YA > Nyheter

Thursday, 19 October, 12:56

Liknande nyheter

Taggar: Butiksägaren, Kolossalt, hänsynslöst

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Pakistans exledare åtalad

Pakistans forne premiärminister Nawaz Sharif har tillsammans med sin dotter åtalats i en korruptionshärva kring fastigheter i London. Den 67-årige Sharif kallar processen, i domstolen National Accountability Bureau (NAB), en konspiration. Han antyder att landets mäktiga militär ligger bakom.

YA - 30 minuter sedan

Professor: "Satsningen inte riskfri"

En satsning likt Northvolts är inte riskfri, enligt Christer Karlsson, professor och expert på innovation och produktion vid handelshögskolan CBS i Köpenhamn. - Det är klart att det är en väldigt stor risk att göra en sådan investering. Du kan dela upp det i affärsrisker och teknologirisker.

YA - 30 minuter sedan

Tonåring misstänks planera attack mot skola

Polisen i Göteborg har tagit in en pojke i 15-årsåldern till förhör. Pojken är misstänkt för att förbereda en attack mot den gymnasieskola i centrala Göteborg där han är elev. - Vi har hämtat in en elev på skolan till förhör.

YA - 45 minuter sedan

Misstänkt bilbomb var farlig

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord efter att ett misstänkt föremål hittades under en bil i Norrköping i går. Stora delar av staden spärrades av tills föremålet kunde säkras av nationella bombskyddet. - Det var helt klart ett föremål som vi tar på allvar.

YA - 45 minuter sedan

Pengarna tillbaka för VM-kvalbiljetter

VM-kvalmatchen i fotboll mellan Sverige och Danmark ställs in på grund av konflikten mellan de danska damlandslagsspelarna och förbundet.(TT).

YA - 1 timme sedan

Lärare hyrs in för hundratals miljoner

Lärarbristen har lett till att kommuner i allt högre utsträckning hyr in lärare och förskollärare från bemanningsföretag. Åtta av landets kommuner betalade totalt 243 miljoner kronor för hyrlärare i fjol, visar en kartläggning Lärarnas tidning gjort.(TT).

YA - 1 timme sedan

Bitcoin klubbades betydligt dyrare

Kronofogden har för första gången genomfört en exekutiv auktion med den digitala valutan bitcoin. Vinnaren betalade klart över marknadspris. Under flera år har Kronofogden arbetat med hur man ska komma åt skuldsattas tillgångar i cyberrymden.

YA - 1 timme sedan

Skambelagd Asia Argento lämnar Italien

Den italienska skådespelerskan och regissören Asia Argento trädde fram och anklagade Hollywood-mogulen Harvey Weinstein för våldtäkt. Nu känner hon sig tvingad att fly från hemlandet sedan hon blivit attackerad i media, skriver The Local. - Jag vet inte vad jag kan göra där.

YA - 1 timme sedan

Fler brottsmisstänkta i Allrahärvan

Ytterligare en misstänkt har dykt upp i brottsutredningen kring skandalbolaget Allra. Brottsmisstanken gäller grovt penningtvättsbrott, skriver Expressen. Åklagare Thomas Hertz är fåordig med kommentarer men det handlar om överföringar av pensionsspararnas pengar till andra konton.

YA - 1 timme sedan

ABB får brittisk miljardorder

Industribolaget ABB har fått en brittisk kraftorder värd 130 miljoner dollar, motsvarande 1 060 miljoner kronor. Beställningen gäller infrastruktur för elöverföring från kärnkraftverket Hinkley Point C som ska byggas i Somerset, enligt ett pressmeddelande.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.