-koreanska relationerna gått in i ett krigstillstånd och alla ärenden som rör de två Koreastaterna ska hanteras utifrån reglerna för krig, heter det i ett budskap som gick ut till alla nordkoreanska regeringsmyndigheter på lördagen..

Expressen - 30 mar 13 kl. 05:20

Kim Jong-Un i natt: Vi befinner oss i krig

Nordkorea påstår sig vara i krig med Sydkorea. Sent i natt meddelade diktaturens ledning att relationerna mellan länderna nu har övergått i ett krigstillstånd. Samtidigt reagerar omvärldens ledare på den uppskruvade retoriken.

Nyhetskanalen - 26 jun 12 kl. 21:14

Al-Assad: "Krigstillstånd råder"

Syriens president Bashar al-Assad har inför regeringen beskrivit läget i Syrien som ett veritabelt krigstillstånd, rapporterar den officiella nyhetsbyrån Sana.Bashar al-Assad beskrev Syrien som angripet "från alla håll" och uppmanade sin nyutnämnda regering att inrikta sig på att segra. Presidenten visade inga tecken på att vika sig för trycket från omvärlden..

UNT - 26 jun 12 kl. 22:02

al-Assad: "Krigstillstånd i Syrien"

Syriens president Bashar al-Assad kallar situationen i landet för ett krigstillstånd. Samtidigt har Turkiet trappat upp ordkriget mot Syrien efter nedskjutningen av det turkiska stridsflygplanet i fredags..

Sydsvenskan - 26 jun 12 kl. 22:13

?Krigstillstånd i Syrien?

Syriens president Bashar al-Assad kallar situationen i landet för ett krigstillstånd. Samtidigt har Turkiet trappat upp ordkriget mot Syrien efter nedskjutningen av det turkiska stridsflygplanet i fredags..

Expressen - 26 jun 12 kl. 23:15

Bashar al-Assad: "Är krigstillstånd i Syrien"

Syriens president Bashar al-Assad kallar situationen i landet för ett krigstillstånd. Samtidigt har Turkiet trappat upp ordkriget mot Syrien efter nedskjutningen av det turkiska stridsflygplanet i fredags..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

al-Assad: Krigstillstånd i Syrien

Sent på tisdagskvällen sa Syriens president Bashar al-Assad, inför sin nybildade regering, att Syrien är utsatt för krig från alla fronter. Han beskrev läget i landet som ett verkligt krigstillstånd och presidenten uppmanade sin nya regering att göra allt för att segra, rapporterar BBC.Turkiet har samtidigt trappat upp ordkriget mot Syrien efter nedskjutningen av det turkiska stridsflygplanet i fredags.

SvD - 02 jun 10 kl. 19:31

”Israel kan hävda krigstillstånd”

I den folkrättsliga diskussionen om Israels agerande har det lyfts fram att fredens folkrätt gäller. Men det mesta talar överväldigande för att krigstillstånd råder mellan Gaza och Israel, vilket gör att Israel har rätt att intervenera på internationellt vatten, skriver folkrättsprofessorn Göran Lysén..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Fristående garage brinner – räddningstjänsten på väg

Det brinner i ett garage i Glumslöv norr om Landskrona.Larmet inom till SOS vid 19.30-tiden på söndagen..

Expressen - 15 minuter sedan

Nu skolas Martin Melin in som politiker: ”Lär mig något varje dag”

Han är Robinson-vinnaren och polisen som nu har gett sig in i politiken. Nu drillas Martin Melin till att föra fram Liberalernas budskap i valrörelsen. – Jag känner mig redo att gå ut och möta väljare och ge dem svar, säger han.

Expressen - 1 timme sedan

Journalisterna stoppas – så begränsas vi i Jemen

Journalister stoppas från att komma in i Jemen och begränsas när de väl lyckas ta sig in. Hur? Så här går det till – se  klippet i tv-spelaren ovan..

Expressen - 1 timme sedan

Bombgruppen ryckte ut till bostad i Stockholm – efter ”gåva från farfar”

Ett inlägg på ett internetforum slutade med ett bombdrama.Flera personer fruktade att en gammal artilleripjäs i södra Stockholm kunde explodera när som helst – varpå ägaren ringde polisen.– Man tog inga risker, utan man körde ditt nationella bombskyddet som fick hantera den, säger Kjell Lindgren, presstalesperson vid polisen..

Expressen - 1 timme sedan

Fullt utvecklad villabrand

En villa uppges brinna utanför Eslöv.Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till platsen. .

Expressen - 1 timme sedan

Donald Trump efter Kims löfte: Långt ifrån ett slut

Nordkoreas diktator Kim Jong-Un har lovat att landet ska avbryta sina kärnvapen- och missiltester.På söndagen är Donald Trump försiktigt positiv till utvecklingen.”Arbetet jag gör nu borde ha gjorts för längesen”, skriver den amerikanske presidenten via Twitter..

Expressen - 1 timme sedan

Bil voltade av vägen – en till sjukhus

En personbil har voltat av vägen utanför Borås. En person har först till sjukhus efter olyckan, skriver GP..

Expressen - 2 timmar sedan

Tjuvar stal kassaskåp – fångades på bild

Tjuvar bröt sig in i restaurangägarna Cecilia och Nino Armonis kontor.De stal bland annat ett kassaskåp med kontanter och viktiga dokument.Men ett vittne fångade dem på bild.

Expressen - 2 timmar sedan

Skarpa flodvarningen – men folk uppmanas till eget ansvar

Vårfloden fortsätter att ställa till problem.Mindre vattendrag stiger – och vatten rinner in i fastigheter.Samtidigt svämmar räddningstjänsten över av samtal från orolig allmänhet.

Expressen - 2 timmar sedan

Bilskrot brinner – kraftig rökutveckling

Det brinner i en bilskrot i Bålsta. Räddningstjänst och polis är på väg till platsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.